QUOTE(NILE** @ 2014 09 03, 11:25)
ar as gerai supratau sakotis is pirsliens,o jaunuju tortas ? matot mes vakar susiskambinom ir klausiu o kaip tortas jaunuju? ziuri jie kaip i naujus vartus ka mes zinom ale as turi zinot,o gal net uzsakyt
Na as gal noreciau daugiau pastangu is jaunuju bet yra kaip yra
Na as gal noreciau daugiau pastangu is jaunuju bet yra kaip yra
, jaunuju tortu tikrai rupinasi jaunieji. Svente ju ir tiek kiek jie ides tu pastangu, tokia ji ir bus, aisku bus liudna, kai po fakto sakys galejom tai ir taip, zodziu.
Merginos kaip dziugu skaityti jusu visu pasakojimus, aisku su muzikantais ne kas, is patirties tai zinau, nes taip patyriau kai pirma karta pirsliavau, atrodo nueini susitari su zmogumi, aha, aha, ta darom, tu atsistoji kalbeti, o jis visai i kita puse, ne taip kaip taremes, tai irgi viriau visa is pykcio. Si karta viskas buvo liuks, muzikantai kai pristate mus su pirsliu, sako sveteliai, pirsliene tik atsistoja ir mes ja pasitinkame plojimais, taip ir buvo, labai viskas sauniai pavyko.
Beje, vakar jau gavom foto is fotografo, nu savimi aisku nesu patenkinta, esu savikritiska siuo atzvilgiu, bet jau jaunieji, o foto kur nakti dare krapnojant lietui, nu nerealios, gaila negaliu jums parodyti, nes neleidzia man nei vienos jos issisaugoti is jo puslapio. Visai buvau pamirsusi, kad gamtoje varle buvom pagave ir mano vyras su ja pripozavo, ale buciuojasi .