Įkraunama...
Įkraunama...

Elitinės, Trakai, prie Trakų, už Trakų,šalia Trakų

QUOTE(Dalyte:) @ 2015 02 10, 16:14)
arba kitą karta uždavė domui tokia užduoti, piešinys su veiksmais pridėti atimti ir pagal suma spalvini. Tu veiksmų, mechaniškų gal 40, kam tiek laiko skirti tam/ man svarbu atrodo pati principą suprasti, o ne darbą dėl darbo daryti

su ta daugyba išvis perdaug , net aš nemoku visos daugybos lentelės...iš tų vaikų norima per daug ir tą ir aną....mb jau retai supranta užduotis. man ta matematika grynas vaikų išdūrinėjimas, kai per vairuotojų teorijos egzaminą doh.gif

teisingai, gi ir kolegija ten yra, iš mūsų kaimo kelis jaunuoliai ten studijuoja nuotoliniu ir dieniniam

Aš tai nieko prieš, kad lavintų vaikų loginį mąstymą, duodant įdomias užduotėles su paskatinimais, bet tie piešiniai nėra labai įdomūs mano nuomone, o ir mano vaikui tai nėra stimulas, nes jis jau mato, kas gausis, dabar va turi vieną parsinešęs ir ten net nepradėjus spręsti ir spalvoti matosi, kad tai ančiukas donaldas, koks skirtumas kaip jis bus nuspalvotas, man atrodo įdomiau būtų jei tik išsprendęs užduotėles pamažu matytum kas bus piešinyje, o ne kokios spalvos rūbais ančiukas donaldas apsirengęs.

Prieš daugybos lentelę neturiu irgi nieko prieš, gal kai kurie dalykai turi būti iškalti, nes tai kaip aš suprantu vistiek pagrindas skaičiavimui. Tam reikia įdėti darbo. Loginiai uždaviniai skatina mąstyti, ieškoti sprendimo. Manau tai labai naudinga, mūsų laikais tai pradinėse nebuvo tokių užduočių ir mūsų mąstymas nebuvo realiai lavinamas, turėjom viską daryti ir mąstyti pagal paduotas klišes. Iškalei klišes ir viskas, o vat kai reikia pradėt mąstyti ir šnipštas, jaučiamės kaip išdūrinėjami wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2015 02 10, 16:51)

Prieš daugybos lentelę neturiu irgi nieko prieš, gal kai kurie dalykai turi būti iškalti, nes tai kaip aš suprantu vistiek pagrindas skaičiavimui. Tam reikia įdėti darbo. Loginiai uždaviniai skatina mąstyti, ieškoti sprendimo. Manau tai labai naudinga, mūsų laikais tai pradinėse nebuvo tokių užduočių ir mūsų mąstymas nebuvo realiai lavinamas, turėjom viską daryti ir mąstyti pagal paduotas klišes. Iškalei klišes ir viskas, o vat kai reikia pradėt mąstyti ir šnipštas, jaučiamės kaip išdūrinėjami wink.gif.

kaip puikiai tu čia išmastei smile.gif thumbup.gif
man tai saliginiai patikdavo, bet per teorijos egzamina aš vistiek jaučiausi išdūrinėjama biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2015 02 10, 17:32)
kaip puikiai tu čia išmastei smile.gif  thumbup.gif
man tai saliginiai patikdavo, bet per teorijos egzamina aš vistiek jaučiausi išdūrinėjama biggrin.gif

Na teorijos egzamino aš irgi negaliu minėti vien geru žodžiu lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif labukas smile.gif
Kaškoniuk, kaip faina smile.gif Nori mokintis. Aš dar svajojau svajojau magistratūrą pasibaigt, bet jau nebesvajoju blush2.gif

Zaiza, buvau šiandien pas gyd. Kovą operuosiuosi. Gydytojas neįkalbinėjo, bet ir neperkalbinėjo. Tik paaiškino galimas pasekmes. Tau gal nesiūlė operuotis, nes laukeisi. O po nėštumų būna ištirpsta tie akmenukai. Būna, kad ir ne.
Kaip tavo mažoji auga? wub.gif

Dalyt, aga, už vairuotojas mes... ax.gif

Braškiene, kaip pupos viduriukai? g.gif

O mano Laurynui labiau matematika, nei kiti dalykai. Oj, prisitingi jis, oj, kiek kovot, kariaut ir pyktis reikia. Kai smunka, tai klasėj prasčiausias mokinys būna blush2.gif Įvedžiau uždarbio sistemą. Tai db kol kas veikia. thumbup.gif (tfu tfu tfu)
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2015 02 10, 22:35)
Aš dar svajojau svajojau magistratūrą pasibaigt, bet jau nebesvajoju  blush2.gif

Zaiza, buvau šiandien pas gyd. Kovą operuosiuosi. Gydytojas neįkalbinėjo, bet ir neperkalbinėjo. Tik paaiškino galimas pasekmes. Tau gal nesiūlė operuotis, nes laukeisi. O po nėštumų būna ištirpsta tie akmenukai. Būna, kad ir ne.
Kaip tavo mažoji auga?  wub.gif

Dalyt, aga, už vairuotojas mes...  ax.gif

O mano Laurynui labiau matematika, nei kiti dalykai. Oj, prisitingi jis, oj, kiek kovot, kariaut ir pyktis reikia. Kai smunka, tai klasėj prasčiausias mokinys būna  blush2.gif  Įvedžiau uždarbio sistemą. Tai db kol kas veikia.  thumbup.gif  (tfu tfu tfu)

o gal dar spėsi smile.gif į politiką šiemet neini? smile.gif kaip pas jus reikalai politinia, pas mus tai labai aktyvus visi

o tai kas gali būti? kaip tu tuos akmenis pastebėjai/ skausmai kažkokie buvo?

nor tiek. Man savaitgali da geriau buvo, vyro gimke, o aš internetu buvau užsakius jam dovana ir laiku negavau, tai sakė nekviesiu tavęs į gimtadienį, tai aš užsidėjau prijuostę ir kaip gaspadinė prasmukau biggrin.gif bet valgiau, gėriau ir šokau, kaip svečias biggrin.gif

aš tai retai kada Domui padadu su namų darbais, man rodos lietuvių kalbos, kitų dalykų jam ir neužduoda arba jis savarankiškai padaro, bet matematika kasdien užduoda, gal kad klasėje ko nepadaro ar kaip. dažniauiai jis pas mane virtuvėje namų darbus daro, kol tvarkausi, ką reikia paaiškinu.

---

vakar kaip susipykau su vaikais, kaip vakaras, tuoj į mūsų lovą sušoka, nes jie meilės nori, televizoriaus pažiūrėt ir t.t. o tokia pavargus buvau...supykau ir išvariau abu į kambarį, kad nesitrintu, tai kaip jie suartėjo...iki pusiaunakčio turbūt plepino viens per kitą
šiaip tai Domas vienas miega, nes jis anksti eina miegoti, o Ug per pietus primiegojus pas mus vakaroja, kad broliui miegot nemaišytu...
oi sunki mamytės dalia, ypač pavargusios ...

Atsakyti
Labu, mergikės smile.gif

Dalyt, nepyk smile.gif Tau šypsena labiau tinka smile.gif nors puikiai Tave suprantu, kol su sava per visą dieną prasižaidžiu, nuprausiu ir užmigdau, pati jau būnu kaip nekilnojamas turtas smile.gif

Su madam po biškį tvarkomės. Jau bent kas antrą dieną didelio pavyksta nueit. Kvietinius miltus pakeičiau į avižinius, slyvų kompoto negeria, tal vandeniu ir ramunėlėm girdau.

-------
Kaip slidu pas mus. Kaip veidrodis visas kiemas. Sania sakė, ryte važiuodamas ir autobusą mūsų kelyje griovyj matė. O kelininkai tik po jo nuslydimo kelius barstyt pradėjo. Tai nei kieme šiandien nepavyko pasivažinėt, prasisuka ratai nors tu ką.

Visa tokia graži jaučiuosi smile.gif tilpau į tuniką, kurią paskutinį sykį vilkėjau gal 23metų biggrin.gif vat nereikėjo visko išdalinti, ką ankščiau laikiau ant "kai sukūdėsiu" biggrin.gif

Papildyta:
Dainulle, sėkmingos Tau operacijos.

O aš šiandien kaip ant adatų. Tėčiui turi pasakyt ar statys ritmo aparatuką prie širdelės ar ne. Blyn, 5 metus žmogus kamuojas, o daktarai vis tempia...
Papildyta:
Rudakase, Labas smile.gif kaip Jums sekas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 02 12, 14:22)
Rudakase, Labas smile.gif kaip Jums sekas? smile.gif

Labas Braske ,
Taip pat laba visom smile.gif
Sekasi mum neblogai,vakar mazium buvo temperatura sukylusi,kosit pradejo...snd atrodo kaip ir viskas gerai. Tik kai ozius pradefa rodyt arba uzsigauna ir ptadefa verkti,tai toks negrazus kosuliulas pasirodo.Mes tai su puoduku nesusidraugaujam, atsiseda truputeli paseda ir lekia sad.gif
Kaip as tau Brasle pavydžiu del sukudimo,kaip man reiketu 8 kg numesti :(ale valios jokiom dietom neturiu
Va snd uzsisakiau liekninancias timpas,tikiuosi vizualiai sulieknins mane biggrin.gif
Atsakyti
Rudakase smile.gif Tu nesidietink smile.gif tik valgyk sveikai smile.gif jei skaitei aukščiau, junkis prie 90 dienų maitinimosi režimo smile.gif ir tie 8kg nueis smile.gif

---------
Man sportą reik pasikeist, pereinu prie kalanetikos. Kelis visai ant manęs užpyko po cardio treniruočių.
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 02 12, 14:59)
Rudakase smile.gif Tu nesidietink smile.gif tik valgyk sveikai smile.gif jei skaitei aukščiau, junkis prie 90 dienų maitinimosi režimo smile.gif ir tie 8kg nueis smile.gif

---------
Man sportą reik pasikeist, pereinu prie kalanetikos. Kelis visai ant manęs užpyko po cardio treniruočių.

Kazkaip neuzfiksavau apie ta 90 dienu maitinimą, gal butu galima nuoroda apie tai gaut smile.gif

Papildyta:

---------

Kazkaip neuzfiksavau apie ta 90 dienu maitinimą, gal butu galima nuoroda apie tai gaut smile.gif
Atsakyti
Rudakase, 33puslapis mūsų plepesių smile.gif ten su Dalyte apie tą mitybą diskutavom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 02 12, 14:22)

Dalyt, nepyk smile.gif Tau šypsena labiau tinka smile.gif nors puikiai Tave suprantu, kol su sava per visą dieną prasižaidžiu, nuprausiu ir užmigdau, pati jau būnu kaip nekilnojamas turtas smile.gif

Su madam po biškį tvarkomės. Jau bent kas antrą dieną didelio pavyksta nueit. Kvietinius miltus pakeičiau į avižinius, slyvų kompoto negeria, tal vandeniu ir ramunėlėm girdau. 

Kaip slidu pas mus. Kaip veidrodis visas kiemas. Sania sakė, ryte važiuodamas ir autobusą mūsų kelyje griovyj matė. O kelininkai tik po jo nuslydimo kelius barstyt pradėjo. Tai nei kieme šiandien nepavyko pasivažinėt, prasisuka ratai nors tu ką.

Visa tokia graži jaučiuosi smile.gif tilpau į tuniką, kurią paskutinį sykį vilkėjau gal 23metų biggrin.gif vat nereikėjo visko išdalinti, ką ankščiau laikiau ant "kai sukūdėsiu" biggrin.gif
.
O aš šiandien kaip ant adatų. Tėčiui turi pasakyt ar statys ritmo aparatuką prie širdelės ar ne. Blyn, 5 metus žmogus kamuojas, o daktarai vis tempia...

atvirai pasakius, kol neturėjau vaikų negalvojau, koks gyvūlis galiu tapti doh.gif ir nejuokausiu čia apie Norvegija, kur iš manęs atimtu vaikus.
visa diena darbe, vakare namie, nakti lovoje (čia jau linksmiau juokaut pradėjau biggrin.gif ) ir dar visiems gera lik doh.gif
(stoga pas mus keitė, 7 vyrus turėjau, jie suvalgo neįsivaizduojąmą kiekį mėsos doh.gif )

va va kvietiniai miltai tikrai iš prastesnių produktų, o arbata ramunėliu labai gerai

kokia tu fainutė, sveikinu thumbup.gif
( aš vis neturiu laiko viskam, bet nuolatos esu procese - lieknėju biggrin.gif)

unsure.gif į Vilnių važiavo?

QUOTE(rudakase @ 2015 02 12, 14:50)

Va snd uzsisakiau liekninancias timpas,tikiuosi vizualiai sulieknins mane biggrin.gif

gudri tu

tai kur ten tiek pritupimų, kad net sveiki keliai užstrigtu doh.gif
Atsakyti
Dalyte, taip, į Santarus. Prieš porą dienų Holterio aparatas užkabintas buvo parai, kad įrašinėt širdies veiklą. O šiandien jau sprendimas turėtų būt dėl tolesnio gydymo.
Papildyta:
Aviniuke, matau, kabi smile.gif Labas smile.gif kaip sekas? smile.gif
Atsakyti