Aš prie epašto tą programą prijungiau, mažiausiai man reikia, kad į fb mėtytų info, kada aš ją įjungiu
Būna užsirūkau kartais.
Kad ir koks tas darbas buvo, bet aš vėl tokio pat jovalo noriu ramesnis ne mano natūrai sprogstu klerkinėj kėdėj
Nežinau, kaip ten pagal galima negalima, aš persodinau dar laukiu iš mydobro.com sėklyčių, ale vėluoja kažko, čiliukus geros dienos sėt antrą šiltnamį šiais metais stato vyras man, tai priprašė, kad aš jam aštrių pipiriukų prisodinčiau aš jį gi myliu, tai sodinsiu
Pas mane programele runtastic road bike, ir naudoju su internetu, net nezinau, ar galima be, taip pat GPS isijungt reikia. man rodo kiek laiko aziavau, kiek km nuvaziavau, vidutini greiti, kiek m i kalna, kiek nuo kalno ir kiek kaloriju sudeginta.
Labas, uogelės
Kaip gyvenat? Jau pavasaris meškos bunda
Kaip gyvenat? Jau pavasaris meškos bunda
Labas labas, uogele,
sergu. jau visai nebekažką
sergu. jau visai nebekažką
QUOTE(venddetta @ 2015 02 02, 19:46)
teks pas gyd keliauti
aš tai leisgyvė, vakar kai įsiskaudo galva, turbūt neimsiu daugau mamadienių, nes mano vaikai mane į kapus nuvarys ir vyras. stengiausi gulėti, ilsėtis, kur tau...namai griuva, negaliu žiūrėt, tik atsikeliu pasitvarkau 15 min ir vėl i lovą, tagedija
ir 30 dienų sporto išūkis jau baigės, po 5 d 50 atstupimu padaryt sunku ir neidomu tai ne man, gal darysiu pratimėlius presui (bet ne 150 atsilenkimų) , pritumimus padarysiu 30, bus pavasaris, dviraris pavažinėsiu, būksuoti vienoje vietoje man per sunku
kaip tu Braške dar laikais?
Dalyte, aš ir be gydytojų graži
O braškė turbūt tiek sportuoja, kad nėr kada SM sėdėt
O braškė turbūt tiek sportuoja, kad nėr kada SM sėdėt
Labukas
seniai čia bebuvau. Jau kai pagavo tempas, tai tik spėk suktis. Darbas-namai-bardakaiždarbas... Dalyt, panašu, kad kovo 1 susimatysim
O aš nesportuoju. Pradėjau sukti lanką, bet paskuj migrenos buvo užėję, tai lovoj gulėjau. Paieškojau ligų ir radau - tulžies akmenligę. Tai antr į santariškes važiuoju.
Kai sužinojau apie akmenligę, tai staigiai ėmiausi detoksikacijos. Šiandien paskutinė diena. Atgyvenau gerai. Du kg numečiau, tai man čia žiauriai mažai. Nu bet yra kaip yra. Galvoju toliau tęsti šitą reikalą, tik jau ir mėsytės valgyti. Mėsytės man tik trūko šią savaitę. O šiaip labai
Kas čia dar? Darbe neblogai. Namie visi gripu persirgom. Db tfu tfu tfu. Pykstamės, džiaugiamės, kariaujam. Nu kaip visad
seniai čia bebuvau. Jau kai pagavo tempas, tai tik spėk suktis. Darbas-namai-bardakaiždarbas... Dalyt, panašu, kad kovo 1 susimatysim
O aš nesportuoju. Pradėjau sukti lanką, bet paskuj migrenos buvo užėję, tai lovoj gulėjau. Paieškojau ligų ir radau - tulžies akmenligę. Tai antr į santariškes važiuoju.
Kai sužinojau apie akmenligę, tai staigiai ėmiausi detoksikacijos. Šiandien paskutinė diena. Atgyvenau gerai. Du kg numečiau, tai man čia žiauriai mažai. Nu bet yra kaip yra. Galvoju toliau tęsti šitą reikalą, tik jau ir mėsytės valgyti. Mėsytės man tik trūko šią savaitę. O šiaip labai
Kas čia dar? Darbe neblogai. Namie visi gripu persirgom. Db tfu tfu tfu. Pykstamės, džiaugiamės, kariaujam. Nu kaip visad
Sveikos nu o ką ta Braškė sportuoja, maistą teisingai vartoja ir save vis labiau myli
Vakar nusipirkom mašiniuką, mazdutę 323 senutę '95 tai, kai vyras baigs daugiadienes darbines, mėginsiu pasivažinėt, nes benzinas ir jautresnė nei dyzelis. Tai baugu dar su vaiku važiuot
Su Madam kamuojamės. Baisiai viduriukai kietėja. Maisto raciono jai nekeičiau, sriubas valgo kasdien, avižos, ramunėlių arbatos ir pan., bet vat vieną dieną kai prasidėjo, tai ir po 4 dienas nepakakoja, ir verkia, rėkia. Dupolaką mėginom, nieko. Slyvas- nieko. Morkų sultys- nieko. Burokėliai ir nepadeda. Šįryt jau ir forlaxą gėrėm, kolkas nieko. Nebesuprantu, kame baika. Mamos, patarkit, prašau.
Vakar nusipirkom mašiniuką, mazdutę 323 senutę '95 tai, kai vyras baigs daugiadienes darbines, mėginsiu pasivažinėt, nes benzinas ir jautresnė nei dyzelis. Tai baugu dar su vaiku važiuot
Su Madam kamuojamės. Baisiai viduriukai kietėja. Maisto raciono jai nekeičiau, sriubas valgo kasdien, avižos, ramunėlių arbatos ir pan., bet vat vieną dieną kai prasidėjo, tai ir po 4 dienas nepakakoja, ir verkia, rėkia. Dupolaką mėginom, nieko. Slyvas- nieko. Morkų sultys- nieko. Burokėliai ir nepadeda. Šįryt jau ir forlaxą gėrėm, kolkas nieko. Nebesuprantu, kame baika. Mamos, patarkit, prašau.
Sveikinu braške
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 02 06, 18:58)
Sveikos nu o ką ta Braškė sportuoja, maistą teisingai vartoja ir save vis labiau myli
sveikinimai su auto.
Oj, aš nežinau, gal pradžiai momentaliai problemą spręsk su klizmute?
O šiaip aš imčiausi alavijo sulčių ir probiotikų duoti...
Bet čia tik aš taip daryčiau. Kaip kitos - nzn
Labu.
Dainulle, kad dėl probiotikų bijau, nes nuo Linex mums irgi labai kietėdavo. Tai kad blogiau nebūtų. Tas sultis pamėginsiu. O klizmutės ekstra atveju būna, po 4-5 dienų, nes vaikas dreba net.
Dainulle, kad dėl probiotikų bijau, nes nuo Linex mums irgi labai kietėdavo. Tai kad blogiau nebūtų. Tas sultis pamėginsiu. O klizmutės ekstra atveju būna, po 4-5 dienų, nes vaikas dreba net.
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 02 08, 10:26)
Labu.
bet bet kuriuo atveju gerosios bakterijos žarnyne reikalingos
Taip, klizmutės extra atveju. Tfu tfu tfu, man netekę vaikams daryt (na, apart to, kad kai Kotryna mėnesio buvo, tekdavo padėt atlikti reikalą - bet ne su klizmute, viduriukai nebuvo užkietėję. Nzn dėl ko taip buvo). O mano krikštadukrai (3 metukai) ištisai šitos bėdos. Ir šikiukas sutrūkinėjęs...