Įkraunama...
Įkraunama...

Be kaltės kalta, 3 tema

QUOTE(Simbulis @ 2014 09 08, 14:39)
karksėjo karksėjo ir prikarksejo kad rodytų  lotuliukas.gif

Bet vel kaip isvertė, nes siaip tai turetų vadintis Šiaurė ir Pietūs berods  g.gif

o man sikart puikiai isverte, zymiai geriau skamba nei Siaureir pietus thumbup.gif

ajajaj vargsiukai Jasaranai i kelnes deda lotuliukas.gif

apie Mustafa nebeturiu zodziu, ka jau cia bepasakysi apie ta menkysta doh.gif dar ant draugo drista issiliet, nu sliuzu sliuzas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nandriu: 08 rugsėjo 2014 - 14:51
QUOTE(nandriu @ 2014 09 08, 14:48)
o man sikart puikiai isverte, zymiai geriau skamba nei Siaureir pietus thumbup.gif

ajajaj vargsiukai Jasaranai i kelnes deda lotuliukas.gif

apie Mustafa nebeturiu zodziu, ka jau cia bepasakysi apie ta menkysta doh.gif dar ant draugo drista issiliet, nu sliuzu sliuzas doh.gif

Siaip tai nevercia to serialo. Palieka vardus, tiesiog, Kuzej ir Gunej. ( tiesiog turku klb jie reiskia siaure ir pietus). Man atrodo, kad galejo ir cia tiesiog vardus palikt.
Ai Mustikas tai sakau, kuo toliau tuo labiau slykstes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 08, 15:59)
Siaip tai nevercia to serialo. Palieka vardus, tiesiog, Kuzej ir Gunej. ( tiesiog turku klb jie reiskia siaure ir pietus). Man atrodo, kad galejo ir cia tiesiog vardus palikt.

tiesa, galejo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Amapatria @ 2014 09 08, 15:24)
juk nėra būtinas pažodinis vertimas...pvz.-Ezelį visai kitaip užvadino...Na,ir mums gal didesnį skirtumą rodo šis žodžių derinys,nei tas pietūs-šiaurė(ar kaip ten)...gal turkams tai labai didelį skirtumą rodo.Bent aš taip manau,kodėl taip pavadino mūsiškiai g.gif

Ar siaure ir pietus, ar ugnis ir ledas, esme ta pati - skirtingi poliai biggrin.gif
Atsakyti
Na va dar viena grazi akimirka ligoninej wub.gif
Reikia atsidziaugti, nes beliko 20 seriju verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 08 rugsėjo 2014 - 15:31
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 08, 17:30)
Na va dar viena grazi akimirka ligoninej wub.gif
Reikia atsidziaugti, nes beliko 20 seriju verysad.gif

Isvis kaip Fatmagiul graziai slaugo Kerima ligoninej wub.gif ne be reikalo jis sako,kad negaila,jog pasove
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 08, 14:38)
Va man sitas epizodas tai istisi siurpuliukai biggrin.gif  wub.gif kaip as sakau, ranku erotika blush2.gif

drinks_cheers.gif Genialiai apibudinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 08, 14:34)
Cia daug kartu minetas "Kuzej Gunej".  Ten juk daugumos mylimad Kivancas vaidina biggrin.gif Dugumai jis labai geras serialas. Cia jau reikia paziuret ir paciai ivertint biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif eina sau kaip faina, pagaliau vel matysiu savo Kivac wub.gif wub.gif o dar kai as ir vuralui neabejinga, tai isvis bus tobula thumbup.gif thumbup.gif jau kaip laukiuuu, geriausia naujiena siandien man, kad pagaliau sulauksiu kuzey&guney biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 09 08, 13:39)
karksėjo karksėjo ir prikarksejo kad rodytų  lotuliukas.gif

Bet vel kaip isvertė, nes siaip tai turetų vadintis Šiaurė ir Pietūs berods  g.gif

Isvis neturejo versti, nes tai yra vardai, o vardai neverciami, nesvarbu ka jie reiskia.
Atsakyti
Kažkaip anksti Kuziejų pradėjo reklamuot jei dar 20 serijų likę? O toms kurioms Erdoganas labai nepatinka.... Bus proga jį teigiamam vaidmeny pamatyt... Gerai kad tik antram sezone...
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 09 08, 20:49)
Kažkaip anksti Kuziejų pradėjo reklamuot jei dar 20 serijų likę? O toms kurioms Erdoganas labai nepatinka.... Bus proga jį teigiamam vaidmeny pamatyt... Gerai kad tik antram sezone...

Ne labai normaliai reklamuoja, visad likus 15-20 seriju pradeda reklamuot.
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 09 08, 21:49)

Ir Fatmagiule labai anksti buvo pradeje reklamuot..
Atsakyti