Labu,
QUOTE(venddetta @ 2015 02 15, 18:30)
jei čia būtų FB, tai spausčiau "like" ir klausčiau "kodėl tik vieną like galima duot"?
čia gerai pasakyta
O aš susmąsčiau visai neseniai, kad užsuku paskaitinėju keletą temų SM ir taip norisi kartais paspausti like
)))), nes rašyti tingiu...
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 02 20, 15:01)
Mergikės, pavasaris
Kaip gyvenat? Kas naujo?
Kaškoniuk, jau panirai į darbus?
Jaučiu jau ir aš, kad artėja, šiemet aš tokia neskubanti, gal aptingus, o gal tiesiog man trūksta šviesos, tai reiškiasi, kad augalams jos trūks dar labiau... pažiūrėjau, kad pernai vasario dvidešimt pemktą jau pirmuosius kanus daiginti susodinau... neskubu šiemet nors pavasaris gali būti ankstyvesnis, bet vistiek, vargsta tie augalai nes neturiu pakankamai šviesos... bet išties reikės kažkada pradėti... kaip norėčiau turėti oranžerija... kad galėčiau kur daigus laikyti... gėles...
QUOTE(Dalyte:) @ 2015 02 20, 16:08)
ah, bent jau oras nuostabus, nes mano savijauta, dėl prasto miego - NE, aš jau save dėl motinystės visai nurašau, jai kažkada norėjau 3-čio tai dabar suprantu, kad ir su dveis nesusitvarkau. Kas per lunatikai , siaubas
šiandien net mb kažkokias nęsamonės man šnekėjo
nu čia tai sunku, mano Vytautė ilgai palyginus su pirmais vaikais naktimis keldavosi, tai taip jau laukiau to momento, kada pradės išmiegoti - visai kitas poilsis... o tu gal kokių arbatžolių pagirdyk...? neklausei gydytojos?
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 02 24, 15:47)
Labas, pupos
kaip gyvuojat?
Pas mus be permainų. Augam, gražėjam, į viską atsakom tik "taip" arba "ne"
Kaip Jums oras? Mūsų kieme tokia tragedija, kad tik užvedus mazdulę paniro ratai į pliurzę ir nei ten, nei atgal
prapuolė mano mintys ryt į tėviškę nuvažiuot. Net miškovežiai mūsų keliu važuojant pypina, nes sustabdyt staigiai be šansų, mašinas mėto kaip pūkelius
ot žiema pavasaris
Papildyta:
Venddetta, kaip tave fb rasti?
galėsi laikinti
Šiandien buvau kaime, kol vyro laukiau sakau apeisiu truputį valdas
tai batų gaila... nauji gražūs... fui kokia košė, vyras sake, kad vakar išvis tragedija buvo...
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 02 24, 16:46)
Girdėjau apie tą turgelį, bet nebuvom.
Gal žinot, ar mokamas kraujo tyrimas, norint sužinoti kokių vitaminų trūksta? Poliklinikoj.
aš kai norėjau vaikams tyrimų tai sakė važiuot į Santariškes ir pati mokėjausi už juos, nes nežinau ar yra toks tyrimas, kuris parodytų ko konkrečiai trūksta, vaikams dariau del cinko, dar dėl kažkokio ir tai buvo kaip atskiri tyrimai būtent nustatyti tam komponentui - gal klystu... pasiklausi pas gydytoją ir pasakys
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 02 24, 18:18)
Paskutiniu metu labai stiprūs ir ilgi migrenos priepuoliai, tai spėju, reik pasitikrinti, kas ten negerai. Ketvirtadienį važiuosiu, tai paklausiu, kas ir kaip.
Mano varžtai gerai atsilaisvinę
reik susitvarkyt
Man irgi, po to kai buvau atkritus su kažkokiu virusu tai nežinau kiek aš cinie išgeriau... blin tokia savijauta, kad nesupratau ar dar sergu ar migrena, pasirodo, kad po ligos mane migrena prigriebe... nes su tabletėm grįžau į gyvenimą
. Dar magnio dabar geriu. Tu pasakyk kokius tyrimus darysies, gal ir aš pasitikrinsiu... nes taip iškrist daugiau nei dviem savaitėm prabanga...
Papildyta:
QUOTE(miskouoga @ 2015 02 26, 00:37)
Kaip smagu, kad "musu" takas ne tik mums patinka. geriausia ji lankyti nuo pirmadienio iki ketvirtadienio - zmoniu maziau.
Pas mus nepliurze, vyras mano galvotas, kiema skaldele ispyle, tai sausa, o namas ant kalniuko, irgi sausa, bet aplik tai pliurzes
Ot aš pagalvojau, kad čia ar ne prie tavęs kažkur
, turėsi parodyti