Įkraunama...
Įkraunama...

Elitinės, Trakai, prie Trakų, už Trakų,šalia Trakų

Tikrai, Dalyt, litrą beveik išgėriau colos, tai skrandis kiek aprimo, tik galva plyšta.
Mes irgi nuotoliniu, ryt tik suvešim kas ką ir vsio smile.gif
Nusipirkau Kalėdom kiaušininio likerio, galvoju skanu, išgersiu pasimėgausiu, statau į šnapso lentyną, o ten, prie sienos už butelių, stovi toks pats likeris kiaušininis, tik 4 metų senumo, taurelė nugerta biggrin.gif ot, atmintis kaip pas auksinę žuvelę 3 sekundės smile.gif

Atsakyti
Užsimerkiau spanguoles džiovintas padažiui, palikau trumpam, grįžtu iš kambatio, o ten gražuolė visas jau sukramčius, tik porą delniukuose likę biggrin.gif ir net nesirauko valgydama biggrin.gif o gi spanguolės tooookios rūgščios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 12 23, 15:44)
Užsimerkiau spanguoles džiovintas padažiui, palikau trumpam, grįžtu iš kambatio, o ten gražuolė visas jau sukramčius, tik porą delniukuose likę biggrin.gif ir net nesirauko valgydama biggrin.gif o gi spanguolės tooookios rūgščios biggrin.gif

aš tai dievinu džiovintas, bet turbūt jos saldintos būna, spanguoles

bet tai mandrus padažus tu darai

aš tai savo žuvi pjaustysiu gabalais, apkepsiu, o paskui troškinsiu grietinėlėje

vakar su brolių (mb) kalbėjau jis 5 kg lydeką turėjo, sakė paprastai ant keptuves sukepė ir labai gerai buvo
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 12 23, 17:10)
aš tai dievinu džiovintas, bet turbūt jos saldintos būna, spanguoles

bet tai mandrus padažus tu darai

aš tai savo žuvi pjaustysiu gabalais, apkepsiu, o paskui troškinsiu grietinėlėje

vakar su brolių (mb) kalbėjau jis 5 kg lydeką turėjo, sakė paprastai ant keptuves sukepė ir labai gerai buvo

negalima grietinėlėj! ir tave dievas nubaus lotuliukas.gif

Gražių švenčių visoms!
Atsakyti
Su šventėmis, draugės forumietės 4u.gif
Atsakyti
Su šventėmis, mergytės 4u.gif
Atsakyti
Visas sveikinu su Šv. Kalėdom. Linkiu linksmų, spalvotų, o gal tiesiog baltų, bet labai gražių ir šiltų šv. Kalėdų. drinks_cheers.gif
Atsakyti
merginos, ar gyvos po švenčių?

o aš atėjau pasimaivyt:
naujų metų proga parsivežiau katytę wub.gif miega dabar mažytė prie kojų prisiglaudus wub.gif
Atsakyti
Su šventėm praėjusiom, mergikės smile.gif

Venddetta, sveikinu smile.gif gerai sugyvenkit smile.gif

Mes vakar super šauniai praleidom pirmąją metų dieną. Buvom Akropolyj. Kaip gerai, kad parduotuvės nedirbo, veikė tik kinas, boulingas, kabakai ir maxima, tai tuštybės masės nebuvo tiek daug smile.gif bet ir šiaip, žmonių buvo.
Tai va, vežėm tėtį į kiną 3D Hobitas. Mes su Madam centus kaip tik išsikeitėm, kavinėj pavalgėm, po Akropolį palakstėm Harlėjus čiupinėdamos biggrin.gif ir taip 3 val.kol Sania filmą žiūrėjo smile.gif pavargau žvėriškai, bet labai dėl saviškių džiaugiuos, verti jie tokių pramogų smile.gif

Atsakyti
QUOTE(venddetta @ 2015 01 02, 20:34)
merginos, ar gyvos po švenčių?

o aš atėjau pasimaivyt:
naujų metų proga parsivežiau katytę  miega dabar mažytė prie kojų prisiglaudus 

labas, jau gyva ir ritme tongue.gif

faina, koks katytės vardas?

QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 02, 20:49)

Mes vakar super šauniai praleidom pirmąją metų dieną. Buvom Akropolyj. Kaip gerai, kad parduotuvės nedirbo, veikė tik kinas, boulingas, kabakai ir maxima, tai tuštybės masės nebuvo tiek daug smile.gif bet ir šiaip, žmonių buvo.
Tai va, vežėm tėtį į kiną 3D Hobitas. Mes su Madam centus kaip tik išsikeitėm, kavinėj pavalgėm, po Akropolį palakstėm Harlėjus čiupinėdamos biggrin.gif ir taip 3 val.kol Sania filmą žiūrėjo smile.gif pavargau žvėriškai, bet labai dėl saviškių džiaugiuos, verti jie tokių pramogų smile.gif

kokia tu fainutė, mūsų diedai turbūt per antrą Kalėdų diena į tą Hobitą važiavo. Aš tai tokių filmų nemėgstu

Tai kaip moteris su euru susdraugavot? aš šiemet dar nesu nieko pirkus, tik internetu, pas mus mb apsipirkinėja, tai aš dar nelabai apsipratus su naujais pinigais.

Atsakyti
Laba visom wink.gif
Su medines ozkos metais, bukit laimingos ir grazios smile.gif
Ka tik nusipuociau eglute...svenciu kaip nebuta.Svajojau apie snd diena, ,kad diena su vaiku iseisiu i lauka su rogutem paciuzinet,bet...kaip specialiai oras saltas sad.gif
Dalyte, as pas tave su prasymu :)Kada tu nurasai bibliotekoje senus laikrascius?jeigu jie niekam nereikalingi noreciau ju paprasyti:)man ju daug reikia,zurnakai netinka
O gal kazkas is kaiminku ju turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rudakase @ 2015 01 07, 12:45)

Ka tik nusipuociau eglute...svenciu kaip nebuta.Svajojau apie snd diena, ,kad diena su vaiku iseisiu i lauka su rogutem paciuzinet,bet...kaip specialiai oras saltas sad.gif

Dalyte, as pas tave su prasymu :)Kada tu nurasai bibliotekoje senus laikrascius?jeigu jie niekam nereikalingi noreciau ju paprasyti:)man ju daug reikia,zurnakai netinka
O gal kazkas is kaiminku ju turi smile.gif

nėra blogo oro, tik bloga apranga smile.gif mums gal ateinantį savaitgalį pavyks į lauką išeiti, nes vis namie tik sėdim, tokios balos gi buvo...gal sniego savaitgaliui paduos

nurašinėju, sausio gale turėčiau nurašyti, turėsiu omenyje
o ką darai su ais?
Atsakyti