Zinokit negaliu susilaikyt neikelus Muko ir "dvi drauges"
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 05, 09:48)
oj as ir cia balsu juokiausi, dar pries tai taurele isgere, o tada dejo dziazo su savo pupom, sukosi kaip vijurkas
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 05, 00:10)
Dar ryt parodys, o paskui nebebus siu personazu.
Kad jos net pas juos atsikraustys, Mukadės kaltins, kad Kerimą per jas pašovė, tai trinsis jos dar iki 61 serijos tai tikrai. Kol Fatmagulum prie Kerimo ligoninėje budės, jos restorane darbuosis.
Na bet šiandien serijos pradžia, tai išspaudė krūvą ašarų
Kaip man gražu, kad Kidiras taip gražiai apie jausmus prabilo ir kai teta Miriam atsakė TAIP niekas nepuolė bučiuotis, kaip per meksikiečių o taip nuoširdžiai apsidžiaugė ir kupinas jausmų paėmė už rankos.. nu negaliu, žiūrint atrodo, kad pati viską išgyvenu
O kaip Kerimas puikiai Mukadės dėl vestuvių atkirto ir Fatmagulum apsikabino... mmm abu tokie laimingi
QUOTE(nandriu @ 2014 09 05, 14:34)
oj as ir cia balsu juokiausi, dar pries tai taurele isgere, o tada dejo dziazo su savo pupom, sukosi kaip vijurkas
jo as sitoj vietoj irgi pamenu su balsu juokiaus ir dar 61 serijoj, kai bus epizodas su ta papuga
Papildyta:
QUOTE(ievoole @ 2014 09 05, 14:39)
Kad jos net pas juos atsikraustys, Mukadės kaltins, kad Kerimą per jas pašovė, tai trinsis jos dar iki 61 serijos tai tikrai.
Kaip man gražu, kad Kidiras taip gražiai apie jausmus prabilo ir kai teta Miriam atsakė TAIP niekas nepuolė bučiuotis, kaip per meksikiečių o taip nuoširdžiai apsidžiaugė ir kupinas jausmų paėmė už rankos.. nu negaliu, žiūrint atrodo, kad pati viską išgyvenu
O kaip Kerimas puikiai Mukadės dėl vestuvių atkirto ir Fatmagulum apsikabino... mmm abu tokie laimingi
Gali buti, kad siek tiek ilgiau jas rodys, kazkaip neuzfiksavau
Man irgi. Taip graziai jie ziurisi
aha man irgi sis momentas patinka ypac kai po to apsikabinimo, jie taip graziai susinepatogina
Papildyta:
QUOTE(radera @ 2014 09 05, 14:42)
Toks grazus momentas,kai visi susirinko ir advokata uzspaude:-), net Mukades kitu laime dziaugesi.
man irgi labai patinka tie tokie "seimyniski" momentai. Dar labai labai ta scena, kai Kerimas apkabina teta ir sako, kad dziuagiasi kartu su ja va tokiais momentais net dziaugsmo asaras galima isspaust
Ai ir dar ta vieta, kai visi subega prie lango ir Kadiras parodo "liuksa"
QUOTE(radera @ 2014 09 05, 14:59)
Kurioj serijoj Fatmagiul "pamoko" Mukades? taip ieskau ieskau,nerandu niekaip:(
arba 76 arba 77, bet man atrodo pirmas variantas. Ten pacioj serijos pradzioj, kai Kerimas su Fatmagul sedi savo namuko kieme.
QUOTE(Jol @ 2014 09 05, 15:07)
Nemačiau kelių serijų ir nesuprantu - iš kur tie nauji veikėjai atsirado? Kodėl visa šeima pabėgo nuo to vyro ir dėl ko jis kaltina Fatmagul, kad išardė šeimą?
Na atsirado ta seima, nes i Fatmagul kreipesi Ozge motina, kad F pakalbetu su jos dukra, nes dukra kazkas isprievartavo ir ji 2 metai kaip nekalba. Pasirodo, kad prievartautojas buvo sesers vyras. Jie visi vienuose namuose gyveno. Tiesai isaiskejus, seima kreipesi i policija. Zodziu seima nuo jo nusigreze. Pasak jo, Fatmagul kalta, kad Ozge pasake tiesa
Nu tam Mustafiui čystai stogas nuvažiavo
QUOTE(Lady Dy @ 2014 09 05, 15:31)
Nu tam Mustafiui čystai stogas nuvažiavo
Aha nuo siandien jam kuo toliau tuo labiau jis vaziuos
Va siandien tai man laaabai liudna pabaiga