Įkraunama...
Įkraunama...

Be kaltės kalta, 3 tema

Siandien ta serija, kur suknele plesys Baisus man ten Kerimas, jau tokia jo israiska blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 09 03, 15:23)
Siandien ta serija, kur suknele plesys Baisus man ten Kerimas, jau tokia jo israiska blink.gif

Jau drugeliai pilve skraide ir sugadino Erdoganas visa akimirka doh.gif Cia vienintele scena na ir dar prievartavimo (1 serijoj), kuriu as niekad neziuriu verysad.gif Man joje nepatinka ir Kerimas ir Enginas biggrin.gif baisu. Kaip personaza as Kerima suprantu, kad reikejo kazka su ta suknele padaryt, bet ne tokiu budu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 03, 16:29)
Jau drugeliai pilve skraide ir sugadino Erdoganas visa akimirka doh.gif Cia vienintele scena na ir dar prievartavimo (1 serijoj), kuriu as niekad neziuriu verysad.gif Man joje nepatinka ir Kerimas ir Enginas biggrin.gif baisu. Kaip personaza as Kerima suprantu, kad reikejo kazka su ta suknele padaryt, bet ne tokiu budu schmoll.gif

Jau koks šlykštynė tas Kerimas. Feee. Patvirtino dar kartą, kad man nepatinka jis.
Atsakyti
O siaip norejau pasakyt, kad mane sis serialas traukia, butent sugebejimu parodyt nuosirdzius zmoniu santykius. Ta scena kai Rahmis grizta is kalejimo. Na jau tokia miela... Visi pamirse visas nuoskaudas, visus Mukades isvedziojimus, visi paprasciausiai dziaugiasi akimirka. Man taip patinka tas ju bendruomeniskumas, sugebejimas atleisti. Net Mukades sioj scenoj - tokia miela, mylinti, su vyru filtruojanti zmona, i plaukus isisegusi drugeli. mirksiukas.gif Kazkaip ir pamirsau, kad pries tai norejosi ja papurtyti. Tiesiog miela malonu ziureti.
Na ir, zinoma, Kerimas su Fatmagul, tokie naivus, nedrasus, bet apsipatenkine soka, tarsi butu vieni savo pasaulelyje. Beja man sioje poroje labai zavi, kai Kerimas visada ziuri i Fatmagul reakcija, ji tik nezymiai linkteli, o jis tik tada isdrista pakviest ja sokiui. Zodziu siandienine vakariene man buvo idealios, atsiribojusios nuo visu negandu, paprastos, bet laimingos seimos idile. wub.gif

https://www.youtube....h?v=P6HqLMifWYM
Papildyta:
QUOTE(oziarage @ 2014 09 03, 15:32)
Jau koks šlykštynė tas Kerimas. Feee. Patvirtino dar kartą, kad man nepatinka jis.

O as nors ir nemegstu tos scenos, bet Kerima myliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 09 03, 16:23)

Man tai jis ten toks tragikomediskas pasirode.. Tas jo begimas tai grynai kaip to vilko is nupagadi.. ax.gif
Atsakyti
Aš manau šiandieninis epizodas tik parodo, koks paprastas žmogus yra Kerimas, toks kaip galbūt kažkurios iš mūsų vyras, tėvas, kaimynas.. Kūrėjai primena, kad ir jis gali klysti, nes dauguma iš mūsų jau seniai jam atleidom ir užmiršom šio filmo pradžią, prisimenam 3 blogiukus, o Keremas jau gerietis.... Taip jis gėrietis, jis teigiamas tačiau normalus, klystantis, besinervuojantis, įsimylėjęs ir pavydus....

Ne, nepatinka man jo šiandieninė reakcija, tačiau ji lyg ir normali Kerimui... Jis impulsyvus, ir nors po truputėlį keičiasi, pradeda naudoti smegenėles ( kaip jis puikiai valdėsi ligoninėje) tačiau šioje vietoje suklupo, tačiau tai atleistina, ir aš jam jau atleidau lotuliukas.gif

Kaip jau anksčiau esu sakiusi, kad visi vyrai būtų tokie kaip Kerimas, pasaulis būtų šviesesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 09 03, 16:21)
Aš manau šiandieninis epizodas tik parodo, koks paprastas žmogus yra Kerimas, toks kaip galbūt kažkurios iš mūsų vyras, tėvas, kaimynas.. Kūrėjai primena, kad ir jis gali klysti, nes dauguma iš mūsų jau seniai jam atleidom ir užmiršom šio filmo pradžią, prisimenam 3 blogiukus, o Keremas jau gerietis.... Taip jis gėrietis, jis teigiamas tačiau normalus, klystantis, besinervuojantis, įsimylėjęs ir pavydus....

Ne, nepatinka man jo šiandieninė reakcija, tačiau ji lyg ir normali Kerimui... Jis impulsyvus, ir nors po truputėlį keičiasi, pradeda naudoti smegenėles ( kaip jis puikiai valdėsi ligoninėje) tačiau šioje vietoje suklupo, tačiau tai atleistina, ir aš jam jau atleidau  lotuliukas.gif

Kaip jau anksčiau esu sakiusi, kad visi vyrai būtų tokie kaip Kerimas, pasaulis būtų šviesesnis  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Siandien negalejau paziuret. Gal kas netingetu surast ir imest ta apkalbetaja scena su suknele? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 03, 16:29)

Jam suknelė šventa,buvo,vien Erdogano prisilietimas jam asocijavosi su pačios Fatmagiul išniekinimu,nesistebiu jo poelgiu,jis pasimetė,kai pamatė kokiom akim Fatmagiul į jį žiūri
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 09 03, 16:44)
Siandien negalejau paziuret. Gal kas netingetu surast ir imest ta apkalbetaja scena su suknele?  blush2.gif

Nuo 3min.
http://m.youtube.com...h?v=5YWWL8E_JpM
Papildyta:
QUOTE(Lady Dy @ 2014 09 03, 16:46)
Jam suknelė šventa,buvo,vien Erdogano prisilietimas jam asocijavosi su pačios Fatmagiul išniekinimu,nesistebiu jo poelgiu,jis pasimetė,kai pamatė kokiom akim Fatmagiul į jį žiūri

As visas tas priezastis zinau ir puikiai suprantu. Tiesiog nemegstu tos scenos ir tiek verysad.gif
Atsakyti
Aciu labai, Raimusiuxxx 4u.gif
Nieko as ten labai baisaus nepamaciau. Ne tai kad baisaus, nieko stebinancio nepamaciau, va cool.gif Tas Kerimas toks jau yra. As tai net bijociau su tokiu karstakosiu gyvent. Ok, siaip tai geras jis, mylimai moteriai gal nieko nedarytu, bet del jo paties bijociau, jei jau rupetu toks. Saus jam kas i galva, nuleks, susimus, prisidirbs, prisigers. Jokios ramybes su tokiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 09 03, 18:21)

Ne, nepatinka man jo šiandieninė reakcija, tačiau ji lyg ir normali Kerimui... Jis impulsyvus, ir nors po truputėlį keičiasi, pradeda naudoti smegenėles ( kaip jis puikiai valdėsi ligoninėje) tačiau šioje vietoje suklupo, tačiau tai atleistina, ir aš jam jau atleidau  lotuliukas.gif

Kaip jau anksčiau esu sakiusi, kad visi vyrai būtų tokie kaip Kerimas, pasaulis būtų šviesesnis  mirksiukas.gif

Labai labai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif O ta frazė apie ryšį tarp tokių vyrų kaip Kerimas ir šviesesnio pasaulio, tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Aš irgi prie tų Kerimui atleidžiančių biggrin.gif Reikėjo jam išlieti pyktį kažkur, išbėgt iš namų pas Erdoganą ir primušt tą parazituką sulaikė ir neleido, tai nukentėjo suknelė biggrin.gif Bet jei rimčiau man Kerimo elgesys eilinį kartą toks "kerimiškas", jis labai emocianalus, impulsyvus žmogus, o dabar sužinojo, kad tas bjaurybė atėjo, apžiūrėjo, apčiupinėjo suknelę, kuri ir Fatmagiul, ir Kerimui ne šiaip eilinis rūbelis, turi simbolinę prasmę. Be to, užteko Fatmagiul veidą pamatyti (labai ryškiai tas pasišlykštėjimas pavaizduotas), ir jau aišku, jog amen tai suknelei, klausimas tik kokia pabaiga to drabužėlio laukia. Ir Fatmagiul elgesys kitoje serijoje bus irgi kiek beprotiškas, nors suprantamas, lyg fanatiškas visų kambario kampų valymasis pradangins tą faktą, kad Erdoganas "pasisvečiavo" jų namuose, gal tik psichologiškai lengviau.
Papildyta:
QUOTE(Lady Dy @ 2014 09 03, 18:46)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skuba3: 03 rugsėjo 2014 - 18:14