QUOTE(Dalyte:) @ 2015 02 26, 12:00)
tai kanai vienmetės gėlės? aš kažkaip galvojau, kad juos kaip jurginus iškasa ir kitais metais vėl sodina
mano Domas pradėjo vienas normaliai miegot tik 8m, antroje klasėjė taip kad vienas nueina užmiega, o nakti nevaikšto nei į wc, nei manęs pakalbinti
Ugne palyginus lengvesnis vaikas, kaip savaitgaliais pirtums nemigdom, duodasi su brolių, ar svečių būna, tai geriau miega, bet jai darbo dienomis, pietų pas auklę miega, tai ji eina miegot vėliausia ir nakti vis budrauja, mama kviečiasi
nežinau, kaip su tomis arbatėlėmis. kažkada sedatif Domui duodavau. Kažkur skaičiau, kad kaip ir negalima tų vaikų slopinti, nes nieko pikto nesidaro, tiesiog prabunda naktimis ir savarankiškai neužmiega. Čia turbūt auklėjimo spragos išlenda nors tuo pačiu turiu viena atsakyma visiems klausimas: vaikuis trūksta dėmesio
todėl aš neturiu gražių batų dar su pusgumininiais vaikštau, vakare tik purva nuplauni
Davai, ekskursija visoms dievinu iškilas gamtoje
---
Nežinau kiek žiūrit nežiūrit žinių, apie karinė tarnybą nediskutuosiu, bet kaip jums užmojis per 5 m panaikinti vaikų namus? Jis man toks naivus, kad net kailas. Iš kur jie tiek globėjų gaus? ir kodėl tie globėjai šiandien neima vaikų, jai tokia galimybė tikrai yra? ka jie darys su vaikais, kurie niekas nenorės globoti?
kaip globotinių tiek daug kaži ar per 5 m jų sumažės...
mano Domas pradėjo vienas normaliai miegot tik 8m, antroje klasėjė taip kad vienas nueina užmiega, o nakti nevaikšto nei į wc, nei manęs pakalbinti
Ugne palyginus lengvesnis vaikas, kaip savaitgaliais pirtums nemigdom, duodasi su brolių, ar svečių būna, tai geriau miega, bet jai darbo dienomis, pietų pas auklę miega, tai ji eina miegot vėliausia ir nakti vis budrauja, mama kviečiasi
nežinau, kaip su tomis arbatėlėmis. kažkada sedatif Domui duodavau. Kažkur skaičiau, kad kaip ir negalima tų vaikų slopinti, nes nieko pikto nesidaro, tiesiog prabunda naktimis ir savarankiškai neužmiega. Čia turbūt auklėjimo spragos išlenda nors tuo pačiu turiu viena atsakyma visiems klausimas: vaikuis trūksta dėmesio
todėl aš neturiu gražių batų dar su pusgumininiais vaikštau, vakare tik purva nuplauni
Davai, ekskursija visoms dievinu iškilas gamtoje
---
Nežinau kiek žiūrit nežiūrit žinių, apie karinė tarnybą nediskutuosiu, bet kaip jums užmojis per 5 m panaikinti vaikų namus? Jis man toks naivus, kad net kailas. Iš kur jie tiek globėjų gaus? ir kodėl tie globėjai šiandien neima vaikų, jai tokia galimybė tikrai yra? ka jie darys su vaikais, kurie niekas nenorės globoti?
kaip globotinių tiek daug kaži ar per 5 m jų sumažės...
Kanu reikia iškast, tu teisi, tik aš juos anksčiau paskui daiginu, kad paaugtų ir jau tokius paaugusiu nešu kai galiima į lauką.
Dėl naktinio vaiksčiojimo nesidomėjau, gal tu ir teisi, tiesiog tau sunku, aš sakau, gal kokios arbatėlės prieš naktį, pakalbėti su vaiku... maniškiai irgi ateina kartais patys, bet dažniausiai taip tyliai atsigula šalia, kad kartais negirdžiu, kartais jaučiuosi kaip silkė kai visi suguža, kartais pati atsinešu kurį nors kai einu miegot, nes prašo prieš užmiegant. Gal tu pašnekėk su Ugne, kad pati ateitų jei nori mamos naktį .
Gražūs batai gerai , bet jo kaime ir iki mašinos nueiti dabar tai iššūkis batams.
Laukiu normalių orų, geresnės savijautos ir varom į Varnikus .
Kaip jūsų vaikučiai? Mano Vytaute viena grupėj nuo pirmadienio, pradėjo kosčioti nuo slogos atsigulus, jau antra naktis, Medutei čiandien irgi negraži sloga, Nojus kosti irgi nuo slogos, tai aš kaip ant adatų, kuris dabar iškris.
Dėl globos namų panaikinimo, idėja gera, bet kaip tu sakai iš kur tiek globėjų... kaip išvengti tų pasipinigavimo atvejų... ir taip, kas bus su vaikais tokiais, kurie gyvena specializuotuose namuose kaip Švėksnos....