O as manau, kad cia gal su ta suknia specialiai sumastyta taip buvo, nes paskui FA pati siusis sau suknele, ir tai simbolizuoja kaip jos isgijima, lyg kaip ir nekaltybes susigrazinima, viskas tiesiog lyg nuo nulio jos kune ir sieloj prasideda su nauja suknia
QUOTE(skuba3 @ 2014 09 03, 18:15)
Ir Fatmagiul elgesys kitoje serijoje bus irgi kiek beprotiškas, nors suprantamas, lyg fanatiškas visų kambario kampų valymasis pradangins tą faktą, kad Erdoganas "pasisvečiavo" jų namuose, gal tik psichologiškai lengviau.
Papildyta:
Papildyta:
Man jos elgesys netgi labai suprantamas ir psichologiskai pagristas. Jai tiesiog norisi isvalyti purva, nes Erdoganas, butent su juo ir asocijuojasi.
QUOTE(Stichija @ 2014 09 03, 20:39)
O as manau, kad cia gal su ta suknia specialiai sumastyta taip buvo, nes paskui FA pati siusis sau suknele, ir tai simbolizuoja kaip jos isgijima, lyg kaip ir nekaltybes susigrazinima, viskas tiesiog lyg nuo nulio jos kune ir sieloj prasideda su nauja suknia
Visiškai
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 03, 20:47)
Man jos elgesys netgi labai suprantamas ir psichologiskai pagristas. Jai tiesiog norisi isvalyti purva, nes Erdoganas, butent su juo ir asocijuojasi.
Aišku,kad taip, aš tiesiog turėjau minty, kad abu, tiek Kerimas, tiek Fatmagiul savais būdais naikino Erdogano pėdsakus - vienas sudraskė suknelę, prie kurios tas lietėsi, kita iššveitė visus kambario, kur jis "pasisvečiavo" kampus.
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 03, 17:45)
Na ir, zinoma, Kerimas su Fatmagul, tokie naivus, nedrasus, bet apsipatenkine soka, tarsi butu vieni savo pasaulelyje. Beja man sioje poroje labai zavi, kai Kerimas visada ziuri i Fatmagul reakcija, ji tik nezymiai linkteli, o jis tik tada isdrista pakviest ja sokiui. Zodziu siandienine vakariene man buvo idealios, atsiribojusios nuo visu negandu, paprastos, bet laimingos seimos idile.
https://www.youtube....h?v=P6HqLMifWYM
Papildyta:
https://www.youtube....h?v=P6HqLMifWYM
Papildyta:
Kerimas labai jaučia Fatmagiul reakcijas,ne tik toje scenoje, bet daugelyje serijų - jei tik jai kažkas nepatinka, susidrovi ko nors,užsisvajoja ir jis iškart tą užfiksuoja
Papildyta:
Šiandienos serijoje mane labai sugraudino ta mama, kuri atėjo atkalbėti Fatmagiul dėl to ieškinio ir pasakojo apie savo dukrą (Ozgi), baisi jų situacija
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 03, 17:00)
Perihan man šios serijos pažiba, reikėjo stiprybės stoti prieš savo artimiausius žmones - brolį ir, svarbiausia, vaiką. Ne kiekviena motina ryžtasi ir ne kiekviena pripažįsta, kad ne kas kitas, o vaikas buvo neteisus.
QUOTE(skuba3 @ 2014 09 03, 20:37)
Šiandienos serijoje mane labai sugraudino ta mama, kuri atėjo atkalbėti Fatmagiul dėl to ieškinio ir pasakojo apie savo dukrą (Ozgi), baisi jų situacija
Man kai is pradziu ziurejau seriala, buvo kilus mintis, kad cia jau serialo tempimas prasideda su Ozgi istorija. Bet veliau, zinant, kad serialas buvo kaip socialinis projektas, viskas atsistojo i savo vietas. Tiesiog buvo norima parodyti, kad visokiu istoriju buna, nereikia net iseiti i gatve. Nuosavuose namuose gali vykti tragedija.Kai Fatmagul kalbes su Ozge, jos visi zodziai skamba tarsi padrasinimas: reikia netyleti, reikia nebijoti. Kiekvienas turi buti nubaustas uz savo nusikaltimus.
QUOTE(skuba3 @ 2014 09 04, 00:01)
Perihan man šios serijos pažiba, reikėjo stiprybės stoti prieš savo artimiausius žmones - brolį ir, svarbiausia, vaiką. Ne kiekviena motina ryžtasi ir ne kiekviena pripažįsta, kad ne kas kitas, o vaikas buvo neteisus.
Aha taip ziauriai nuskambejo kai ji pasake, kad per juos visa Vuralo seima numire.. Bet tai baisi tiesa.. pageltoninkit kaip baigsis poniai Pelihan? Tikiuosi jai nieko nenutiks uz toki teisinguma..
QUOTE(Leiton @ 2014 09 04, 09:26)
Aha taip ziauriai nuskambejo kai ji pasake, kad per juos visa Vuralo seima numire.. Bet tai baisi tiesa.. pageltoninkit kaip baigsis poniai Pelihan? Tikiuosi jai nieko nenutiks uz toki teisinguma..
Jai nieko nenutiks, tiesiog isivaizduoju, kad serialo gale duz jos, kaip motinos ir zmonos sirdis, nes tiek sunus tiek vyras tures atsakyt uz savo nuodemes.
as jau vel graudinuosi (pokalbis pas psichologe, Rahmio vaises vaikam..).. kazkokia atgaiva sielai sis serialas, suvirpina sirdi kaskart
QUOTE(nandriu @ 2014 09 04, 13:58)
as jau vel graudinuosi (pokalbis pas psichologe, Rahmio vaises vaikam..).. kazkokia atgaiva sielai sis serialas, suvirpina sirdi kaskart
man irgi tas pats. Neveltui as si seriala vadinu, savo dusios serialu Sakau, jeigu noriu, pabut geresne reikia tik Fatmagul isijungt
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 04, 15:07)
man irgi tas pats. Neveltui as si seriala vadinu, savo dusios serialu Sakau, jeigu noriu, pabut geresne reikia tik Fatmagul isijungt
taigi tikrai
na sikart pagarba Mukades
QUOTE(nandriu @ 2014 09 04, 15:27)
na sikart pagarba Mukades
Siaip juos zodziuose daznai tiesos buna. Kazin ar be jos kas butu susigaudes.
Beja, juk ji ir Miream ir Kadirui bendra ateity buvo jau pradzioj ispranasavus:D Orakulas beveik