Įkraunama...
Įkraunama...

Be kaltės kalta, 3 tema

QUOTE(Lady Dy @ 2014 09 05, 17:31)
Nu tam Mustafiui čystai stogas nuvažiavo mad.gif  ph34r.gif  doh.gif  gun_bandana.gif  bash.gif

Nors man nei aktorius nei personažas nepatinka, bet taip Mustafa pagailo.. visos jo svajonės perėjo kažkam, žlugo žmogaus gyvenimas, nes 3 brudai patenkino savo aistrą.. jis gi buvo jaunas, geras, laimingas vaikinas su savom svajonėm.. tik visi skirtingi kas labai kantrus, tyliai kenčia, kaip Fatmagulum, o kas pasiruošęs visus sudrąskyti.. taip viskas žmoniška, negaliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2014 09 05, 15:42)
Toks grazus momentas,kai visi susirinko ir advokata uzspaude:-), net Mukades kitu laime dziaugesi.
Apskritai, tai Fatmagiul man reabilitabo Bihter. Cia ji man 100kartu labiau patinka biggrin.gif

Aha man irgi sita scena labai miela buvo wub.gif net sugraudino blush2.gif maldauju, pasakykit, kad Miriam su Kadiru graziai gyvens ir niekam nieko nenutiks? rolleyes.gif
Atsakyti
Galima sakyti Mustafa pats kaltas dėl savo ateities....galima sakyti, kad jis kaip ir visi kiti- aplinkybių auka... Taip, aplinkybės susiklostė, kad jis buvo tas, kurio sužadėtinę išniekino... Tačiau toliau buvo jau jo pasirinkimas... Tai Jo išdidumas neleido pakalbėti su Fatmagul, ja išklausyti, ja patikėti. Jis pasirinko kelią pas Yešeranus, pajautė pinigų skonį, norėjo jų gyvenimo, galvojo kad pinigai viską gali. Deja deja.... Dabar svajoti ir bandyti susigrąžinti praeitį jau vėlu... Gaila kad jis savo bejėgiškumą išreiška smurtu... Kaip ir visų personažų, ir jo momentais galima gailėtis, tačiau jis, nors turėjo progų pradėti savo gyvenima, nuo kažkurio taško, iš naujo, to nepasirinko... Taigi, kiekvienas mes savotiškas savo likimo kalvis....
Atsakyti
QUOTE(Leiton @ 2014 09 05, 18:01)
Aha man irgi sita scena labai miela buvo  wub.gif  net sugraudino  blush2.gif  maldauju, pasakykit, kad Miriam su Kadiru graziai gyvens ir niekam nieko nenutiks?  rolleyes.gif

Kad visi gražiai gyvens, išskyrus Mustafa ir Yašaranus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2014 09 05, 17:08)
Kad visi gražiai gyvens, išskyrus Mustafa ir Yašaranus wink.gif

Aciu 4u.gif cia su tais turku serialais niekada negali zinot.. Buna prizudo ir geru zmoniu blink.gif
Atsakyti
Ech tie turkai! Holivudas kartais atrodo tokia menkystė prieš jų jausmingumą!
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2014 09 05, 15:55)
Nors man nei aktorius nei personažas nepatinka, bet taip Mustafa pagailo.. visos jo svajonės perėjo kažkam, žlugo žmogaus gyvenimas, nes 3 brudai patenkino savo aistrą.. jis gi buvo jaunas, geras, laimingas vaikinas su savom svajonėm.. tik visi skirtingi kas labai kantrus, tyliai kenčia, kaip Fatmagulum, o kas pasiruošęs visus sudrąskyti.. taip viskas žmoniška, negaliu ax.gif

O as manau, kad tie "3 brudai" (kaip jus vadinat), suzlugde ne Mustafos gyvenima, o butent Fatmagul. Beja, bent man, Mustafa ir pats nemazai prisidejo prie Fatmagul kanciu. Kiek kartu jis turejo galimybe susigrazint tas svajones? Tikrai ne viena. Jis apskritai apie tas svajones prisimine tik tada, kai pamate, kad Fatmagul atiteks kitam. Tiesiog ateina laikas, kai uz kiekviena nuodeme reikia sumoket.
Papildyta:
QUOTE(Mockava @ 2014 09 05, 16:07)
Galima sakyti Mustafa pats kaltas dėl savo ateities....galima sakyti, kad jis kaip ir visi kiti- aplinkybių auka... Taip, aplinkybės susiklostė, kad jis buvo tas, kurio sužadėtinę išniekino... Tačiau toliau buvo jau jo pasirinkimas... Tai Jo išdidumas neleido pakalbėti su Fatmagul, ja išklausyti, ja patikėti. Jis pasirinko kelią pas Yešeranus, pajautė pinigų skonį, norėjo jų gyvenimo, galvojo kad pinigai viską gali. Deja deja.... Dabar svajoti ir bandyti susigrąžinti praeitį jau vėlu... Gaila kad jis savo bejėgiškumą išreiška smurtu... Kaip ir visų personažų, ir jo momentais galima gailėtis, tačiau jis, nors turėjo progų pradėti savo gyvenima, nuo kažkurio taško, iš naujo, to nepasirinko... Taigi, kiekvienas mes savotiškas savo likimo kalvis....

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 05, 09:21)
O as manau, kad tie "3 brudai" (kaip jus vadinat), suzlugde ne Mustafos gyvenima, o butent Fatmagul. Beja, bent man, Mustafa ir pats nemazai prisidejo prie Fatmagul kanciu. Kiek kartu jis turejo galimybe susigrazint tas svajones? Tikrai ne viena. Jis apskritai apie tas svajones prisimine tik tada, kai pamate, kad Fatmagul atiteks kitam. Tiesiog ateina laikas, kai uz kiekviena nuodeme reikia sumoket.

drinks_cheers.gif mano žodžiai tik kitaip sudėstyti thumbup.gif lotuliukas.gif

Dar noriu pridėti, tie 3 brudai sužlugdė Fatamgul gyvenimą, nes tik ji viena neturėjo pasirinkimo... Visi kiti šiame seriale pasirinko savo likimus... Ir Fatmagul pasirinko savajį, be abejo, ir ji pasirinko kovoti už save..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 05 rugsėjo 2014 - 16:27
Pabaiga tikrai liudna verysad.gif
Atsakyti
O kas siandien pabaigoj buvo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 09 05, 17:24)
drinks_cheers.gif  mano žodžiai  tik kitaip sudėstyti  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Dar noriu pridėti, tie 3 brudai sužlugdė Fatamgul gyvenimą, nes tik ji viena neturėjo pasirinkimo... Visi kiti šiame seriale pasirinko savo likimus... Ir Fatmagul pasirinko savajį, be abejo, ir ji pasirinko kovoti už save..

visiškai pritariu siai nuomonei
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 09 05, 18:41)
O kas siandien pabaigoj buvo?  4u.gif

Mustafa pašovė Kerimą
Pats Mustafa pasirinko tokį savo kelią,man jo nė kiek negaila ir nepateisinu,jokių jo veiksmų,jam į visus kitus nusispjaut,svarbus tik pats sau ir aišku kai prikerpa uodegą mandresni
Atsakyti