QUOTE(kaškoniukas @ 2014 10 22, 13:00)
kas čia per ratas? Negirdėjus... dar įdomiau pasidarė...
Gariūnuose pirkau Nojui šiltesnę kepurę ir įdėklą planšetiniui. O važiavau pažiūrėti daržovių pjaustyklės, nes auklės gimtadienis, norėjau padovanoti, tai reikėjo gariūnuose stuaciją pažiūrėti, nieko ten gero neradau tai nupirkau parduotuvėj Vilniuj
.
Oi tu Dalyte , man tai labai paglostei širdį tokias žodžiais Man taip būna, kad kai jau įsileidžiu žmogų tai sunku paskui jį paleist.
Gariūnuose pirkau Nojui šiltesnę kepurę ir įdėklą planšetiniui. O važiavau pažiūrėti daržovių pjaustyklės, nes auklės gimtadienis, norėjau padovanoti, tai reikėjo gariūnuose stuaciją pažiūrėti, nieko ten gero neradau tai nupirkau parduotuvėj Vilniuj
.
Oi tu Dalyte , man tai labai paglostei širdį tokias žodžiais Man taip būna, kad kai jau įsileidžiu žmogų tai sunku paskui jį paleist.
pas mus kažkas panašaus
http://www.sviesosbl...d-skeneris.html
bet mūsų ne led, o šiaip šviečia burbulus spalvotus, jai pagarsini muzika, būna bubsai, dainuoji, šoki tai projekcija keičiasi
Bet tai tu su savo pjaustykle mes taip gavom gruzdintuvę per vestuves, nes mb broliui tai atrodė super daiktas
Bet tu kokia šaunuolė dovaną padovanoji (bet ir auklė tavo tikra miela ir šilta moteris) aš saviškiai tik saldainių kalėdom ir gimtadieniui perku
(mūsų planšetė tai lagina labai ir šiaip kai namie nėra interneto tapo bevertis daiktas, tuoj lašinius pjaustyt ant jos pradėsim )
Bet tikrai taip yra man rodos tu vertini visus santykius moksle, darbe, drauguose, šeimoje, net su gydytoja tu drauge Man labai gražu