Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo pažinimu grįsti metodai X

Horo, sveikinu 4u.gif Lengvo laukimo.

Gal galėtum truputį pakomentuoti „technines“ detales? Ar visiškai nesekei vaisingumo, ar vis dėlto truputį saugojotės/truputį ne? biggrin.gif
(Bijau, kad patys su MB nepasieksim tos stadijos, kad sąmoningai planuotume antrą lelių, o vat tokiam „jei nebus tai gerai, o jei bus - dar geriau“ galim ir ryžtis, užtat ir smalsauju blush2.gif )
Atsakyti
Labas 4u.gif

Šiandien jau 28 cd, o temperatūra nekyla doh.gif ar galiu sulaukti mmm taip ir visai nei kiek nepakilus temperatūrai? Kokios gali būti neįvykusios ovuliacijos priežastys? g.gif

Turiu 6 ciklus su temperatūrų stebėjimais, visi buvo su ovuliacijom, tiesa, pats paskutinis truko išskirtinai ilgai - 36 dienas, poovuliacinė fazė truko daugiau nei 10 dienų, tai lyg ir viskas gerai g.gif

bet kaip nervina ta ilga vaisingumo fazė unsure.gif vyras jau galvoja, kad simuliuoju, vis klausinėja, ar JAU lotuliukas.gif

gleivės - absoliutus bardakas - jau 10 cd buvo slidu, po to nieko, 20-25 cd vėl slidu...

Horo, sveikinu su planuotu netyčiuku wub.gif tokie fainiausi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyčiukas @ 2012 12 06, 13:19)
Labas  4u.gif

Šiandien jau 28 cd, o temperatūra nekyla doh.gif ar galiu sulaukti mmm taip ir visai nei kiek nepakilus temperatūrai? Kokios gali būti neįvykusios ovuliacijos priežastys? g.gif

Turiu 6 ciklus su temperatūrų stebėjimais, visi buvo su ovuliacijom, tiesa, pats paskutinis truko išskirtinai ilgai - 36 dienas, poovuliacinė fazė truko daugiau nei 10 dienų, tai lyg ir viskas gerai g.gif

bet kaip nervina ta ilga vaisingumo fazė unsure.gif vyras jau galvoja, kad simuliuoju, vis klausinėja, ar JAU lotuliukas.gif

gleivės - absoliutus bardakas - jau 10 cd buvo slidu, po to nieko, 20-25 cd vėl slidu...

Horo, sveikinu su planuotu netyčiuku wub.gif tokie fainiausi tongue.gif

Pas mane siandien 29 cd ir temperatura PAGALIAU pakilo thumbup.gif gal jau ir vakar buvo pakilusi, bet jau buvo sunervave laukt, tai nebepamatavau vakar. Na bet as maitinu dar, tai man gal dar belenkokie ciklai (du pries tai su trumpa poovuliacine faze) yra normalu g.gif
Atsakyti
Saulyciukas - man atrodo, kad del kazkokiu priezasciu ovuliacija veluoja. ar nebus ji va dabar, jei sakai, kad 25 cd vel vaisingos gleives rodosi?... ar nebuvo kokiu stresu didesniu paskutiniu metu? nesirgai paskutini menesi? nes pvz sloga ar gripas gali sitaip isderint ritma....
Atsakyti
Šiaip tai buvo toks poros dienų peršalimas su sunkia galva, sloga ir skaudančia gerkle, bet ir anais mėnesiais pasitaikė, o ciklas visai nesureagavo, viskas tvarkingai buvo.
Na, laukiam toliau 4u.gif
Biskutį apsiskaičiavau, pas mane šiandien irgi 29 cd smile.gif
Atsakyti
dar kartelį ačiū už sveikinimus 4u.gif
Na, o dabar apie techinines detales biggrin.gif Suklysta buvo tame, kad buvo nematuota BT, nes praėjus vienam gleivių pikui, pamaniau, kad įvyko ovuliacija, nors iš tiesų ji įvyko vėliau. Užteko vieno karto ir štai turim biggrin.gif
Atsakyti
Dziugu, kad daugeja tokiu straipsniu smile.gif http://www.balsas.lt...p-kontracepcija Beje, sveikinu Horo 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akva17: 08 gruodžio 2012 - 01:00
nu va, galvoju kur Horo prapuole internete, smile.gif ateinu cia, o jai jau sveikinimai. prisidedu ir as. 4u.gif

o as ziauiria aptingau, tiksliau del savo nemiegojimo naktimis, nebematuoju BT, stebiu tik gleives. na tas man nepatinka, nes viskas pailgeja, aisku. dabar noriu paklaust, pagal gleives berods yr du metodai, ar ne? kur tiesiog po piko skaiciuoji sausejancias dienas ( ir ju turi buti trys, bet turbut tuomet kai derini su BT matavimu), ir po piko reikia skaiciuoti visiskai sausas dienas (ir tuomet ketvirtos dienos rytas nevaisingas(cia tas bilingsu/ovuliacinis), - ar as nemaisau ko nors? blush2.gif

nes dabar tarkim taip: 19cd. pikas.
skaiciuoju: 20cd sausa.
21cd sausa.
22cd. kazkokios gleives truksta, kaip zele, bet jos - lyg tai kiausinio baltymo(tai gak buvo kazkur uzsislepe?)tai vel skaiciuoti is pradziu?
23cd. vel sausa. tai kaip vertinti 23cd. ar vel pirmaja diena, ar ketvirtaja diena visgi, imant nuo 19cd piko? problema ta, kad vis dar gleives, kaip ir siuo atveju, 22cd, mane balamutina. ir ju neatpazistu. ne visai tasios, paimi uz vieno krasto atrodo tysta, uz kito truksta - siaip debesuotos bet ir skaidrios. priemaisa.
g.gif g.gif
Atsakyti
Labai ačiū už sveikinimus 4u.gif Taip laukiu trečiadienio, kai eisim pas gydytoją, pažiūrėti kaip sekasi 4u.gif
given444, geriau jau pridėk atsargos, nes bus kaip man biggrin.gif lotuliukas.gif
O aš dabar galvoju, ką man reikės pagimdžius lėliuką daryti... Nes "lėliukų" jau pilni namai biggrin.gif
Atsakyti
kaip ka daryti? negi mesi per langa? bigsmile.gif

leliuku pilni namai...na mano vaikysteje mes buvome daugiau, du tevai ir mes, penki vaikai....smagu:)
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2012 12 08, 01:59)
Dziugu, kad daugeja tokiu straipsniu smile.gif http://www.balsas.lt...p-kontracepcija Beje, sveikinu Horo  4u.gif  nestuke.gif

Na čia dar kaip pažiūrėsi mastau.gif Džiugu, nes daugelis žmonių vis tiek skaito tik antraštes, liūdna - dėl žurnalisto menko supratimo, apie ką rašo (makšties gleivinės stebėjimas, kažkoks pokeistis akcentas, neva NŠP visgi efektyvus net ir kartelį "sugriešijus" vaisingosios fazės metu ir t.t.)
Atsakyti
given - as galiu pasakyt tik CCL mucus only rule. Billings ir kitu nezinau:) tai pagal CCL, nevaisingas postovuliacinis periodas prasideda arba trecios dienos vakare, kai visas tris dienas gimdos kaklelis ( cervix) uzdaras ( iki tols buvo suminkstejes, reiskia buvo O), arba ketvirtos dienos vakare, jei stebimas aiskus gleiviu dziuvimas ir viso buvo stebetos bent 6 dienos gleiviu ( pradedant maziau vaisingomis, tada vaisingosios ir tada vel maziau vaisingos). jei pasirode tik maziau vaisingu gleiviu ir jos nekito i vaisingas, taikoma patch rule. pagal ja nevaisingas ( bet ne postovuliacinis) periodas prasideda trecios visiskai sausos dienos vakare. ir pagal patch rule nepostovuliaciniu nevaisingu periodu santuokiniai rysiai leidziami grieztai kas antros dienos vakarais, kad butu aisku, kad tikrai nesirodo jokios gleives. jei pasirode gleives - vel skaiciuojam sausas dienas is naujo.
Atsakyti