Įkraunama...
Įkraunama...

Elitinės, Trakai, prie Trakų, už Trakų,šalia Trakų

Aš tai aliejaus netepu, nes dažniausiai picą jovalą darau, tai ir taip būna pakankamai visko smile.gif
Dalyt, kad tu žinotum, kiek pas mane noro visur nuvažiuot smile.gif sąrašą jau turiu smile.gif Tu- antroj vietoj smile.gif pirmoj- skudurynas biggrin.gif kad turėčiau ką apsirengti važiuojant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 12 01, 17:00)

Dalyt, kad tu žinotum, kiek pas mane noro visur nuvažiuot smile.gif sąrašą jau turiu smile.gif Tu- antroj vietoj smile.gif pirmoj- skudurynas biggrin.gif kad turėčiau ką apsirengti važiuojant biggrin.gif

tai atvažiuok pas mane su Ragnos kostiumu biggrin.gif aš tave aprengsiu. pas mane yra tokia spinta vadinasi svečiu, kas netinka dedu į ją, o paskui svečius rengiu biggrin.gif

į kokį skuduryną nori? kiek tau ten tų rubų reikia?
o šiaip daug turit rubų? aš tai žinokit nedaug, nes man jie tik vargas ir priežiūra, tas pats apie vaikų rubus pasakytina. Nuėmu vaikams nuo kūno ir jau netaupau, nešu kažkur smile.gif
Atsakyti
sveokos. Dalyt išmokink mane picos padą kept ax.gif na šito aš kažkodėl neįveikiu...
Šiandien susirašiau užduočių planelį. Tokių kasdieniškų ausikaupę...
Dar prašysiuos misko uogą parodyt kaip karamelizuoti riešutus.

Atsakyti
Atbegu su klausimuku. Kadangi nesu is sito krasto vis atsiranda koks klausimas kuri man sunku ispsresti... blush2.gif

Kadangi jau atejo laikas mums baigti buto atnaujinima iskilo dilema, kur ieskoti baldu...Valgomaji komplekta jau nusiziurejau is CIA taciau problema su minkstu kampu ..Gal merginos turit ideju ar zinok "geru" tasku Vilniuje ar apskrityje ieskantiems baldeliu ?? smile.gif Zinoma jei niudzetas nevarzytu galima butu eiti i kone bet kuri baldu salona ir issirinkti bet kuri patinkanti baldeli , bet....realybe kitokia.. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 12 02, 01:52)
sveokos. Dalyt išmokink mane picos padą kept ax.gif  na šito aš kažkodėl neįveikiu...
Šiandien susirašiau užduočių planelį. Tokių kasdieniškų ausikaupę...
Dar prašysiuos misko uogą parodyt kaip karamelizuoti riešutus.

ooo nor karta ir aš kulinare palaikyta smile.gif

1 Šaukštelis mielių, 0,5 šaukštelio cukraus, 1 stiklinė šilto vandens, truputi druskos, Miltų gal 1 stikline, 3 šaukštai aliejas

Mieles su cukrumi reikia pilti į pusė stiklines šilto vandens ir palaikyti apie 5 min kol pakils. Kai mieles pakils pilti į dubeni, pakui likusi vandenį, druską, aliejų, miltus ir užminkyti minkštą tešlą. Miltų tai aš jau iš akių dedu, pradžioje gal stikline ir žiūriu ar gera tešla. Užmaišius tešlą dar palikti kiek pastovėti, o jau paskui kočioti picai padą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 12 04, 11:59)
ooo nor karta ir aš kulinare palaikyta smile.gif
1 Šaukštelis mielių, 0,5 šaukštelio cukraus, 1 stiklinė šilto vandens, truputi druskos, Miltų gal 1 stikline, 3 šaukštai aliejas

Mieles su cukrumi reikia pilti į pusė stiklines šilto vandens ir palaikyti apie 5 min kol pakils. Kai mieles pakils pilti į dubeni, pakui likusi vandenį, druską, aliejų, miltus ir užminkyti minkštą tešlą.  Miltų tai aš jau iš akių dedu, pradžioje gal stikline ir žiūriu ar gera tešla. Užmaišius tešlą dar palikti kiek pastovėti, o jau paskui kočioti picai padą smile.gif

Va matai, rei6kia ne viskas prarasta smile.gif

Pabandysiu, bet aš ne kartą esu bandžius padą daryti pagal receptą ir niekaip man neišeina doh.gif atrodo, kad nieko čia sudėtingo, bet matai man sudėtinga ir jei šį kartą nesigaus, turėsi mane išmokinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 12 04, 16:43)
Va matai, rei6kia ne viskas prarasta smile.gif

Pabandysiu, bet aš ne kartą esu bandžius padą daryti pagal receptą ir niekaip man neišeina  doh.gif  atrodo, kad nieko čia sudėtingo, bet matai man sudėtinga ir jei šį kartą nesigaus, turėsi mane išmokinti smile.gif

kokia faina pasijaučiau. o tu šiaip iš mielių ką nors darai? kučiukai ir pica tas pats receptas, tik proporcijos kitos, nors net gi nelabai...

ir kučiukus galiu dar patarti, kaip daryt, nors tik pernai dariau. šiaip atrodo, kad darbo daug, bet smagaus ir skaniau, nei iš pakelio

vakar norėjau nusipirkti meduoliams formeliu, bet nieko gero neradau, gal reik internete pažiūrėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 12 04, 17:57)
kokia faina pasijaučiau. o tu šiaip iš mielių ką nors darai? kučiukai ir pica tas pats receptas, tik proporcijos kitos, nors net gi nelabai...

ir kučiukus galiu dar patarti, kaip daryt, nors tik pernai dariau. šiaip atrodo, kad darbo daug, bet smagaus ir skaniau, nei iš pakelio

vakar norėjau nusipirkti meduoliams formeliu, bet nieko gero neradau, gal reik internete pažiūrėt  g.gif

Faina ir esi 4u.gif
Darau mielines bandeles, gaunasi puikiai, jokio lipimo prie rankų. Su kūčiukais nežaidžiu, nes visada nusiperkam, bet kažkuriais metais pas krikšto mamą ragavau tai nėr ką lyginti su pirktiniais, o va Nojus antradienį buvo edukacinėj išvykoj ir parsivežė savo keptų kūčiukų, vėl prisiminiau ta gerą skonį tai gal reikės pabandyti.

meduoliams sausainiams? Maximoj didesnėj visad yra kažkas, žiūrint ko ieškai.

O aš galvoju, kad reikėtų šiemet vėl namelį padaryti....

Kaip Santariškėse sekėsi?
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 12 04, 21:03)
Faina ir esi  4u.gif
Darau mielines bandeles, gaunasi puikiai, jokio lipimo prie rankų. Su kūčiukais nežaidžiu, nes visada nusiperkam, bet  kažkuriais metais pas krikšto mamą ragavau tai nėr ką lyginti su pirktiniais, o va Nojus antradienį buvo  edukacinėj išvykoj ir parsivežė savo keptų kūčiukų, vėl prisiminiau ta gerą skonį tai gal reikės pabandyti.

meduoliams sausainiams? Maximoj didesnėj visad yra kažkas, žiūrint ko ieškai.

Kaip Santariškėse sekėsi?

aha bigsmile.gif

ku Nojus tuos kuiukus gamino?

o aš tik mažose Iki ieškojau, tai nelabai kas

Ačiū, gerai, aš irgi iš darbinio išsiprašiau, kartu važiavau. Aišku, ligos niekur nedingo, bet yra kontroliuojamos. Tik pasikeitė vaikai vietomis, pirma Domas sudėtingesnis buvo, o dabar jau UGnė
Atsakyti
Labas labas, pupos uogos smile.gif šiandien man šventė smile.gif
Einant per Trakus, mane antrą kartą gyvenime einant per perėją trenkė mašina smile.gif tfu tfu tfu, šį kartą viskas baigės didžiu išgąsčiu. Neturėjau laiko aiškintis, net nr neužsirašiau, ****** tik rankom pamaskatavo, tipo, ko čia vaikštai ir nuvažiavo. Visa drebanti atėjau iki vairavimo mokyklos, sėdau už vairo, važiavau į vln ir išsilaikiau regotroj vairavimo egzą biggrin.gif merginos, švenčiam smile.gif dar iki šiol negaliu patikėt savo sėkme šiandien biggrin.gif reik teleloto nusipirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 12 10, 15:18)
dar iki šiol negaliu patikėt savo sėkme šiandien biggrin.gif reik teleloto nusipirkti smile.gif

per rudenėlio šventę rdau 20 lt, kitą savaitę Elektrėnuose 10 lt ir pagalvojau -sekasi, nusipirkau teleloto ir vikingų loto, reziumė per gobšumą praradau 5 lt doh.gif

Sveikinimai sėkmingai išlaikius vairavimo egzaminą, išsisukus nuo rimtesnės traumos ir tik teigiamos patirties už vairo smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 12 10, 15:57)
per rudenėlio šventę rdau 20 lt, kitą savaitę Elektrėnuose 10 lt ir pagalvojau -sekasi, nusipirkau teleloto ir vikingų loto, reziumė per gobšumą praradau 5 lt doh.gif

Sveikinimai sėkmingai išlaikius vairavimo egzaminą, išsisukus nuo rimtesnės traumos ir tik teigiamos patirties už vairo smile.gif 4u.gif

Ačiū ačiū smile.gif o teleloto vieną nusipirksiu smile.gif a vruk- mašina smile.gif
Atsakyti