Įkraunama...
Įkraunama...

Elitinės, Trakai, prie Trakų, už Trakų,šalia Trakų

QUOTE(Dalyte:) @ 2015 01 29, 13:27)
iš principo gal ir galėčiau pakentėti, bet nemėgstu taisyklių, geriau ir toliau savo sitemos -neėst, jai tik gali susilaikyt biggrin.gif

biggrin.gif o man kaip tik reik susikurt sauvtaisykles, kad galėčiau neėsti biggrin.gif antraip, nesusilaikau biggrin.gif

-------
Madam antra naktis šneka smile.gif beveik ištisai biggrin.gif lipa, kelias, mėgina vis kažkur keliauti, šiąnakt pagalves išmėtė smile.gif
Papildyta:
Kas galėtų būt? smile.gif kaip raminti? Arbatėlės nepadeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 29, 14:54)

Madam antra naktis šneka smile.gif beveik ištisai biggrin.gif lipa, kelias, mėgina vis kažkur keliauti, šiąnakt pagalves išmėtė smile.gif
Papildyta:
Kas galėtų būt? smile.gif kaip raminti? Arbatėlės nepadeda smile.gif

šiknon, šiknon biggrin.gif

jai žinočiau atsakymą, tai mano 5- metė pas mane nevaikščiotu ir nekalbintu po 24 val doh.gif

laukiu kol praėis

siaubingai miegojau, ne kiek dėl Ugnės, kiek dėl košmarų. Pati jau žinių nežiūriu, Doma varau, man tas karas toks baisus, o šiandien kažką panašaus spanavau ir taip stipriai verkiau, nors suvokiau, kad sapnas, bet vistiek baisu unsure.gif
Atsakyti
Kad ji vos ne per miegus visą tą daro smile.gif šneka tai tikrai kad užsimerkus biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2015 01 28, 14:03)
būtinai nusipirksiu spidometrą , kad žinot tiksliai.

Dalyte, nepirk spidometro, atsisiusk programele i telefona, ne tik paodys kilometrus, bet ir greiti, sudegintas kalorijas ir pan. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2015 01 29, 16:45)
Dalyte, nepirk spidometro, atsisiusk programele i telefona, ne tik paodys kilometrus, bet ir greiti, sudegintas kalorijas ir pan.  thumbup.gif

kaip ji vadinasi? turi?
aš kažkada bandžau nesekmingai siūstis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2015 01 29, 16:11)
kaip ji vadinasi? turi?
aš kažkada bandžau nesekmingai siūstis unsure.gif

Runtastic gera.
Atsakyti
QUOTE(NERINGUKAS @ 2015 01 29, 13:17)
Bet kolkas tai "veža" šis darbas  wub.gif
Dar sakiau, o kas bus jei brolis, sako bus sesė ir taškas smile.gif

taip gražu skaityt apie tokį darbą!
Fainuolis thumbup.gif

QUOTE(Dalyte:) @ 2015 01 29, 13:47)
noriu nusipirkti dvigulė satino patalinę, ir niekaip su tais dydžiais nesuprantu, pasimatavau pas save anklodę 180*130, bet okio dydžio užvalkalų nerandu doh.gif gal čia galima ir didesnius tada pirkti? g.gif reikia turbūt namie perimatot visus užvalkalus ir vidurkį vesti doh.gif

--

Braške, pažiūrėsiu dieta, o jos reikia rimtai laikytis ar galima pusiau? biggrin.gif

Sako satininėse labai prakuojama, nes ten nekvėpuoja niekas...

pusiau drinks_cheers.gif
o aš irgi ant dietos - čipsų dietos. gėda prisipažinti - beveik kas rytą su kolege kertam čipsus pusryčiams!!!! blush2.gif bet ir sotu ir pilvas neburbuliuoja ir ramu ir skanu ir pietų nesunku sulaukt. žinau, kad nesveika, bet kad nuo sveikų pusryčių nepavalgau, storėju, tik ėst noriu ir viskas...ir dar tą pilvą skauda ir jis burbuliuoja - sako - duok valgyt!!!. o darbe negaliu taip išsėdėt. anksčiau sveikiau pusryčiaudavau, tai po to visvien iki pietų visokius saldainius dar graušdavom, o dabar nieko nebereik daugiau biggrin.gif

QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 29, 14:18)
lotuliukas.gif  O aš kaip tik, galiu ryte gyva būt tik kavos puodeliu, bet popiet atgyja viskas biggrin.gif

Jeigu namie būnu viena - aš irgi taip pat smile.gif net ir kavos nereikia - tik vandenuko gali užtekt iki pietų.

QUOTE(miskouoga @ 2015 01 29, 16:45)
Dalyte, nepirk spidometro, atsisiusk programele i telefona, ne tik paodys kilometrus, bet ir greiti, sudegintas kalorijas ir pan.  thumbup.gif

o man visas įdomumas važiuoant prieš akis matyt borto kompiuteriuką ir matyt momentinį greitį smile.gif
nemoku išmaniai naudot savo išmanaus. neišmani aš kažkokia g.gif
Atsakyti
Braškienė, bet tai programai veikti reikia interneto? aš neužsisakiu mobilių duomenų į telefoną, man brangiai gaunasi. Ar aš neteisingai supratau?

QUOTE(venddetta @ 2015 01 29, 21:07)

Sako satininėse labai prakuojama, nes ten nekvėpuoja niekas...

o aš irgi ant dietos - čipsų dietos. gėda prisipažinti - beveik kas rytą su kolege kertam čipsus pusryčiams!!!!  blush2.gif bet ir sotu ir pilvas neburbuliuoja ir ramu ir skanu ir pietų nesunku sulaukt. žinau, kad nesveika, bet kad nuo sveikų pusryčių nepavalgau, storėju, tik ėst noriu ir viskas...ir dar tą pilvą skauda ir jis burbuliuoja - sako - duok valgyt!!!. o darbe negaliu taip išsėdėt. anksčiau sveikiau pusryčiaudavau, tai po to visvien iki pietų visokius saldainius dar graušdavom, o dabar nieko nebereik daugiau biggrin.gif

o man visas įdomumas važiuoant prieš akis matyt borto kompiuteriuką ir matyt momentinį greitį smile.gif

rimtai, o aš noriu tokios slidžios. šiaip kiek skaitau aprašimus, kad jos iš šukuotos medvilnės ir neprakaituoja kūnas.
atsimenant anksčiau rodydavo Neradilas Krasivaja, ir ten tas gražuolis pagrindinis turėjo tokius tamsiai violetinius gal šilkinius patalus, tai aš tokių noriu biggrin.gif

oi tu begėdė cool.gif žinai kaip yra su tuo maistu, aš irgi anksčiau nekreipdavau dėmesio į maistingumą, bet pusryčiaudavau įvairų maistą, bet dabar teko atkreipti dėmesį jai pusryčiam sumuštiniai su balta duonu, sviestu ir sūrių fermentiniu(tarkim 2 riekutės) 8 val, tai 12 val aš jau mirsiu badu, bet jai pusryčiam 2 riekutės juodos duonos su svietu, tai gyva iki 14 val busiu. Esmė ta, kad tikrai tie balti miltai nieko gero neduoda, tam kartui prikemši skrandį ir tiek.
Man dar labai sotų yra avižinių dripsnių košė su vaisiai ir jogurtų
o jai taip norisi valgyt pirmiausiai reikia atisgerti. kai sirgau aną sav užsiplykidavau termosą 1 l arbatos ir per diena geriu, veik valgyt nereikia (bet ištikro tai valgau biggrin.gif)

tai ir aš tokio noriu, kad pažaisti greičiau lečiau, prieš kalną nuo kalno...o išmanus mano nemažas, tai kur ji kišti? pas mane yra tokia nedidelė raktinė prisekta, bet telefonas ten jau netilptu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.
Dalyt, tiksliai nežinau tos programos duomenų naudojimo, nes namie wifi'jus, o mobilaus interneto visai nenaudoju.

Dėl tos patalynės- turėjau šilko, turėjau ir satino, nu man nepatogu smile.gif slysta nuo visur, vasarą prakaituojasi smile.gif tai aš už geras medvilnines esu, kietesnės medžiagos smile.gif norsss, gerai sexo vakarėlio progai šilkonę vėl uždėčiau, kad kaip filmuos būtų biggrin.gif

Neringukas, taip smagu skaityt tavo pasakojimus, jau tokiu nuoširdumu dvelkia, kad šilta daros smile.gif taip ir toliau smile.gif
Papildyta:
Kai dirbdavau, mano pusryčiai ir pietūs dažniausiai būdavo juoda kava ir cigaretė, vakarienei jau koks cepelinas ar sriubos puodelis ir toliau variau smile.gif gal iš to ir liko įprotis vieną kavos puodelį gurkšnoti pusę dienos ir būt sočiai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 30, 15:02)
Sveikos.
Dalyt, tiksliai nežinau tos programos duomenų naudojimo, nes namie wifi'jus, o mobilaus interneto visai nenaudoju.

Dėl tos patalynės- turėjau šilko, turėjau ir satino, nu man nepatogu smile.gif slysta nuo visur, vasarą prakaituojasi smile.gif tai aš už geras medvilnines esu, kietesnės medžiagos smile.gif norsss, gerai sexo vakarėlio progai šilkonę vėl uždėčiau, kad kaip filmuos būtų biggrin.gif

Kai dirbdavau, mano pusryčiai ir pietūs dažniausiai būdavo juoda kava ir cigaretė, vakarienei jau koks cepelinas ar sriubos puodelis ir toliau variau smile.gif gal iš to ir liko įprotis vieną kavos puodelį gurkšnoti pusę dienos ir būt sočiai smile.gif

matai o aš po nams tai ratasi nevaikštau, norėjau paskaičiuoti kiek suvaikštau eidama į darbą

tai va aš tokia ir ruošiuosi, tik be filmavimo kamerų biggrin.gif valentino dienai, šiaip mes jos kaip ir nešvenčiam, bet noriu nauja anklode, pagalves, prie to pačio ir patalinės užvalkalus nupirkti. Nes kol yra kuo užsikloti ir gerai, bet kai yra proga galima be sažinės graužaties ir paišlaidauti tongue.gif

Fui kaip nesveika ir ta kava ir cigarėtės
anksčiau mb taip darydavo ir dar nuo manęs slėpė, kad rūko, o aš paprasčiausiai apžiūrėjau, kad pietų vis nesuvalgo, o pasirodo jis tik nuodas gyvas doh.gif

bet aišku kai dirbi nėra kada apie maistą galvoti, bet negerai taip, negerai

---

žinokit, nors sniegas ir nenutirpes, bet aš jau apie pavasario darbus svajoju...man jau trūksta žemės
Atsakyti
Dalyte, šelme Tu romantiškoji biggrin.gif

Dėl tos programėlės, pamėginsiu ryt su maža būdama kieme įsijungt, pažiūrėt, ar reiks jai interneto.

Na, ir dirbau aš ne tarp pliušinių žaislų, o tarp žmonių, dažniausiai negeranoriškų biggrin.gif čia man labiau antinervinas buvo smile.gif po diskusijos nueini, užsitrauki ir pasiunti juos visus toli su tais dūmais. Fui tai fui, bet yra didesnių nuodų. Nekalu savęs prie kryžiaus už tai, bet ir neteisinu.

Aš vat petunijas prasiretinau jau, žemėj pasikuičiau smile.gif ir man trūksta. Nors man labiau saulės, šilto vėjelio, spalvų trūksta smile.gif nieko, jau poryt vasaris, o po jo greit ir pavasaris smile.gif
Papildyta:
Zaiza atėjo, book.gif ir išėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 30, 15:41)
Dalyte, šelme Tu romantiškoji biggrin.gif 

Dėl tos programėlės, pamėginsiu ryt su maža būdama kieme įsijungt, pažiūrėt, ar reiks jai interneto.

Na, ir dirbau aš ne tarp pliušinių žaislų, o tarp žmonių, dažniausiai negeranoriškų biggrin.gif čia man labiau antinervinas buvo smile.gif po diskusijos nueini, užsitrauki ir pasiunti juos visus toli su tais dūmais. Fui tai fui, bet yra didesnių nuodų. Nekalu savęs prie kryžiaus už tai, bet ir neteisinu.

Aš vat petunijas prasiretinau jau, žemėj pasikuičiau smile.gif ir man trūksta. Nors man labiau saulės, šilto vėjelio, spalvų trūksta smile.gif nieko, jau poryt vasaris, o po jo greit ir pavasaris smile.gif

cool.gif

nu pračekink, o tu pasijungus ten per google + ar fb ar tiesoog ijungi ir tiek?

o dabar rūkai?
aina sau koks darbas doh.gif

o dabar galima gėles persodinti?

na dar pora savaičių ir vysim žiemą smile.gif

Atsakyti