QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 09 29, 11:26)
Sveikos
Mes visi atkritom. Mažoji pirma, šeštadienį mb visas nekoks jau buvo, šiandien jau man galva kaip vatos prikimšta. Linksmieji kalneliai
Mūsų ciucka Pukukis vakar kažkur dingo... Pas kaimynę nėra, iš kiemo nėjo niekad, o po pasivaikščiojimo- nėr. Gal koks didelis paukštis nusinešė...
Mes visi atkritom. Mažoji pirma, šeštadienį mb visas nekoks jau buvo, šiandien jau man galva kaip vatos prikimšta. Linksmieji kalneliai
Mūsų ciucka Pukukis vakar kažkur dingo... Pas kaimynę nėra, iš kiemo nėjo niekad, o po pasivaikščiojimo- nėr. Gal koks didelis paukštis nusinešė...
Va aš tau į kompaniją... jau dvi savaites tokia pusiau sveika, būna kokią dieną prasčiau ir vel neblogai, o va šiandien jau nusprendžiau, kad reikia pasirgt, visi vaikai išleisti buvo į mokymosi įstaigas, o aš lovoj gulėjau, paskui nuvažiavau Coldrex nusipirkau, pieno ir vėl į lovą. Be tempos tiesiog gelklė, kosulys nuo gerklės ir bendr savijauta nekokia... o Nojus dabar išėjo pas auklę. Ji paims mergytes iš daržo irgi pas save nusives dar truputį tai tikiuosi gal ir nusnūsiu...
o aš tau skambinau, mačiau gėlių ieškai.
Dar Miško uogai reikia melsves iškast...
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 09 29, 11:54)
o mano vyras netiki, kai pasakoju, kad vaikai indą sudaužė kokį, nes jis mano,kad tik aš taip sugebu, nuolatos sudaužau indus tai pagalvoju: ava, čia man ant laimės