Tikrai, Dalyt, litrą beveik išgėriau colos, tai skrandis kiek aprimo, tik galva plyšta.
Mes irgi nuotoliniu, ryt tik suvešim kas ką ir vsio
Nusipirkau Kalėdom kiaušininio likerio, galvoju skanu, išgersiu pasimėgausiu, statau į šnapso lentyną, o ten, prie sienos už butelių, stovi toks pats likeris kiaušininis, tik 4 metų senumo, taurelė nugerta ot, atmintis kaip pas auksinę žuvelę 3 sekundės
Užsimerkiau spanguoles džiovintas padažiui, palikau trumpam, grįžtu iš kambatio, o ten gražuolė visas jau sukramčius, tik porą delniukuose likę ir net nesirauko valgydama o gi spanguolės tooookios rūgščios
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 12 23, 15:44)
Užsimerkiau spanguoles džiovintas padažiui, palikau trumpam, grįžtu iš kambatio, o ten gražuolė visas jau sukramčius, tik porą delniukuose likę ir net nesirauko valgydama o gi spanguolės tooookios rūgščios
aš tai dievinu džiovintas, bet turbūt jos saldintos būna, spanguoles
bet tai mandrus padažus tu darai
aš tai savo žuvi pjaustysiu gabalais, apkepsiu, o paskui troškinsiu grietinėlėje
vakar su brolių (mb) kalbėjau jis 5 kg lydeką turėjo, sakė paprastai ant keptuves sukepė ir labai gerai buvo
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 12 23, 17:10)
aš tai dievinu džiovintas, bet turbūt jos saldintos būna, spanguoles
aš tai savo žuvi pjaustysiu gabalais, apkepsiu, o paskui troškinsiu grietinėlėje
vakar su brolių (mb) kalbėjau jis 5 kg lydeką turėjo, sakė paprastai ant keptuves sukepė ir labai gerai buvo
negalima grietinėlėj! ir tave dievas nubaus
Gražių švenčių visoms!
Su šventėmis, draugės forumietės
Su šventėmis, mergytės
Visas sveikinu su Šv. Kalėdom. Linkiu linksmų, spalvotų, o gal tiesiog baltų, bet labai gražių ir šiltų šv. Kalėdų.
merginos, ar gyvos po švenčių?
o aš atėjau pasimaivyt:
naujų metų proga parsivežiau katytę miega dabar mažytė prie kojų prisiglaudus
o aš atėjau pasimaivyt:
Su šventėm praėjusiom, mergikės
Venddetta, sveikinu gerai sugyvenkit
Mes vakar super šauniai praleidom pirmąją metų dieną. Buvom Akropolyj. Kaip gerai, kad parduotuvės nedirbo, veikė tik kinas, boulingas, kabakai ir maxima, tai tuštybės masės nebuvo tiek daug bet ir šiaip, žmonių buvo.
Tai va, vežėm tėtį į kiną 3D Hobitas. Mes su Madam centus kaip tik išsikeitėm, kavinėj pavalgėm, po Akropolį palakstėm Harlėjus čiupinėdamos ir taip 3 val.kol Sania filmą žiūrėjo pavargau žvėriškai, bet labai dėl saviškių džiaugiuos, verti jie tokių pramogų
Venddetta, sveikinu gerai sugyvenkit
Mes vakar super šauniai praleidom pirmąją metų dieną. Buvom Akropolyj. Kaip gerai, kad parduotuvės nedirbo, veikė tik kinas, boulingas, kabakai ir maxima, tai tuštybės masės nebuvo tiek daug bet ir šiaip, žmonių buvo.
Tai va, vežėm tėtį į kiną 3D Hobitas. Mes su Madam centus kaip tik išsikeitėm, kavinėj pavalgėm, po Akropolį palakstėm Harlėjus čiupinėdamos ir taip 3 val.kol Sania filmą žiūrėjo pavargau žvėriškai, bet labai dėl saviškių džiaugiuos, verti jie tokių pramogų
QUOTE(venddetta @ 2015 01 02, 20:34)
merginos, ar gyvos po švenčių?
o aš atėjau pasimaivyt:
o aš atėjau pasimaivyt:
labas, jau gyva ir ritme
faina, koks katytės vardas?
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 02, 20:49)
kokia tu fainutė, mūsų diedai turbūt per antrą Kalėdų diena į tą Hobitą važiavo. Aš tai tokių filmų nemėgstu
Tai kaip moteris su euru susdraugavot? aš šiemet dar nesu nieko pirkus, tik internetu, pas mus mb apsipirkinėja, tai aš dar nelabai apsipratus su naujais pinigais.
Laba visom
Su medines ozkos metais, bukit laimingos ir grazios
Ka tik nusipuociau eglute...svenciu kaip nebuta.Svajojau apie snd diena, ,kad diena su vaiku iseisiu i lauka su rogutem paciuzinet,bet...kaip specialiai oras saltas
Dalyte, as pas tave su prasymu :)Kada tu nurasai bibliotekoje senus laikrascius?jeigu jie niekam nereikalingi noreciau ju paprasyti:)man ju daug reikia,zurnakai netinka
O gal kazkas is kaiminku ju turi
Su medines ozkos metais, bukit laimingos ir grazios
Ka tik nusipuociau eglute...svenciu kaip nebuta.Svajojau apie snd diena, ,kad diena su vaiku iseisiu i lauka su rogutem paciuzinet,bet...kaip specialiai oras saltas
Dalyte, as pas tave su prasymu :)Kada tu nurasai bibliotekoje senus laikrascius?jeigu jie niekam nereikalingi noreciau ju paprasyti:)man ju daug reikia,zurnakai netinka
QUOTE(rudakase @ 2015 01 07, 12:45)
nėra blogo oro, tik bloga apranga mums gal ateinantį savaitgalį pavyks į lauką išeiti, nes vis namie tik sėdim, tokios balos gi buvo...gal sniego savaitgaliui paduos
nurašinėju, sausio gale turėčiau nurašyti, turėsiu omenyje
o ką darai su ais?