Įkraunama...
Įkraunama...

Be kaltės kalta, 3 tema

Teisybe kazkas rase serialo pradzioj, kad kartais noresis Mukades gun_bandana.gif o kartais isbuciuot biggrin.gif
Kai tik parode Ozges namus ir mama uzciulbejo apie zenta iskart aisku pasidare kame cia reikalas verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leiton: 04 rugsėjo 2014 - 16:53
As dabar vis nepasiziuriu verysad.gif Gal galit papasakot, kas tokia ta Ozges ir kokia jos istorija?
Atsakyti
user posted image

Nepykit, bet man labai graži ši Beren vestuvinė nuotrauka... Net ir jaunikis nieko atrodo...
Atsakyti
man jos vestuvine suknele grazi labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Leiton @ 2014 09 04, 17:52)
Teisybe kazkas rase serialo pradzioj, kad kartais noresis Mukades gun_bandana.gif o kartais isbuciuot  biggrin.gif
Kai tik parode Ozges namus ir mama uzciulbejo apie zenta iskart aisku pasidare kame cia reikalas  verysad.gif  verysad.gif

Ir man iškart aišku pasidarė, kai tik žentą paminėjo...
Atsakyti
Papasakokit kas nors apie ta Ozges 4u.gif Kokia jos istorija?
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 09 04, 17:46)
Papasakokit kas nors apie ta Ozges  4u.gif  Kokia jos istorija?

Kad nelabai yra ka pasakoti. Jos prievartautojas gyveno tuose paciuose namuose, tai buvo jos sesers vyras verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 09 04, 17:22)

Nepykit, bet man labai graži ši Beren vestuvinė nuotrauka... Net ir jaunikis nieko atrodo...

Man apskritai jie abu labai graziai atrode. Nors jaunikis ne grazuolis, bet kazkaip per vestuves visai nieko ziurisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 09 04, 19:41)
Ir man iškart aišku pasidarė, kai tik žentą paminėjo...

va va...kažkaip taip ir atrodė, kad kažkas ne taip...juolab niekaip neatsigauna ta mergina, kur ten atsigausi, kai niekšas namuose gyvena, žiauru...tikiuos viskas ten išaiškės...
parašykit man, nemačiau, kur Mustafos tėvas? Mirė? Ar Azu su jo motina susigyvens?
Papildyta:
QUOTE(atverklanga @ 2014 09 04, 19:32)
man jos vestuvine suknele grazi labai  wub.gif

tiek kartų tekėjusi serialuose biggrin.gif , savo tikrose vestuvėse turi būti išskirtinė wink.gif
Raimusiuxxx ( ne į temą) bet kaip pav tokį judantį įsikelti ir kur rasti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 04 rugsėjo 2014 - 21:28
QUOTE(xiuke @ 2014 09 04, 21:27)

parašykit man, nemačiau, kur Mustafos tėvas? Mirė? Ar Azu su jo motina susigyvens?
Papildyta:

Raimusiuxxx ( ne į temą) bet kaip pav tokį judantį įsikelti ir kur rasti?  4u.gif

Mire. Infarktas jam buvo. Asu su Mustafa motina susigyvens, bet motina greit mirs. Man atrodo cia jau uz keliu seriju tai nutiks.

Isikelti tai paprastai: nusikopijuoti ir isikelti, kaip bet kuri logotipa. As nzn kokios jus tematikos norit?Nes savo tai emiau is Fatmagul temos, esancios pas ruses forume. O siaip turbut ivedus i google "giftai" arba "gif" turetu ismest ivairiu tu paveiksliuku.
Atsakyti
O tai cia su Ozge jau ir baigsis ar dar rodys kazka apie jas? Labai idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leiton @ 2014 09 04, 21:58)
O tai cia su Ozge jau ir baigsis ar dar rodys kazka apie jas? Labai idomu  4u.gif

Dar ryt parodys, o paskui nebebus siu personazu.
Atsakyti