QUOTE(jjurgitas @ 2014 10 16, 09:00)
maniskio nieks neimtu jei dar ir primokeciau
nors geras tas mano diedas, tik reikia suprasti kas jo galvoje darosi
po 16 metu bendravimo, suprantu, kad man vyras reikalingas vis maziau ir maziau
o tavęs neapima niekada tokia baimė, kad jis gali negrįžti? Aš kartais matau save, kaip sužinau, kad jo nebėr... Nu kažkokios baimės mane valdo...
Taip tai tikrai pasakau, kad va, kam tu reikalingas, jei aš ir tą ir aną pasidarau pati. Bet tik dėl to, kad iš jo pagalbos nesulaukiu, o ne dėl to, kad jis man nereikalingas...
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 10 16, 10:53)
Aš pikta!!!! Vilniuje, kur mūsų kambariukas, kaimynai to paties buto, kito kambario soc.nuomininkai. Bendrosiose patalpose verkiant reikalingas remontas, bent vamzdžius pakeist. Mėginam su kaimynais kalbėtis, o tie kurv.... Asilai nelaimingi!!! " Čia valstybinis, mes tik nuomininkai, valstybė turi remontuot!" . Jau aš ir į soc.rašiau, ir į savivaldybes, nu pofigu visiems. O tie, piktžaizdės, gyvuliuoja, dergia ir dideliais šulais apsimeta, alkoholikai!
Va, išsiliejau.
Papildyta:
Jjurgitas, realiai neturiu ką rengtis
vieni džinsai, sportinis kostiumas ir krūva oficialių kostiumų
geri du metai "nesišopinau" kaip didelė
Dainulle, oficialus darbas gerai. Juk ir mokesčiai sumokėti, ir biuleteniai mokami. O ką su VL ar IV, pats sau karalius, be sirgimų, be normalios pensijos...
Šeštadienį važiuosim kapų tvarkyt į Vilnių. Nusprendėm, kad geriau anksčiau, nei per visus šventus, nes neprivažiuotume. Ir neapsisprendžiu- ar gyvų gėlių sodint, vežt, ar jau dirbtinių kompoziciją daryt, kad ir kaip aš jų nemėgstu.
o tu nesinervuok. Aišku, galiu pasakyt, debilai, idiotai, bet juk ten ne jų. Jei socialinis, tai jie max ką gali padaryt tai dar labiau apsišnekrkšt. Grožiu ir tvarka valstybė turi pasirūpint. Nusileisk iki jų lygio ir pagalvok jų galva....
užtat VT ir nepalieku
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 10 16, 12:05)
mes tai dar kartu miegam
šiaip bendraujam
man irgi Vt yra stabilumas, o su VL ką darytai namie? prekiautai?
kur nors toli važiuos dirbti? bet tai ir alga turbūt atitinkamai didesnė būtu
o Ugnė dabar tėvą įsimylėjus, tai rėkia mb mano frazes: tu ką motinos neturi? toks jausmas, kad aš tave pagimdžiau
o Ugnė tik savo varo "tete aš tavęs noriu, tu nueit, tu atnešk" o šiandien rengiames jau išvažiuot, o ji žada "Vakare aš grįšiu ir tu (tete) galėsi mane myluoti"
pakviesk kitą kart mane
pyp...kaip žiauriai. ir kažkaip man atrodo, kad jime nieko neįrodysi, nes čia ne jų jiems nereikia, jie netvarkys
kantrybės tau kantrybės.
ir mes kartu miegam. Ir draugai mes
nu jis jau "prasukęs" pirmą pradžią. CK trauzais ebėjui prekiauja.
ko gero švedija arba vokietija. Manęs klausia, ar aš nk prieš. Jis žino, kad be jo išsisuksiu. Bet jo paklausiau aš: o kaip tu nori? Pasakysiu nuoširdžiai: geriau ir visada smagiau, kai esi namie. Bet jeigu nori važiuoti arba aš esu ta priežastis dėl kurios nevažiuotum, bet paskuj burnotum, tai tada važiuok.
Ugnė
Kotryna irgi meilės balandis namuose :DDD
jau du kartus nepasikviečiau tavęs: kai traukiniu važiavom ir kai kibinus kepiau. Pažadu pasitaisyti