Įkraunama...
Įkraunama...

Elitinės, Trakai, prie Trakų, už Trakų,šalia Trakų

O kokios bakterijos tokiems spirgams dar tinka, apart Linex?
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 02 08, 11:19)
O kokios bakterijos tokiems spirgams dar tinka, apart Linex?

nesu tokia labai baisi žinovė, bet mano manymu vaistinėje parduodamos linex geriausios. Kartais paprašau kokių vaikiškų, tai būna ten duoda skanių. O šiaip labiausiai aš vertinu šitas. ir vaikams suduot jas labai paprasta, nes tai mažas žirniukas smile.gif Aišku ir pati ne visada jų nuperku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2015 02 06, 19:11)
h Dalyt, panašu, kad kovo 1 susimatysim  bigsmile.gif  thumbup.gif

O aš nesportuoju. Pradėjau sukti lanką, bet paskuj migrenos buvo užėję, tai lovoj gulėjau. Paieškojau ligų ir radau - tulžies akmenligę. Tai antr į santariškes važiuoju.

tai ir mamytės kviečiamos į tą vakarėli, turbūt kaip vairuotojos smile.gif

bet ar nuo tulžies galva skauda? pas mus gatvėje kelios moteris išsioperavo akmenis, mes kalbam, gal čia nuo vandentiekio mūsų ar ka

o antr tyrimams ar šalinimui?

QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 02 06, 19:58)
Sveikos smile.gif nu o ką ta Braškė biggrin.gif sportuoja, maistą teisingai vartoja ir save vis labiau myli biggrin.gif

Vakar nusipirkom mašiniuką, mazdutę 323 senutę '95 smile.gif tai, kai vyras baigs daugiadienes darbines, mėginsiu pasivažinėt, nes benzinas ir jautresnė nei dyzelis. Tai baugu dar su vaiku važiuot smile.gif

Su Madam kamuojamės. Baisiai viduriukai kietėja. Maisto raciono jai nekeičiau, sriubas valgo kasdien, avižos, ramunėlių arbatos ir pan., bet vat vieną dieną kai prasidėjo, tai ir po 4 dienas nepakakoja, ir verkia, rėkia. Dupolaką mėginom, nieko. Slyvas- nieko. Morkų sultys- nieko. Burokėliai ir nepadeda. Šįryt jau ir forlaxą gėrėm, kolkas nieko. Nebesuprantu, kame baika. Mamos, patarkit, prašau.

kokia tu faina smile.gif

nieko neuprantu apie mašinas, sakyk graži negraži ir spalva smile.gif

burokėliai, morkos kietina vidurius
avižų košė labai gerai
bakterijų vaikams yra labai daug, mums bifolac labai tikdavo, bifoval bebe dar yra, linex sakyčiau iš tokių paprastesnių. tarpusavyje jos skiriasi bakterijų skaičiumi dozėje
o šiaip tai labai daug skysčių gerkite
aš darbe būna tingiu arbatos vortis daryti gerti, bet jai pasitatau termosa arbatos žiema, ar buteli vandens vasara ir geriu panavalių, tai su virškinimu viskas gerai būna

Atsakyti
Sveikos.
Dalyt, mums burokėliai visada numeris vienas laisvinimui buvo. O vat morkos virtos kietina, o švž.spaustos minkština. Lengviau pasakyt, nei padaryt, gerkit daugiau skysčių. Ir taip jau kiek įstengiu, tiek įsiūlau. Man taip atrodo, kad ji tingi išsėdėt ant puodelio dideliam reikalui, dėl to gal ir trombuojasi...

O mašinytė graži smile.gif pagal dokus žalia, bet man labai jau į juodą panaši smile.gif kaip aš su ja gęstu.... Dyzeliuke gerai, sankabą atleidai ir sukinėjies po kiemą, greičio nespaudžiant, kol pasistatai. O čia... Tik sankabą atleidai ir iš kart reik gazą spaust, bo gęstu smile.gif vargo vakarienė.

Atsakyti
labas visoms

retą kartą paskaitau bet va parašyt vis laiko nerandu. Kaifuoju nuo rutinos namuose ir vis daugiau laiko noriu praleist su damutėm. Į netą užsuku tik pavedimų padaryt ir šiaip tik trumpam.

Dainulle plačiau apie akmenligą. aš šitą brūdą pasirodo irgi turiu, bet nei jaučiu nei ką. Tik atsigulus į santariškes paaiškėjo. Pagal Santariškių gyd. kol neskauda ar nėra priepolių nieko daryt nereikia.

QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 02 06, 19:58)
Su Madam kamuojamės.

oj šita bėda mane kankino su vyresniąją dukra. Teisingai moteros sako rekia daug skysčių, derint maista ir pan. bet tai nėra lengva. klizmučių lb nerekomenduoju, nes pripras ir nesistengs. Mums padedavo džiovintų slyvų kompotai+ alijošiaus sultys. Išgerta gal 2 l., bet paskui nekirartojo problema. Jų yra visokių bet mes gėrėm šias

https://www.google.c...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaiza66: 09 vasario 2015 - 19:02
Sveikos,

Dėl vidurių kietų tai su Nojum turiu problemų. Bet čia pas mus dėl maitinimosi... kas padeda tai kai pavalgo daržovių žalių, bet aš atradau arbatą Acorus - Laxasen, neparašyta, kad vaikams negalima - tai va jei sunkiau tada duodu jos išgerti - sudėtis senų lapai, pipirmėtė, ramunėlės. Man veikia, vaikams irgi, tik gal labiau atskiesti reikėtų mažiukei. Dar vaistinėj pasiklausti rimtesnėj ar tinka tokiai mažai.
Gerosios bakterijos - BioGaya, kaina kosminė, dešimt ml keturiasdešimt lt kainavo, nepamenu kas rekomendavo, bet sakė, kad vienos geriausių ir patikrintų. Stengiuosi jas ir pirkt.
Atsakyti
Kaškoniuk, ačiū už info smile.gif pasinagrinėsiu. Bet vat mitybos aš jai nekeičiau, kas organizme pasikeitė gal. Dėl kainos nesvarbu, man svarbiausia, kad vaikui geriau būtų.
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 02 09, 15:47)

O mašinytė graži smile.gif

vadinas gera smile.gif

Kaip mažytė tavo?

QUOTE(zaiza66 @ 2015 02 09, 20:01)
labas visoms

retą kartą paskaitau bet va parašyt vis laiko nerandu. Kaifuoju nuo rutinos namuose ir vis daugiau laiko noriu praleist su damutėm. Į netą užsuku tik pavedimų padaryt ir šiaip tik trumpam.

kaip smagu smile.gif

QUOTE(kaškoniukas @ 2015 02 09, 21:46)
Dar vaistinėj pasiklausti rimtesnėj ar tinka tokiai mažai.

Paklaus euro vaistinėje Iki ant kalno (aukštadvario g) tai tau nieko neparduos biggrin.gif

Kaip jus Kaškoniuk gyvenat? dar neturi agronomes diplomo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2015 02 10, 14:03)

Kaip jus Kaškoniuk gyvenat? dar neturi agronomes diplomo? smile.gif

Gyvenam kaip visi, pasergam, einam į darželį, į mokyklą, Nojus patingi mokintis, stringa jam matematika, daugybos lentelės nesimokino, apsižiūrėjau tada kai jis turėjo mokėti jau iš penkių, o nei dviejų nemoka... taigi turi anglų ir lietuvių aukštesnįjį lygį, o kiti visi - pagrindinis.

ne diplomo dar neturiu smile.gif Gal kada ir bus lotuliukas.gif Labai noriu mokintis toliau.
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2015 02 10, 14:32)
Gyvenam kaip visi, pasergam, einam į darželį, į mokyklą, Nojus patingi mokintis, stringa jam matematika, daugybos lentelės nesimokino, apsižiūrėjau tada kai jis turėjo mokėti jau iš penkių, o nei dviejų nemoka... taigi turi anglų ir lietuvių aukštesnįjį lygį, o kiti visi - pagrindinis.

ne diplomo dar neturiu smile.gif Gal kada ir bus  lotuliukas.gif Labai noriu mokintis toliau.

pas mus dar nesimoko daugybos lentelės g.gif kiek girdžiu nuo trečios klasės mokosi, nu tikrai ka jiems mokintis vėliau, jai 2 kl jau daugubos lentelę kala? lygių irg neturim, gal todėl, kad jis vienas klasėje mokinys biggrin.gif
mums irgi lietuvių k sekasi geriau nei matematika, nors aš pati, kaip buvau mokinė atvirkščiai matematika labai gerai mokėjau, o lietuvių k sunkiau buvo

stok į univerą Kaune ir mokinkis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2015 02 10, 15:00)
pas mus dar nesimoko daugybos lentelės g.gif kiek girdžiu nuo trečios klasės mokosi, nu tikrai ka jiems mokintis vėliau, jai 2 kl jau daugubos lentelę kala? lygių irg neturim, gal todėl, kad jis vienas klasėje mokinys biggrin.gif
mums irgi lietuvių k sekasi geriau nei matematika, nors aš pati, kaip buvau mokinė atvirkščiai matematika labai gerai mokėjau, o lietuvių k sunkiau buvo

stok į univerą Kaune ir mokinkis smile.gif

Pas mus daugyba ir jau dalyba yra... šiandien tėvų diena buvo, tai specialiai ėjau į matematikos pamoką, tai dauguma plaukioja, keli mokiniai yra klasėj, kur sprendžia savarankiškai, o kiti eina prie lentos po vieną ir daro kartu, realiai vienas rašo, mokytoja pasako, bando aiškinti, kiti nusirašo nuo lentos... keistai taip, aš truputį sutrikus, man trūksta pedagoginio suvokimo, bet niekaip neatsikratau jausmo, kad čia kažkas ne taip, kaip kad turėtų būti...

kažkada galvojau apie universitetą Kaune, kai vaikai praaugs, bet dabar gal kolegija. Tiesiog reikia laiko viskam susigulėti, apsvarstyti norus ir galimybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2015 02 10, 15:42)
Pas mus daugyba ir jau dalyba yra...  šiandien tėvų diena buvo, tai specialiai ėjau į matematikos pamoką, tai dauguma plaukioja, keli mokiniai yra klasėj, kur sprendžia savarankiškai, o kiti eina prie lentos po vieną ir daro kartu, realiai vienas rašo, mokytoja pasako, bando aiškinti, kiti nusirašo nuo lentos... keistai taip, aš truputį sutrikus, man trūksta pedagoginio suvokimo, bet niekaip neatsikratau jausmo, kad čia kažkas ne taip, kaip kad turėtų būti...

kažkada galvojau apie universitetą Kaune, kai vaikai praaugs, bet dabar gal kolegija. Tiesiog reikia laiko viskam susigulėti, apsvarstyti norus ir galimybes smile.gif

arba kitą karta uždavė domui tokia užduoti, piešinys su veiksmais pridėti atimti ir pagal suma spalvini. Tu veiksmų, mechaniškų gal 40, kam tiek laiko skirti tam/ man svarbu atrodo pati principą suprasti, o ne darbą dėl darbo daryti

su ta daugyba išvis perdaug , net aš nemoku visos daugybos lentelės...iš tų vaikų norima per daug ir tą ir aną....mb jau retai supranta užduotis. man ta matematika grynas vaikų išdūrinėjimas, kai per vairuotojų teorijos egzaminą doh.gif

teisingai, gi ir kolegija ten yra, iš mūsų kaimo kelis jaunuoliai ten studijuoja nuotoliniu ir dieniniam
Atsakyti