Įkraunama...
Įkraunama...

Elitinės, Trakai, prie Trakų, už Trakų,šalia Trakų

Labu,

QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 09 29, 11:26)
Sveikos smile.gif

Mes visi atkritom. Mažoji pirma, šeštadienį mb visas nekoks jau buvo, šiandien jau man galva kaip vatos prikimšta. Linksmieji kalneliai smile.gif
Mūsų ciucka Pukukis vakar kažkur dingo... Pas kaimynę nėra, iš kiemo nėjo niekad, o po pasivaikščiojimo- nėr. Gal koks didelis paukštis nusinešė...

Va aš tau į kompaniją... jau dvi savaites tokia pusiau sveika, būna kokią dieną prasčiau ir vel neblogai, o va šiandien jau nusprendžiau, kad reikia pasirgt, visi vaikai išleisti buvo į mokymosi įstaigas, o aš lovoj gulėjau, paskui nuvažiavau Coldrex nusipirkau, pieno ir vėl į lovą. Be tempos tiesiog gelklė, kosulys nuo gerklės ir bendr savijauta nekokia... o Nojus dabar išėjo pas auklę. Ji paims mergytes iš daržo irgi pas save nusives dar truputį tai tikiuosi gal ir nusnūsiu...
o aš tau skambinau, mačiau gėlių ieškai.
Dar Miško uogai reikia melsves iškast... wink.gif

QUOTE(Dalyte:) @ 2014 09 29, 11:54)

o mano vyras netiki, kai pasakoju, kad vaikai indą sudaužė kokį, nes jis mano,kad tik aš taip sugebu, nuolatos sudaužau indus doh.gif tai pagalvoju: ava, čia man ant laimės smile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Dalyte, aš slaugau madam ir save, o didysis vyras vln liko porai dienų, kol auto taiso, tai gydosi pats, aš tik mikstūras ir arbatas jam sudėjau, surašius ką kada vartoti smile.gif

Kaškoniuk, visai pamiršau perskambint, galva kaip vatinis rėtis biggrin.gif aš mielai iš Tavęs ką duotum, perimčiau, tik iki Rūdiškių niekaip nedavažiuoju..

Madam pradėjo atsikosėt, tokie kosulio priepuoliai prasideda, pusvalandiniai... Kaip man jai palengvinti visa tai? Mėginu duot šilto atsigert,išvis isterika prasideda. Dienos metu viskas kaip ir neblogai, bet kai tik miegam, tai ir prasideda.
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2014 09 28, 21:13)

**sukienku, bizuterijos, aksesuaru, kosmetikos, staniku  biggrin.gif  Gariunai neiseinant is namu tongue.gif  biggrin.gif

Nepamiršti, ką pirkai, kol atkeliauja?

Brashkiene, sveikit 4u.gif

kaškoniuk, kokius darbus dabar reikia sode ir gėlyne atlikti? Reikia nupurkšti rožes, raganes ir kitas gėles ar krūmus?
Atsakyti
Ačiū, Mamyte_Saule smile.gif

Dėl aliexpreso, tai pati ten smulkmenas pirkalioju, auskariukai, laikrodukai ir panašiai. Bet stengiuos neviršyti sumos, kurios prapultį išgyvenčiau- 20lt.
Dabar kaip tik ieškau dovanų krikštaduktei. Paauglė įsimylėjus futbolininką Neymar, tai ir galvoju tel.dėklą su jo atvaizdu paimti, gal tiks.
Atsakyti
Sveikit ligoniukai 4u.gif . Dėl atsikosėjimo, tai svarbiausia, kad per ilgai nevartoti skystinanciu minksturų, nes tada vaikas negali iskosėti karkalų. Mums geriausia veikia karsti gerimai, atsargiai su lauku ir ventolino kvepavimas per tubą. Kažkaip visada pasiteisindavo. Bet cia daugiau Dalyte galetu pakomentuoti.

Kaskoniuk, tau sveikateles. Mano maziukas praeitą savaitę buvo su 39 temperatūra ir paraudusia gerklyte. Pirmadienį pasiėmėm iš daržo su 39 temp. blink.gif auklėtoja net nepastebėjo. Sudaviau vaistukų, o po poros val. Vėl tas pats. Ėjom į ligoninę, padarė tyrimus, o vaikas vėl beveik su 39temp., bet paleido namo. Žiauriai stipriai padidėję buvo limfmazgiai, išsisukom su tonsilgonu.
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 09 29, 20:29)
Dalyte, aš slaugau madam ir save, o didysis vyras vln liko porai dienų, kol auto taiso, tai gydosi pats, aš tik mikstūras ir arbatas jam sudėjau, surašius ką kada vartoti smile.gif

Madam pradėjo atsikosėt, tokie kosulio priepuoliai prasideda, pusvalandiniai... Kaip man jai palengvinti visa tai? Mėginu duot šilto atsigert,išvis isterika prasideda. Dienos metu viskas kaip ir neblogai, bet kai tik miegam, tai ir prasideda.

nebijai išleisti vieno ? mano tai žiolpys ant to kampo, kol blogai tol geria vaistus, o paskui meta. jis apskritai vaistų mažai vartoja, nors jaučia skausmą

padaužyk švelniai per pečius, butinai pasodink

QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 09 29, 21:50)

Dabar kaip tik ieškau dovanų krikštaduktei. Paauglė įsimylėjus futbolininką Neymar, tai ir galvoju tel.dėklą su jo atvaizdu paimti, gal tiks.

bet tai kiek reikia gaudytis tokuose dalykuose, maniškė tai dėl ledo šalies, nes jai 6m, iš to paties alexekpres pirkau dovaną biggrin.gif

dėklas nuostabi dovana, ir praktiška ir gražu (mėgstamiausia mano dovanų grupė)

QUOTE(smilga79 @ 2014 09 29, 22:02)
Sveikit ligoniukai 4u.gif . Dėl atsikosėjimo, tai svarbiausia, kad per ilgai nevartoti skystinanciu minksturų, nes tada vaikas negali iskosėti karkalų. Mums geriausia veikia karsti gerimai, atsargiai su lauku ir ventolino kvepavimas per tubą. Kažkaip visada pasiteisindavo. Bet cia daugiau Dalyte galetu pakomentuoti.

Kaskoniuk, tau sveikateles. Mano maziukas praeitą savaitę buvo su 39 temperatūra ir paraudusia gerklyte. Pirmadienį pasiėmėm iš daržo su 39 temp.  blink.gif auklėtoja net nepastebėjo. Sudaviau vaistukų, o po poros val. Vėl tas pats. Ėjom į ligoninę, padarė tyrimus, o vaikas vėl beveik su 39temp., bet paleido namo. Žiauriai stipriai padidėję buvo limfmazgiai, išsisukom su tonsilgonu.

lengva patarnėt, mano jau visa savaitė naktimis su tais sausais neaiškiai kosuliai kankinasi, laukiu kol praeis g.gif kažkaip be vaistų išsikosėja

tai vasara mano Ugnei taip buvo, sesės mergaitėi, temperatūra ir limfmazgiai kaip guzai. mums praėjo savaime , mušėm tik temperatūra (čia tas atveji buvo, kai tipo reikėjo antibu, bet tėtis kol atvežė pasveiko), o sesės mergaitė gulėjo ligoninėje , kur ja tik stebėjo ir nuo temperatūros vaistų davė. virusas
Atsakyti
Dalyt, tai ir jis taip gydos, kol esu, tai sugirdau, o pats tai, ai biggrin.gif

Dėl to gaudymosi, tai mane sesuo paprotino smile.gif pati būčiau šiaip kokią blizgančią pabrikuškę užsakius biggrin.gif
Atsakyti
Ligoniukams po 4u.gif Sveikit.
Atsakyti
[quote=Dalyte:)
Panasu i virusa. Darzelyje praeita ziema taip nebuvo atkrite vaikai kaip si karta. Iš 19 buvo like tik 7. Tai manau tikrai. Visi daržwlyje juokiasi, kad geriausias lankomumas maziauaiuju grupeje. Vedeja prieme per daug vaiku, nes tikejosi, kad maziukai visi ikrai nelankys. Gavosi atvirksciai:-)
Atsakyti
[quote=smilga79,2014 09 30, 22:31]
[quote=Dalyte:)
Panasu i virusa. Darzelyje praeita ziema taip nebuvo atkrite vaikai kaip si karta. Iš 19 buvo like tik 7. Tai manau tikrai. Visi daržwlyje juokiasi, kad geriausias lankomumas maziauaiuju grupeje. Vedeja prieme per daug vaiku, nes tikejosi, kad maziukai visi ikrai nelankys. Gavosi atvirksciai:-)
[/quote]

Kol kas mano Vytautė stipriausia, tfu tfu tfu...

O aš pagaliau nusipirkau tonsilgono, vis pamiršdavau... na kaip ne vaikams reikia... O vakar nerealus pagerėjimas man buvo kai išgėriau nuo migrenos. Taigi prisirinkau aviečių, šiandien darysiu sirupą. Ir skalbsiu kalnąąąąą rūbų...

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
o aš jaučiuosi, kaip Kempiniukas besiruošiantis rašyt rašinėli, ruošiuos, kaupiuos, o daryt noro nėra unsure.gif čia darbe
ir čia vos ne nuolatinė mano būsena, kas čia ruduo? ar nemiga kalta? g.gif Braškienė tau praėjo tokios nuotaikos?

Veja, dėl šiaudų tai kaimynai turi, bet jau nelabai gražiu, ant žemės jie guli, kaip nereikalingi, net nesupratau ką norėjo su jais daryt, kiek tilpo į kluoną nunešė, o tas likutis taip ir liko lauke, neaišku

padarė man daržą, bet jau tokį mažą, nes kartu ir braškyną norėjau daryt, skaiu mb,. man dar reiks, o tas sako neįleis manęs į savo bulvių lauką doh.gif ir neduos man žemės biggrin.gif iš kitos pusės man tik mažiau sodinimo biggrin.gif

Kaškoniuk dabar ar pavasarį geriau persodint braškes? o daigų kiek man pridygo smile.gif pernai, kai sodinau netrešiau lauko, ant pievos sodinau, susikasėm naujai ir taip sodinom. tai gal reiktu kokiu spec braškėm nupirkti trašų? g.gif o jai man iš rudens mešlu patreš ir sodinčiau pavasari? kaip geriau?
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Mes po truputį, madam jau geriau, aš dar kaip šlapiu maišu trenkta, mb šiandien grįžta, tai žiūrėsiu kokios jis stadijos smile.gif

Dalyte, man tos nuotaikos banguotai. Vieną dieną geriau, kitą vėl apatija. Pradėjau magnį vėl vartoti nervų sistemai palaikyt.
Mano teisių laikymo pinigai vėl "išėjo" kitur, mašinos taisymui. Tikiuos, pavyks iki vasario mėnesio išsilaikyt, nu NENORIU vėl teorijos laikyti.

Braškes aš jau porą savaičių kaip persisodinau, užmulčiavau šienuku ir lauksiu derliaus kitąmet smile.gif dar noriu pas mamą nuvogti kelis serbentų krūmus, kaži ar ne per vėlu juos judint būtų...
Ir dar gi svarainių notiu sodintis, užbūrėt jūs mane su jų teigiamom sąvybėm ir super skoniu smile.gif

Vaikštau po lauką ir kažko šalta... Pasižiūriu, ogi termometras rodo -2 ne ant saulės. Ir supratau- jau atėjo laikas keisti šortus į kelnes ir kojines nešioti smile.gif

Vakar pasidovaniojau sau žurnalą, rusišką "sodininkas daržininkas", ir esu labai patenkinta, info kai mūsų kokiuose 5žurnaluose, o reklamos minimum. Kada lietuviai pradės tokius "gaminti"... Ir tik 2lt smile.gif
Papildyta:
Ir dar nusipirkau " Savaitė Šeimai", na toks neblogas, yra ką paskaityti smile.gif
Atsakyti