Įkraunama...
Įkraunama...

Be kaltės kalta, 3 tema

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 03, 13:47)
Trijule pries pat pradedant filmuot seriala biggrin.gif
user posted image

Mustafa kaip ikales cia biggrin.gif
Atsakyti
Man tai cia jie visi tokie geruliai biggrin.gif tokie atdrodo nedrasus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 03, 14:47)
Trijule pries pat pradedant filmuot seriala

lotuliukas.gif
Kokia Fatmagiul raudonzande biggrin.gif
O Rahmis su Muke turbut irgi iki filmavimo, Rahmis su barzdike toks solidus, Muke atsipalaidavus, matyt isitikinus, kad yra demesio centre lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nandriu @ 2014 09 03, 15:23)
Mustafa kaip ikales cia  biggrin.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2014 09 03, 13:30)
lotuliukas.gif

O Rahmis su Muke turbut irgi iki filmavimo, Rahmis su barzdike toks solidus, Muke atsipalaidavus, matyt isitikinus, kad yra demesio centre lotuliukas.gif

Aha man atrodo, kad irgi iki filmavimo biggrin.gif Tokie man tikra kaimietuku seimynele blush2.gif
Atsakyti
Mukades gun_bandana.gif
Gerai cia ja Meriam i vieta bande pastatyt, lyg ir susigedo, bet vistiek sugebejo nepasiduot.. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leiton @ 2014 09 03, 14:17)
Mukades gun_bandana.gif
Gerai cia ja Meriam i vieta bande pastatyt, lyg ir susigedo, bet vistiek sugebejo nepasiduot..  doh.gif  doh.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif
Jos su varymais ant sazines neisgasdinsi biggrin.gif Muratas tai nemazai genu is mamos paveldejo. Beja, esu pries smurta, bet tikrai nebuciau uzpykus, jei Kerimas jai butu voztelejes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 03, 14:21)
Beja, esu pries smurta, bet tikrai nebuciau uzpykus, jei Kerimas jai butu voztelejes ax.gif

O ka, jai nieks neuzvos !? Nu tokia bjauri BOBA biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvyte @ 2014 09 03, 14:41)
O ka, jai nieks neuzvos !? Nu tokia bjauri BOBA biggrin.gif

Nea, tik uz plauku karta kai kas patasys ax.gif
Atsakyti
Nu ir varda isverte Osge doh.gif
Atsakyti
Ale ir "niekšelis" hihihi.gif Kerimas,sudaužė Mukades telefoną ir paliko"vargšę" be ryšio hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 09 03, 14:53)
Nu ir varda isverte Osge  doh.gif

biggrin.gif o kaip sukirciavo? doh.gif biggrin.gif jau bandau visokiais budais nebesikabinet prie vertimo, na bet neimanoma. Nu taip grubiai visas frazes vercia. Man tas grubumas su visa serialo aura pjaunasi. Gerai, kad as retai ji lietuviskai matau :Dpvz toks jausmas, kad Kadiras ir Miream kazkokiu zargonu kalbetu. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lady Dy @ 2014 09 03, 14:55)
Ale ir "niekšelis"  hihihi.gif Kerimas,sudaužė Mukades telefoną ir paliko"vargšę" be ryšio hihihi.gif

lotuliukas.gif
Saunuole gelezinios valios moteris- Perihan thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 03, 16:00)
Saunuole gelezinios valios moteris- Perihan thumbup.gif

Ui kad tik ko tie suskiai jai nepadarytų,juk jie nenurims be niekur nieko
Atsakyti