Įkraunama...
Įkraunama...

Be kaltės kalta, 3 tema

QUOTE(skuba3 @ 2014 09 08, 12:00)
drinks_cheers.gif epizodai labai gerai parinkti tokiai lyriškai dainai  thumbup.gif
Man iš pradžių be proto patiko https://www.youtube....h?v=8F4aSs6aTnw
Dabar kai praklausiau ir pražiūrėjau kokį šimtą kartų praėjo tas pirminis poveikis biggrin.gif Bet vis dar kartas nuo karto įsijungiu.

thumbup.gif oi man sita irgi labai patinka ir daina ir klipas wub.gif tik nekeliau, nes biski yra momentu is ateinanciu seriju biggrin.gif O siaip man pati pati labiausia daina tai: ALEV ALEV... wub.gif ji tai man niekad nenusibos biggrin.gif
Atsakyti
Užkliuvo man 31 serijos epizodas, taip juokas suėmė, kai Fatmagiul nokautavo (kitaip neišeina man pavadinti) Mustafą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
https://www.youtube....h?v=nLFr92tlRYI
tas momentas prasideda maždaug nuo 3:10
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2014 09 08, 12:10)
Užkliuvo man 31 serijos epizodas, taip juokas suėmė, kai Fatmagiul nokautavo (kitaip neišeina man pavadinti) Mustafą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
https://www.youtube....h?v=nLFr92tlRYI
tas momentas prasideda maždaug nuo 3:10

lotuliukas.gif aga sitas tai geras thumbup.gif dar man patinka, kai pries tai ji i ji stikline meta. Saunuole showoff.gif svarbu ne ugis, o smugis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 08, 14:06)
thumbup.gif oi man sita irgi labai patinka ir daina ir klipas wub.gif tik nekeliau, nes biski yra momentu is ateinanciu seriju biggrin.gif O siaip man pati pati labiausia daina tai: ALEV ALEV... wub.gif ji tai man niekad nenusibos biggrin.gif

Tiesa, ji ir serialo garso takely yra; pasižiūrėjau youtube su serialo epizodais, tikrai wub.gif o dar įdėtas epizodas, kur Kerimas taip nedrąsiai už rankos paima Fatmagiul, kai jie mašinoj iš kalėjimo važiuoja tądien,kai Kerimą paleido wub.gif eilinį kartą, kad ir anksčiau mačiau, bet širdis suspurdėjo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 08, 14:13)
lotuliukas.gif  aga sitas tai geras thumbup.gif dar man patinka, kai pries tai ji i ji stikline meta. Saunuole showoff.gif svarbu ne ugis, o smugis biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tiksliai, prieš tai buvo stiklinė biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skuba3: 08 rugsėjo 2014 - 12:25
QUOTE(skuba3 @ 2014 09 08, 12:25)
o dar įdėtas epizodas, kur Kerimas taip nedrąsiai už rankos paima Fatmagiul, kai jie mašinoj iš kalėjimo važiuoja tądien,kai Kerimą paleido  wub.gif eilinį kartą, kad ir anksčiau mačiau, bet širdis suspurdėjo  biggrin.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tiksliai, prieš tai buvo stiklinė  biggrin.gif  biggrin.gif

Va man sitas epizodas tai istisi siurpuliukai biggrin.gif wub.gif kaip as sakau, ranku erotika blush2.gif
Atsakyti
Per lnk reklamuoja "ugnis ir ledas" su Vuralu ir kazkokiu blondinu bigsmile.gif cia jau turbut po Fatmagules rodys? vertas demesio serialas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leiton @ 2014 09 08, 13:17)
Per lnk reklamuoja "ugnis ir ledas" su Vuralu ir kazkokiu blondinu  bigsmile.gif  cia jau turbut po Fatmagules rodys? vertas demesio serialas? smile.gif

Cia daug kartu minetas "Kuzej Gunej". Ten juk daugumos mylimad Kivancas vaidina biggrin.gif Dugumai jis labai geras serialas. Cia jau reikia paziuret ir paciai ivertint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leiton @ 2014 09 08, 14:17)
Per lnk reklamuoja "ugnis ir ledas" su Vuralu ir kazkokiu blondinu  bigsmile.gif  cia jau turbut po Fatmagules rodys? vertas demesio serialas? smile.gif

karksėjo karksėjo ir prikarksejo kad rodytų lotuliukas.gif

Bet vel kaip isvertė, nes siaip tai turetų vadintis Šiaurė ir Pietūs berods g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 09 08, 13:39)

Bet vel kaip isvertė, nes siaip tai turetų vadintis Šiaurė ir Pietūs berods  g.gif

biggrin.gif jo jo taip vadinas, man irgi keistai jie isverte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 08, 14:34)
Cia daug kartu minetas "Kuzej Gunej".  Ten juk daugumos mylimad Kivancas vaidina biggrin.gif Dugumai jis labai geras serialas. Cia jau reikia paziuret ir paciai ivertint biggrin.gif

Aaaaaaa sitas biggrin.gif gerai, ziuresiu thumbup.gif

QUOTE(Simbulis @ 2014 09 08, 14:39)
karksėjo karksėjo ir prikarksejo kad rodytų  lotuliukas.gif

Bet vel kaip isvertė, nes siaip tai turetų vadintis Šiaurė ir Pietūs berods  g.gif

Man pirma mintis buvo, kad cia tas daug kartus minetas kuzej gunej, bet isimeciau i translater pavadinima, kazkaip isverte net nepanasiai tai ir paklausiau kas cia per serialas g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu ar cia normalus vertimas- "nevala" doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 08, 14:48)
biggrin.gif jo jo taip vadinas, man irgi keistai jie isverte biggrin.gif

juk nėra būtinas pažodinis vertimas...pvz.-Ezelį visai kitaip užvadino...Na,ir mums gal didesnį skirtumą rodo šis žodžių derinys,nei tas pietūs-šiaurė(ar kaip ten)...gal turkams tai labai didelį skirtumą rodo.Bent aš taip manau,kodėl taip pavadino mūsiškiai g.gif
Atsakyti