QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 10 16, 14:57)
Jau nieko negaliu be pagalbininkės pasidaryt- dabar jau ir lyginti su manimnori atsistoja prie lyginimo lentos, kartu lygintuvą ima, lygina vištulė
o kaip kitaip? tam ir dukra, bus užvadėlė
mūsų tai ir indus bando plauti, tėvui vadovauti, brolį pabarti ir dar taip pyksta, jai kas (vyr. giminė) mėto daiktus, nes suprask, jai tvarkytis reikia
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 10 16, 21:01)
Sveikos,
Vyras man reikalingas tam, kad aš galėčiau būti moterimi.
Išgėriau vaistų laukiu kada praeis galvą skaudėt...
Teta viržių pasodino ant kapų, gražu tvarkinga ir nenušals. Man jau geriau nieko, ar nušalę gėlės nei tos dirbtinės... tiesiog negaliu žiūrėt...
tavo atsakymas, turbūt už mano geresnis
kas su tomis galvomis? man rodos, net tyrimais įrodyta, kad moterims dažniau, nei vyrams galvą skauda
o pas mane net kieme viržiai nušalo
mes per visus šventus dažniausiai tik žvakių vežam, bet kadangi ne vieni kapus lankom, tai dažniausiai rankam krepšelių, nes pas mus giminėje yra moterų kurios megsta tą daryt, su dirbtinėm gėlėmis, bet nesiskundžiu, žiūrėt galima
QUOTE(jjurgitas @ 2014 10 17, 09:53)
"kieta bica" is semeliskiu rodo per pagalbos skambuti
bus izymus miestelyje
reikia gal kartojimą pažiūrėt
visada kai būnu namie, nedirbu, bandau tokias laidas pažiūrėt, bet nepažiūriu, nerandu laiko
bet kartais juokinga
QUOTE(Dainulle @ 2014 10 17, 10:20)
nerizikuosiu
nebent sakiau davai ketvirtas vaikas ir namie darau ką nori
o ką,
blogai? Prieš Dievą prisiektas mylimasis
kompiuteriu maniškis naudojasi visai neblogai jau. Užsispyrimo jam reikia ir rezultatai neįtikėtini!!!
Tegu važiuoja, jei nori. Moters dalia palaikyti vyrą
Taip, dažnai į savo mergaitę pasižiūriu, kaip į mums dovanotą stebuklą, kurį priėmėm ir ačiū Dievui
draugėm atsiras, bile tik ligos nebūtų užėmę draugių vietos...
tai dar planuoji?
neblogai
mano užsispirimo turi, bet ne polinkio į IT
čia vėl sutinku dėl tos mergytės, tikras džiaugsmas
va av ligos, gyvenimo palydovės, fuuu
---
ar žiūrit jus laidas su Krivicku ? jau koks baisus vedėjas, dar čia kaip penkta koja ta Ščiogoliovaitė ir total košmar
ir dar tokios temos pas juos . Mano vyras jai žiūri tai visas smirga rėkia, aš ja sakau gali žiūrėt, bet nerėk
vis visada rėkia tarsi jo nuomonė būtu išgirsta
iš lietuvių laidų vedėjų tai labiausiai mėgstų Rūta iš LNK su sudėtinga pavardė, ji labai universali ir moka valdyt pašnekovus, dar Vilkončius nieko, tik formatas jau kitas
bet jau tas Krivickas, kad tik kokį brūdą rast