Įkraunama...
Įkraunama...

Elitinės, Trakai, prie Trakų, už Trakų,šalia Trakų

Labas rytas smile.gif
Geriau jokio mb, nei bet koks smile.gif sutiksi dar savęs vertą vyruką smile.gif

-------
Nupirkom savo madam diskotekos šviečiantį ratą. Jie dabar šūstri tokie- usb su dainom į jį įjungi, ten garsiakalbiai dar yra ir namie tikrų tikriausi šokiai biggrin.gif tai madam laimės džiaugsmo pilna, šoka ir šoka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(venddetta @ 2014 10 20, 18:01)

dėl 2.gif - tobulybės  su šitu vyru nebūtų... deja  verysad.gif o dėl gyvenimo susidėliojimo - niekas nevyksta be priežasties, ir viskas tik į gera smile.gif

galvočiau, kad serialas, bet pasižiūriu į savo kolegę - va ten tai gyvas vaikščiojantis serialas. su tokiais nuotykiais mergaitė gyvena, kad po savaitgalio įdomu grįšt į darbą vien tam, kad ji papasakotų savo nuotykius, kurie gali nutikti TIK jai

O horizontalios sienos tinka? ar tik vertikalios? gal norėsi man lubas nudažyt?  iš karto kai tik sustings išlietos grindys ir bus nutapetuotos lubos - jas reiks dažyt

Stiprybės Domui!

ai žinai, niekda nežinai, kažkada ir aš apie saviškį taip šnekėjau.
Bet kiekvienas atvejis skirtingas, pritarsiu daugumai ir sau, jau geriau joks, nei bet koks

įdarbinkit mane pas save, man jau darosi smalsu biggrin.gif

gal sunku tas vertikalias ypač lubas dažyt, o su grindim ką darysi? biggrin.gif

ir ypač mamai cool.gif

QUOTE(smilga79 @ 2014 10 20, 21:46)

Dalyt, tu maladec visur spėji. Vyrui duok velnių už colą ir čipsus. Aš didelė priešininkė Nors Smiltės nelabai priverčiu normaliai maitintis,. Visą dieną nematau, tai prigalvoja  prieš šokių būrelį chebrytė susimeta pinigėlių ir nusiperka energetinių gėrimų, čipsų bei kt. Gėrybių. Bandau kontroliuoti, bet vaikai gudrauja doh.gif
Bandyk Domą rytais priversti išgert stiklinę šilto vandens su medumi. Kažkada man pačiai rekomendavo, kai buvau su gastrito priepuoliu priėmime.

tai jau daviau, nes tikrai erzina, jai visi tai visi turim laikytis tos dietos, bent kol vaikas namie.
tie energetiniai tai tikra nesamonė, tik kartą ragavau, nes Domui per klaida pardavėje pardavė, tai jis vos neapsiverkė pas mane atėjęs, nes nedrįso pasakyt pardavėjai, kad jis tokių negeria.
dėl to medaus, misija imbosibol, medaus jis nevartoja, o jam kaip alergiškui nelabai ir galima.

QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 10 20, 21:58)

taip norėčiau iš teleloto laimėt tą cactus mašiniuką, gražutis guminukas

Dalyte, aš saviškiui gastritą morkų sultim švž. spaustom išgydžiau. Porą mėnesių diena dienon gėrė po stiklinę.

o bilietą perki? mano mašina irgi labai maža, bet kol prasivažinėjau visi kampai dažti buvo doh.gif

aš ne tokia puiki motina doh.gif gydisiu abletėmis. nors sakau mb be jų puikiai susitvarkė, tik mitybą pakeitęs

QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 10 21, 08:51)

Nupirkom savo madam diskotekos šviečiantį ratą. Jie dabar šūstri tokie- usb su dainom į jį įjungi, ten garsiakalbiai dar yra ir namie tikrų tikriausi šokiai :tai madam laimės džiaugsmo pilna, šoka ir šoka

aš galvojau, kad tik mb toks protingas diskotekų ratus vaikams pirkti biggrin.gif Domui gal 2 mėn buvo nusipirko mb tokį paprastuti disko rata su švieselėm, na gal už 80 lt, bet praėjo keli mėn ir jis 6 mėn vaikui (!) nupirko tokį kai projektoriu , bet veidrodini su šviesos muzika. eina muzika ir pahal garsa šokinėje tie burbulai. Tada pykau, bet kiek balių tas būsų projektorius matęs biggrin.gif dabar kaip tik nukabintas nes vasara vežėm į kažkokį balių.
bet tu papildomų pribombasų neturim, atskirai pas mus viskas.
dabar tik pasijuokti galiu, kad pirmieji mūsų bendri pirkiniai, išsimokėjimai buvo kolonelės, turbūt su stipriakų, pirmiau šaldytuvo nusipirkom biggrin.gif
bet tai muzika mb doh.gif mano draugė sako , kaip narkomanų. visai mūsų skonis nesutampa, jis mėgsta techno, o aš Butkutę biggrin.gif gal tik sel bendra grupė
Atsakyti
Ne, Dalyt, mes irgi mėgėjai tokias atrakcijas pirkalioti biggrin.gif
O dėl skonių muzikinių nesutapimų, pas mus tas pats, mb- klubinių nesąmonių mėgėjas, man popsiukas arčiau ar klasika. O madam link tėčio muzikos, ritmas turbūt užveda smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 10 21, 11:14)
Ne, Dalyt, mes irgi mėgėjai tokias atrakcijas pirkalioti biggrin.gif
O dėl skonių muzikinių nesutapimų, pas mus tas pats, mb- klubinių nesąmonių mėgėjas, man popsiukas arčiau ar klasika. O madam link tėčio muzikos, ritmas turbūt užveda smile.gif

muzika turbūt vienintelis mb hoby, nes jam labai patinka derinti bageli dėti bosus, transus ir pan biggrin.gif
va aš irgi pop, kartais klasika Leonard Kohen wub.gif

O pupos topas Kirmeliukas Infantino, Pyratų mankšta

Domas kaip tik pagal tėvą linksta.
---

pasigirsiu šiandien buvau Humanoje (pagalvojau kiek puikių daiktų) nupirkau liemenių sau, vyrams (čia apie savo ir sesers) į darbą, mezgimui vilnonių siūlų po 2 lt, kai pardėje po 8 lt žiūrėjau. Bet kas geriausia tai miegmaišius vaikams po 4 lt. Mes gi einam nenueinam stovyklauti, bet palapinės kambariuose vis kyla, o ir šiaip išskleidžiami, tai tinka ant grindų patiest (mes gi be kilimų gyvenam)
Pagalvojau gal ir gerą biznį Braškienė sugalvojo smile.gif
pas mus anksčiau, gal 16 m atgal kaime buvo populiarų namie prekiauti devėtais rūbais. O tada gi rūbų apskritai daug nebuvo, tai kas turi laisvą kambarį tai prisitisę tų rubų ir prekiauja po kažkiek pinigų.
Atsakyti
Šeštadienį Trakuose cirkas... Noriu noriu...
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 10 21, 10:49)
įdarbinkit mane pas save, man jau darosi smalsu biggrin.gif

gal sunku tas vertikalias ypač lubas dažyt, o su grindim ką darysi? biggrin.gif

ir ypač mamai cool.gif

jei tu rimtai nori pabandyt dažyt - jei pavyks laiką susiderint - man negaila biggrin.gif mano miegamasis - eksperimentinis kambarys biggrin.gif įdarbinu visus kas netingi ir dar valgyt padarau lotuliukas.gif

Grindis liesim išlyginamąjį mišinį (savaime išsilyginantį). paskui perdanga ir laminatas. ir turėsiu bute slenkstį iki kol daeisiu iki kitų remontų. vargšai mano mažieji kojų piršteliai lotuliukas.gif

Taip. Ir ypač stiprybės mamai!

Mano tėtis pats geriausias pasaulyje wub.gif ! kadangi vakar leidau sau pasirgti ir pagulėti lovoj - tai šiandien iki pietų (pietauju ne 12, o apie 14val) dirbau vakar dienos darbus ir dar dabaiginėjau penktadienio popietės darbelius. o antradieniai man būna ir šiaip peilis, nes daug darbų, kuriuos PRIVALAU padaryti antradienį! jei niekas nenukrinta iš dangaus - spėju, o va kai taip nutiko, tai sėdėjau darbe iki 19.30val. dar tėtis buvo sudaręs sąrašėlį ko reikia iš statybinių prekių - dar nuvažiavau į moki-veži. kol grįžau namo - vos pastovėjau ant kojų, vis tik dar ir sirguliuoju... o tėtis ne tik kad visą dieną man remontavo namus, tai dar ir vakarienę padarė! kaip gera grįšti namo, kai garuoja nuimama nuo viryklės vakarienė!
paskui bariausi. sakiau, kad jis tiek neuždirba, kad man maistą pirktų. mažiausiai kuo galiu pasirūpinti kai jis man namus remontuoja - tai maitinimu. BENT JAU! o jis nusišypsojo ir pasakė: "o aš visai nedirbu. man už nieko neveikimą moka!". ir kaip tu su pensininku ožiaragiu ginčysies?
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 10 21, 13:58)
Šeštadienį Trakuose cirkas... Noriu noriu...

važiuosi? man irgi užkliuvo skelbimas, bet neplanuojam važiuoti

QUOTE(venddetta @ 2014 10 21, 23:30)
jei tu rimtai nori pabandyt dažyt - jei pavyks laiką susiderint - man negaila biggrin.gif mano miegamasis - eksperimentinis kambarys biggrin.gif įdarbinu visus kas netingi ir dar valgyt padarau  lotuliukas.gif

Mano tėtis pats geriausias pasaulyje  wub.gif  !

net įsigandau biggrin.gif susijaudinau, jausmai visokie biggrin.gif
pasimečiau

wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labu.

Dalyt, nežinau ar važiuosim, šeštadienį prabusim ir bus matyt smile.gif aš mielai saviškį su madam į cirką leisčiau, o pati ramiai bibliotekoj pasikuisčiau biggrin.gif

Bet tai šiandien ir ruduo rudeniškas. Nosies nesinori lauk kišti smile.gif
Atsakyti
Laba, aš jau atsigaudinėju, tai skalbiuosi, nes jau tuoj į vonia ir tuliką nei įeiti...
Vakar didelę dalį dienos Vln praleidau, poliklinika, gariūnai, susitikimas su dėstytoja. Su ja prapliurpėm dvi valandas, apie viską, daugiausia apie gėles wub.gif grįžau kaip ant sparnų...

QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 10 21, 08:51)
Labas rytas smile.gif
Geriau jokio mb, nei bet koks smile.gif sutiksi dar savęs vertą vyruką smile.gif

-------
Nupirkom savo madam diskotekos šviečiantį ratą. Jie dabar šūstri tokie- usb su dainom į jį įjungi, ten garsiakalbiai dar yra ir namie tikrų tikriausi šokiai biggrin.gif tai madam laimės džiaugsmo pilna, šoka ir šoka biggrin.gif

Aš tai pritariu, geriau joks nei bet koks, ir vaikai turi ateiti į darnius, saugius santykius, o ne su uždėta pareiga taisyti tėvų santykius. Gal ir būna taip, kad atėjęs vaikelis pagerina juos, bet tai retos išimtys, kurios tik patvirtina taisyklę, kad ištiesų pirmas vaikas porai išbandymas.

parodyk kokį kilimėlį nupirkot? Man labai įdomu, labai norėčiau tokio savo panelėm, gal būtų kalėdinė dovana.

QUOTE(venddetta @ 2014 10 21, 23:30)

Mano tėtis pats geriausias pasaulyje  wub.gif  ! kadangi vakar leidau sau pasirgti ir pagulėti lovoj - tai šiandien iki pietų (pietauju ne 12, o apie 14val) dirbau vakar dienos darbus ir dar dabaiginėjau penktadienio popietės darbelius. o antradieniai man būna ir šiaip peilis, nes daug darbų, kuriuos PRIVALAU padaryti antradienį! jei niekas nenukrinta iš dangaus - spėju, o va kai taip nutiko, tai sėdėjau darbe iki 19.30val. dar tėtis buvo sudaręs sąrašėlį ko reikia iš statybinių prekių - dar nuvažiavau į moki-veži. kol grįžau namo - vos pastovėjau ant kojų, vis tik dar ir sirguliuoju... o tėtis ne tik kad visą dieną man remontavo namus, tai dar ir vakarienę padarė! kaip gera grįšti namo, kai garuoja nuimama nuo viryklės vakarienė!
paskui bariausi. sakiau, kad jis tiek neuždirba, kad man maistą pirktų. mažiausiai kuo galiu pasirūpinti kai jis man namus remontuoja - tai maitinimu. BENT JAU! o jis nusišypsojo ir pasakė: "o aš visai nedirbu. man už nieko neveikimą moka!". ir kaip tu su pensininku ožiaragiu ginčysies?

labai gražiai parašei apie tėtį wub.gif

QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 10 22, 11:58)
Labu.

Dalyt, nežinau ar važiuosim, šeštadienį prabusim ir bus matyt smile.gif aš mielai saviškį su madam į cirką leisčiau, o pati ramiai bibliotekoj pasikuisčiau biggrin.gif

Nenoriu ir aš kišt niekur nosies... bet Kajunė užsikvietė į svečius, reikės išsijudinti kažkaip smile.gif
Atsakyti
Kaškoniuk, kilimą turim, bet neveikiantį. O pirkom disko ratą. Nuotrauką į fb Tau atsiųsiu smile.gif
Papildyta:
Džiugu dėl Tavęs, Kaškoniuk, radai sau maisto dūšiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 10 22, 11:58)
Labu.

aš net ir tvarkyčiuosi namie viena, kad tik viena smile.gif
o cirkas ten daugiau suaugusiems, kaip supratau

šlykštus oras, norėjau eiti į darbą, bet išėjau ir supratau, kad noriu važiuoti smile.gif

QUOTE(kaškoniukas @ 2014 10 22, 12:14)

Vakar didelę dalį dienos Vln praleidau, poliklinika, gariūnai, susitikimas su dėstytoja. Su ja prapliurpėm dvi valandas, apie viską, daugiausia apie gėles  wub.gif  grįžau kaip ant sparnų...

Nenoriu ir aš kišt niekur nosies... bet Kajunė užsikvietė į svečius, reikės išsijudinti kažkaip smile.gif

oi tu varle keliauninke smile.gif
Ką Gariunuose pirkai?
o dėl dėstytojos, tai galiu pasakyti, kad turbūt nepažystu kito žmogaus, kaip tavęs taip gražiai mezgančios ilgalaikius santykius smile.gif

bet tai faina eit į svečius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 10 22, 12:30)
Kaškoniuk, kilimą turim, bet neveikiantį. O pirkom disko ratą. Nuotrauką į fb Tau atsiųsiu smile.gif
Papildyta:
Džiugu dėl Tavęs, Kaškoniuk, radai sau maisto dūšiai smile.gif

kas čia per ratas? Negirdėjus... dar įdomiau pasidarė...
Lauksiu foto.

QUOTE(Dalyte:) @ 2014 10 22, 12:42)
aš net ir tvarkyčiuosi namie viena, kad tik viena smile.gif
o cirkas ten daugiau suaugusiems, kaip supratau

šlykštus oras, norėjau eiti į darbą, bet išėjau ir supratau, kad noriu važiuoti smile.gif
oi tu varle keliauninke smile.gif
Ką Gariunuose pirkai?
o dėl dėstytojos, tai galiu pasakyti, kad turbūt nepažystu kito žmogaus, kaip tavęs taip gražiai mezgančios ilgalaikius santykius smile.gif

bet tai faina eit į svečius smile.gif

Gariūnuose pirkau Nojui šiltesnę kepurę ir įdėklą planšetiniui. O važiavau pažiūrėti daržovių pjaustyklės, nes auklės gimtadienis, norėjau padovanoti, tai reikėjo gariūnuose stuaciją pažiūrėti, nieko ten gero neradau tai nupirkau parduotuvėj Vilniuj.
Oi tu Dalyte smile.gif, man tai labai paglostei širdį tokias žodžiais wub.gif Man taip būna, kad kai jau įsileidžiu žmogų tai sunku paskui jį paleist.
Atsakyti