Įkraunama...
Įkraunama...

Elitinės, Trakai, prie Trakų, už Trakų,šalia Trakų

Sveikos, uogos smile.gif
Smilga, ačiū už sveikinimus smile.gif

Aš šiemet eglės namie nestatau, mažoji ją tai nugriauna, tai žaislus numėto. Tai tik kieme kelis bumbulus pakabinau ant eglės ir tiek.
Bebaiginėju kalėdines dovanėles ruošt. Šiemet, kaip niekad, hand made dauguma. Visai patiko gaminti smile.gif

Šeštadienį buvau Rūdiškėse, muzikalkės kalėdiniam koncerte, su senolėm ėjom choro vadovės sveikint smile.gif po to žiburėlyj atgaminom, kad mūsų chorui jau 20metų!!! O aš buvau pirmoji to choro karta... Kokie geri laikai buvo...

Kalbėjot apie kavos aparatus. Turiu, cielus 2. Ir ką. Nors kavą mėgstu, darbe ir 6puodeliai buvo norma, bet aparatinės nemėgstu. Nu neprilipo man tas skonis. Iki šių laikų man geriausia kava yra šviežiai malta ir užvirta turkoje... Nebepamenu, kada besilepinau. Reiks ryt tą padaryt smile.gif

Artėja Naujieji. Ar sugalvojot, ko norit kitais metais? At išpildėt šiųmečius planus? smile.gif Mes išpildėm su kaupu, ir langai pakeisti, ir teisės išlaikytos, ir krosnis pakeista smile.gif

Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2014 12 22, 00:01)
Netoliee viena kitos gyvenat? g.gif

Aha, bet dar nebuvom viena pas kitą svečiuose biggrin.gif žinai, sudėtinga prisiruošti į gretimą laiptinę nueit biggrin.gif

QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 12 22, 00:21)
Artėja Naujieji. Ar sugalvojot, ko norit kitais metais? At išpildėt šiųmečius planus? smile.gif Mes išpildėm su kaupu, ir langai pakeisti, ir teisės išlaikytos, ir krosnis pakeista smile.gif

Na, mano didžiausias planas neišsipildė sad.gif aišku, gerai, kad ne (jau kalbėjom apie mano sugriuvusius santykius ir mano didelį norą turėti savo leliuką), bet va - netikėtai nuosavas butas iš dangaus nukrito smile.gif tai čia toks didelis neplaninis kaupas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(venddetta @ 2014 12 21, 22:20)
Kokios pas jus tradicijos?

mes 24 d puošiam iš praktiškos pusės, nes tai būna tikrasis ženklas, kad JAU tikrai Kalėdos ir šiaip norisi rasti dovanų kai tik pasitatai, tad statome 24 d. Jau naujų žaisliukų pasipirkom smile.gif

QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 12 22, 00:21)

Šeštadienį buvau Rūdiškėse, muzikalkės kalėdiniam koncerte, su senolėm ėjom choro vadovės sveikint smile.gif po to žiburėlyj atgaminom, kad mūsų chorui jau 20metų!!! O aš buvau pirmoji to choro karta... Kokie geri laikai buvo...

Kalbėjot apie kavos aparatus. Turiu, cielus 2. Ir ką. Nors kavą mėgstu, darbe ir 6puodeliai buvo norma, bet aparatinės nemėgstu. Nu neprilipo man tas skonis. Iki šių laikų man geriausia kava yra šviežiai malta ir užvirta turkoje... Nebepamenu, kada besilepinau. Reiks ryt tą padaryt smile.gif

Kaip smagu, dainorėlė tu smile.gif

Maniškis tai nori nori. Man tai skaniausia kava Statoil.
Kas ta Turka?
Aš tai randeliuke verdu biggrin.gif (mažam puode, su pieneliu smile.gif )
ai ir dar mes turim su mb bajari, "padaryk kavos su meile" čia vadinas turi būti labai skani, pakankamai saldi, nestipri ir su ta meile biggrin.gif

net sutrikau biggrin.gif neturėjau didesnių planų, bet to, kad reikia numesti 5 kg biggrin.gif na bet tai amžina...pas mus gi pernai per naujus Ugnė buvo su sulaužytais raktikauliais, tai visi norai buvo sukoncentruoti į vaikų sveikatą
nu bet ligoninėje gulėjom, tik planiškai, biuletenį turėjau tik po Domo Lor operacijos, rodos puikiai gyvenom. Didesnių planų nevykdžiau

o reikia sugalvoti kitiems metams???? gal vėl numesti 5 kg bigsmile.gif

O jus malačiai, kad planus įgyvendinot thumbup.gif

gal mano visi planai ir tikslai ne taip užčiuopiami, man svarbu kasdien bandyt būt geresne mama, žmona, žmogumi. Čia amžinas projektas, todėl ir tikslas visam gyvenimui smile.gif

Papildyta:
Gal turit patarimų kaip geriausia ruošti 4 kg lydeką? sako jai tokia dielę kepi, tai kieta būna, bet koks žvejis leistu ją pjaustyt? farširuoti tai tikrai nemoku. Gal galima pamarinuot kaip nors ir visą kepti?

Dar triufelius naminius dariau, man tai jie šiaip sau, parduotuviniai skaniau, bet Domas labai juos mėgsta, o jis tikrai ne visus saldainius į burną ima.

Ar dovanosit ką vyrams?

--

gulim kuria čia diena ir Ugnė kažko užsimanė, sakau, ne, tai ji atsakė: "O aš tėveliui pasakysiu, o kaip pupytė pasakys, taip tėvelis ir darys" biggrin.gif va kaip tos mergaitės tėvelius aplink pirštą vinioja biggrin.gif
Atsakyti
Labu. Turka ir yra randeliukas, kaip tu sakai biggrin.gif

Vyrui nieko nedovanosiu, šiemet ir taip apsidovanojom gėriais.smile.gif

Blyn, taip negera pusę dienos... Pykina, galva sukas, viduriai sau susisukinėja... Vat galvoju nuo ko... Gal kotleto valgyt nereikėjo. Namiškiams gerai, o man šūduva. Angliuko ir to neturiu. Kas ten dar tinka tokiais atvejais? Smekta?
Atsakyti
[quote=venddetta,2014 12 22, 00:45]
Aha, bet dar nebuvom viena pas kitą svečiuose biggrin.gif žinai, sudėtinga prisiruošti į gretimą laiptinę nueit biggrin.gif
[/quote

Neblogai :-)

[quote=Brashkiene:),2014 12 22, 21:04

Blyn, taip negera pusę dienos... Pykina, galva sukas, viduriai sau susisukinėja... Vat galvoju nuo ko... Gal kotleto valgyt nereikėjo. Namiškiams gerai, o man šūduva. Angliuko ir to neturiu. Kas ten dar tinka tokiais atvejais? Smekta?
[/quote]

Nenori kišt savo trigrašio, bet mes jau panašiai sergam visą savaitę ir viskas ratu. verysad.gif Smiltė pradėjo vemt viduriuot, aš pratęsiau maratoną, vėliau vyras suviduriavo ir tempa buvo. Galų gale mažiukas su 39 tempa. Šiandien atsidurem ligoninej. Nežinom dar ar plaučių uždegimas ar bronchitas. Bet visi tyrimai blogi:šlapimad, kraujas, ausys negražios.. Dar nepaminėjau
Kad nuo mūsų užsiktėtė anyta, taip pat viduriavo. Šlykščiausia, kad ne tik viduriavimas ir vėmimas, bet ir būsena žiauriai sunki ( laužo kaulus, silpnumas ir pan.) Tikiuosi braskiene
Tau neteks tiek isgyvent g.gif laikykis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Smilgut, sveikatos Jums visiems smile.gif
Atsakyti
Smilga, kuo didziausios sveikatos jums !!!

Braskiene, aisku, nerekejo kotleto valgyt, pasnikas gi, todel ir bloga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 12 22, 22:24)
Smilgut, sveikatos Jums visiems smile.gif

QUOTE(miskouoga @ 2014 12 22, 22:25)
Smilga, kuo didziausios sveikatos jums !!!

Ačiū, mergaitės verysad.gif

Jums visoms gražių, šiltų, sveikų švenčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 12 22, 13:17)
o reikia sugalvoti kitiems metams???? gal vėl numesti  5 kg bigsmile.gif
--

gulim kuria čia diena ir Ugnė kažko užsimanė, sakau, ne, tai ji atsakė: "O aš tėveliui pasakysiu, o kaip pupytė pasakys, taip tėvelis ir darys" biggrin.gif va kaip tos mergaitės tėvelius aplink pirštą vinioja biggrin.gif

Galima planą nusižiūrėt? aš irgi mielai tuos 5kg į šoną biggrin.gif ir visi nuo pilvo dar kad būtų biggrin.gif

Ugnė mano draugė. Čia mažiausių dukryčių liga biggrin.gif aš irgi mamai kažkada neseniai sakiau, kad galiu treptelt koja ir atlėks tėtukas biggrin.gif bet šitą mama ir taip žino - kai jai ko reikia tai siunčia mane pas tėtuką pakalbėt. Mama nesąmones sugalvoja, o mano mintys jam genialiai skamba biggrin.gif tai jei aš persakau ką mama sugalvoja - jau genialu biggrin.gif

QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 12 22, 21:04)

Nu va, aš čia pasicitavau - galvojau klausiu ar pagausėjimo nelaukiat, bet čia taip rimtai viskas po to nuskambėjo. Smilga, laikykitės, sveikit greičiau - šventės ant nosies! 4u.gif Ir braške, tu irgi sveik! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo venddetta: 22 gruodžio 2014 - 23:12
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 12 22, 21:04)

smekta, geros bakterijos, neoficialiai ir kola padeda, o labiausiai išsigulėjimas

pas mus irgi sirgo vaikai gal prieš savaite, vyras prieš dvi. apskritai daug aplink sirgo su žarnyno infekcijomis, tik aš ne tfu tfu tfu nenorėčiau per šventes susirgti
bet gal imuniteta turiu, nes daug kartu sirgus esu, ir visais kartais, kaip Domas susirgdavo, o ir šiaip visada dar pajėgdavau slaugyt šeimyną, nes jie visada stipriau, nei aš sirgdavo

QUOTE(smilga79 @ 2014 12 22, 22:05)
Nenori kišt savo trigrašio, bet mes jau panašiai sergam visą savaitę ir viskas ratu.

o vargeli, sveikit, kad bent šventės namuose būtu 4u.gif

QUOTE(miskouoga @ 2014 12 22, 22:25)

Braskiene, aisku, nerekejo kotleto valgyt, pasnikas gi, todel ir bloga biggrin.gif

dievulis nubaudė? biggrin.gif

QUOTE(venddetta @ 2014 12 23, 00:10)
Galima planą nusižiūrėt? aš irgi mielai tuos 5kg į šoną biggrin.gif ir visi nuo pilvo dar kad būtų biggrin.gif

Ugnė mano draugė. Čia mažiausių dukryčių liga biggrin.gif

neergerai? biggrin.gif aš tai jau pribrendau, kad nuo visur po truputi numest norėčiau

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Labu.
Na šiandien lyg ir geriau, bet vistiek skrandis kažko pyksta. Mėginu kola pramušti, ačiū Dalyt už info. Gerai, kad kūčių vakarienę ruošiam keturios moterys, tai nedaug virtuvėj kapstytis reikia. Dar dovanų net nesupakavau... Ai, ryt gal kalėdinė nuotaika per nosį dės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 12 23, 14:16)
Labu.
Na šiandien lyg ir geriau, bet vistiek skrandis kažko pyksta. Mėginu kola pramušti, ačiū Dalyt už info.

Gerai, kad kūčių vakarienę ruošiam keturios moterys, tai nedaug virtuvėj kapstytis reikia. Dar dovanų net nesupakavau... Ai, ryt gal kalėdinė nuotaika per nosį dės biggrin.gif

nors karta galėjai kolos be sažinės graužaties gerti biggrin.gif bet ji tikrai užmuša viską, tame tarpe ir bakterijas

pas mus su kučiomis dar idomiau. ruošimes nuotoliniu, o vakare susibėgam, šeiminikės (anytos nebus) tai toks balaganėlis rolleyes.gif

aš tai laukiu darbo dienos pabaigos ir jau lėksiu, noriu namo smile.gif

Jums mano mielos moteris gražių ir šiltų švenčių smile.gif newyear.gif
Atsakyti