Mukades kokia pasipuosus ligonineje vargse nukankinta sielvarto
QUOTE(Leiton @ 2014 09 01, 14:51)
Mukades kokia pasipuosus ligonineje vargse nukankinta sielvarto
aha tokia visa riuuuuuzava siandienines serijos paziba o kiek laimes, kai jos dukryte pagiria
Kai pradejo gimdyti ir persigando stipriai tai smestelejo mintis, kad perpurte gyvenimo prasme ir bus normali.. Bet ligoninej kai pradejo prie Meriam kabinetis ir siaip atsigavo, ta mintis greitai dingo
QUOTE(Leiton @ 2014 09 01, 15:12)
Kai pradejo gimdyti ir persigando stipriai tai smestelejo mintis, kad perpurte gyvenimo prasme ir bus normali.. Bet ligoninej kai pradejo prie Meriam kabinetis ir siaip atsigavo, ta mintis greitai dingo
Mukades labai tinka patarle: Kuproto ir kapas neistiesins Na bet ka su ja padarysi
Negaliu ziuret i Erdogana.. Slykstus
QUOTE(Leiton @ 2014 09 01, 16:31)
Tikiuosi to suskio galas netoli,abu su Mustafa vienodi,prisidirbp ir dabar šika į kelnes
QUOTE(Lady Dy @ 2014 09 01, 15:53)
Tikiuosi to suskio galas netoli,abu su Mustafa vienodi,prisidirbp ir dabar šika į kelnes
Deja, deja...
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 01, 09:18)
Tikra agentė, spėja ir pakalbėt, ir pamatyt kas kada grįžta. Tokia linksma buvo iš vakaro prieš gimdymą, net gražu žiūrėt
Papildyta:
QUOTE(Leiton @ 2014 09 01, 17:31)
Užtai gaus per galvą gerai, gaila tik kad nebus jam iš to pamokos
QUOTE(skuba3 @ 2014 09 02, 01:49)
Užtai gaus per galvą gerai, gaila tik kad nebus jam iš to pamokos
ne tik, kad nepasimokys, bet dar pats būdamas kaltas išdrįs šantažuoti Fatmagul.. aš į jį žiūrėt nebegaliu, ypač kai jau į priekį esu pasižiūrėjus, jau toks chamas
Kaip man gaila vargsiuko Rahmio