Įkraunama...
Įkraunama...

Elitinės, Trakai, prie Trakų, už Trakų,šalia Trakų

QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 10 15, 15:44)
Dalyt, nuo kažko reik pradėt mėginimus. Daug mokslo čia nereikia. Nusiperki, apytiksliai įsivertini kiekvieną rūbą, kad į minusą neiti, sukelti į internetą ir pardavinėti smile.gif kolkas patalpų nesinuomočiau, nesinori paskolos imti tokiems dalykams. Mokestinė pusė aiški, vietos sandeliavimui irgi yra. Galvoju...

čia aš tavo idėjos nevogsiu, bet iš kur gaut tų maišų? na nusipirk devėtų daiktų
o šiaip gerai sugalvota, dabar populiaru internete prekintis
Atsakyti
Dalyte, gauti tų maišų bėda menkiausia biggrin.gif svarbu, pinigų turėk biggrin.gif:D:D
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 10 15, 16:15)
Dalyte, gauti tų maišų bėda menkiausia biggrin.gif svarbu, pinigų turėk biggrin.gif:D:D

tai tu savo rūbus parduok atsiras pinigų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 10 15, 17:13)
tai tu savo rūbus parduok atsiras pinigų biggrin.gif

Kad neturiu ką biggrin.gif peržiūrėjau spintą, nieko tokio nėra smile.gif ko nebereikia atidavus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 10 15, 10:17)
čia kas per klausimas? savo siūlai? biggrin.gif
ar klausimas kokia pridetinę vertę mūsų šeimoje kūria vyras? g.gif

maniskio nieks neimtu jei dar ir primokeciau biggrin.gif nors geras tas mano diedas, tik reikia suprasti kas jo galvoje darosi biggrin.gif po 16 metu bendravimo, suprantu, kad man vyras reikalingas vis maziau ir maziau biggrin.gif

QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 10 15, 11:25)
*Vyrai reikalingi vaikams padaryti, na, mano atveju, dar ir grobį namo parnešti smile.gif

**Nuo kito mėnesio pradedu lankyt vairavimą smile.gif laikykis pasauli smile.gif

*va va, teisingai, tik vaikams daryti ir grobiui parnesti

**saunuole thumbup.gif
nors as irgi turiu teises, bet iki Vilniaus as pati nevaziuociau, jei man ir milijona duotu

QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 10 15, 17:15)
Kad neturiu ką biggrin.gif peržiūrėjau spintą, nieko tokio nėra smile.gif

visos mes moterys neturim, visada spintos tuscios lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Labukas smile.gif
braškiene, idėjų ir pas mus su MB visada pilna. Jis jau liepė man mest darbą, pasiimt VL ir dirbt namuose. Žinok vilioja blush2.gif bet gaila mest valstybės tarnybą. Be to, kartais man dirbti labai patinka lotuliukas.gif

(nors dabar ir namie visai gera) blush2.gif

o dėl vyro, tai ko gero reiks pamainos man, kai savaitėm savasis išvažiuos doh.gif cray.gif

Dalyt, pas mus tai vaikai iš viso beveik nemato tėtuko. Ir iš viso, jei reik ką paremontuot, tai visad į mane kreipsis, nors gal ir tėtukas namie. Gi mamytė visų galų meistras doh.gif

jau tie kibinai.... mano skrandžiui jie nepatikti... nors atrodo ir neapsirijau doh.gif
Atsakyti
Aš pikta!!!! Vilniuje, kur mūsų kambariukas, kaimynai to paties buto, kito kambario soc.nuomininkai. Bendrosiose patalpose verkiant reikalingas remontas, bent vamzdžius pakeist. Mėginam su kaimynais kalbėtis, o tie kurv.... Asilai nelaimingi!!! " Čia valstybinis, mes tik nuomininkai, valstybė turi remontuot!" . Jau aš ir į soc.rašiau, ir į savivaldybes, nu pofigu visiems. O tie, piktžaizdės, gyvuliuoja, dergia ir dideliais šulais apsimeta, alkoholikai!

Va, išsiliejau.
Papildyta:
Jjurgitas, realiai neturiu ką rengtis smile.gif vieni džinsai, sportinis kostiumas ir krūva oficialių kostiumų biggrin.gif geri du metai "nesišopinau" kaip didelė smile.gif

Dainulle, oficialus darbas gerai. Juk ir mokesčiai sumokėti, ir biuleteniai mokami. O ką su VL ar IV, pats sau karalius, be sirgimų, be normalios pensijos...

Šeštadienį važiuosim kapų tvarkyt į Vilnių. Nusprendėm, kad geriau anksčiau, nei per visus šventus, nes neprivažiuotume. Ir neapsisprendžiu- ar gyvų gėlių sodint, vežt, ar jau dirbtinių kompoziciją daryt, kad ir kaip aš jų nemėgstu.

Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2014 10 16, 10:00)
  po 16 metu bendravimo, suprantu, kad man vyras reikalingas vis maziau ir maziau

*va va, teisingai, tik vaikams daryti ir grobiui parnesti

visos mes moterys neturim, visada spintos tuscios

unsure.gif tai čia turbūt negerai

mes tai dar kartu miegam bigsmile.gif šiaip bendraujam

Aš kaip Braške galiu pasakyti, kad turbūt nepatenku į tas lužtančias spintas. Mintinai žinau visus savo rubus, tikrai nesu kaupike, kas netinka atiduodu, nenešiojama išmetu,

QUOTE(Dainulle @ 2014 10 16, 11:28)

braškiene, idėjų ir pas mus su MB visada pilna. Jis jau liepė man mest darbą, pasiimt VL ir dirbt namuose. Žinok vilioja  blush2.gif bet gaila mest valstybės tarnybą. Be to, kartais man dirbti labai patinka  :

o dėl vyro, tai ko gero reiks pamainos man, kai  savaitėm savasis išvažiuos  :

Dalyt, pas mus tai vaikai iš viso beveik nemato tėtuko. Ir iš viso, jei reik ką paremontuot, tai visad į mane kreipsis, nors gal ir tėtukas namie. Gi mamytė visų galų meistras  doh.gif

jau tie kibinai.... mano skrandžiui jie nepatikti... nors atrodo ir neapsirijau  doh.gif

man irgi Vt yra stabilumas, o su VL ką darytai namie? prekiautai?

kur nors toli važiuos dirbti? bet tai ir alga turbūt atitinkamai didesnė būtu

o Ugnė dabar tėvą įsimylėjus, tai rėkia mb mano frazes: tu ką motinos neturi? toks jausmas, kad aš tave pagimdžiau doh.gif o Ugnė tik savo varo "tete aš tavęs noriu, tu nueit, tu atnešk" o šiandien rengiames jau išvažiuot, o ji žada "Vakare aš grįšiu ir tu (tete) galėsi mane myluoti" biggrin.gif

pakviesk kitą kart mane wink.gif

QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 10 16, 11:53)
Aš pikta!!!! Vilniuje, kur mūsų kambariukas, kaimynai to paties buto, kito kambario soc.nuomininkai. Bendrosiose patalpose verkiant reikalingas remontas, bent vamzdžius pakeist. Mėginam su kaimynais kalbėtis, o tie kurv.... Asilai nelaimingi!!! " Čia valstybinis, mes tik nuomininkai, valstybė turi remontuot!" . Jau aš ir į soc.rašiau, ir į savivaldybes, nu pofigu visiems. O tie, piktžaizdės, gyvuliuoja, dergia ir dideliais šulais apsimeta, alkoholikai! 

Šeštadienį važiuosim kapų tvarkyt į Vilnių. Nusprendėm, kad geriau anksčiau, nei per visus šventus, nes neprivažiuotume. Ir neapsisprendžiu- ar gyvų gėlių sodint, vežt, ar jau dirbtinių kompoziciją daryt, kad ir kaip aš jų nemėgstu.

pyp...kaip žiauriai. ir kažkaip man atrodo, kad jime nieko neįrodysi, nes čia ne jų jiems nereikia, jie netvarkys doh.gif kantrybės tau kantrybės.
o valstybė nenorėtu jūsų kambario nupirkti? arba gretimo jums parduoti?

su gyvom turbūt jau rizikinga būtu, šalnos ir pan. gal patikimiau plastikinės.

Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2014 10 16, 09:00)
maniskio nieks neimtu jei dar ir primokeciau biggrin.gif nors geras tas mano diedas, tik reikia suprasti kas jo galvoje darosi biggrin.gif po 16 metu bendravimo, suprantu, kad man vyras reikalingas vis maziau ir maziau biggrin.gif

o tavęs neapima niekada tokia baimė, kad jis gali negrįžti? Aš kartais matau save, kaip sužinau, kad jo nebėr... Nu kažkokios baimės mane valdo... doh.gif Taip tai tikrai pasakau, kad va, kam tu reikalingas, jei aš ir tą ir aną pasidarau pati. Bet tik dėl to, kad iš jo pagalbos nesulaukiu, o ne dėl to, kad jis man nereikalingas...

QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 10 16, 10:53)

Va, išsiliejau.
Papildyta:
Jjurgitas, realiai neturiu ką rengtis smile.gif vieni džinsai, sportinis kostiumas ir krūva oficialių kostiumų biggrin.gif geri du metai "nesišopinau" kaip didelė smile.gif

Dainulle, oficialus darbas gerai. Juk ir mokesčiai sumokėti, ir biuleteniai mokami. O ką su VL ar IV, pats sau karalius, be sirgimų, be normalios pensijos...

o tu nesinervuok. Aišku, galiu pasakyt, debilai, idiotai, bet juk ten ne jų. Jei socialinis, tai jie max ką gali padaryt tai dar labiau apsišnekrkšt. Grožiu ir tvarka valstybė turi pasirūpint. Nusileisk iki jų lygio ir pagalvok jų galva....

užtat VT ir nepalieku smile.gif
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 10 16, 12:05)

mes tai dar kartu miegam  bigsmile.gif šiaip bendraujam

man irgi Vt yra stabilumas, o su VL ką darytai namie? prekiautai?

kur nors toli važiuos dirbti? bet tai ir alga turbūt atitinkamai didesnė būtu

o Ugnė dabar tėvą įsimylėjus, tai rėkia mb mano frazes: tu ką motinos neturi? toks jausmas, kad aš tave pagimdžiau  doh.gif o Ugnė tik savo varo "tete aš tavęs noriu, tu nueit, tu atnešk" o šiandien rengiames jau išvažiuot, o ji žada "Vakare aš grįšiu ir tu (tete) galėsi mane myluoti" biggrin.gif

pakviesk kitą kart mane wink.gif
pyp...kaip žiauriai. ir kažkaip man atrodo, kad jime nieko neįrodysi, nes čia ne jų jiems nereikia, jie netvarkys doh.gif kantrybės tau kantrybės.

ir mes kartu miegam. Ir draugai mes drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

nu jis jau "prasukęs" pirmą pradžią. CK trauzais ebėjui prekiauja.

ko gero švedija arba vokietija. Manęs klausia, ar aš nk prieš. Jis žino, kad be jo išsisuksiu. Bet jo paklausiau aš: o kaip tu nori? Pasakysiu nuoširdžiai: geriau ir visada smagiau, kai esi namie. Bet jeigu nori važiuoti arba aš esu ta priežastis dėl kurios nevažiuotum, bet paskuj burnotum, tai tada važiuok.

Ugnė wub.gif Kotryna irgi meilės balandis namuose :DDD

jau du kartus nepasikviečiau tavęs: kai traukiniu važiavom ir kai kibinus kepiau. Pažadu pasitaisyti cool.gif
Atsakyti
Dalyte, jei tik pardavinėtų tą kitą kambarį- imtume iš karto smile.gif

Dainulle, niekada iki jų nenusileisiu. Aš dabelsiu į reikiamus vartus ir vistiek viską susitvarkysiu. Matytumėt ten kaip gyvena, vaiką augina, šlykštu.
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2014 10 16, 14:14)

užtat VT ir nepalieku smile.gif

ir mes kartu miegam. Ir draugai mes  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

nu jis jau "prasukęs" pirmą pradžią. CK trauzais ebėjui prekiauja.

ko gero švedija arba vokietija. Manęs klausia, ar aš nk prieš. Jis žino, kad be jo išsisuksiu. Bet jo paklausiau aš: o kaip tu nori? Pasakysiu nuoširdžiai: geriau ir visada smagiau, kai esi namie. Bet jeigu nori važiuoti arba aš esu ta priežastis dėl kurios nevažiuotum, bet paskuj burnotum, tai tada važiuok.

Ugnė  wub.gif  Kotryna irgi meilės balandis namuose :DDD

jau du kartus nepasikviečiau tavęs: kai traukiniu važiavom ir kai kibinus kepiau. Pažadu pasitaisyti  cool.gif

tai kad, rizikuoti galima, bet kai yra šeima, juolab vaikai reikia ir to stabilumo. jau tada vos ne biuletieniauk ir dirb iš namų smile.gif

tai jie mums tik dėl smileysex.gif fu kokios mes ciniško begėdės biggrin.gif

man iškart kyla klausima, o tavo vyras taip pat puikiai, kaip tu valdo kompiuteri/ maniškis nebent filmus atsisiuti moka, o elektroninės bankininkystės kortelės pas mane, nes jis tik susinervina pradėjęs ten kažką dirbt biggrin.gif

aha, ar tave paleistu jai tu norėtai stažuotis užsienyje? na bet šeimos židinį vis gi sergi moteris, viskas gerai kol ji prie jo
nors mes savo šeimoje irgi turėjom tokių kalbų, kažkada mb baisiai degė tuo užsieniu, o dabar kritiškai įvertines tokią situaciją kategoriškai yra prieš išvažiavima vienam be šeimos. nors dar klausimas kuriam laikui ir dėl kokių pinigų važiuojama

jau tos mūsų mergaitės wub.gif ir tikrai bernai sau nueina, o tos pupos tik ir kiša savo užpakaliuka arčiau, meiliau smile.gif

nu tikrai...jau kaip traukinių vis svajojam nesusvajojam kur važiuot...apie kibinus irgi tyliu man kaip skanu, bet ne pas visus. tavo man skanus smile.gif
va vyro namie laikinai neturėsi, draugėm laiko atsiras cool.gif
Atsakyti
Jau nieko negaliu be pagalbininkės pasidaryt- dabar jau ir lyginti su manimnori biggrin.gif atsistoja prie lyginimo lentos, kartu lygintuvą ima, lygina biggrin.gif vištulė smile.gif
Atsakyti