QUOTE(miskouoga @ 2014 12 13, 20:32)
Buvom Kaledu sostinej, zmoniu visai nebuvo, vejas didelis, tai turbut visi issigando. buvom pas seni uzeje, siandien estas sedejo, tai vaikai nesusikalbejo su juo. Foto su seniu 5 lt jei pats fotografuoji ir 10 lt, jei nufotografuoja ir is kart nuotrauka duoda. Dar buvom pas nykstuka uzeje, ten man labiau patiko.
mano didžiuose planuose, šis savaitgalis Trakuose, tik reiks pažiūrėti kokia programa siūlo, ar verta važiuoti, gal tada geriau i Vilnių.
Buvo pas mus vakar teatriukas, labai patenkinti vaikai. Mano Domas, tai toks jau kietas baisiausiai ir suaugęs, bet irgi kartu šoko, trepsėjo ir spindinčimis akimis į Senį žiūrėjo

Ugnė tai susinervino, tų rogių nepamačius
Dar mes iškepėm kučiukų, gavos tikrai šaunesni nei meduoliai. Pas mane meduoliai gavosi kieti, nors laikau sandariai uždaryti, jie neminkštėje.
Miško Uoga gal patarimų, receptų turi?
Nusipirkau maduolių prieskonių (IKI centre) ir bandysiu pagal ten pateiktą receptą kepti, bet miltų jau neturiu
O kučiukai daromi taip: 11g mielių, 200ml vandens, 450 g miltų, truputi druskos cukraus, aliejaus ir aguonų jai norim
Imti dali šilto vandens, vandenyje pakildinti mieles su cukrumi, tuomet pilti į dubenį su likusiu vandeniu, pilti druskos, aliejaus, miltus. Turi gautis tvirta tešla, tuomet sukam volialius, pjaustom kučiukus. Kepti 180-200 temperatūroje apie 7-10 min