Įkraunama...
Įkraunama...

Elitinės, Trakai, prie Trakų, už Trakų,šalia Trakų

kol vaikai baliavoja, vyras ant medzio, o kitas vezimuke, tai galiu ir as su jumis pasneket bigsmile.gif

Braskiene, o prie ledu galiu pasiulyti gabaleli obuoliu pyrago mirksiukas.gif

Dalyt, nori sampano? atvaziuok, turiu pasislepus biggrin.gif brandinu biggrin.gif

o naujoke ir as nesenai tapau, kai vel cia parsibrukau, tiek metu praleidau be draugiu ir nemazai nauju mergaiciu prisijunge, kad ir as kaip naujoke buvau biggrin.gif nu kazka nusipezejau as cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2014 09 26, 17:37)
kol vaikai baliavoja, vyras ant medzio, o kitas vezimuke, tai galiu ir as su jumis pasneket

Dalyt, nori sampano? atvaziuok, turiu pasislepus biggrin.gif  brandinu biggrin.gif

o naujoke ir as nesenai tapau, kai vel cia parsibrukau, tiek metu praleidau be draugiu ir nemazai nauju  mergaiciu prisijunge, kad ir as kaip naujoke buvau biggrin.gif  nu kazka nusipezejau as cia biggrin.gif

ką vaikai švenčia?

aha..kad kiek arčiau būtai :0 ir kaip aš tada vairuočiau po šampano???? biggrin.gif

nu tu du kart naujoka, kai auginu vaikaus tai prisijungi, o kai jau dirbi, tai dirbi biggrin.gif

Kaip Motiejukas?

Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 09 26, 17:43)
ką vaikai švenčia?

aha..kad kiek arčiau būtai :0 ir kaip aš tada vairuočiau po šampano???? biggrin.gif

nu tu du kart naujoka, kai auginu vaikaus tai prisijungi, o kai jau dirbi, tai dirbi biggrin.gif

Kaip Motiejukas?

gimtadienyje vaikai pas kaimynu berniuka (Neduko klasioka), tai kiek zinau, dabar jie i cirka isvaziave i Elikus, nuskilo cia jiems, ir pabaliavos ir cirke pabuvos rolleyes.gif

siaip netoli cia, viskas ant tiesiuju biggrin.gif kitaip sakant, tu gyveni vienam kelio gale o as kitam "Semeliskes-Vievis" biggrin.gif

dirbau du darbus, vienas darbas Aliexpressas, o kitas, kad uzsimokeciau uz ana darba biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Motiejukas, tai pasidare rankinukas, nors pati prie to pripratinau, nu bet ir negaliu jo nelaikyti. Bencikas man sako, mama, kam tu gimdei? nu sakau, tu man rankos neduodi, nepabuciuoji, neapkabini, tai sakau, Motiejukas apkabins, rankyte duos ir dar pabuciuos, tai jis man "Nu nereikejo taip daryt, nereikejo" biggrin.gif

O kaip tavo Domas, noriai eina i mokykla?
Atsakyti
Laba,
Ale ziuriu pokalbiui tema ivedziau, tikiuos po tokiu diskusiju manes is cia nepaliusuosit:) davai panos kuri savaitgali darom susitikima kur nors.kaip i sita mano pasiulyma? Si avaitgali atlekt negaliu iki taves dalyt, nes isvaziuoju, bet jei buciau namie tikrai atlekciau
Atsakyti
Rudakase, laukiam visos Mijakos dirbtuvių atidarymo smile.gif ten ir susitikimą daryt žadam smile.gif
Nieko mes neliuosuosim, gal aš kiek per piktai parašiau. Reiškiuos čia, vos kojas apšilus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 09 26, 14:41)
važinėjai su dviračiu? man jau seniai šalta

turbūt esu labai laimingas žmogus, nes nežinau apie ką kalbam. visada mano santykis su gydytojais buvo tik pats geriausiai, ypač kas liečia vaikus. gal dar į suaugusius atsainiai pažiūri, bet į vaikus visada rimtai

ne, gėda, bet dviratį iškeičiau į riedučius biggrin.gif pirmą kartą gyvenime ant jų atsistojau, nes man prikalbėjo, kad jie labai gerai išjudina raumenukus. ypač tuos, apie kurių egzistavimą aš net nežinau biggrin.gif tai paskutinį kartą nušaliau ausis - po to 2 dienas galvą skaudėjo biggrin.gif bet - dabar susiradau kepurę, slidininko striukę ir jau kitą savaitę kai švies saulė (jei švies) važiuosiu pasilakstyt į Vingio parką vėl.

o dėl tų gydytojų - aš su savo nuomone daugiau stengsiuosi patylėti kas liečią šią temą. bus visiems ramiau biggrin.gif jei išsižiosiu - priminkit, kad pažadėjau patylėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 09 22, 12:15)
kas pe ligos?

oi dėl vyro tai super, pamiegosi gal kaip žmogus, o suknele kokia pirkai? kada pas jus švente?

aš šiaudų neturiu, galiu gauti, bet mano bagažinė žiauriai maža, maža ten betilptu. dabar bus įvairios rudens mugės, gal ten reikėtu žiūrėt, jai ne kombinuosim

Sveikos, panickos, vos bespeju paskaityti priesokiais. Finiso tiesioji man su tom vestuvem, jau panika prasidejus, pilva suka ir apskritai ruosiuosi sprukt nuo altoriaus smile.gif suknele pirkau sviesiai persikine iki keliu, puosnesne, bet ir ateiciai tiks kokiam nors baliui drasiai. Jei dar isibraskinsiu, nes is tu nervu ryju kaip parsiukas. Nepades jokie Rudakases masazai ir proceduros:(

O siaudu tai reikia reikia, vyro masinos bagazine didesne, jeigu ka as su ja atvaziuociau. Mugese tai nesu maciusi kad kas siaudais prekiautu..

I susitikima ir as labai noreciau, gyvai pamatyti ir susipazinti, tikrai visai kitas butu bendravimas, kai vizualizuoji nicka:) bet kadangi esu prie visisku naujokiu, tai tyliu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veja234: 27 rugsėjo 2014 - 17:25
Sveikos,

o kur parašyta taisyklė, kad naujokės turi tylėti? Ir nuo kada jau galima pasisakyti?
QUOTE(jjurgitas @ 2014 09 26, 17:37)

Dalyt, nori sampano? atvaziuok, turiu pasislepus biggrin.gif  brandinu biggrin.gif

tik Dalytei galioja pasiūlymas ar ir kaimynkom? wink.gif biggrin.gif

QUOTE(jjurgitas @ 2014 09 26, 18:01)
dirbau du darbus, vienas darbas Aliexpressas, o kitas, kad uzsimokeciau uz ana darba biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Motiejukas, tai pasidare rankinukas, nors pati prie to pripratinau, nu bet ir negaliu jo nelaikyti. Bencikas man sako, mama, kam tu gimdei? nu sakau, tu man rankos neduodi, nepabuciuoji, neapkabini, tai sakau, Motiejukas apkabins, rankyte duos ir dar pabuciuos, tai jis man "Nu nereikejo taip daryt, nereikejo" biggrin.gif

Ką tame Aliexpres randi?

Gerulis Benukas lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos gyvos 4u.gif

netylim, netylim draugaites, pakalbekim biggrin.gif

QUOTE(Mamyte_Saule @ 2014 09 27, 20:26)
*tik Dalytei galioja pasiūlymas ar ir kaimynkom? wink.gif  biggrin.gif
**Ką tame Aliexpres randi?

*ir kaimynkom thumbup.gif
**sukienku, bizuterijos, aksesuaru, kosmetikos, staniku biggrin.gif Gariunai neiseinant is namu tongue.gif biggrin.gif

kodel as visa laik alkana? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2014 09 26, 18:01)
nuskilo cia jiems, ir pabaliavos ir cirke pabuvos 

siaip netoli cia, viskas ant tiesiuju  kitaip sakant, tu gyveni vienam kelio gale o as kitam "Semeliskes-Vievis" :

dirbau du darbus, vienas darbas Aliexpressas, o kitas, kad uzsimokeciau uz ana darba :

Motiejukas, tai pasidare rankinukas, nors pati prie to pripratinau, nu bet ir negaliu jo nelaikyti. Bencikas man sako, mama, kam tu gimdei? nu sakau, tu man rankos neduodi, nepabuciuoji, neapkabini, tai sakau, Motiejukas apkabins, rankyte duos ir dar pabuciuos, tai jis man "Nu nereikejo taip daryt, nereikejo" :

O kaip tavo Domas, noriai eina i mokykla?

o dovaną tai vieną nešė biggrin.gif
tai tu ant kelio semeliškės -vievis gyveni? kaip tavo kaimas vadinas?
parašk, gal kada reiks vaiką pažiūrėt, ar ką smile.gif

bet tikrai, ką jus taip perkat g.gif

man irgi atrodo, kad naujo reikia, kai jau pirmieji perdaug suauga, kad prie draugų mamą bučiuotu. mano Dmas mane bučiuoja, tik kai į mokyklą eina, gal per šventes. O va mergytė, penkiasdešimt kart per diena bučiuojas, myluojas wub.gif

eik, tu, kad kas leistu, tai visai neitu
jis gi namų darbus pamiršta padaryt, po pamokų sėdi, šią savaitę per pertrauką eilėrašti mokinosi mintinai ir pan...nepatinka jam eiti .
jo tėvui lb nepatiko eiti, man visada patiko, turėčiau pinigų ir toliau mokinčiausi.
tarp mūsų dabar populiaru eiti į profkę, viena draugė nuėjo Elikuose į masažistes, sesė į kulinarija Aukštadvarį, sakau ir man reikia į kulinarija, prieš darba i 2 pamokas nueičiau biggrin.gif

QUOTE(rudakase @ 2014 09 26, 22:35)
davai panos kuri savaitgali darom susitikima kur nors.kaip i sita mano pasiulyma?

puikia, tik trūputi onkretumo trūksta smile.gif

QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 09 26, 22:43)
Rudakase, laukiam visos Mijakos dirbtuvių atidarymo smile.gif ten ir susitikimą daryt žadam

aha ir visos mano šampaną gersim biggrin.gif

QUOTE(venddetta @ 2014 09 27, 00:51)
ne, gėda, bet dviratį iškeičiau į riedučius

o dėl tų gydytojų - aš su savo nuomone daugiau stengsiuosi patylėti kas liečią šią temą. bus visiems ramiau biggrin.gif jei išsižiosiu - priminkit, kad pažadėjau patylėt  4u.gif

kaip faina, pas mane tai net nėra kur važinėti su
riedučiais.

o kas dėl gydytojų/ man labai idomu, gal tai būtu man naudinga info

VEJA tai paklausiu dėl šiaudų gal tikrai kas parduos

QUOTE(jjurgitas @ 2014 09 28, 21:13)

**sukienku, bizuterijos, aksesuaru, kosmetikos, staniku    Gariunai neiseinant is namu 

kodel as visa laik alkana? biggrin.gif

penkioliktą kartą galiu pasakyti, man mirtinai būtina matuotis, kai perku

nes tai užkrečiama

žinot, vakar kaip vsada sekmadinis, svečiai padariau balandėlių, šašlą kepėm, na prisivalgėm. vakare atsiguliau į lovą ir galvojų reiktu mažiau valgyt , kad organizmas apsivalytu. Bet atsikėliau visa alkana, ką čia suvalgius.? pasišildžiau balandėlių, jau nešiau link stalo valgyt, bet jus pagalvokit su visa lekštę ant žemės mano balandėlei griuvo. Jau galvojau, gal nelabai purvinas, gal pakelsiu suvalgysiu, pažiūriu pilnas šukių...likimas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Mes visi atkritom. Mažoji pirma, šeštadienį mb visas nekoks jau buvo, šiandien jau man galva kaip vatos prikimšta. Linksmieji kalneliai smile.gif
Mūsų ciucka Pukukis vakar kažkur dingo... Pas kaimynę nėra, iš kiemo nėjo niekad, o po pasivaikščiojimo- nėr. Gal koks didelis paukštis nusinešė...

Veja, o kada jau Ta diena? smile.gif Kur švęsit? smile.gif
Papildyta:
Dalyte, joks čia likimas, tiesiog nezgrabnumas smile.gif nes jei likimas- tai man kavą senai reikėjo mest gert, o tai nėra dienos, kai neprapilu, neapsipilu ar viso puodelio nenumetu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 09 29, 11:26)
Sveikos smile.gif

Mes visi atkritom. Mažoji pirma, šeštadienį mb visas nekoks jau buvo, šiandien jau man galva kaip vatos prikimšta. Linksmieji kalneliai smile.gif
Mūsų ciucka Pukukis vakar kažkur dingo... Pas kaimynę nėra, iš kiemo nėjo niekad, o po pasivaikščiojimo- nėr. Gal koks didelis paukštis nusinešė...

Dalyte, joks čia likimas, tiesiog nezgrabnumas smile.gif nes jei likimas- tai man kavą senai reikėjo mest gert, o tai nėra dienos, kai neprapilu, neapsipilu ar viso puodelio nenumetu biggrin.gif

blink.gif ir jūsų tvirtasis tėvelis pasidavė? na ka gi , likimas jums sako, kad laikas pagulėt lovytėje smile.gif o kaip jus tokias atvejais spręndžiat klausimas, kas nešios arbata? mama, nes ji mama, ar kažkaip moderniau? biggrin.gif

kaip gaila, dėl šunelio, gal kur ūkiniuose pastattuose pasislepė?

o mano vyras netiki, kai pasakoju, kad vaikai indą sudaužė kokį, nes jis mano,kad tik aš taip sugebu, nuolatos sudaužau indus doh.gif tai pagalvoju: ava, čia man ant laimės smile.gif

Atsakyti