Įkraunama...
Įkraunama...

Elitinės, Trakai, prie Trakų, už Trakų,šalia Trakų

QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 02 12, 14:49)
Aviniuke, matau, kabi smile.gif Labas smile.gif kaip sekas? smile.gif

Labas labas smile.gif kartais pakabu, bet nebendrauju blush2.gif O sekasi įvairiai: kartais geriau, kartais blogiau.. mirksiukas.gif Laukiu, kol žiema pasibaigs, tada, manau, bus daug geriau biggrin.gif Ar jau prigalvojot kokių blynų kepsit užgavėnėm? blush2.gif
Atsakyti
Blynai blogis smile.gif nebent bulviniai su spirgais ir grietine smile.gif rrrrrrr..... smile.gif kuri tokių kepsit, mane kvieskit degustuout biggrin.gif
Papildyta:
O, ir Weja čia smile.gif Labas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 02 12, 15:35)
Blynai blogis smile.gif nebent bulviniai su spirgais ir grietine smile.gif rrrrrrr..... smile.gif kuri tokių kepsit, mane kvieskit degustuout biggrin.gif

Neblogis, o tiesiog skanu blush2.gif Bulvinių ir aš neatsisakyčiau, o jeigu dar su faršu.. mmmm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2015 02 12, 16:30)
Ar jau prigalvojot kokių blynų kepsit užgavėnėm?  blush2.gif

jus nepatikėsit, bet aš vakar nuspręndžiau, kad ryt užgavėnės. neklauskyt kodėl, prikepiau blynų, darbe su sese susirašom, sako gi 17 d bus doh.gif lotuliukas.gif

o kepiau lietinius blynus su daržovių įdaru, dieviška: šaldytų daržovių pakelis, vištienos filė, kampas fermentinio sūrio smile.gif

kagi buvo puiki repeticija prieš Užgavenes, nors šiai topu topas tokia proga bulvyniai blynai smile.gif

QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 02 12, 16:36)
Papildyta:
O, ir Weja čia smile.gif Labas smile.gif

ai gi tau dieta, jai vogt tai milijona, jai blynai, tai tik su spirgais biggrin.gif
Atsakyti
Labu smile.gif
Privaražinot vakar su tais blynais biggrin.gif tai šiandien- bulvinių blynų diena!!! smile.gif

Šiandien penktadienis ir trylikta smile.gif tikit tokiais dalykais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 02 13, 11:07)
Labu smile.gif
Privaražinot vakar su tais blynais biggrin.gif tai šiandien- bulvinių blynų diena!!! smile.gif

Šiandien penktadienis ir trylikta smile.gif tikit tokiais dalykais? smile.gif

kaip faina, aš irgi kuria diena tokį balių padarysiu, gal sekmadienį g.gif nes šiandine - MAKARONAI smile.gif

stengiuosi nekreipti dėmesi, nes tada kaip tyčia pargriuvi, kad tik labiau savią įtikintai

nors kažkada man penktadienis 13 yra buvę labai negera diena, bet dar blogesnių yra buvę ne penktadienį ir ne 13
Atsakyti
Daviau išeiginę šiandien savo dietaib:)prisikirtau blynų su lašišiniu padažu, užgėriau šampanu ir apsisaldinau napoleono pyragiuku smile.gif ech, šventė ant kiemo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 02 13, 16:38)
Daviau išeiginę šiandien savo dietaib:)prisikirtau blynų su lašišiniu padažu, užgėriau šampanu ir apsisaldinau napoleono pyragiuku smile.gif ech, šventė ant kiemo smile.gif

eina sau koks derinys smile.gif

Ugnė šiandien irgi labai napaleono norėjo, bet mes niekur nevažiavom, kad nupirkt, bus ryt lauktuviu iš Vilniaus. Man napalionas irgi viena mėgstamiausiu nuodemiu, ypač IKI jie skanus
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 02 13, 16:38)

jei čia būtų FB, tai spausčiau "like" ir klausčiau "kodėl tik vieną like galima duot"? biggrin.gif
Atsakyti
Mergikės, pavasaris biggrin.gif
Kaip gyvenat? Kas naujo? smile.gif
Kaškoniuk, jau panirai į darbus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 02 20, 15:01)
Mergikės, pavasaris biggrin.gif
Kaip gyvenat? Kas naujo? smile.gif
Kaškoniuk, jau panirai į darbus? smile.gif

ah, bent jau oras nuostabus, nes mano savijauta, dėl prasto miego - NE, aš jau save dėl motinystės visai nurašau, jai kažkada norėjau 3-čio tai dabar suprantu, kad ir su dveis nesusitvarkau. Kas per lunatikai , siaubas doh.gif šiandien net mb kažkokias nęsamonės man šnekėjo

Atsakyti
Labas, pupos smile.gif kaip gyvuojat?
Pas mus be permainų. Augam, gražėjam, į viską atsakom tik "taip" arba "ne" smile.gif

Kaip Jums oras? Mūsų kieme tokia tragedija, kad tik užvedus mazdulę paniro ratai į pliurzę ir nei ten, nei atgal biggrin.gif prapuolė mano mintys ryt į tėviškę nuvažiuot. Net miškovežiai mūsų keliu važuojant pypina, nes sustabdyt staigiai be šansų, mašinas mėto kaip pūkelius smile.gif ot žiema pavasaris smile.gif

Papildyta:
Venddetta, kaip tave fb rasti? smile.gif galėsi laikinti biggrin.gif
Atsakyti