QUOTE(miau @ 2014 08 29, 21:45)
Niu jau ką moku, tai kept lazaniją
Čia vienintelis mano talentas. Pradėjau kept pagal Beatos receptą
http://www.beatosvir...cipes/lazanija/
Dabar jau iš akies viską darau. Aišku, neturiu ten kokio saliero ar žolyčių, tai neinu iš proto ir nededu. Bet šiaip skaniai gaunasi
O ta mišrainė su cukinijom skani turėtų būti, tik nemoku aš nei konservuot nei marinuot
ir aš žiūrėjau šį receptą, bet man kai karta buvo pravalas, tai nesiryžtu, nes aš net normaliai keptos nesu ragavus, pirmiausiai reiktu kavinėje kur ar pas tave paragaut, kad žinočiau, kokia mano siekiamybė
aš jau irgi kabinuos į tai, kai visos taip išgyrė
O ką tunori siūdintis?
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2014 08 31, 22:26)
Mes bulviakasiu ir vištų galabijimu užsiiminėjom
jau bulves kasėt? žiemai?
QUOTE(venddetta @ 2014 09 01, 21:46)
visi fiti miti baigiasi bučiniais
O gyvenam atskirai, nes vienas su kitu negalim, o vienas be kito irgi negalim.
Kepu kepu! man skaniausia su vištiena ir ananasais
ir kepu paprastai - apkepu vištieną su svogūnais, pridedu visokių daržovių (kokių turiu), konservuotų ananasų. viską tik lengvai apkepu. atskiram puode pasiruošiu bešamelio padažą iš sviesto, miltų, pieno, druskos ir pipirų. į "blėką" sluoksniuoju makaronus, troškinį, padažą, vėl makaronus, troškinį, padažą, makaronus, padažą ir uždedu sūrio - viskas. į orkaitę
tai ir mes po to pasibučiuojam
hmm..o jus suituokę? aš šiaip iš kaimo tai tokių modelių šemos mažai žinau, nebent vyras furistas būna.
Jis tikrai su mama negyvena? nes tokie peraugę vaikai dažniausiai prie mamos papo glaudžias
man reikia paragauti, o tada jau bandyt
Kada tai Daina mokė mus kibinus kepti (aišku aš neišmokau) bet bent jau stebėjau proceją, reikia ir lazaniją išmokt kept
Pradėjau apie Daina, tai mačiau jos vaikus penktadienį. sustojau prie parduotuvės, žiūriu mašina stovi, ten trys matyti vaikai ir viena bliauna. Apsižiūrėjau, gi Dainos vaikai, sakau, kas čia sesę muša Marčius sako, kad Laurynas, Laurynas ginas, kad jis jai kažką pasakė tik, Kotryna kukčioja, kad Laurynas mušė
gražumėlis, mano vaikai irgi labai pešas uždaroje erdvėje, geriausiai jiems sekas kur laukuose, skirtinguose kampuose
vakar buvom Trasalyje, naktį jau zirzė Ugnė, maniau pervargo, bet ne - ausytę perputę
o dar aną sav Domas ištisai naktimis kosėjo, maniau jau plaučių uždegimas, gyd sako viskas normoj, plaučiai švarus, čia dėl nosies
tai va pusantros savaites aš nemigus normaliai
Kaip Mijakai pirma klasė?
Braške, mano kolkas mokykla džiaugiasi
Faina dėl virtuves, o ką pirkot? vietuvės baldus (spinteles) ar technika kokia?