Įkraunama...
Įkraunama...

Be kaltės kalta, 3 tema

QUOTE(skuba3 @ 2014 09 06, 18:08)

Papildyta:
Panašias emocijas man sukėlė dar vėliau kur bus Kerimo piršimosi Fatmagiul scena, kai irgi visa šeimyna sudalyvaus  smile.gif

Oi man si scena tai vienos asaros. Kai Rahmio rankos praso...Kaip jis graziai ten pakalba....jau toks jautrus momentas...
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 06, 21:45)
Oi man si scena tai vienos asaros. Kai Rahmio rankos praso...Kaip jis graziai ten pakalba....jau toks jautrus momentas...

Tikiuos džiaugsmo ašaros biggrin.gif Ten Mukadė taikliai apie jų šeimą ir ašaras pasakys (kažin kaip lietuviškai bus išversta) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vemvet @ 2014 09 06, 20:54)

nei tas dziungliu mauglis.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2014 09 06, 18:27)
Kerimas jį būtų nudobęs, kaip ne kartą žadėjo  biggrin.gif
Bet Mustafos kompromato tikslas ir buvo atsikratyti Yašaranų,kad nebenurodinėtų jam daryti to, ko jis pats nenorėjo daryti.
Sutinku, kad visa jo šeima laikė save per gerais našlaitei Fatmagiul ir kad Mustafa tikrai savanaudiškas žmogus, kitaip nebūtų metęs Fatmagiul sunkiausiu jai momentu. Tik manau, kad tas "blogasis Mustafa" taip ir nebūtų atsiskleidęs,jei ne Yašaranai. Na bet kaip buvo čia minėta, ne kas kitas pas juos nuėjo, o tik jis pats. Kaip sako liaudis - su kuo sutapo, tuo ir pats tapo  smile.gif

Na va pirma karta su jumis nesutiksiu bigsmile.gif netikiu, kad Kerimas ji butu nudobes. kad patrankes tai taip, bet nudobes tikrai ne...Ne toks tipazas...Jis pats ne karta sakys, kad nors ir nemego Mustafa, jam niekad mirties nelinkejo...Beja, tam sandely po Fatmagul pagrobimo irgi nenorejo, kad ji nusautu.
Ir manau, kad Mustafa blogoji puse butu islindus, aiskiausias to irodymas paskutine serija- jam visad materialine gerove buvo pirmoj vietoj. Ir ta scena kai jis su kazkokia mergse ten filtruoja, o pats nuvaziaves pas Fatmagul jai dar drista kazka aiskint doh.gif As tai manau, kad neveltui ta paskutine serija tokia ir padaryta, kad atskleistu tikruosius zmoniu veidus ir kokie jie buvo iki to ivykio...
Papildyta:
QUOTE(vemvet @ 2014 09 06, 18:54)
Nebuvo jis blogas tikrai. O kai zmogus ispaustas i kampa, tai ir pridarai visko. Gi tik pacioje pradzioje jis patikejo pletkais, kad ji apgavo suzadetine su kitu, bet tik isgirdes is ligonines, kad tai nera tiesa, is karto nuvare pas Munira teisybes ieskoti. F pati ji atstume. Man tikrai lengviau butu atleisti karta nepatikejusiam vyrui, nei gyventi su vienu is ju, kuris ten buvo, mate ir dar pirmas pagavo. Gi jis po to net progos negavo pasikalbeti. Ligonineje uz visus Mukades kalbejo.
Kodel sako, kad Mustafa nusisuko? Gi ir su gelem ejo atsiprasyti, ir ne karta salia jos atsidure. O kai po langais selino, tai net siurpas ejo. Cia filme Fatmagiul jam neatleido, as buciau atleidus, isvykus ir pasveikus su juo kartu.
F ji atstume ne karta, tai kas belieka, bent pinigu uzsidirbo, bet vis tiek jo sirdyje ir svajonese Fatmagiul. Gi ziuri i nescia zmona ir prisimena kaip norejo su F kudikio.
Ir tvardosi viesoje vietoje normaliau nei tas dziungliu mauglis. Ir tikiu, kad jei ne Jeseranai, tai Mustafa nebutu taip susidirbes gyvenimo, gi isbandymu visi gaunam, vieni taip tvarkomes, kiti taip.

Priminkit prasau kurioj serijoj jis buvo atejes pas F su gelem atsiprasyti? unsure.gif beja ligoninej jis irgi patikejo ne savo, tipo taip myletos, suzadetines zodziais, o kazkokio svetimo valytojo doh.gif su Asu isvis jis elgiasi slyksciai. Pirmo vaiko liepe atsikratyt doh.gif antras jam visai dzin, o su Asu tai pabaigoj tai isvis kiauliskai pasielgs...Motina irgi jam dzin, uzuot slauges, sumasto varyt kersto planu vygdyt. I svetimus namus isibrove, kaip koks bailys is uz kampo sove....irgi galeciau vardint ir vardint jo blogybes, kuriu jis kuo tolyn tuo labyn pridarys...
Beja jeigu Kerimas mauglis, tai man Mustafa tai grynas tarakonas- neuzmusamas, visur lendantis, ir i kievienus kampus dergiantis....

Papildyta:
QUOTE(skuba3 @ 2014 09 06, 19:53)
Tikiuos džiaugsmo ašaros biggrin.gif  Ten Mukadė taikliai apie jų šeimą ir ašaras pasakys (kažin kaip lietuviškai bus išversta)  smile.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Dziaugsmo, zinoma. Apskritai, man siam seriale daznai buna dziaugsmo asaros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 06, 13:10)
Beja jeigu Kerimas mauglis, tai man Mustafa tai grynas tarakonas- neuzmusamas, visur lendantis, ir i kievienus kampus dergiantis....

lotuliukas.gif , oi negaliu, bet vistiek Koščėjus Nemirtingasis geriau! lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 09 06, 20:14)
lotuliukas.gif , oi negaliu, bet vistiek Koščėjus Nemirtingasis geriau!  lotuliukas.gif

O mes ir vel susitikom lotuliukas.gif tinka jam visi tie epitetai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 09 06, 11:54)
Nebuvo jis blogas tikrai. O kai zmogus ispaustas i kampa, tai ir pridarai visko. Gi tik pacioje pradzioje jis patikejo pletkais, kad ji apgavo suzadetine su kitu, bet tik isgirdes is ligonines, kad tai nera tiesa, is karto nuvare pas Munira teisybes ieskoti. F pati ji atstume. Man tikrai lengviau butu atleisti karta nepatikejusiam vyrui, nei gyventi su vienu is ju, kuris ten buvo, mate ir dar pirmas pagavo. Gi jis po to net progos negavo pasikalbeti. Ligonineje uz visus Mukades kalbejo.
Kodel sako, kad Mustafa nusisuko? Gi ir su gelem ejo atsiprasyti, ir ne karta salia jos atsidure. O kai po langais selino, tai net siurpas ejo. Cia filme Fatmagiul jam neatleido, as buciau atleidus, isvykus ir pasveikus su juo kartu.
F ji atstume ne karta, tai kas belieka, bent pinigu uzsidirbo, bet vis tiek jo sirdyje ir svajonese Fatmagiul. Gi ziuri i nescia zmona ir prisimena kaip norejo su F kudikio.
Ir tvardosi viesoje vietoje normaliau nei tas dziungliu mauglis. Ir tikiu, kad jei ne Jeseranai, tai Mustafa nebutu taip susidirbes gyvenimo, gi isbandymu visi gaunam, vieni taip tvarkomes, kiti taip.

Gerbiu Jūsų nuomonę, tačiau nesutinku. Ačiū dievui Mustafa parodë savo veidą dabar, nes žmogaus tikrąjį veidą pamatom, kai atsiranda problemos, o jei Fatmagul būtų pas jį sugrįžus, būrų jam buvę progų pasirodyti koks yra iš tikrųjų. Man jau jis pirmoje serijoje nepatiko, vien tik dėl to kaip elgėsi su Fatmagul, kai pamatė su Keremu, jau tada matēsi, kad jis linkęs į smurtą...
Atsakyti
Buvo atejes toje serijoje, kai dar sename name visi gyveno, prie upes. Ai, dar fejerverkus uzsake, prisiminiau smile.gif

Vis tiek man jis patinka. Na nemyli Asu, tai ko ji sutiko teketi. Nors Asu man faina, bet niekada netekeciau uz vyro, kuris tik naudos iesko. Gi pati mate, kad jis tik apie F galvoja.

Ziuriu siuo metu 20min, tai isgirdus Mustafa balsa, is karto pakeliau galva nuo kompo. Tik gaila, kad kaip saket, ten ne jo balsas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mockava @ 2014 09 06, 20:19)
Gerbiu  Jūsų nuomonę, tačiau nesutinku. Ačiū dievui Mustafa parodë savo veidą dabar, nes žmogaus tikrąjį veidą pamatom, kai atsiranda problemos, o jei Fatmagul būtų pas jį sugrįžus, būrų jam buvę progų pasirodyti koks yra iš tikrųjų. Man jau jis pirmoje serijoje nepatiko, vien tik dėl to kaip elgėsi su Fatmagul, kai pamatė su Keremu, jau tada matēsi, kad jis linkęs į smurtą...

Nebutina sutikti mirksiukas.gif Man irgi patinka Jusu nuomone. Gal jei nebutu visos tos istorijos, tai nebutu buve ir progos jam toki veida parodyti. Visi galim nuproteti gi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 09 06, 20:20)
Buvo atejes toje serijoje, kai dar sename name visi gyveno, prie upes. Ai, dar fejerverkus uzsake, prisiminiau smile.gif

Vis tiek man jis patinka. Na nemyli Asu, tai ko ji sutiko teketi. Nors Asu man faina, bet niekada netekeciau uz vyro, kuris tik naudos iesko. Gi pati mate, kad jis tik apie F galvoja.

Ziuriu siuo metu 20min, tai isgirdus Mustafa balsa, is karto pakeliau galva nuo kompo. Tik gaila, kad kaip saket, ten ne jo balsas smile.gif

Nu geliu nepamenu niekaip g.gif kad su skarele ta melina atejo, tai taip. O fejerverkai, tai, kaip pati F sake, is jos priesu pinigu nupirkti.. biggrin.gif

O siaip, tai viskas gerai, juk visi skirtingus personazus megsta. O pasigincyt irgi kartais sveika rolleyes.gif pas turkus retai buna tik gerieciai ir blogieciai. Visi jie turi savo ydu ir savo pliusu mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Mockava @ 2014 09 06, 20:19)
Gerbiu  Jūsų nuomonę, tačiau nesutinku. Ačiū dievui Mustafa parodë savo veidą dabar, nes žmogaus tikrąjį veidą pamatom, kai atsiranda problemos, o jei Fatmagul būtų pas jį sugrįžus, būrų jam buvę progų pasirodyti koks yra iš tikrųjų. Man jau jis pirmoje serijoje nepatiko, vien tik dėl to kaip elgėsi su Fatmagul, kai pamatė su Keremu, jau tada matēsi, kad jis linkęs į smurtą...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 06, 20:28)
Nu geliu nepamenu niekaip g.gif kad su skarele ta melina atejo, tai taip. O fejerverkai, tai, kaip pati F sake, is jos priesu pinigu nupirkti.. biggrin.gif

O siaip, tai viskas gerai, juk visi skirtingus personazus megsta. O pasigincyt irgi kartais sveika rolleyes.gif pas turkus retai buna tik gerieciai ir blogieciai. Visi jie turi savo ydu ir savo pliusu mirksiukas.gif

Papildyta:

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Jei ir nebuvo geliu, man jis kaip su gelem atrode, toks pasimetes, buciau is karto susitaikius smile.gif

O del pinigu, tai Kerimas pats pirmas parsidave. Gi F ant jo vare, kad tylejima i voka idejo, o voka uz kelniu uzsikiso, kai kartu isvyko is savo kaimo. Taip kad pats ne sventasis. Jei ne Mukades, kuri prievarta juos suvede, tai Kerimas parsidave, norejo isvykti ir t.t. Tik va seile uzvarvino ir liko smile.gif abu labu tokie smile.gif

Faina, kad skirtingi personazai patinka, nes tikrai butu neidomu, jei visoms iki vienos tik Kerimas patiktu.

Pvz man Rahmis patinka, kai suzinojo ligonineje, kad Mukades jo vaiko laukiasi, tai su jo dziaugsmo asaros ir as susigraudinau. Ir taip jau ne pirma karta.
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 09 06, 20:14)
lotuliukas.gif , oi negaliu, bet vistiek Koščėjus Nemirtingasis geriau!  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Sita patentuoju, nes man jis grynas Koscejus, garbes zodis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 09 06, 21:32)
Jei ir nebuvo geliu, man jis kaip su gelem atrode, toks pasimetes, buciau is karto susitaikius smile.gif

O del pinigu, tai Kerimas pats pirmas parsidave. Gi F ant jo vare, kad tylejima i voka idejo, o voka uz kelniu uzsikiso, kai kartu isvyko is savo kaimo. Taip kad pats ne sventasis.

Na ir kada gi jis atejo pas Fatmagul? Ogi tada kai Kerimas tiesa pasake. Jis gi atejes pasake "dabar as viska zinau"... O iki to laiko jis nei ziuret nenorejo i Fatmagul, nei ka. Jis i sostine vyko kersto tikslu vedinas, o ne noro susirasti Fatmagul... Kaip ji pati pasake, "tu mane sudeginai sudegindmas musu namus". Jis net neleido Fatmagul nieko pasakyt, tiesiog nuejo... O dabar as atejau ir tu buk miela maloni buk su manim, nes as ZINAU tiesa ...

O del pinigu, tai kiek tu paimtu Yasaranu pinigu Kerimas isleido ir kiek Mustafa? Pagal mane cia nesulyginami dalykai
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 09 06, 20:32)

O del pinigu, tai Kerimas pats pirmas parsidave. Gi F ant jo vare, kad tylejima i voka idejo, o voka uz kelniu uzsikiso, kai kartu isvyko is savo kaimo. Taip kad pats ne sventasis. Jei ne Mukades, kuri prievarta juos suvede, tai Kerimas parsidave, norejo isvykti ir t.t. Tik va seile uzvarvino ir liko smile.gif

Pvz man Rahmis patinka, kai suzinojo ligonineje, kad Mukades jo vaiko laukiasi, tai su jo dziaugsmo asaros ir as susigraudinau. Ir taip jau ne pirma karta.

Bet tu pinigu nepanaudojo g.gif veliau jie kitu moteru labui pasitarnavo :mirksiukas:Man Kerimas irgi ne sventasis, taip pat kaltas del F nelaimes, bet man patinka, kad jis niekad to neneige. Visad pats save uz tai griauze, savo klaidas pripazino ir jas bande taisyt. Ir man jis jas savo rupesciu, kantrybe, pagarba, meile, svelnumu ir t.t. butent ir ispirko mirksiukas.gif Tik, manau, kad pats tu savo klaidu niekada nepamirs.
Mustafa, atvirksciai del viso savo suzlugusio gyvenimo kaltino pradzioj F, o veliau jau Kerima. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Simbulis @ 2014 09 06, 21:08)
Na ir kada gi jis atejo pas Fatmagul? Ogi tada kai Kerimas tiesa pasake. Jis gi atejes pasake "dabar as viska zinau"... O iki to laiko jis nei ziuret nenorejo i Fatmagul, nei ka. Jis i sostine vyko kersto tikslu vedinas, o ne noro susirasti Fatmagul... Kaip ji pati pasake, "tu mane sudeginai sudegindmas musu namus". Jis net neleido Fatmagul nieko pasakyt, tiesiog nuejo... O dabar as atejau ir tu buk miela maloni buk su manim, nes as ZINAU tiesa ...

O del pinigu, tai kiek tu paimtu Yasaranu pinigu Kerimas isleido ir kiek Mustafa? Pagal mane cia nesulyginami dalykai

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti