Teisybe kazkas rase serialo pradzioj, kad kartais noresis Mukades o kartais isbuciuot
Kai tik parode Ozges namus ir mama uzciulbejo apie zenta iskart aisku pasidare kame cia reikalas
QUOTE(Leiton @ 2014 09 04, 17:52)
Teisybe kazkas rase serialo pradzioj, kad kartais noresis Mukades o kartais isbuciuot
Kai tik parode Ozges namus ir mama uzciulbejo apie zenta iskart aisku pasidare kame cia reikalas
Ir man iškart aišku pasidarė, kai tik žentą paminėjo...
QUOTE(atverklanga @ 2014 09 04, 17:46)
Papasakokit kas nors apie ta Ozges Kokia jos istorija?
Kad nelabai yra ka pasakoti. Jos prievartautojas gyveno tuose paciuose namuose, tai buvo jos sesers vyras
QUOTE(Mockava @ 2014 09 04, 17:22)
Nepykit, bet man labai graži ši Beren vestuvinė nuotrauka... Net ir jaunikis nieko atrodo...
Man apskritai jie abu labai graziai atrode. Nors jaunikis ne grazuolis, bet kazkaip per vestuves visai nieko ziurisi
QUOTE(oziarage @ 2014 09 04, 19:41)
Ir man iškart aišku pasidarė, kai tik žentą paminėjo...
va va...kažkaip taip ir atrodė, kad kažkas ne taip...juolab niekaip neatsigauna ta mergina, kur ten atsigausi, kai niekšas namuose gyvena, žiauru...tikiuos viskas ten išaiškės...
parašykit man, nemačiau, kur Mustafos tėvas? Mirė? Ar Azu su jo motina susigyvens?
Papildyta:
QUOTE(atverklanga @ 2014 09 04, 19:32)
man jos vestuvine suknele grazi labai
tiek kartų tekėjusi serialuose , savo tikrose vestuvėse turi būti išskirtinė
Raimusiuxxx ( ne į temą) bet kaip pav tokį judantį įsikelti ir kur rasti?
QUOTE(xiuke @ 2014 09 04, 21:27)
parašykit man, nemačiau, kur Mustafos tėvas? Mirė? Ar Azu su jo motina susigyvens?
Papildyta:
Raimusiuxxx ( ne į temą) bet kaip pav tokį judantį įsikelti ir kur rasti?
Mire. Infarktas jam buvo. Asu su Mustafa motina susigyvens, bet motina greit mirs. Man atrodo cia jau uz keliu seriju tai nutiks.
Isikelti tai paprastai: nusikopijuoti ir isikelti, kaip bet kuri logotipa. As nzn kokios jus tematikos norit?Nes savo tai emiau is Fatmagul temos, esancios pas ruses forume. O siaip turbut ivedus i google "giftai" arba "gif" turetu ismest ivairiu tu paveiksliuku.
O tai cia su Ozge jau ir baigsis ar dar rodys kazka apie jas? Labai idomu
QUOTE(Leiton @ 2014 09 04, 21:58)
O tai cia su Ozge jau ir baigsis ar dar rodys kazka apie jas? Labai idomu
Dar ryt parodys, o paskui nebebus siu personazu.