QUOTE(NERINGUKAS @ 2014 11 06, 13:30)
Dabar jau atrodo, kad gyvenimas įgavo pilnatvę.
VARŠKĖS APKEPAS:
kaip miela
varda jau turi jūsų mažylė? broliai patenkinti?
ačiū, žinai ką aš dariau daug daugiau manų dėjau, tai tas apmkepas tos kietas, fui gavo...liudžiu dar, nežinau kada atsigausiu ir ryšiuos naujai gaminti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 11 06, 13:31)
Pritariu, kam tampyti katiną už ūsų.
Gali būti tik draugai, jei nėra buvę tarp jų sekso
turiu tokį draugą, nuo vaikystės
ir antrose jo vestuvėse baltą mišrainę atvalgiau ( į pirmas jo buvusi sssster..va manęs neleido kviest), ir paskambinus pasiplepėt galiu, ir pagalbos paprašyt, ir pasiųst, jei nesutampa nuomonės
bet ir toliau šauniai bendraujam
--------
Pas madam sloga vandeninė tokia, amžinai liulys varva, tai miegojau, ar miegojau nepamenu
jau baltuoja iltinukai, spėju, tai ir priežąstis. Nu nieko, aš tvirta
ji dar tvvirtesnė
analizuojant šeimos narių santuokas buvo padarytas toks tyrimas, kad atskirai augę brolis ir sesuo gali jausti sexualine trauk, kai tuo tarpu kartu auginti broliai to nejaučia. Kažkur buvo bendruomenė uždaro, kur labai sunkiai kurdavosi šeimos,nes kartu augę žmones (ne giminės) nejautė vienas kitam traukos
iš savo varpines galiu pasakyti, kad bernai su kuriais vienoje emėlio dėžėje augau, niekada nekėlė man jokių emocijų, nebent brolybę
o jai jau karta draugavai, miegojai, nemanau, kad ta galima paprastai nubraukti, nebet praėjo 20 metų
mamiškį malonumai
--
p.s. labai nustebau, kad tavo vyras toks jaunas, foto jis daug vyresnis atrodo. Be jis pilnametis? ania? (
)