Labas dienas (LABAS paskutinis man, nes ryt į darbą...)
QUOTE(venddetta @ 2014 10 18, 09:28)
Sveikos merginos,
buvau prapuolus. užeidavau, akim permesdavau ir pabėgdavau
jūs čia sirgot, vaikai sirgo, o aš tik spjaudžiaus tfu tfu tfu - aš va sportuoju šiemet grynam ore, savijauta dėl savo namų pakylėta ir pan., tai jau tikrai nesirgsiu... ir ką? orai tik atvėso, kolegė laiko neberado kartu lėkt į Vingio parką ir štai - vakar iš darbo pabėgau po pietų
nors temperatūros nebuvo, bet savijauta
šiandien pabundu, akys užtinusios, nosis visko pilna, gerklė irgi - tai višta, kol nesusiploviau visų indų, neprasišlaviau kambario - gulėt ramiai niekaip neišeina
Tikiuosi, kad jau visos sveikos ir visų vaikai sveiki - tai aš iš paskos irgi greit pasveiksiu
O aš pagaliau iki remontų pradžios priėjau. užsakyti plastikiniai langai
kol laukiu turėjau užduotį nusiplėšti lubas (tokios buvo laminato ploštės pakabinamos, po kuriom bijojau rasti ko nors baisaus), nuskusti, nuplauti kalkes - paruošti glaistymui. tai išsikrausčiau vieną dieną viską iš kambario, kitą atvažiavo mano ex mb į svečius, kad padėtų. tai mane prie puodų pastatė - pats vienas nuplėšė visas lubas. kitą dieną tėtis atvažiavo - vėl prie puodų buvau pastatyta - sakė ryt viską padarys kol aš būsiu darbe. grįžau sirgdama - tai tėtis ne tik lubas plovė, bet dar man arbatas virė. vakare tik vėl valgyt padariau...va taip ir remontuoju PATI SAVO namus
nei piršto nepajudindama
Braške, šaunuolė dėl teisių, o bijot aplinkiniams nėra ko, kad tu išvažiuosi į gatves. jei kam nors kas nors nepatiks - tegu apvažiuoja
dar pasigirsiu - braškienė labai protingai pasakė apie šuniuką, kurio labai norėjau. paskui dar ilgai galvoj skambėjo jos teisingi žodžiai, bet katinukui jie negalioja. susitaikiau su mintim, kad nors ir esu šunų mylėtoja, bet ko nors gyvo namie labai man reikia. turėsiu katinuką. greičiausiai britų trumpaplaukį be dokumentų
tik dabar reikia priartėti prie pabaigos su miegamojo remontu, kad kačiukui ramybės būtų ir tada turėsiu draugą
ir dar prisiminiau. Jūs čia kalbėjot apie vyrus vėl
vakar draugė per radiją girdėjo Liūdnų slibinų dainą "jei aš būčiau vyras" - žodžiai labai į temą
"Ir išvis galėčiau nieko neveikt
Nes bobos viską padaro!"
ne pas "brolių langus" užsakinėjai langus?
sveik
tai db kaip supratau, tavo mb tik ex mb?
(gali ir neatsakyt, smalsauju tiesiog)
QUOTE(rudakase @ 2014 10 18, 14:28)
laba visom
pagaliau snd lyg ir nebeskauda gerkles (na gal nezymiai
)
P.s. ar as kazka praleidziu skaitydama, ar neatidziai skaitau, bet kartais is jusu pasisakymu suprantu, kad ne apie viska esu skaiciusi
visko gali būti...
Papildyta:
QUOTE(smilga79 @ 2014 10 18, 18:01)
Sveikos,
Oooo saunuole. Lipi karjeros laiptais
nors as pesimistiskai ziuriuvalstybes tarnyboje del karjeros darymo..
padariau isvadas, kaip tu bedirbsi vistiek ivertins gerai, nes jei l. Gerai reikia siulyti klase ir pan. Blogai irgi negali, nes turi buti labai rimta priežastis. Tokia jau sistema
Kompai tai man tankus miskas, kiek reikia darbe zinau ir tuo mano zinios baigiasi.
Diplomas tavo taip rimtai skamba
..
Ligoniams sveikateles
nu kaip čia pasakius su tuo lipimu. Alga ta pati, perspektyvos gal didesnės. Esu ne Trakų poskyrio darbuotoja, o valstybinės mokesčių inspekcijos prie FM... Čia yra galimybių daugiau pasireikšti, daugiau galimybių labai gerai įsivertinti
Diplomas labai rimtai skamba, mokslai ne lengvi buvo, bet panaudojimas minimalus...
mes jau tfu tfu tfu
Ryt į darbą.
Prisipažinsiu - visai nenoriu. O ir MB kurį vakarą sako: tiek laiko su vaikais namie būni, o skundų, kad pavargai, kad sunku ir t.t. negirdėjau