Įkraunama...
Įkraunama...

Elitinės, Trakai, prie Trakų, už Trakų,šalia Trakų

Labas smile.gif

Pasimatymas buvo super smile.gif gaila, mes skubėjom, nė dorai nepapliurkiau smile.gif
Didžiulis AČIŪ Dalytei smile.gif Padarė man šventę smile.gif Kalėdos, gimtadienis, Naujieji metai vienu metu biggrin.gif
Kaškoniuk, Tavo žaisliukas mūsų favoritas dabar smile.gif mėgsta ji tokius daiktus smile.gif AČIŪ smile.gif
--------
Kaip ten mūsų Veja? smile.gif Ištekėjo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 11 04, 11:41)
Labas smile.gif

Pasimatymas buvo super smile.gif gaila, mes skubėjom, nė dorai nepapliurkiau smile.gif
Didžiulis AČIŪ Dalytei smile.gif Padarė man šventę smile.gif Kalėdos, gimtadienis, Naujieji metai vienu metu biggrin.gif
Kaškoniuk, Tavo žaisliukas mūsų favoritas dabar smile.gif mėgsta ji tokius daiktus smile.gif AČIŪ smile.gif
--------
Kaip ten mūsų Veja? smile.gif Ištekėjo? smile.gif

o kam to laiko užteko? doh.gif

čia tu apie tas knygas? prašom širdingai smile.gif aš tuoj tau ir rubus galėsiu supirkti, nes knygų skonį jau perpratau tongue.gif

I do'n no. nieko čia nesimato unsure.gif

Vendeta, o tu esi fb? kažkaip neprisijungus prie mūsų g.gif

ryte, prieš darba sumušiau savo produktyvumo rekordą: grybų sriuba, cepelinai, dešrelės sluoksniuotoje tešloje cool.gif

o vakar , eilinį kartą supratau, kodėl nemėgstu eksperimentų virtuvėje: nes tai mane liudina. Mano varškės apkepas nebuvo toks puikus, kaip ligoninėje cry.gif o jus dedant į jį kepimo miltelių?
aš taip noriu to apkepo, tokio skanaus, kaip ligoninėjė, bet nemokų cry.gif
guoskit-patarkit-laukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 11 04, 13:03)
o vakar , eilinį kartą supratau, kodėl nemėgstu eksperimentų virtuvėje: nes tai mane liudina. Mano varškės apkepas nebuvo toks puikus, kaip ligoninėje cry.gif o jus dedant į jį kepimo miltelių?
aš taip noriu to apkepo, tokio skanaus, kaip ligoninėjė, bet nemokų cry.gif
guoskit-patarkit-laukiu  4u.gif

Dalyte, ar kepdama apkepą dedi kiaušinius? Aš kiaušinių baltymus atskirai išplaku ir pačioje pabaigoje sumaišau su visa likusia mase. Jokių kepimo miltelių nereikia. Jei norėsi galiu savo receptą parašyti, man jis pats pačiausias, toks purus ir skanus. Ligoninėje neteko ragaut, tai skonio palygint negaliu smile.gif

Kaip smagu, kas galėjo susitikt ir susimatyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NERINGUKAS @ 2014 11 04, 14:14)
Dalyte, ar kepdama apkepą dedi kiaušinius? Aš kiaušinių baltymus atskirai išplaku ir pačioje pabaigoje sumaišau su visa likusia mase. Jokių kepimo miltelių nereikia. Jei norėsi galiu savo receptą parašyti, man jis pats pačiausias, toks purus ir skanus. Ligoninėje neteko ragaut, tai skonio palygint negaliu smile.gif

Kaip smagu, kas galėjo susitikt ir susimatyti  thumbup.gif

tai ko nesigiri dukrytės mamyte 4u.gif gal jau vardelį tyrit? kaip sekas
milijonas sveikinimų TAU gavus drauge vyriškoje kompanijoje

dedu ir atskirai plalku, bet gal nepakankamai stipriai plaku unsure.gif
parašyk smile.gif man kada čia moteris rašė, pagal tą dariau, bet pasirodo receptai man nepavaldus doh.gif

---

jau turim pastabą : neišmoko eilėraščio, plepėjo per pamokas (pateisinu) atsikalbinėjo doh.gif čia jau viršūnė viskam

visai mes su vaiku nesusitvarkom doh.gif
Atsakyti
čia tu apie tas knygas? prašom širdingai smile.gif aš tuoj tau ir rubus galėsiu supirkti, nes knygų skonį jau perpratau tongue.gif

ryte, prieš darba sumušiau savo produktyvumo rekordą: grybų sriuba, cepelinai, dešrelės sluoksniuotoje tešloje cool.gif

o vakar , eilinį kartą supratau, kodėl nemėgstu eksperimentų virtuvėje:

Su dydžiu sunkiai bus smile.gif) p.s. fainas tavo megztukas su katukais smile.gif

Neerzink... Aš jau savaitė stengiuos maitintis pagal kraujo grupę, tai noriu visko, ko negalima smile.gif Kaip ten dėl svorio, tai nežinau, bet kad skrandžio nebeskauda, tai faktas biggrin.gif

Dievinu eksperimetus virtuvėje biggrin.gif šiandien kepiausi kugelį formelėse keksų biggrin.gif Super gavos biggrin.gif
Papildyta:
Mamytė bibliotekininkė, o sūnus neišmoko eilėraščio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 11 04, 15:59)
Su dydžiu sunkiai bus smile.gif) p.s. fainas tavo megztukas su katukais smile.gif

Neerzink... Aš jau savaitė stengiuos maitintis pagal kraujo grupę, tai noriu visko, ko negalima smile.gif Kaip ten dėl svorio, tai nežinau, bet kad skrandžio nebeskauda, tai faktas  biggrin.gif

Dievinu eksperimetus virtuvėje biggrin.gif šiandien kepiausi kugelį formelėse keksų biggrin.gif Super gavos biggrin.gif
Papildyta:
Mamytė bibliotekininkė, o sūnus neišmoko eilėraščio biggrin.gif

man atrodo, ten arkliai biggrin.gif aš irgi nužiūrėjau tavo auskarus, mano mėgstamiausių makaronų formos biggrin.gif

o kokią tavo grupė?
vakar restorane viskas pagal tą grupe buvo?
aš jau nieko nesistengiu, tik ryšium su Domo dieta čipsus valgau tik mašinoje ir greitai biggrin.gif šiaip tvarkingiau valgom

beprotė biggrin.gif kugelį keksiukų formoje doh.gif gerai, kad nors ne virdulyje biggrin.gif

tai gi ne, aš jis neišmoko.
vakar sakė, kad jam niekas neuždupta. o mokytoja sakė, kad būtinai tėvas, o ne mama pasirašinėtu po pastaba, gal laiko mane nerimta? g.gif
nors aš jai sakiua, kad vaiko namų darbų aš nekontroliuoju, čia jo darbas
aną kart irgi neišmoko eilėraščio, tai per pertrauka mokinosi, tikėjosi gal ir šį kart išsisuks
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 11 04, 16:20)
man atrodo, ten arkliai biggrin.gif aš irgi nužiūrėjau tavo auskarus, mano mėgstamiausių makaronų formos biggrin.gif

o kokią tavo grupė?
vakar restorane viskas pagal tą grupe buvo?
aš jau nieko nesistengiu, tik ryšium su Domo dieta čipsus valgau tik mašinoje ir greitai biggrin.gif šiaip tvarkingiau valgom

beprotė  biggrin.gif  kugelį keksiukų formoje doh.gif gerai, kad nors ne virdulyje biggrin.gif

tai gi ne, aš jis neišmoko.
vakar sakė, kad jam niekas neuždupta. o mokytoja sakė, kad būtinai tėvas, o ne mama

Apsikeitėm komplimentais biggrin.gif

Tai vakar ne baisiai ką ir valgiau ten, nors norėjosi ir charčio ir kebabo.... Mano grupė 3 (cool.gif.

Kad formos neturiu geros, o labai kūgelio norėjos biggrin.gif tai ir panaudojau silikoninę keksiukų formą biggrin.gif

Aš su baime laukiu tokių dienų, spėju, madam bus į tėvą biggrin.gif o tas tai dvejetukininkų karalius buvo mokykloj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 11 04, 16:30)
Apsikeitėm komplimentais biggrin.gif

Tai vakar ne baisiai ką ir valgiau ten, nors norėjosi ir charčio ir kebabo.... Mano grupė 3 (cool.gif.

Kad formos neturiu geros, o labai kūgelio norėjos biggrin.gif tai ir panaudojau silikoninę keksiukų formą biggrin.gif

Aš su baime laukiu tokių dienų, spėju, madam bus į tėvą biggrin.gif o tas tai dvejetukininkų karalius buvo mokykloj biggrin.gif

privaloma smile.gif

vaikščiojantis donaras, kiek žinau reta grupė
kokio produkto tau labiausiai negalima, bet tu labiausiai nori?

o tau pagal kraują kugelis gerai tinka? smile.gif

mes save užprogramavom, visada manėm, kad tas vaikas...nu neblogas, bet labai aktyvus, o veiklos pas mus tikrai trūksta unsure.gif kai aš, mb augom, tai ūkyje kiek darbų buvo, o dabar ...tik galvomis eina, nors visada taip buvo
dėl pažymių man visiškai neaiški sistema, šypsenėles dar kokios nesamonės, o Elektrėnuose sistema "PUIKU" yra arba lietuviškai penkebalė, kai P ataitinka 5 arba 10, o U (kaip jie atskiria U pirmą ir U paskutinę? g.gif ) tai jau blogai, o gal "ŠAUNU" sistema pas juos.
kaip visdaa popierinės reformos įnešančios daugiau nežinios, tai naudos doh.gif
Atsakyti
Pypt, tiek prirašius buvau, išsitrynė...

Trumpinu biggrin.gif

Mano grupė viena populiaresnių smile.gif AB retesnė. O dėl donoro- aš ir šiaip, donorė smile.gif kortelė donoro visada piniginėj, maža kas smile.gif

Tai pagal mano grupę man bulvikės tinka biggrin.gif ir pienas, ir kiaušiniai smile.gif tik dėl grikių gaila, negerai jie man. O labiausiai iš negalimų noris kiaulienos aštriai biggrin.gif:D
Papildyta:
Mano manymu, vertinimas balais neatskleidžia moksleivio gabumų. Kiekvieno vaiko sugebėjimai skirtingi ir vertint visus pagal vieną kurpalių, nu ką aš žinau... Aišku, dėl to mokiniai jaučia didelį spaudimą gauti kuo geresnį įvertinimą, bet tai kartais baigias ir labai liūdnai...
Man patinka, kai užsienio filmuose rodo, kad stojant į koledžą, universitetą, su kandidatais yra pasikalbama, gaunamos rekomendacijos/išvados iš mokyklų. Nes jei tik balais... Žinau, kaip tai daroma, viena chemikė mūsų mokykloj bernam pagal nuotaiką 10 rašydavo už lentos nuvalymą.
Atsakyti
Laba mergikės,

tik užbėgau pasisveikint. ryt anksti keltis - be mašinos į darbą sad.gif čiuku čiuku traukinuku... o dar gražuolis svečiuose, tai bus ryte įdomumo jį iš lovos išverst taip anksti biggrin.gif

Vendeta, o tu esi fb? kažkaip neprisijungus prie mūsų g.gif

Aš FB turiu, bet nei vienos jūsų neturiu drauguose, tai grupėj ir nesu biggrin.gif kažkaip galvojau, kad dar anksti FB prašytis į draugus smile.gif tai ir tyliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 11 04, 23:48)

Mano grupė viena populiaresnių smile.gif AB retesnė. O dėl donoro- aš ir šiaip, donorė smile.gif kortelė donoro visada piniginėj, maža kas smile.gif

Tai pagal mano grupę man bulvikės tinka biggrin.gif ir pienas, ir kiaušiniai smile.gif tik dėl grikių gaila, negerai jie man. O labiausiai iš negalimų noris kiaulienos aštriai biggrin.gif:D

Mano manymu, vertinimas balais neatskleidžia moksleivio gabumų.

aš galvojau, kad I ir II dažnos.
aš neturiu donoro kortelės, kraujo neaukojų, bet vyras mano požiūri apie tai žino- aš už

gera tau dieta smile.gif

man ir pačiai tie pažymiai neįdomus, labiau žmogaus asmeninės sąvybės
nors geriausiai balansas smile.gif

QUOTE(venddetta @ 2014 11 05, 00:19)
Laba mergikės,

tik užbėgau pasisveikint. ryt anksti keltis - be mašinos į darbą sad.gif čiuku čiuku traukinuku... o dar gražuolis svečiuose, tai bus ryte įdomumo jį iš lovos išverst taip anksti biggrin.gif

Aš FB turiu, bet nei vienos jūsų neturiu drauguose, tai grupėj ir nesu biggrin.gif kažkaip galvojau, kad dar anksti FB prašytis į draugus smile.gif tai ir tyliu  4u.gif

ex'as? tai ir pas tave smagu smile.gif
o traukinis irgi labai faina smile.gif šilta juose?

tai aš turbūt rudakase vis kvieičiau, kviečiau, bet ji nepridėjo manęs prie draugų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 11 05, 11:43)
aš galvojau, kad I ir II dažnos.
aš neturiu donoro kortelės, kraujo neaukojų, bet vyras mano požiūri apie tai žino- aš už

gera tau dieta smile.gif

man ir pačiai tie pažymiai neįdomus, labiau žmogaus asmeninės sąvybės
nors geriausiai balansas smile.gif
ex'as? tai ir pas tave smagu smile.gif
o traukinis irgi labai faina smile.gif šilta juose?
tai aš turbūt rudakase vis kvieičiau, kviečiau, bet ji nepridėjo manęs prie draugų g.gif

o aš galvojau, kad tik I Rh+ (0 Rh+) populiari biggrin.gif
Aš irgi už donorystę, bet jokių kortelių neturiu. Kraujo duot negaliu iš venos net tyrimams - ką kalbėti apie kraujo davimo akcijas. Man nebėga! Užtai be proto man patinka mano poliklinika, nes ima kraują iš piršto.

Aha, ex'as. Stogas buvo pačiuožęs. Verkiau verkiau - sakau, atvažiuok, noriu TIK pabūt kartu. ketvirtą kvietimo dieną - pasirodė. O kai reikia ką nors padėt, pvz - man reikia išlyginamojo mišinio maišus sunešt į 5 aukštą - reik vyro - tai tą pačią dieną laiko turi biggrin.gif oj ta vyriška logika. Galvoju - panašus į mano tėtuką. Tėtį, jei kviesčiau TIK į svečius, tai nežinau kada rastų laiko, o kai paprašau padėt - tai pirmas lekia wub.gif

Reik greičiau katinuko, kad rudeninė depresija nebeimtų blush2.gif

Traukiniuose karšta man. Smagu šiaip jais važinėt, tik man nepatinka eilėse stovėt ir nepatinka Vilniaus stoties rajonas.

Rudakasė, kaip senbuvė, prašėsi į draugus FB. Aš gal irgi noriu prašytis, dabar jau smile.gif jei priimsit smile.gif 4u.gif
Atsakyti