Labas
Pasimatymas buvo super gaila, mes skubėjom, nė dorai nepapliurkiau
Didžiulis AČIŪ Dalytei Padarė man šventę Kalėdos, gimtadienis, Naujieji metai vienu metu
Kaškoniuk, Tavo žaisliukas mūsų favoritas dabar mėgsta ji tokius daiktus AČIŪ
--------
Kaip ten mūsų Veja? Ištekėjo?
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 11 04, 11:41)
Labas
Didžiulis AČIŪ Dalytei Padarė man šventę Kalėdos, gimtadienis, Naujieji metai vienu metu
--------
--------
o kam to laiko užteko?
čia tu apie tas knygas? prašom širdingai aš tuoj tau ir rubus galėsiu supirkti, nes knygų skonį jau perpratau
I do'n no. nieko čia nesimato
Vendeta, o tu esi fb? kažkaip neprisijungus prie mūsų
ryte, prieš darba sumušiau savo produktyvumo rekordą: grybų sriuba, cepelinai, dešrelės sluoksniuotoje tešloje
o vakar , eilinį kartą supratau, kodėl nemėgstu eksperimentų virtuvėje: nes tai mane liudina. Mano varškės apkepas nebuvo toks puikus, kaip ligoninėje o jus dedant į jį kepimo miltelių?
aš taip noriu to apkepo, tokio skanaus, kaip ligoninėjė, bet nemokų
guoskit-patarkit-laukiu
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 11 04, 13:03)
o vakar , eilinį kartą supratau, kodėl nemėgstu eksperimentų virtuvėje: nes tai mane liudina. Mano varškės apkepas nebuvo toks puikus, kaip ligoninėje o jus dedant į jį kepimo miltelių?
guoskit-patarkit-laukiu
guoskit-patarkit-laukiu
Dalyte, ar kepdama apkepą dedi kiaušinius? Aš kiaušinių baltymus atskirai išplaku ir pačioje pabaigoje sumaišau su visa likusia mase. Jokių kepimo miltelių nereikia. Jei norėsi galiu savo receptą parašyti, man jis pats pačiausias, toks purus ir skanus. Ligoninėje neteko ragaut, tai skonio palygint negaliu
Kaip smagu, kas galėjo susitikt ir susimatyti
QUOTE(NERINGUKAS @ 2014 11 04, 14:14)
Dalyte, ar kepdama apkepą dedi kiaušinius? Aš kiaušinių baltymus atskirai išplaku ir pačioje pabaigoje sumaišau su visa likusia mase. Jokių kepimo miltelių nereikia. Jei norėsi galiu savo receptą parašyti, man jis pats pačiausias, toks purus ir skanus. Ligoninėje neteko ragaut, tai skonio palygint negaliu
tai ko nesigiri dukrytės mamyte gal jau vardelį tyrit? kaip sekas
milijonas sveikinimų TAU gavus drauge vyriškoje kompanijoje
dedu ir atskirai plalku, bet gal nepakankamai stipriai plaku
parašyk man kada čia moteris rašė, pagal tą dariau, bet pasirodo receptai man nepavaldus
---
jau turim pastabą : neišmoko eilėraščio, plepėjo per pamokas (pateisinu) atsikalbinėjo čia jau viršūnė viskam
visai mes su vaiku nesusitvarkom
čia tu apie tas knygas? prašom širdingai aš tuoj tau ir rubus galėsiu supirkti, nes knygų skonį jau perpratau
ryte, prieš darba sumušiau savo produktyvumo rekordą: grybų sriuba, cepelinai, dešrelės sluoksniuotoje tešloje
o vakar , eilinį kartą supratau, kodėl nemėgstu eksperimentų virtuvėje:
o vakar , eilinį kartą supratau, kodėl nemėgstu eksperimentų virtuvėje:
Su dydžiu sunkiai bus ) p.s. fainas tavo megztukas su katukais
Neerzink... Aš jau savaitė stengiuos maitintis pagal kraujo grupę, tai noriu visko, ko negalima Kaip ten dėl svorio, tai nežinau, bet kad skrandžio nebeskauda, tai faktas
Dievinu eksperimetus virtuvėje šiandien kepiausi kugelį formelėse keksų Super gavos
Papildyta:
Mamytė bibliotekininkė, o sūnus neišmoko eilėraščio
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 11 04, 15:59)
Su dydžiu sunkiai bus ) p.s. fainas tavo megztukas su katukais
Neerzink... Aš jau savaitė stengiuos maitintis pagal kraujo grupę, tai noriu visko, ko negalima Kaip ten dėl svorio, tai nežinau, bet kad skrandžio nebeskauda, tai faktas
Dievinu eksperimetus virtuvėje šiandien kepiausi kugelį formelėse keksų Super gavos
Papildyta:
Papildyta:
man atrodo, ten arkliai aš irgi nužiūrėjau tavo auskarus, mano mėgstamiausių makaronų formos
o kokią tavo grupė?
vakar restorane viskas pagal tą grupe buvo?
aš jau nieko nesistengiu, tik ryšium su Domo dieta čipsus valgau tik mašinoje ir greitai šiaip tvarkingiau valgom
beprotė kugelį keksiukų formoje gerai, kad nors ne virdulyje
tai gi ne, aš jis neišmoko.
vakar sakė, kad jam niekas neuždupta. o mokytoja sakė, kad būtinai tėvas, o ne mama pasirašinėtu po pastaba, gal laiko mane nerimta?
nors aš jai sakiua, kad vaiko namų darbų aš nekontroliuoju, čia jo darbas
aną kart irgi neišmoko eilėraščio, tai per pertrauka mokinosi, tikėjosi gal ir šį kart išsisuks
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 11 04, 16:20)
man atrodo, ten arkliai aš irgi nužiūrėjau tavo auskarus, mano mėgstamiausių makaronų formos
o kokią tavo grupė?
aš jau nieko nesistengiu, tik ryšium su Domo dieta čipsus valgau tik mašinoje ir greitai šiaip tvarkingiau valgom
vakar sakė, kad jam niekas neuždupta. o mokytoja sakė, kad būtinai tėvas, o ne mama
o kokią tavo grupė?
vakar sakė, kad jam niekas neuždupta. o mokytoja sakė, kad būtinai tėvas, o ne mama
Apsikeitėm komplimentais
Tai vakar ne baisiai ką ir valgiau ten, nors norėjosi ir charčio ir kebabo.... Mano grupė 3 (.
Kad formos neturiu geros, o labai kūgelio norėjos tai ir panaudojau silikoninę keksiukų formą
Aš su baime laukiu tokių dienų, spėju, madam bus į tėvą o tas tai dvejetukininkų karalius buvo mokykloj
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 11 04, 16:30)
Apsikeitėm komplimentais
Tai vakar ne baisiai ką ir valgiau ten, nors norėjosi ir charčio ir kebabo.... Mano grupė 3 (.
Kad formos neturiu geros, o labai kūgelio norėjos tai ir panaudojau silikoninę keksiukų formą
Aš su baime laukiu tokių dienų, spėju, madam bus į tėvą o tas tai dvejetukininkų karalius buvo mokykloj
privaloma
vaikščiojantis donaras, kiek žinau reta grupė
kokio produkto tau labiausiai negalima, bet tu labiausiai nori?
o tau pagal kraują kugelis gerai tinka?
mes save užprogramavom, visada manėm, kad tas vaikas...nu neblogas, bet labai aktyvus, o veiklos pas mus tikrai trūksta kai aš, mb augom, tai ūkyje kiek darbų buvo, o dabar ...tik galvomis eina, nors visada taip buvo
dėl pažymių man visiškai neaiški sistema, šypsenėles dar kokios nesamonės, o Elektrėnuose sistema "PUIKU" yra arba lietuviškai penkebalė, kai P ataitinka 5 arba 10, o U (kaip jie atskiria U pirmą ir U paskutinę? ) tai jau blogai, o gal "ŠAUNU" sistema pas juos.
kaip visdaa popierinės reformos įnešančios daugiau nežinios, tai naudos
Pypt, tiek prirašius buvau, išsitrynė...
Trumpinu
Mano grupė viena populiaresnių AB retesnė. O dėl donoro- aš ir šiaip, donorė kortelė donoro visada piniginėj, maža kas
Tai pagal mano grupę man bulvikės tinka ir pienas, ir kiaušiniai tik dėl grikių gaila, negerai jie man. O labiausiai iš negalimų noris kiaulienos aštriai
Papildyta:
Mano manymu, vertinimas balais neatskleidžia moksleivio gabumų. Kiekvieno vaiko sugebėjimai skirtingi ir vertint visus pagal vieną kurpalių, nu ką aš žinau... Aišku, dėl to mokiniai jaučia didelį spaudimą gauti kuo geresnį įvertinimą, bet tai kartais baigias ir labai liūdnai...
Man patinka, kai užsienio filmuose rodo, kad stojant į koledžą, universitetą, su kandidatais yra pasikalbama, gaunamos rekomendacijos/išvados iš mokyklų. Nes jei tik balais... Žinau, kaip tai daroma, viena chemikė mūsų mokykloj bernam pagal nuotaiką 10 rašydavo už lentos nuvalymą.
Trumpinu
Mano grupė viena populiaresnių AB retesnė. O dėl donoro- aš ir šiaip, donorė kortelė donoro visada piniginėj, maža kas
Tai pagal mano grupę man bulvikės tinka ir pienas, ir kiaušiniai tik dėl grikių gaila, negerai jie man. O labiausiai iš negalimų noris kiaulienos aštriai
Papildyta:
Mano manymu, vertinimas balais neatskleidžia moksleivio gabumų. Kiekvieno vaiko sugebėjimai skirtingi ir vertint visus pagal vieną kurpalių, nu ką aš žinau... Aišku, dėl to mokiniai jaučia didelį spaudimą gauti kuo geresnį įvertinimą, bet tai kartais baigias ir labai liūdnai...
Man patinka, kai užsienio filmuose rodo, kad stojant į koledžą, universitetą, su kandidatais yra pasikalbama, gaunamos rekomendacijos/išvados iš mokyklų. Nes jei tik balais... Žinau, kaip tai daroma, viena chemikė mūsų mokykloj bernam pagal nuotaiką 10 rašydavo už lentos nuvalymą.
Laba mergikės,
tik užbėgau pasisveikint. ryt anksti keltis - be mašinos į darbą čiuku čiuku traukinuku... o dar gražuolis svečiuose, tai bus ryte įdomumo jį iš lovos išverst taip anksti
Aš FB turiu, bet nei vienos jūsų neturiu drauguose, tai grupėj ir nesu kažkaip galvojau, kad dar anksti FB prašytis į draugus tai ir tyliu
tik užbėgau pasisveikint. ryt anksti keltis - be mašinos į darbą čiuku čiuku traukinuku... o dar gražuolis svečiuose, tai bus ryte įdomumo jį iš lovos išverst taip anksti
Aš FB turiu, bet nei vienos jūsų neturiu drauguose, tai grupėj ir nesu kažkaip galvojau, kad dar anksti FB prašytis į draugus tai ir tyliu
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 11 04, 23:48)
Mano manymu, vertinimas balais neatskleidžia moksleivio gabumų.
aš galvojau, kad I ir II dažnos.
aš neturiu donoro kortelės, kraujo neaukojų, bet vyras mano požiūri apie tai žino- aš už
gera tau dieta
man ir pačiai tie pažymiai neįdomus, labiau žmogaus asmeninės sąvybės
nors geriausiai balansas
QUOTE(venddetta @ 2014 11 05, 00:19)
Laba mergikės,
ex'as? tai ir pas tave smagu
o traukinis irgi labai faina šilta juose?
tai aš turbūt rudakase vis kvieičiau, kviečiau, bet ji nepridėjo manęs prie draugų
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 11 05, 11:43)
aš galvojau, kad I ir II dažnos.
aš neturiu donoro kortelės, kraujo neaukojų, bet vyras mano požiūri apie tai žino- aš už
gera tau dieta
nors geriausiai balansas
tai aš turbūt rudakase vis kvieičiau, kviečiau, bet ji nepridėjo manęs prie draugų
gera tau dieta
nors geriausiai balansas
o aš galvojau, kad tik I Rh+ (0 Rh+) populiari
Aš irgi už donorystę, bet jokių kortelių neturiu. Kraujo duot negaliu iš venos net tyrimams - ką kalbėti apie kraujo davimo akcijas. Man nebėga! Užtai be proto man patinka mano poliklinika, nes ima kraują iš piršto.
Aha, ex'as. Stogas buvo pačiuožęs. Verkiau verkiau - sakau, atvažiuok, noriu TIK pabūt kartu. ketvirtą kvietimo dieną - pasirodė. O kai reikia ką nors padėt, pvz - man reikia išlyginamojo mišinio maišus sunešt į 5 aukštą - reik vyro - tai tą pačią dieną laiko turi oj ta vyriška logika. Galvoju - panašus į mano tėtuką. Tėtį, jei kviesčiau TIK į svečius, tai nežinau kada rastų laiko, o kai paprašau padėt - tai pirmas lekia
Reik greičiau katinuko, kad rudeninė depresija nebeimtų
Traukiniuose karšta man. Smagu šiaip jais važinėt, tik man nepatinka eilėse stovėt ir nepatinka Vilniaus stoties rajonas.
Rudakasė, kaip senbuvė, prašėsi į draugus FB. Aš gal irgi noriu prašytis, dabar jau jei priimsit