Įkraunama...
Įkraunama...

Be kaltės kalta, 3 tema

QUOTE(ievoole @ 2014 09 05, 16:55)
Nors man nei aktorius nei personažas nepatinka, bet taip Mustafa pagailo.. visos jo svajonės perėjo kažkam, žlugo žmogaus gyvenimas, nes 3 brudai patenkino savo aistrą.. jis gi buvo jaunas, geras, laimingas vaikinas su savom svajonėm.. tik visi skirtingi kas labai kantrus, tyliai kenčia, kaip Fatmagulum, o kas pasiruošęs visus sudrąskyti.. taip viskas žmoniška, negaliu ax.gif

Visiškai sutinku. Man labiausiai šiame seriale jo gaila...
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 09 05, 22:14)
Visiškai sutinku. Man labiausiai šiame seriale jo gaila...

Labai įdomu, o kodėl būtent jums jo gaila?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 06 rugsėjo 2014 - 12:42
QUOTE(Mockava @ 2014 09 06, 12:41)

man irgi idomu? g.gif
Atsakyti
Man irgi įdomu?
Net Mukades gaila pasidaro,ji taip trokšta romantikos,švelnių žvilgsnių,o Rahmis toks kad ir gerietis,bet niekada nebus romantiškas
Atsakyti
man irgi akimirką Mustafa pagailo, kai jis gulėjo ir prisiminė, kaip su Fatmagul namą statės. na bet paskui prisiminiau, kad turi žmoną, vaikelio laukia, tai kokio velnio apie kitą dar svajot, kai pats jos atsisakė ir dar pardavė? doh.gif
o Mukades man nei biški negaila, pati ant sprando sėdi ir dar burbuliuoja į visas puses biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 09 06, 13:41)

Na dėl aukščiau išvardintų aplinkybių. Jis man toks aplinkybių ar tai likimo auka. Tiesiog gal mažai tėvų auklėtas ar mylėtas. Aš jau tokia...stengiuosi ir pačiame blogiausiame įžvelgti kodėl jis taip ar anaip pasielgė.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 05, 09:48)
Zinokit negaliu susilaikyt neikelus biggrin.gif Muko ir "dvi drauges" lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras
cia viena diena pas MB buvau darbiniam obejkte, ten kazkaip man prisireike, kad butent su rankinu braukiu per sklypa ir tokia mintis - va dabar ir as kaip Mukades su tasioku varau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2014 09 05, 17:55)
Nors man nei aktorius nei personažas nepatinka, bet taip Mustafa pagailo.. visos jo svajonės perėjo kažkam, žlugo žmogaus gyvenimas, nes 3 brudai patenkino savo aistrą.. jis gi buvo jaunas, geras, laimingas vaikinas su savom svajonėm.. tik visi skirtingi kas labai kantrus, tyliai kenčia, kaip Fatmagulum, o kas pasiruošęs visus sudrąskyti.. taip viskas žmoniška, negaliu ax.gif

Aš iš dalies pritariu: man visiškai negaila, kad išsiskyrė jo ir Fatmagiul keliai, nes ne ji, o garbė jam buvo svarbiausia, pats atsisakė tų svajonių, nusigręžė, kai buvo labiausiai reikalingas, be to, ir smurtas prieš Hadžer absoliučiai nepateisinamas, bet desperatiškas bandymas išsivaduoti nuo Yašaranų reikalavimų (važiavimas pas tą palydovę, kad tik gautų kokį kompromatą prieš Yašaranus) leidžia jį matyti dar ne kaip visai beviltišką ir sugadintą žmogų. Tai, kas dėsis toliau, pradedant Kerimo pašovimu, pasekmė to paranojiško gyvenimo, kai Mustafa jau buvo įspraustas į kampą ir gyveno nuolatinėje psichologinėje įtampoje. Neįsivaizduoju, jog taip būtų galėjęs pasielgti tas kaimelyje prie jūros gyvenantis žvejys Mustafa. Pastovus sekimas, galimybės laisvai elgtis atėmimas, nuolatinis psichologinis terorizavimas, kaltės jausmas dėl nusikaltimo (manau, kad Mustafa kažkiek jautė kaltę dėl Vuralo mirties, ne be reikalo lankė kapą ar sapnavo) privedė prie to, jog žmogus neadekvačiai bepriėmė realybę, paaštrėjo nuoskaudos, praradimo jausmas. Man jis tapo į ligonį panašus. Aš neprilyginčiau jo pvz. Erdoganui, kuris iš esmės nuo pradžių buvo blogas žmogus.

Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 05, 16:53)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif jo as sitoj vietoj irgi pamenu su balsu juokiaus ir dar 61 serijoj, kai bus epizodas su ta papuga lotuliukas.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif man irgi labai patinka tie tokie "seimyniski" momentai. Dar labai labai ta scena, kai Kerimas apkabina teta ir sako, kad dziuagiasi kartu su ja wub.gif va tokiais momentais net dziaugsmo asaras galima isspaust wub.gif
Ai ir dar ta vieta, kai visi subega prie lango ir Kadiras parodo "liuksa"

Aha, aš irgi kvatojau bežiūrėdama papūgėlės epizodą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Labai patiko visa Kadiro piršimosi scena, šeimyna ratu sustoję, o po to prie langų prikritę biggrin.gif Panašias emocijas man sukėlė dar vėliau kur bus Kerimo piršimosi Fatmagiul scena, kai irgi visa šeimyna sudalyvaus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skuba3: 06 rugsėjo 2014 - 18:18
Pas palydovę Mustafa važiavo,kad pats turėtų kaip šantažuot Ješaranus,auklėtas buvo,kaip pasaulio bamba,jis manau ir pats ir jo tėvai manė,kad jie Fatmagul šeimai per geri,jis ir Asu vedė tik kad galėtų kontroliuoti,kad ta nieko prieš jį neliudytų,jam į kitus nusispjaut,svarbus tik jis pats,nei serganti motina nesvarbi,slėpėsi tik vienas pats,juk ar reikėjo šaut į Kerimą,negi tas būtų skundęs,jei būtų radęs,abejoju
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2014 09 06, 20:13)
Pas palydovę Mustafa važiavo,kad pats turėtų kaip šantažuot Ješaranus,auklėtas buvo,kaip pasaulio bamba,jis manau ir pats ir jo tėvai manė,kad jie Fatmagul šeimai per geri,jis ir Asu vedė tik kad galėtų kontroliuoti,kad ta nieko prieš jį neliudytų,jam į kitus nusispjaut,svarbus tik jis pats,nei serganti motina nesvarbi,slėpėsi tik vienas pats,juk ar reikėjo šaut į Kerimą,negi tas būtų skundęs,jei būtų radęs,abejoju

Kerimas jį būtų nudobęs, kaip ne kartą žadėjo biggrin.gif
Bet Mustafos kompromato tikslas ir buvo atsikratyti Yašaranų,kad nebenurodinėtų jam daryti to, ko jis pats nenorėjo daryti.
Sutinku, kad visa jo šeima laikė save per gerais našlaitei Fatmagiul ir kad Mustafa tikrai savanaudiškas žmogus, kitaip nebūtų metęs Fatmagiul sunkiausiu jai momentu. Tik manau, kad tas "blogasis Mustafa" taip ir nebūtų atsiskleidęs,jei ne Yašaranai. Na bet kaip buvo čia minėta, ne kas kitas pas juos nuėjo, o tik jis pats. Kaip sako liaudis - su kuo sutapo, tuo ir pats tapo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skuba3: 06 rugsėjo 2014 - 18:34
Bent atviroj kovoj būtų susiėmę,o ne iš pasalų,plius tik kad nesitaikė į galvą,kad visai nušautų
O tokį kelią sutinku jis pats pasirinko
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 09 06, 15:32)
Na dėl aukščiau išvardintų aplinkybių. Jis man toks aplinkybių ar tai likimo auka. Tiesiog gal mažai tėvų auklėtas ar mylėtas. Aš jau tokia...stengiuosi ir pačiame blogiausiame įžvelgti kodėl jis taip ar anaip pasielgė.

Nebuvo jis blogas tikrai. O kai zmogus ispaustas i kampa, tai ir pridarai visko. Gi tik pacioje pradzioje jis patikejo pletkais, kad ji apgavo suzadetine su kitu, bet tik isgirdes is ligonines, kad tai nera tiesa, is karto nuvare pas Munira teisybes ieskoti. F pati ji atstume. Man tikrai lengviau butu atleisti karta nepatikejusiam vyrui, nei gyventi su vienu is ju, kuris ten buvo, mate ir dar pirmas pagavo. Gi jis po to net progos negavo pasikalbeti. Ligonineje uz visus Mukades kalbejo.
Kodel sako, kad Mustafa nusisuko? Gi ir su gelem ejo atsiprasyti, ir ne karta salia jos atsidure. O kai po langais selino, tai net siurpas ejo. Cia filme Fatmagiul jam neatleido, as buciau atleidus, isvykus ir pasveikus su juo kartu.
F ji atstume ne karta, tai kas belieka, bent pinigu uzsidirbo, bet vis tiek jo sirdyje ir svajonese Fatmagiul. Gi ziuri i nescia zmona ir prisimena kaip norejo su F kudikio.
Ir tvardosi viesoje vietoje normaliau nei tas dziungliu mauglis. Ir tikiu, kad jei ne Jeseranai, tai Mustafa nebutu taip susidirbes gyvenimo, gi isbandymu visi gaunam, vieni taip tvarkomes, kiti taip.

Galeciau ir toliau rasyti savo nuomone, bet kazkaip pasiliksiu Mustafa sau smile.gif Ir vizualiai F su M geriau ziurisi wub.gif

Pritariu Skuba3 zinutems. Kaip Vuralas jautesi kaltas, taip ir Mustafa suprato, kad nepalaike Fatmagiul, uz klaidas mokam unsure.gif

Mustafa gerbejoms 4u.gif
https://www.youtube....h?v=IWdQCuWLe88
https://www.youtube....h?v=lL1ot5kL7n4
Atsakyti