Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(NILE** @ 2014 09 03, 11:25)
ar as gerai supratau  g.gif sakotis is pirsliens,o jaunuju tortas ? matot mes vakar susiskambinom ir klausiu o kaip tortas jaunuju? ziuri jie kaip i naujus vartus ka mes zinom  blink.gif ale as turi zinot,o gal net uzsakyt  g.gif  doh.gif
Na as gal noreciau daugiau pastangu is jaunuju  verysad.gif bet yra kaip yra verysad.gif

doh.gif doh.gif doh.gif, jaunuju tortu tikrai rupinasi jaunieji. Svente ju ir tiek kiek jie ides tu pastangu, tokia ji ir bus, aisku bus liudna, kai po fakto sakys galejom tai ir taip, zodziu.
Merginos kaip dziugu skaityti jusu visu pasakojimus, aisku su muzikantais ne kas, is patirties tai zinau, nes taip patyriau kai pirma karta pirsliavau, atrodo nueini susitari su zmogumi, aha, aha, ta darom, tu atsistoji kalbeti, o jis visai i kita puse, ne taip kaip taremes, tai irgi viriau visa is pykcio. Si karta viskas buvo liuks, muzikantai kai pristate mus su pirsliu, sako sveteliai, pirsliene tik atsistoja ir mes ja pasitinkame plojimais, taip ir buvo, labai viskas sauniai pavyko.
Beje, vakar jau gavom foto is fotografo, nu savimi aisku nesu patenkinta, esu savikritiska siuo atzvilgiu, bet jau jaunieji, o foto kur nakti dare krapnojant lietui, nu nerealios, gaila negaliu jums parodyti, nes neleidzia man nei vienos jos issisaugoti is jo puslapio. Visai buvau pamirsusi, kad gamtoje varle buvom pagave ir mano vyras su ja pripozavo, ale buciuojasi thumbup.gif.
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 09 03, 12:40)
jaunųjų tortas ir yra jaunųjų tortas o svočios tortas inešamas ir pjaunamas antrą dieną, paskutinius kelis dešimtmečius jis būna plokščias keturkampis su skyle buteliui.  O junųjų tortą perkasi jaunieji

aciu mielosios uz atsakyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif vienas vargas nkrito thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 09 02, 09:08)
Labas rytas !!!!!!!!!!!!!

Na saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o del ko tau bloga pasidare g.gif atrodo ir karsta nebuvo g.gif

Beata ir man labai patiko, po mano sveikatos isdaigu viska atlaike makiazas biggrin.gif (aciu Misis dar karteli thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 09 03, 11:40)
jaunųjų tortas ir yra jaunųjų tortas o svočios tortas inešamas ir pjaunamas antrą dieną, paskutinius kelis dešimtmečius jis būna plokščias keturkampis su skyle buteliui.  O junųjų tortą perkasi jaunieji

drinks_cheers.gif Kadangi nebus antros dienos - tai nebus ir piršlienės torto, taip vadinamo karvojaus biggrin.gif Labai didelis rūpestis atkrenta blush2.gif
Atsakyti
gal yra vilnieciu? kur daretes makijaza? ir kiek tai kainavo
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 09 03, 12:25)
o del ko tau bloga pasidare  g.gif  atrodo ir karsta nebuvo  g.gif

Gal kaip vyras sako nuo nevalgymo.. Paskutines dvi dienas tikrai nelabai tam laiko buvo.. Ir migrena plius atėjo į svečius vestuvių rytą.. Gal bendras nuovargis, o dar bažnyčioj kaip visada oro ne per daug..

QUOTE(Upokšnis @ 2014 09 03, 13:25)
Kadangi nebus antros dienos - tai nebus ir piršlienės torto, taip vadinamo karvojaus

Na čia nuo pačios priklauso.
Mano vetuvės buvo vienos dienos, o tortą nešė piršlienė.
Mano tortas šįkart buvo pristatytas salėn kartu su jaunųjų. Tai kai jaunieji savo pjovė, ir mano ragavo. Nebuvo pas mane jokio pristatymo. Tiesiog stovėjo šalia jaunųjų.

QUOTE(NILE** @ 2014 09 03, 13:27)
gal yra vilnieciu? kur daretes makijaza? ir kiek tai kainavo

Man Beata Zverko darė, pagooglink, ji turi savo psl.
Kainavo 90, bet aš 100 palikau, tikrai verta kiekvieno cento. Aš dar trečią dieną su makiažu atsikėliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 09 03, 14:38)

Man Beata Zverko darė, pagooglink, ji turi savo psl.
Kainavo 90, bet aš 100 palikau, tikrai verta kiekvieno cento. Aš dar trečią dieną su makiažu atsikėliau  biggrin.gif

Nuosirdziai aciu 4u.gif palikau jai sms tikiuosi atsakys ir atras man laiko smile.gif
Na o cia mano darbelis blush2.gif user posted image
Atsakyti
Įmečiau kelias foto į paštuką 4u.gif
[/quote]

Lemona aciu uz foto, jos labai, labai grazios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sauniai atrodete thumbup.gif thumbup.gif kaip suprantu, pas jus ir dominavo violetine spalva rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 09 03, 15:04)
Lemona  aciu uz foto, jos labai, labai grazios thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Sauniai atrodete  thumbup.gif  thumbup.gif  kaip suprantu, pas jus ir dominavo violetine spalva rolleyes.gif

Ačiū, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirbliss @ 2014 09 02, 22:12)
Na stai ir mano pasakojimas: smile.gif

Na, bet kas su tai muzikantais daros cia ... gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
gun_bandana.gif
dar ir gere darbo metu doh.gif
gerai,kad jauniesiems visas Jusu darbas patiko, o cia yra svarbiausia smile.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(diana79 @ 2014 09 02, 22:52)

Aš nesupratau, blondinė, kada smėlio ceremonija darei??

as stebejau situacija, tai man pavyko 2 nakties po visu tortu (atrodo)jau ir nelabai pamenu, atrodo,kad tai senai buvo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(NILE** @ 2014 09 03, 00:03)

agne_vvraciu uz sveikinimus  blush2.gif  4u.gif mes ta proga siandien pradejom vaiksciot  wub.gif  tai esu labai laiminga  wub.gif

mano didzioji ir per savo pirmaji gimtadieni pradejo vaiksciot smile.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Upokšnis @ 2014 09 03, 07:59)
Jau keletui merginų koją kiša muzikantai  doh.gif Aš net bijau kontaktuoti su tais, kuriuos išrinko jaunieji  unsure.gif Bus kokie nesukalbami, tai viskas nueis perniek  verysad.gif

jei man butu pasitaike tokie muzikantai tai as jau netyleciau, greit i vieta pastatyciau biggrin.gif puse metu ruosies, klijuoji, ieskai info, perki ir t.t. o cia asylai neleis nieko, nu ne mano charakteriui ax.gif biggrin.gif
musu labai faini buvo, is pradziu mikrofona vis duodavo kai reikejo tart koki zodi o vakarui ipusejant ziuriu paliko prie musu mikrafona , tai supratau,kad jie mumis pasitiki ir patikejo toki brangu daigciuka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lemona` @ 2014 09 03, 08:18)
Įmečiau kelias foto į paštuką  4u.gif

Oooo Lemona briunete tapo thumbup.gif kiek pamenu ankciau blondine buvai smile.gif
graziai atrodei thumbup.gif wub.gif
gaila as jokios foto neturiu is sveciu, bet tiesa pasakius nemaciau,kad kas fotkintu biggrin.gif vis as dar laukiu foto doh.gif
Papildyta:
Turbus as jau paskutini kart atnesu sarasiuka mirksiukas.gif
isirasykit naujokes smile.gif

Svočiauti pasiruošusios:

RUGSĖJIS
6d.- Sjugk; AusrineKB; asterra; ingisee
1od. - RaNita
13d. - slaja
20d.- zvaigzduole; diana79
SPALIS
4d - lina_sk; NILE**
10d. - Rugelina

pridedu NILE** mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 09 03, 17:39)

isirasykit naujokes  smile.gif

Svočiauti pasiruošusios:

RUGSĖJIS
6d.- Sjugk; AusrineKB; asterra; ingisee
1od. - RaNita
13d. - slaja
20d.- zvaigzduole; diana79
SPALIS
4d - lina_sk; NILE**
10d. - Rugelina
pridedu NILE**  mirksiukas.gif

user posted image didziausias ACIU
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

prasau pas jus visas PAGALBOS,mano geriausia drauge eina liudininkais si savaitgali, jauniesiems tiek vienam, tiek kitam antra santuoka, o dar ir vaikelis pakeliui. Gal kuriai teko dalyvauti tokiose vestuvese ir, jeigu negaila gal galite pasidalinti vestuviu scenarijumi, buciau labai dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif re123nata@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Denira76: 03 rugsėjo 2014 - 18:23