QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 03 31, 13:59)
Labas, merginos

Pavasaris tęsiasi

aprimo čia viskas kaip visada tokiu metu
Tel.mirė, tai dabar naudojuos senučiuko aparato atsiprašius. Vežčiau į garantinį, bet kad sutartis Sanios vardu, o aš gaunuos trečiasis asmuo, tai iš manęs nepriims.
Ar jau ruošiatės Velykoms? Aš jau beveik padariau visus didelius kinderius, į kuriuos krausiu saldaines ir margučius mažiesiems

O krikštadukrai dovanosiu mažą Kinder kiaušinį, tik vietoj žaisliuko pinigus įdėsiu

negaliu atsispirti pagundai pamatyt, kaip ji įsižeis tik kiaušinį gavus

Gaila, kad vaikai niolikiniai tokie materialistai
blogai aš, man tas laikas, niekda neoatiko tie mainimai...o dar tas letus - mirtis, man dangus griūva
o tu pasiteirauk, mano telefoną į garantinį vyras kelis kartus vežė, svarbu dokumentus įsigijimo turėt.
o kaip tu tuos kinderius padarei?
aš tai dabar kraupstu, pagalvoju, kad kaip visad vaikai gaus kinderiu, šmetys tuos šokoladus ir į žaisliukus tik 2min pažiūrėję pames po lovomis...mes iš principo neperkam vaikams dovanų per Velykas, bet jai kur važiuojam, žinom bus vaiku paėmam kaža iš tų šventinių saldainių- nieko gero
ruoštis, tai nelabai ruošiuos, kaip čia prisiruoši lauke nepasivarkysi nebent namie, nors va velykų žolę daiginų ir svogūnų lukštus margučiam taupau