Sveikos
Išlendu ir aš iš po sniego
Gyvenam po truputį, vat naujus dėvėtus virtuvės baldus nusipirkom, tai turiu net 4 pakabinamas spinteles ir vieną didelę pastatomą, su stalčiais!!!! Kaifas liko tik kriauklę nusipirkti ir visą apatinę virtuvės zoną sutvarkyt, stalviršį uždėt, skalbiankę įtaisyt čia šios žiemos virtuvės planas ir bus įvykdytas vasarą, kai mb pagaliau apsispręs kuriam sklypo gale daryt kanalizaciją, jau gal ir vonios kambarį turėsiu su wc ir dušu
Madam toliau mokinasi susidraugaut su puoduku. Sekas kaip kada, tai spėja, tai nespėja... O man jau paranoja, kad visur namie šlapimu smirda, tai mazgoju grindis po 2-3 kartus per dieną.
Mb dirba, tfu tfu tfu, darbo turi. Aš namie kuičiuos. Pradėjau daryt tą 30dienų sporto išsūkį, tai atradau po pilvo rinkėm, kad cis dar turiu raumenis, kurie kasdien skauda kai pagal kraujo grupę atsirinkau, kokie man produktai tinka geriausiai, dabar maitinuos pagal 90dienų suderinto maisto režimą. Man iki balandžio bais gražiai reikia būt, kad nuvažiavus išeiti iš darbo, matytų, kad būna vis dar gražių ir protingų, visiems jiems ant pykčio.
Taupom mašiniukui, pavasarį jau žadėjo nupirkti noriu pežuko, bet už mūsų skiriamą sumą dar negaliu jo sau leist, normalių metų, o be pilnamečio nuograužos noriu
Dalyte, gali man palikt vaikus, vistiek tas filmas manęs nedomina
Kas kieme turit savos gamybos vaikų žaidimų aikšteles?
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 27, 16:15)
Gyvenam po truputį, vat naujus dėvėtus virtuvės baldus nusipirkom, tai turiu net 4 pakabinamas spinteles ir vieną didelę pastatomą, su stalčiais!!!! Kaifas liko tik kriauklę nusipirkti ir visą apatinę virtuvės zoną sutvarkyt, stalviršį uždėt, skalbiankę įtaisyt čia šios žiemos virtuvės planas ir bus įvykdytas vasarą, kai mb pagaliau apsispręs kuriam sklypo gale daryt kanalizaciją, jau gal ir vonios kambarį turėsiu su wc ir dušu
Madam toliau mokinasi susidraugaut su puoduku. Sekas kaip kada, tai spėja, tai nespėja... O man jau paranoja, kad visur namie šlapimu smirda, tai mazgoju grindis po 2-3 kartus per dieną.
Pradėjau daryt tą 30dienų sporto išsūkį, tai atradau po pilvo rinkėm, kad cis dar turiu raumenis, kurie kasdien skauda kai pagal kraujo grupę atsirinkau, kokie man produktai tinka geriausiai, dabar maitinuos pagal 90dienų suderinto maisto režimą. Man iki balandžio bais gražiai reikia būt, kad nuvažiavus išeiti iš darbo, matytų, kad būna vis dar gražių ir protingų, visiems jiems ant pykčio.
Dalyte, gali man palikt vaikus, vistiek tas filmas manęs nedomina
Kas kieme turit savos gamybos vaikų žaidimų aikšteles?
beveik ponia spėriai tvarkotes
vasara lengviau bus su tuo puoduku
bet kaip tu kryptingai savo pykti nukreipi, teises laikei ant piktumo, dabar iš darbo išeisi
kaip tau sekasi su tomis dietomis ir sportais. gal gali pasidalinti su manim, aš tai dažnai pagalvoju : norėčiau, bet tuom viskas ir baigias. nors ne visai , nuolat prisilaikau (stabilus kūno svoris irgi pasiekimas ) bet norėčiau gi ir aš truputi pasitobulinti. labiausiai domina sporto išukis, gal ir aš galiu prisidėt
dėl tos kraujo grupės ką atrinkau tik, kad citrusų, kiaulienos tikrai man negalima perdozuot, nes labai atsiliepia virškinimui
nedomina???? aš tai noriu vyrą apšviesti, ką taip žmona skaitė ir pačiai be galo idomu, noriu noriu noriu
tai pas Kaškoniuką yra
pas mus supynės metalinės - pirktinės, smėlio dežė- kas liko nuo virtuvės betonavimo, ir dar pirktinį batutą turim
Iš darbo teks išeiti, nes grafiko niekas nekeis, ten tokios, su vaikais nereikalingos. Plius, mano vietą jau seniai atidavę giminaičiui savo kažkokiam, tai laukti kol mane atleis pakišę kokį trūkumą laukti nežadu.
Pyktis- galinga savimotyvacija, ypač kai ant savęs pykstu
Sporto išsūkį aš tau permesiu fb arba vėliau čia įkelsiu ilgai brendau, bet visai paprasta ir trunka neilgai, o ir Madam prisideda
Papildyta:
Tai Kaškoniuko irgi pirkta supynė su laipyne. O man tokią mb turi padaryt, rąstų tai uždirbau norėjau maketuko kokio, tai internete vis ieškau ieškau...
Pyktis- galinga savimotyvacija, ypač kai ant savęs pykstu
Sporto išsūkį aš tau permesiu fb arba vėliau čia įkelsiu ilgai brendau, bet visai paprasta ir trunka neilgai, o ir Madam prisideda
Papildyta:
Tai Kaškoniuko irgi pirkta supynė su laipyne. O man tokią mb turi padaryt, rąstų tai uždirbau norėjau maketuko kokio, tai internete vis ieškau ieškau...
Sveikos mergaitės,
aš irgi prisiduodu
Kadangi turiu mažiuką kačiuką, tai visiems bais įdomu svečiai po svečių
o šiaip mažytė mano su sveikatos bėdom, bet džiaugiuos - išmoksiu su mažyte susitvarkyti - bus lengviau jei susirgs didesnė. Bet užtat tokia kokios norėjau - meili iki negaliu. ir drąsi. ir šiaip tokia pati kaip aš - verksnė tai sutarsim. Dabar tik pykstamės kuri iš mūsų namie svarbesnė. Aš gi šaulys - už mane svarbesnių nėra! o ji...katė. Už kates svarbesnių nebūna va taip ir gyvenam.
Dar mašiniukas byra. iki šiol buvo ledinė mašina. jokių bėdų, o dabar tai žvakes reik keist (kas rytą meldžiuos, kad nebūtų per šalta), tai ventiliatorius parėjo, tai dabar vakar dar guolis užt pradėjo o dar važinėju be variklio apsaugos
Dar sveikata man pačiai šlubuoja. Vis kosėju, sloguoju, bet apsimetu, kad sveika darbe jau kokius 3 kartus nuo pietų mane šefė išsiuntė namo, nes žino, kad jei eisiu pas daktarus biuletenio, tai jie mane užtručins cheminiais vaistais ir biuletenis truks nuo savaitės iki mėnesio. Grįščiau ne ką sveikesnė, nei išeičiau. tai geriau mane paleidžia nuo pietų ir niekas nieko niekam nesako
Vat taip ir gyvenu. Vis pagalvoju, kad vienos bėdos, o aš tiesiog laiminga. Tiesiog! Ir to paslaptis mažoji mano koška Buvom savaitgalį abi pas mano tėvelius, tai negalėjo jie atsidžiaugti "anūkyte"
Pilki atspalviai ir manęs nedomina - o vat rytoj einu į spektaklį "Madagaskaras" ir dar nusipirkau bilietus kovui į spektaklį "Mistras". Vat taip ir tolsta mano mašinos taisymai ir naujos užuolaidos
Kas ten per sporto iššūkis? Aš vis prisiverčiu Pilates padaryt, bet tuo ir pasibaigia mano ryšys su sportu.
Braškiene, pavydžiu baltai virtuvės spintelių. Aš dar nei vienos neturiu.
Vargšas Domas. Man irgi baisu tas vaistų leidimas į dantenas. Šokinėju kėdėj nuo kiekvieno BAC
aš irgi prisiduodu
o šiaip mažytė mano su sveikatos bėdom, bet džiaugiuos - išmoksiu su mažyte susitvarkyti - bus lengviau jei susirgs didesnė. Bet užtat tokia kokios norėjau - meili iki negaliu. ir drąsi. ir šiaip tokia pati kaip aš - verksnė tai sutarsim. Dabar tik pykstamės kuri iš mūsų namie svarbesnė. Aš gi šaulys - už mane svarbesnių nėra! o ji...katė. Už kates svarbesnių nebūna va taip ir gyvenam.
Dar mašiniukas byra. iki šiol buvo ledinė mašina. jokių bėdų, o dabar tai žvakes reik keist (kas rytą meldžiuos, kad nebūtų per šalta), tai ventiliatorius parėjo, tai dabar vakar dar guolis užt pradėjo o dar važinėju be variklio apsaugos
Dar sveikata man pačiai šlubuoja. Vis kosėju, sloguoju, bet apsimetu, kad sveika darbe jau kokius 3 kartus nuo pietų mane šefė išsiuntė namo, nes žino, kad jei eisiu pas daktarus biuletenio, tai jie mane užtručins cheminiais vaistais ir biuletenis truks nuo savaitės iki mėnesio. Grįščiau ne ką sveikesnė, nei išeičiau. tai geriau mane paleidžia nuo pietų ir niekas nieko niekam nesako
Vat taip ir gyvenu. Vis pagalvoju, kad vienos bėdos, o aš tiesiog laiminga. Tiesiog! Ir to paslaptis mažoji mano koška Buvom savaitgalį abi pas mano tėvelius, tai negalėjo jie atsidžiaugti "anūkyte"
Pilki atspalviai ir manęs nedomina - o vat rytoj einu į spektaklį "Madagaskaras" ir dar nusipirkau bilietus kovui į spektaklį "Mistras". Vat taip ir tolsta mano mašinos taisymai ir naujos užuolaidos
Kas ten per sporto iššūkis? Aš vis prisiverčiu Pilates padaryt, bet tuo ir pasibaigia mano ryšys su sportu.
Braškiene, pavydžiu baltai virtuvės spintelių. Aš dar nei vienos neturiu.
Vargšas Domas. Man irgi baisu tas vaistų leidimas į dantenas. Šokinėju kėdėj nuo kiekvieno BAC
Venddetta, virtuvės spinteles pirkau iš sm mamų visai pigiai (30) už labai geros kokybės baldus, kaip tokių metų (tarybinių ) pasižvalgyk prie progos per skelbimus, pasiūla nemaža
Dėl katinuko, džiugu, kad radai tikrą draugę
Dėl katinuko, džiugu, kad radai tikrą draugę
Atsižymiu ir aš
Auginu rankinukę tai daugiausiai tik paskaityti ir tespėju, rašinėti jau nelabai ir gaunasi. O ypač kai vienai tenka karaliauti su trim vaikais Atrodo, vyresnieji jau ir dičkiai, bet ir jiems to dėmesio reikia, vis aplink juos pašokinėti tenka, tada mažoji zyzia...
*Danielių vasarą į odontologinį kabinetą Vilniuje vežiojau. Tai labai patenkinta aš kaip ten elgiasi su vaikais. Danielius, net nematė švirkšto, kad jam durs ir pan. Labai gražiai bendrauja, užkalba dantis, t.y. pasakoja ką darys, bet vaikų kalba, ir jokių baimių nelieka.
*su Danielium neseniai skaitėm "Berniukas ir žuvėdros", jam bibliotekininkė buvo rekomendavusi. Mes vakarais prieš miegą skaitom, tai man visai patiko, kaip tokiems vaikams pateikiama informacija apie tėvų skyrybas, gresiančią mirtį, sunkias ligas ir kaip vaikai išgyvena tas situacijas. Visai patenkinta likau tokia bibliotekininkės rekomendacija , nes mes po skaitymo dar mėgstame aptarti viską.
*neįsivaizduoju tavęs tamsiaplaukės, kelk asmenukę
*super pirkiniai
*geras taupymo tikslas O ką reiškia "be pilnamečio nuograužos noriu", ai dabar kaip kokiai žirafai dašilo tikriausiai ne turėjo būti, tada supratau. Aišku, kad norisi ir naujesnės ir tuo pačiu saugesnės mašinytės.
*pas mus savos gamybos nieko nėra. Iš anksčiau yra likusi tik smėliadėžė (medinė) ir čiuožykla (plastikinė), bet jos pirktinės. Nesam tokie nagingi kad patys kažką sumeistrautume, o ir to laiko visada trūksta.
Smagu su tokia drauge gyvent
O mašiniuką su laiku susitvarkysi
Auginu rankinukę tai daugiausiai tik paskaityti ir tespėju, rašinėti jau nelabai ir gaunasi. O ypač kai vienai tenka karaliauti su trim vaikais Atrodo, vyresnieji jau ir dičkiai, bet ir jiems to dėmesio reikia, vis aplink juos pašokinėti tenka, tada mažoji zyzia...
QUOTE(Dalyte:) @ 2015 01 27, 15:25)
*jai pradėjau apie ligas, tai apie polikliniką. Reikėjo Domui su nuskausminamais taisyti dantį, 15 min įkalbinėjom su gydytoja, kad suleis vaistų, ok suleido, bet gręžti negali - skauda. Jis taip nerviškai sureagavo, kad vaistai nepadėjo, jau pradedu manyt , kad jis adatų bijo, nes be vaistų jam daugiau padaro, nei su vaistais
*knygas ar skaitot? aš tai paėmus kažka iš Santa Monteflori, man labai gerai, lengvai, ramiai...o su Ugne skaitėm J. Baltrukonytės "Blynai spintoje" pirmos Jurgos knygos neskaičiau, žiauriai keista man pasirodė, bet ši patiko
*(truputi pasitamsinau plaukus, nes senai ruošiausi - nesusiruošia, po 2 dienų supratau, kad aš gimus tik blondine būti )
*knygas ar skaitot? aš tai paėmus kažka iš Santa Monteflori, man labai gerai, lengvai, ramiai...o su Ugne skaitėm J. Baltrukonytės "Blynai spintoje" pirmos Jurgos knygos neskaičiau, žiauriai keista man pasirodė, bet ši patiko
*(truputi pasitamsinau plaukus, nes senai ruošiausi - nesusiruošia, po 2 dienų supratau, kad aš gimus tik blondine būti )
*Danielių vasarą į odontologinį kabinetą Vilniuje vežiojau. Tai labai patenkinta aš kaip ten elgiasi su vaikais. Danielius, net nematė švirkšto, kad jam durs ir pan. Labai gražiai bendrauja, užkalba dantis, t.y. pasakoja ką darys, bet vaikų kalba, ir jokių baimių nelieka.
*su Danielium neseniai skaitėm "Berniukas ir žuvėdros", jam bibliotekininkė buvo rekomendavusi. Mes vakarais prieš miegą skaitom, tai man visai patiko, kaip tokiems vaikams pateikiama informacija apie tėvų skyrybas, gresiančią mirtį, sunkias ligas ir kaip vaikai išgyvena tas situacijas. Visai patenkinta likau tokia bibliotekininkės rekomendacija , nes mes po skaitymo dar mėgstame aptarti viską.
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 27, 16:15)
*Gyvenam po truputį, vat naujus dėvėtus virtuvės baldus nusipirkom, tai turiu net 4 pakabinamas spinteles ir vieną didelę pastatomą, su stalčiais!!!!
*Taupom mašiniukui, pavasarį jau žadėjo nupirkti noriu pežuko, bet už mūsų skiriamą sumą dar negaliu jo sau leist, normalių metų, o be pilnamečio nuograužos noriu
*Kas kieme turit savos gamybos vaikų žaidimų aikšteles?
*Taupom mašiniukui, pavasarį jau žadėjo nupirkti noriu pežuko, bet už mūsų skiriamą sumą dar negaliu jo sau leist, normalių metų, o be pilnamečio nuograužos noriu
*Kas kieme turit savos gamybos vaikų žaidimų aikšteles?
*super pirkiniai
*geras taupymo tikslas O ką reiškia "be pilnamečio nuograužos noriu", ai dabar kaip kokiai žirafai dašilo tikriausiai ne turėjo būti, tada supratau. Aišku, kad norisi ir naujesnės ir tuo pačiu saugesnės mašinytės.
*pas mus savos gamybos nieko nėra. Iš anksčiau yra likusi tik smėliadėžė (medinė) ir čiuožykla (plastikinė), bet jos pirktinės. Nesam tokie nagingi kad patys kažką sumeistrautume, o ir to laiko visada trūksta.
QUOTE(Dalyte:) @ 2015 01 27, 16:46)
bet kaip tu kryptingai savo pykti nukreipi, teises laikei ant piktumo, dabar iš darbo išeisi
QUOTE(venddetta @ 2015 01 27, 20:29)
Smagu su tokia drauge gyvent
O mašiniuką su laiku susitvarkysi
QUOTE(venddetta @ 2015 01 27, 20:29)
Aš gi šaulys - už mane svarbesnių nėra!
Buvom savaitgalį abi pas mano tėvelius, tai negalėjo jie atsidžiaugti "anūkyte"
Rimtai? Domiesi astrologija? Mano Domas šaulis, bet nepasakyčiau, akd labai susireikšmines
neblogai apie mašinas kerti?
Kokia gera šefė o dėl gydytojų tikrai galvoji, kad jie tave nutručins?
pasirodytai paskirtu vaistu, o tu jau rinkis arba gerti arba negerti, plaučių uždegimo, tarkim, tik gerais norais neišgydysi
mes va su vyrų sirgom, tai augalinius sirupiukus, arbatas gėrėm, visai be vaistų neapsieitum
Vakar reportažą žiūrėjom apie Radžiuką ir o šuniuką, jis irgi protą pametes. Turbūt jau žmogui taip duota be galo rūpintis ir mylėti
nu as biski paprastesnė nepriaugus prie spektaklių dar, man geriausia žandras komedija, o jai dar romantinė
hmmm kai suvoki, kad reikia susikaupi ir pasiryžti
QUOTE(NERINGUKAS @ 2015 01 27, 22:55)
*su Danielium neseniai skaitėm "Berniukas ir žuvėdros", jam bibliotekininkė buvo rekomendavusi. Mes vakarais prieš miegą skaitom, tai man visai patiko, kaip tokiems vaikams pateikiama informacija apie tėvų skyrybas, gresiančią mirtį, sunkias ligas ir kaip vaikai išgyvena tas situacijas. Visai patenkinta likau tokia bibliotekininkės rekomendacija : nes mes po skaitymo dar mėgstame aptarti viską.
o kaip broliai padeda su sese? neprisimenu ar nesigyrei kuo vardu?
aš nepasakyčiau, kad gydytoja buvo netinkamai pasiruošus, greičiau Domas turi savo nusistatymų gilių
rimta knyga, pas mane Ugnė tai pati pasirenka, bibliotekininkė nieko nesiūlo o Domas pats labiau eniklopedijas mėgsta vartyti, o jai skaito, tai skaito Raganas Liles
oi tikrai aš ne tamsiaplauke, ne visi ir pastebi, kad dažyt paukai. Tiesiog mano plaukai žiema patamsėja ir labai greit mato ataugančios šaktis, tai aš per visa ilgi patamsinau plauku, o kai būna daugiau saules plaukai pradea šviesėti tai vėl persidažysiu šviesiai
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 28, 13:57)
toks nemenkas, kaip čia man atsispaudinus tą planą o tau kaip sekasi? 110 pritupimu atrodo sudėtingai, aš 20 galiu padaryt
QUOTE(Dalyte:) @ 2015 01 28, 13:10)
toks nemenkas, kaip čia man atsispaudinus tą planą o tau kaip sekasi? 110 pritupimu atrodo sudėtingai, aš 20 galiu padaryt
Aš nusirašius turiu, nespausdinau
Nu žinai, ir tuos 20 darant pagal visas taisykles man gana sudėtinga buvo pasirodo, tūpt irgi reikia mokėt šiandien jau trečios dienos pasidariau viską, ryt kūnas ilsėsis prisijunkit, kas norit
Man reikia pasiekti 70kg, dabar turiu 78....
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 28, 14:39)
Aš nusirašius turiu, nespausdinau
Nu žinai, ir tuos 20 darant pagal visas taisykles man gana sudėtinga buvo pasirodo, tūpt irgi reikia mokėt šiandien jau trečios dienos pasidariau viską, ryt kūnas ilsėsis prisijunkit, kas norit
aš atsispausdinau
aš girdėjau kai sporto instruktoriai sako, kad pritupimus reikia daryt maždaug tokiu judesiu, kaip sediesi ant kedės
aš jungiuosi, skaityk, kad pradėjau, nes pradėjau, aš turėjau savo sistema kasryt truputi pasportuodavau, tik ne savaitgaliai,nenoriu vyro juokinti
aš turiu 58 (ir 160 cm) , bet nežinau ar varyčiau iki 50, choc iki 54 (aš gi žinot turiu dvynę sesę, ji kūdesnė, tai galiu daryt išvada, kad su 50 kg, jau negražu man būtu)
nors nežinau kaip man seksi, šiaip nesu orientuota į kg, greičiauį proporciją
man čia, kaip breketus uždėjo, tai labai padedada lengvėt be to, kad dantis skauda, bet ko neprivalgysi, dar ir higiena kita, tai kitą kart jau nevalgai, kad tik valytis ličnai nereikėtu
vyras juokiasi, reikia primokėt, kad labiau paveržtu, tai staigiai kg pamestai
o šiaip tai aš turiu dvirati, Ugnė jau buvo ipratus su manim važinėtis ant bagažinės, o šiemet jau ir jai perkam ir žūt būt mokinsimes važiuoti, nes dar nemoka.
aš kai su Domu ir jo draugais važiuoju, tai per vakar kokiu 10 km padarom, būtinai nusipirksiu spidometrą , kad žinot tiksliai.
O Ugnei mes gi pirkom iš vaikutis ar kokios ten pardės dviratį už 200 lt - pravalas, tas pats buvo su Domo pirmu dviračiu iš Senių, geriau jau devėtas už 200 lt, tai nors laiko (pas mane toks ir yra už 200 lt iš Rūdiškių)
Na, mano dviratis geras, kurį turiu, bet kad su metaline koja nepasivažinėsi, kaip ir nepribėgiosi
Man tas noras 70 gal ir perdėtas, bet norisi apsirengti gražiau, o kai po palaidine matos riebalas aplink liemenėlę nu tai ir ... Vat stengiuos
Neringukas, augini tikrą mamytės dukrelę jau gal kūlversčiais vartotės?
Man tas noras 70 gal ir perdėtas, bet norisi apsirengti gražiau, o kai po palaidine matos riebalas aplink liemenėlę nu tai ir ... Vat stengiuos
Neringukas, augini tikrą mamytės dukrelę jau gal kūlversčiais vartotės?