Dalyt, mano mažosios vardas - Domilė (reikšmė - meilės dovana). Pas mus visų vaikų vardai prasideda D raide Kaip ir vyro
O broliukai padeda šiek tiek, kai prašau tos pagalbos. Iš tikro tai vaikams nenoriu užkrauti mažosios sesės priežiūros, kad paskiau nepriekaištautų. O jei tik patys prašosi, tai mielai leidžiu ja rūpintis. Danielius labai ją myli, jis gal ir sauskelnes pakeisti, ir visada pakalbins, ir pasups, jei reiks. Deividas pas mane santūresnis, labai į pagalbas nepuola, bet pakalbint, tai pakalbina sesytę.
Brashkiene tai jau kad mamos dukrelė, iš akių paleist nenori, vis stebi, kad kur tik nedingčiau Iki kūlversčių dar toli mums, dar net nesivarto pati, nebent nuo šono ant nugaros ir tiek, mums rytoj dar tik trys mėnesiukai. 2 mėn. ir 1 sav. svėrėm 6,5 kg, dičkė ji pas mane. Valgo tik mano pienuką, soskiuko niekaip neįsiūlom, tai kartais su užmigdymu būna bėdelių. Bet juk tai neamžina, tai labai ir neimu į galvą.
O prie 30 dienų iššūkio norėčiau ir aš jungtis, nes kaip prieš nėštumą buvo pilvas, tai niekur ir po gimdymo jis nedingo, reikia kažkaip susiimt.
QUOTE(NERINGUKAS @ 2015 01 28, 17:57)
Dalyt, mano mažosios vardas - Domilė (reikšmė - meilės dovana). Pas mus visų vaikų vardai prasideda D raide Kaip ir vyro
O broliukai padeda šiek tiek, kai prašau tos pagalbos.
. Bet juk tai neamžina, tai labai ir neimu į galvą.
O prie 30 dienų iššūkio norėčiau ir aš jungtis, nes kaip prieš nėštumą buvo pilvas, tai niekur ir po gimdymo jis nedingo, reikia kažkaip susiimt.
O broliukai padeda šiek tiek, kai prašau tos pagalbos.
. Bet juk tai neamžina, tai labai ir neimu į galvą.
kaip gražu
jau dabar matau, kaip sunku bus kavalieriams, kai du vyresnius brolius turės
ar skiriasi tas auginimas, motinystė, kai vaikai ne pirmas, ir dar ne vaikas, o mergaitė ? mėgaujies? gal jau nedirbi?
drąsiai, junkis , gal dar fotkes su lašekais metam?
tavo pilvas ir negali būti kaip prieš neštumą, jis juk augo 9 mėn, tiek pat laiko ir grižinės į savo vietą
QUOTE(Dalyte:) @ 2015 01 28, 11:39)
Rimtai? Domiesi astrologija? Mano Domas šaulis, bet nepasakyčiau, akd labai susireikšmines
neblogai apie mašinas kerti?
Kokia gera šefė o dėl gydytojų tikrai galvoji, kad jie tave nutručins?
pasirodytai paskirtu vaistu, o tu jau rinkis arba gerti arba negerti, plaučių uždegimo, tarkim, tik gerais norais neišgydysi
mes va su vyrų sirgom, tai augalinius sirupiukus, arbatas gėrėm, visai be vaistų neapsieitum
Vakar reportažą žiūrėjom apie Radžiuką ir o šuniuką, jis irgi protą pametes. Turbūt jau žmogui taip duota be galo rūpintis ir mylėti
nu as biski paprastesnė nepriaugus prie spektaklių dar, man geriausia žandras komedija, o jai dar romantinė
neblogai apie mašinas kerti?
Kokia gera šefė o dėl gydytojų tikrai galvoji, kad jie tave nutručins?
pasirodytai paskirtu vaistu, o tu jau rinkis arba gerti arba negerti, plaučių uždegimo, tarkim, tik gerais norais neišgydysi
mes va su vyrų sirgom, tai augalinius sirupiukus, arbatas gėrėm, visai be vaistų neapsieitum
Vakar reportažą žiūrėjom apie Radžiuką ir o šuniuką, jis irgi protą pametes. Turbūt jau žmogui taip duota be galo rūpintis ir mylėti
nu as biski paprastesnė nepriaugus prie spektaklių dar, man geriausia žandras komedija, o jai dar romantinė
oj ne, nesidomiu rimtai. tik truputį. daug randu tiesos toj astrologijoj.
Apie mašinas rimtai tikrai nieko neišmanau. Mano tėvai nevairavo - tai tų mašinų ir nemačiau, bet saviškę myliu labai. Stengiuosi prižiūrėti. turiu 2 vyresnius brolius - tai vienam pasitart galiu skambint, o kitam, kad jau GELBĖTŲ, jei reikia
Apie gydytojus mano labai neigiama nuomonė. Ir iš patirties sakau apie tą "nutručinimą". O jei jau einu pas gydytojus - jų ir klausau, nes meluot nemoku. Tai geriau neinu kiek galiu. Tik kai reikia. nesakau, kad visai jų nepripažįstu.
O spektaklis buvo NEREALUS! tiek prisijuokiau. iki ašarų!
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 28, 13:57)
Braške - tau medalis vien už pasiryžimą. Aš pažiūrėjau į tas 4 minutes stovėjimo vienoj lentos pozoj ir supratau, kad nesugebėsiu...
Neringiuk, o čia specialiai vaikams D raidė parinkta ar netyčia gavosi?
QUOTE(venddetta @ 2015 01 29, 00:37)
oj ne, nesidomiu rimtai. tik truputį. daug randu tiesos toj astrologijoj.
Apie gydytojus mano labai neigiama nuomonė. Ir iš patirties sakau apie tą "nutručinimą". O jei jau einu pas gydytojus - jų ir klausau, nes meluot nemoku. Tai geriau neinu kiek galiu. Tik kai reikia. nesakau, kad visai jų nepripažįstu.
Braške - tau medalis vien už pasiryžimą. Aš pažiūrėjau į tas 4 minutes stovėjimo vienoj lentos pozoj ir supratau, kad nesugebėsiu...
gaila ,kad tu ne liūtas išžvagomis pasidalintai
kaip nesmagu, eilinį kartą pasidžiaugsiu, kad mano kelyje tokių nepasitaikė
man irgi kabink vakar galvojau, kad pradėsiu nuo 3-čios dienos, kad su Braške kartu bučiau, bet kur tau man ir 1 dienos užteko, ypač tie kyžminiai misia imbosibol, tai aš biski paprasčiau darau
kiek pažiūrėjau, man šiaip kūno mase reikia mažinti, neužteks tik sportuot
Dalyte, junkis prie 90dienų maitinimosi režimo jau numečiau 400g per 5dienas
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 29, 12:02)
o čia kas per čiudas? sudėtinga?
tu turbūt elektronines svarstykles turi?
mesk nuorodą ir tos mitybos
QUOTE(Dalyte:) @ 2015 01 29, 11:45)
o čia kas per čiudas? sudėtinga?
Man asmeniškai, pats paprasčiausias dietinimosi būdas lengva suderinti su namiškių maitinimu. O tau ypač tiktų angliavandenių diena, kai makaronus galima ir picą
Nea, užtenka paprastų, bent aš paprastutes gavau dovanų iš mylimojo kai matau tarp eilučių rodyklę, tai vertinu gramais
Papildyta:
http://www.supermama...howtopic=957556
QUOTE(Dalyte:) @ 2015 01 28, 18:12)
ar skiriasi tas auginimas, motinystė, kai vaikai ne pirmas, ir dar ne vaikas, o mergaitė ? mėgaujies? gal jau nedirbi?
man asmeniškai labai skiriasi, kai auginau vyresniuosius, ir dabar šią, o dar kaip sakai mergaitę Gal jau ir amžius savo daro, o ir požiūris į auginimą dabar visai kitoks, ir nemiegotos naktys neatrodo baisios ir vaiko neramumas nekelia panikos, nes žinau, jog anksčiau ar vėliau iš to išaugs.
Darbai ne visi atkrito, liko tiek, kad galiu pasidaryti per 2-3 dienas į mėnesį, o ir pinigai papildomi, tai ir nenusisukau nuo to. Pagrindinis dabar mano darbas - būti mama, be poilsio ir ligos dienų... Bet kolkas tai "veža" šis darbas
QUOTE(venddetta @ 2015 01 29, 00:37)
Neringiuk, o čia specialiai vaikams D raidė parinkta ar netyčia gavosi?
Pirmo vaiko vardą MB susapnavo, kai dar net nebuvau, ir kai gimė mums sūnus, tai nė nedvejodami ir davėm tą vardą. Antram jau kaip ir specialiai rinkome iš D raidės. O trečiąjai visai atsitiktinai gavosi, kai varčiau kalendorių ir prie planuojamos gimdymo datos pastebėjau netokį jau dažną vardą Domilė, pažiūrėjau vardo reikšmę patiko, dar vaikų atsiklausėm, tai vidurinėliui iš karto patiko tas vardas ir tik taip pilvuke esantį mažylį vadino. Dar sakiau, o kas bus jei brolis, sako bus sesė ir taškas
QUOTE(NERINGUKAS @ 2015 01 29, 13:17)
man asmeniškai labai skiriasi, kai auginau vyresniuosius, ir dabar šią, o dar kaip sakai mergaitę Gal jau ir amžius savo daro, o ir požiūris į auginimą dabar visai kitoks, ir nemiegotos naktys neatrodo baisios ir vaiko neramumas nekelia panikos, nes žinau, jog anksčiau ar vėliau iš to išaugs.
Dar sakiau, o kas bus jei brolis, sako bus sesė ir taškas
Dar sakiau, o kas bus jei brolis, sako bus sesė ir taškas
teisingai
---
noriu nusipirkti dvigulė satino patalinę, ir niekaip su tais dydžiais nesuprantu, pasimatavau pas save anklodę 180*130, bet okio dydžio užvalkalų nerandu gal čia galima ir didesnius tada pirkti? reikia turbūt namie perimatot visus užvalkalus ir vidurkį vesti
--
Braške, pažiūrėsiu dieta, o jos reikia rimtai laikytis ar galima pusiau?
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 29, 12:02)
pažiūrėjau, man netinka, jai aš pavalgyčiau tik per piet - mirčiau aš iš tų žmonių kurie tiki, kad daugiausiai valgyt galima primoje dienos pusėjo, o paskui jau mažiau.
QUOTE(Dalyte:) @ 2015 01 29, 13:11)
pažiūrėjau, man netinka, jai aš pavalgyčiau tik per piet - mirčiau aš iš tų žmonių kurie tiki, kad daugiausiai valgyt galima primoje dienos pusėjo, o paskui jau mažiau.
O aš kaip tik, galiu ryte gyva būt tik kavos puodeliu, bet popiet atgyja viskas
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 29, 14:18)
O aš kaip tik, galiu ryte gyva būt tik kavos puodeliu, bet popiet atgyja viskas
iš principo gal ir galėčiau pakentėti, bet nemėgstu taisyklių, geriau ir toliau savo sitemos -neėst, jai tik gali susilaikyt