labas
zejau darbe per mobilu visa seriala.tik nesuprantu,kur rasti paskutine serija.kai paspaudziu ziureti,tai ismeta pirma serija
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 06, 22:10)
Na va pirma karta su jumis nesutiksiu netikiu, kad Kerimas ji butu nudobes. kad patrankes tai taip, bet nudobes tikrai ne...Ne toks tipazas...Jis pats ne karta sakys, kad nors ir nemego Mustafa, jam niekad mirties nelinkejo...Beja, tam sandely po Fatmagul pagrobimo irgi nenorejo, kad ji nusautu.
Ir manau, kad Mustafa blogoji puse butu islindus, aiskiausias to irodymas paskutine serija- jam visad materialine gerove buvo pirmoj vietoj. Ir ta scena kai jis su kazkokia mergse ten filtruoja, o pats nuvaziaves pas Fatmagul jai dar drista kazka aiskint As tai manau, kad neveltui ta paskutine serija tokia ir padaryta, kad atskleistu tikruosius zmoniu veidus ir kokie jie buvo iki to ivykio...
Ir manau, kad Mustafa blogoji puse butu islindus, aiskiausias to irodymas paskutine serija- jam visad materialine gerove buvo pirmoj vietoj. Ir ta scena kai jis su kazkokia mergse ten filtruoja, o pats nuvaziaves pas Fatmagul jai dar drista kazka aiskint As tai manau, kad neveltui ta paskutine serija tokia ir padaryta, kad atskleistu tikruosius zmoniu veidus ir kokie jie buvo iki to ivykio...
Aš rašydama pagalvojau, kad nesutiksit Dėl Kerimo aš irgi nemanau, kad jis kokį žmogų apskritai galėtų tyčia nužudyti, net savo priešus, bet tas pasakymas "nudobti" man pritiko prie jo pastovių grasinimų, jog užmuš Tikrai būtų primušęs Mustafą tame namuke ir tiek. O dėl paties Mustafos aš jo blogąją pusę išskirčiau į dvi dalis - blogą (savanaudiškumas, pavydas ir pan.), kuri daugiau ar mažiau reiškėsi nuo pradžių, ir blogiausią (fanatiškumas, pykčiu persmelkta agresija ir pan.). Visgi neįsivaizduoju, jog jis būtų drįsęs net kėsintis kažką žudyti, jei būtų likęs gyventi kaimelyje, t. y. toje aplinkoje, kurioje jį supo eiliniai, paprasti, savo kasdieniuose darbeliuose paskendę žmonės (tokie kaip Serdaras, kiti žvejai), tėvai. Visiška to priešingybė Yašaranų aplinka, kur svarbu pinigai, prestižas, autoritetas, įtaka, kur dominuoja ciniški, pamatinių žmogiškų vertybių nelabai ir bepaisantys žmonės. Mano akimis būtent Yašaranų aplinka ir iššaukė tą pačią tamsiausią Mustafos pusę.
Paskutinė serija labai savita, sutinku, kad jį atskleidžia tikruosius veidus, bet tuo pačiu aš ją supratau ir taip, kad "kas būtų, jeigu...", tarsi Kerimo žodžių vestuvinę naktį apie tai, kad jeigu tik jis būtų jai leidęs praeiti, išsipildymas
Papildyta:
QUOTE(marytejono @ 2014 09 07, 13:58)
labas
zejau darbe per mobilu visa seriala.tik nesuprantu,kur rasti paskutine serija.kai paspaudziu ziureti,tai ismeta pirma serija
Paskutinėje serijoje kartojama dalis pirmosios serijos epizodų, gal tik atrodo, kad išmeta pirmą seriją?
QUOTE(skuba3 @ 2014 09 07, 12:28)
Paskutinė serija labai savita, sutinku, kad jį atskleidžia tikruosius veidus, bet tuo pačiu aš ją supratau ir taip, kad "kas būtų, jeigu...", tarsi Kerimo žodžių vestuvinę naktį apie tai, kad jeigu tik jis būtų jai leidęs praeiti, išsipildymas
Tai va ir parodoma, kad Mustafa butu karts nuo karto i kaire ejes, Fatmagul butu namie sedejus ir jo menesiais laukus, nes jam pinigai rupejo. Jasaranai anksciau ar veliau butu susiede, nes rodo, kad vienas kitam padeties visada pavydejo...Tiesiog nelaime viska pagreitino...
Va, o del to prisiminimo, tai as va galvoju, kad gal galejo buti taip... Jog Kerimas su Fatmagul vis "kaupdavo"tas grazias akimirkas ir prisiminimus, kad ta baisioji naktis uzsimirstu. Ir galvoju, kad toj paskutinej serijoj tarsi toks isivaizdavimas, kaip prasidejo ju pazintis...Nzn man iki galo neaiski ta vieta Nors va kai parodys ta serija man labai idomu, kaip kitiems ta scena atrodo... Nors ir viliuosi, kad ju keliai gal butu kaip nors susitike, bet, manau, kad ta nelaime ir nutiko, kad sios dvi puseles susieitu...Tiesiog kiekvienas turi savo likima...
QUOTE(egliosha @ 2014 09 06, 15:33)
man irgi akimirką Mustafa pagailo, kai jis gulėjo ir prisiminė, kaip su Fatmagul namą statės. na bet paskui prisiminiau, kad turi žmoną, vaikelio laukia, tai kokio velnio apie kitą dar svajot, kai pats jos atsisakė ir dar pardavė?
o Mukades man nei biški negaila, pati ant sprando sėdi ir dar burbuliuoja į visas puses
o Mukades man nei biški negaila, pati ant sprando sėdi ir dar burbuliuoja į visas puses
na,ir keistas tas gailestis...žudiko ,išdaviko,parsidavėlio gaila,kai jis šovė visai į nekaltą Kerimą???Na,jau ne...čia jau man Mukades su savo landumu,įkyrumu ir savotišku gyvenimo supratimu-pirmauja ,jai aš dar galiu atleisti...bet tam... niekada...ir jokio gailesčio
QUOTE(Amapatria @ 2014 09 07, 13:44)
na,ir keistas tas gailestis...žudiko ,išdaviko,parsidavėlio gaila,kai jis šovė visai į nekaltą Kerimą???Na,jau ne...čia jau man Mukades su savo landumu,įkyrumu ir savotišku gyvenimo supratimu-pirmauja ,jai aš dar galiu atleisti...bet tam... niekada...ir jokio gailesčio
Man irgi tada jau geriau Mukades
Priminkit prasau kurioj serijoj jis buvo atejes pas F su gelem atsiprasyti? unsure.gif beja ligoninej jis irgi patikejo ne savo, tipo taip myletos, suzadetines zodziais, o kazkokio svetimo valytojo doh.gif su Asu isvis jis elgiasi slyksciai. Pirmo vaiko liepe atsikratyt doh.gif antras jam visai dzin, o su Asu tai pabaigoj tai isvis kiauliskai pasielgs...Motina irgi jam dzin, uzuot slauges, sumasto varyt kersto planu vygdyt. I svetimus namus isibrove, kaip koks bailys is uz kampo sove....irgi galeciau vardint ir vardint jo blogybes, kuriu jis kuo tolyn tuo labyn pridarys...
Beja jeigu Kerimas mauglis, tai man Mustafa tai grynas tarakonas- neuzmusamas, visur lendantis, ir i kievienus kampus dergiantis...
absoliučiai taikliai
Beja jeigu Kerimas mauglis, tai man Mustafa tai grynas tarakonas- neuzmusamas, visur lendantis, ir i kievienus kampus dergiantis...
QUOTE(Amapatria @ 2014 09 07, 15:44)
..čia jau man Mukades su savo landumu,įkyrumu ir savotišku gyvenimo supratimu-pirmauja ,jai aš dar galiu atleisti..
Na jei jau lyginti juos du, Mukadė vienareikšmiškai
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 07, 15:03)
Tai va ir parodoma, kad Mustafa butu karts nuo karto i kaire ejes, Fatmagul butu namie sedejus ir jo menesiais laukus, nes jam pinigai rupejo. Jasaranai anksciau ar veliau butu susiede, nes rodo, kad vienas kitam padeties visada pavydejo...Tiesiog nelaime viska pagreitino...
Va, o del to prisiminimo, tai as va galvoju, kad gal galejo buti taip... Jog Kerimas su Fatmagul vis "kaupdavo"tas grazias akimirkas ir prisiminimus, kad ta baisioji naktis uzsimirstu. Ir galvoju, kad toj paskutinej serijoj tarsi toks isivaizdavimas, kaip prasidejo ju pazintis...Nzn man iki galo neaiski ta vieta Nors va kai parodys ta serija man labai idomu, kaip kitiems ta scena atrodo... Nors ir viliuosi, kad ju keliai gal butu kaip nors susitike, bet, manau, kad ta nelaime ir nutiko, kad sios dvi puseles susieitu...Tiesiog kiekvienas turi savo likima...
Man pirmiausia atėjo į galvą, kad čia turima omeny, kad kaip viskas būtų galėję būti, jei Kerimas, kaip pats sakė "būtų jai leidęs praeiti", o pagal tai, kaip baigėsi jų susitikimas, sakyčiau, kad bent jau tame gyvenimo periode, jų keliai nebebūtų susiėję, nors vienoje iš serijų, kai jiedu vaikštinėjo po Stambulą ir prisėdo kavinėje prie Bosforo, į Fatmagiul užuominą, jog jei ne ji ir istorija, jis būtų išvykęs į užsienį pas Kristin, Kerimas atsakė, kad ir kitokiomis aplinkybėmis jiedu su Fatmagiul vistiek būtų susitikę. Tikrai norisi tikėti, kad Kerimui ir Fatmagiul bet kokiu atveju buvo lemta būti kartu
Bet kai pasakėt, kad tai galėjo būti įsivaizdavimas, kaip galėjo prasidėti jų istorija, gal netgi, kaip jiedu norėtų, jog būtų prasidėjusi, gal tikrai mintis Neatmesčiau ir tokio varianto. Na kūrėjai toje vietoje paliko erdvės pamąstymams, tikrai bus įdomu, ką dar galima ten įžvelgti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 07, 14:03)
Jog Kerimas su Fatmagul vis "kaupdavo"tas grazias akimirkas ir prisiminimus, kad ta baisioji naktis uzsimirstu. Ir galvoju, kad toj paskutinej serijoj tarsi toks isivaizdavimas, kaip prasidejo ju pazintis...Nzn man iki galo neaiski ta vieta Nors va kai parodys ta serija man labai idomu, kaip kitiems ta scena atrodo... Nors ir viliuosi, kad ju keliai gal butu kaip nors susitike, bet, manau, kad ta nelaime ir nutiko, kad sios dvi puseles susieitu...Tiesiog kiekvienas turi savo likima...
QUOTE(skuba3 @ 2014 09 07, 17:16)
Man pirmiausia atėjo į galvą, kad čia turima omeny, kad kaip viskas būtų galėję būti, jei Kerimas, kaip pats sakė "būtų jai leidęs praeiti", o pagal tai, kaip baigėsi jų susitikimas, sakyčiau, kad bent jau tame gyvenimo periode, jų keliai nebebūtų susiėję, nors vienoje iš serijų, kai jiedu vaikštinėjo po Stambulą ir prisėdo kavinėje prie Bosforo, į Fatmagiul užuominą, jog jei ne ji ir istorija, jis būtų išvykęs į užsienį pas Kristin, Kerimas atsakė, kad ir kitokiomis aplinkybėmis jiedu su Fatmagiul vistiek būtų susitikę. Tikrai norisi tikėti, kad Kerimui ir Fatmagiul bet kokiu atveju buvo lemta būti kartu
Na mano nuomone anksciau ar veliau Kerimo ir Fatmagul keliai butu susieje... Juk jis kai tik sutiko ja ant laiptu, dar pries ta baisuji ivyki, ir paskui per vakareli bande snekinti, kalbinti ir paskui nepamenu kurioje serijoje jis sake, kad vos tik pamate ja, pasake sau kad sia mergina jis ves (ar Vuralui )... Na kazkas tokio buvo, ir jei ziuretume is paskutines serijos puses perspektyvos, kai jis nubego paskui Fatmagul palikes tuos balvonus, Fatmagul ji siurksciai pavare, bet manau jis butu atmuses ja nuo Mustafos Kaip sakoma, vyras ne siena, galima ir pastumti
Man labai grazi si daina ir klipas is tu epizodu, kuriuos labai megstu nors daug kam jie nepatiko
https://www.youtube....h?v=0KXLFL4PYMY
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 08, 12:45)
Man labai grazi si daina ir klipas is tu epizodu, kuriuos labai megstu nors daug kam jie nepatiko
epizodai labai gerai parinkti tokiai lyriškai dainai
Man iš pradžių be proto patiko https://www.youtube....h?v=8F4aSs6aTnw
Dabar kai praklausiau ir pražiūrėjau kokį šimtą kartų praėjo tas pirminis poveikis Bet vis dar kartas nuo karto įsijungiu.
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 08, 13:13)
Pačioje pradžioje man šiurpuliukai praėjo ir dar tas Kerimas besiblaškantis po kambarį