Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

Na stai ir mano pasakojimas: smile.gif

viskas prasideda 6val ryto, vezu karsciuojanti maziu pas anyta, paskui tiesiai i kirpykla sukuosenai ir makiazui smile.gif pas kirpeja prasedziu 2 val. jau norejau sakyti, kad tegul daro belenkaip ir kuo greiciau, nes jau pabodo sedet smile.gif susukavo labai grazei, esu be galo dekinga Daliai is Vinges salono, veliau dar valanda pas visaziste. Savim buvau labai patenkita smile.gif Visi labai gyre, kad graziai atrodau. Lekiu, skubu namo..

Susikraunu likusius daiktus ir lekiu pas nuotaka, buvo tartasi, kad pas ja namuose islydejima darysim 11.30, as aiksu veluoju, skubu, atvaziuoju 11.40, o jaunosios pacios nera, jos tetis juokauja, kad ja pagrobe smile.gif pas skambinti jai, nekelia viena karta, antra... Darosi nebejuokinga... Puolu skambinti fotografui (pazistamas berniukas, nuotaka su juo buvo kirpykloj), sako mes dar kirpykloj, o jau 11.50val. Stebuklingu budu nuotaka 12.00 val jau namuose, greitai rengiam, greitai padarom islydejima. 12.20 jau lekiam i baznycia.

As islipu is masinos ir einu pas pulka ir savo pirsleli, nuotaka lieka masinoj. Buvo suplanuota, kad jaunieji susitiks tik baznycioj. Na ka gi abu su pirleliu ir pulkeliu palydim jaunaji prie altoriaus. Uzgroja muzika ir stai zingsius jau zengia i baznycia jaunoji smile.gif wub.gif Matau, kaip brolis jaudinasi, man ir paciai netruko jauduliuko smile.gif Ceremonija labai grazi wub.gif Na paskui sampe, saldainiai it t.t.

Jaunojo draugai padare staigmena, atvaziavo su mocais ir visas kortedzas mus lydejo nuo baznycios iki rotuses, tikrai labai graziai atrode smile.gif thumbup.gif

Toliau rotuse, vel sampe, ir visa kita, toliau lekiam i zirgyna fotografuotis. O ten visiska nesamone, nera nei graziu vietu pasifotkinti, ir pati zirgo "savininke-priziuretoja" per daug reiskia savo nuomone kaip reikia fotografuoti. Zodziu daugiau ten niekada nevaziuociau!
Tada keli zaidimai, ir jau laikas grizti i restorana, pakeliau dar tiltas, surakinam sirdeliais.

Griztam i sventimo vieta, o ten ir prasideda balaganas. Kaip buvom kalbeja su muzikantais, kad viskas bus gerai ir mum jie netrukdys, tai viskas buvo priesingai... Kovojom su jais iki pat sventes galo, as jau sakiau vyrui, eik ir snekek su jais, o tai pasiusiu juo nx... Galu gale ir mano mama isikiso i ta reikala, maza to pasirodo jie dar ir gere sventes metu...
Na bet padarem viska, ka buvom suplanave. Iteikiem seimos zidini, rinkom busimama vaikeliui varda, kai uzleidau kompakta su vaiko balsu, nuotaka net susigraudino wub.gif toliau sokiai smelio ceremonija, fejerverkai ir gintaro dulkes. Gintaro dulkes visiem labai patiko, visi su dideliu entuziazmu mete dulkes ir sake palinkejimus jauniesiems, tik jos jau labai teplios, paskui visi ejom valytis drabuziu smile.gif truputi nervavo sveciu poziuris i svente, nes visi buvo nusiteikia, jog tai kazkokia eiline pjanke, reikejo vis kviesti ir kviesti prie stalu, kad galeciau pravesti visas ceremonijas. Na, bet visgi sulaukem daug pagiru smile.gif wub.gif ir jaunieji buvo be galo dekingi, sake nesitikejo, kad tiek visko busim priruose, ir kad be musu si svente turbut nebutu ivykus wub.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(zvirbliss @ 2014 09 02, 22:12)
Na stai ir mano pasakojimas: smile.gif

Oi kaip smagu kad papasakojai nes jau maniau kad nesulauksiu smile.gif
Maži nesklandumai šventę padaro labiau įsimintina biggrin.gif smagu kad puikiai su jais susitvarkei ir viską įgyvendinai, kad viskas pavyko.
Aš nesupratau, blondinė, kada smėlio ceremonija darei??

Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 09 02, 10:08)
Labas rytas !!!!!!!!!!!!!
Ačiū už pachmielą, bet man jo nereikėjo  :-D

Įspūdžių daug, vakar liūdna buvo, kad jau viskas baigės...

thumbup.gif super pasakojimas bigsmile.gif nu bet muzikantai blink.gif labai sudomino tavo zaidimai g.gif kazkas naujo thumbup.gif

agne_vvraciu uz sveikinimus blush2.gif 4u.gif mes ta proga siandien pradejom vaiksciot wub.gif tai esu labai laiminga wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NILE**: 02 rugsėjo 2014 - 23:05
beja pridekite mane prie SPALIO 4 DIENOS blush2.gif
Paskaiciau ankstesnes temas apie SVOCIU DARBELIUS thumbup.gif .
Tiek visko daaaauuug thumbup.gif .
Kaip faina 4u.gif .
Aciu visoms, kurios dalinosi savo mintimis ir darbais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NILE**: 03 rugsėjo 2014 - 00:34
QUOTE(diana79 @ 2014 09 02, 22:52)
Oi kaip smagu kad papasakojai nes jau maniau kad nesulauksiu smile.gif
Maži nesklandumai šventę padaro labiau įsimintina biggrin.gif smagu kad puikiai su jais susitvarkei ir viską įgyvendinai, kad viskas pavyko.
Aš nesupratau, blondinė, kada smėlio ceremonija darei??

Darem velai jau po 12, gal apie puse 1 nakties. Jau buvau susitaikiusi su mintim, kad jos is vis nebus, bet suradau gera proga ir ja isnaudojau smile.gif

Jaunuosius i seimininkus perresngem apie 01.00 val. o miegot islydejom apie 02.30, bet jis buvo toks daugiau simbolinis, pasikvietem jaunuosius ir jiem iteikem laukneseli, nes visi sveciai jau buvo isslikate ir juos sukviesti buvo jau nebeimanoma.
Atsakyti
QUOTE(NILE** @ 2014 09 03, 00:03)
thumbup.gif super pasakojimas  bigsmile.gif nu bet muzikantai  blink.gif labai sudomino tavo zaidimai g.gif kazkas naujo  thumbup.gif

agne_vvraciu uz sveikinimus  blush2.gif  4u.gif mes ta proga siandien pradejom vaiksciot  wub.gif  tai esu labai laiminga  wub.gif

Jau keletui merginų koją kiša muzikantai doh.gif Aš net bijau kontaktuoti su tais, kuriuos išrinko jaunieji unsure.gif Bus kokie nesukalbami, tai viskas nueis perniek verysad.gif

Sveikinimai su pirmais žingsniukais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(slaja @ 2014 09 02, 19:17)
Ar galit pakometuot zidima agrastai - braskes?

Man liko 1,5 savaites, jaučiu kad nespeju nieko, jau panika kyla smile.gif

Berniukai - Agrastai, Mergaitės - Braškės.
Ant lipnių lapukų surašiau po žodį (vienai komandai vienos spalvos lapukai, kitai - kitos).
Kol kiti valgė, gėrė, aš apibėgau miškely krūmus, išslapčiau lapukus skirtingose vietose. Gavosi palei takelį - vienoj pusėj vieniem lapukai, kitoj kitiem.
Nu ir paskirsčiau komandas, liepiau radus vieną lapuką berniukam prie piršlio, mergaitėm prie svočios atbėgti, paduoti, padaryti 3 pritūpimus (visai komandai) ir bėgti kito ieškoti, vėl pritūpimai ir t.t.
Kai randa visus lapukus - sudėlioti sakinį: vieniem "Esu tam, kad džiuginčiau tavo širdį", kitai "Lai mūsų širdys plaka vienu ritmu".
Labai azartiškai visi lakstė, mergaitės net berniukų lapukus nešė lotuliukas.gif thumbup.gif
Vyras sakė ant galo šitą, bet aš padariau pirmą, tai su azartu lakstė bigsmile.gif

Aš prieš tiek laiko irgi panikavau drinks_cheers.gif

QUOTE(Upokšnis @ 2014 09 03, 07:59)
Jau keletui merginų koją kiša muzikantai  doh.gif Aš net bijau kontaktuoti su tais, kuriuos išrinko jaunieji   unsure.gif Bus kokie nesukalbami, tai viskas nueis perniek  verysad.gif

Nu bus kaip bus.. Nekontaktuot irgi ne geriausia išeitis, išvis nežinosi, ko tikėtis.
Tiesio susitark, kad kai reikės žodžiio - keli ranką ir jį tau duoda.
Geriausia būtų, kad vienas mikrofonas visada būtų prie jūsų. Nereiks nei žodžio prašyt, nei perrėkinėt per mikrofoną kalbančio muzikanto.
O šiaip jei nenori nusileist, teks bartis ir statyt į vietą.

Įmečiau kelias foto į paštuką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lemona`: 03 rugsėjo 2014 - 07:51
QUOTE(Lemona` @ 2014 09 03, 08:18)
Berniukai - Agrastai, Mergaitės - Braškės.
Ant lipnių lapukų surašiau po žodį (vienai komandai vienos spalvos lapukai, kitai - kitos).
Kol kiti valgė, gėrė, aš apibėgau miškely krūmus, išslapčiau lapukus skirtingose vietose. Gavosi palei takelį - vienoj pusėj vieniem lapukai, kitoj kitiem.
Nu ir paskirsčiau komandas, liepiau radus vieną lapuką berniukam prie piršlio, mergaitėm prie svočios atbėgti, paduoti, padaryti 3 pritūpimus (visai komandai) ir bėgti kito ieškoti, vėl pritūpimai ir t.t.
Kai randa visus lapukus - sudėlioti sakinį: vieniem "Esu tam, kad džiuginčiau tavo širdį", kitai "Lai mūsų širdys plaka vienu ritmu".
Labai azartiškai visi lakstė, mergaitės net berniukų lapukus nešė  lotuliukas.gif  thumbup.gif
Vyras sakė ant galo šitą, bet aš padariau pirmą, tai su azartu lakstė  bigsmile.gif

Aš prieš tiek laiko irgi panikavau  drinks_cheers.gif
Nu bus kaip bus.. Nekontaktuot irgi ne geriausia išeitis, išvis nežinosi, ko tikėtis.
Tiesio susitark, kad kai reikės žodžiio - keli ranką ir jį tau duoda.
Geriausia būtų, kad vienas mikrofonas visada būtų prie jūsų. Nereiks nei žodžio prašyt, nei perrėkinėt per mikrofoną kalbančio muzikanto.
O šiaip jei nenori nusileist, teks bartis ir statyt į vietą.

Įmečiau kelias foto į paštuką  4u.gif

thumbup.gif žaidimas. Mums pagal visą scenarijų nebus kada žaisti žaidimų gamtoje. Prie stalo kelis padarysiu (pagal situaciją). O mikrofonus bandysim turėti su savimi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2014 09 03, 08:59)
Jau keletui merginų koją kiša muzikantai  doh.gif Aš net bijau kontaktuoti su tais, kuriuos išrinko jaunieji  unsure.gif Bus kokie nesukalbami, tai viskas nueis perniek  verysad.gif

Sveikinimai su pirmais žingsniukais  wub.gif

NA BET ZIURIU TIE MZIKANTAI LABAI JAU DAZNAS BLOGIETIS gun_bandana.gif
Manau reikia jiems iteikt i galva kad ne konkuruotis susirinkome o jauniesiems svente daryt smile.gif na as ir labai jau bijau kad tiek ruostasi ir per viena akimirka gali viskas eitis ne taip kaip reikia verysad.gif as apsiasarosiu tada verysad.gif
Beja kas pirsliavo pasakykit man del saldaus stalo.Mums priklauso pirkti sakoti?o gal koki torta?Nes as i lt atvaziuoju tik 26 diena sad.gif likus savaitei iki vestuviu tad jei to torto reikia uzsakynesim is cia
Papildyta:
QUOTE(Upokšnis @ 2014 09 03, 08:59)

Sveikinimai su pirmais žingsniukais  wub.gif

aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NILE** @ 2014 09 03, 09:39)
Beja kas pirsliavo pasakykit man del saldaus stalo.Mums priklauso pirkti sakoti?o gal koki torta?

Pagal senas tradicijas svočia tortą neša.
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 09 03, 12:19)
Pagal senas tradicijas svočia tortą neša.

ar as gerai supratau g.gif sakotis is pirsliens,o jaunuju tortas ? matot mes vakar susiskambinom ir klausiu o kaip tortas jaunuju? ziuri jie kaip i naujus vartus ka mes zinom blink.gif ale as turi zinot,o gal net uzsakyt g.gif doh.gif
Na as gal noreciau daugiau pastangu is jaunuju verysad.gif bet yra kaip yra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(NILE** @ 2014 09 03, 11:25)
ar as gerai supratau  g.gif sakotis is pirsliens,o jaunuju tortas ? matot mes vakar susiskambinom ir klausiu o kaip tortas jaunuju? ziuri jie kaip i naujus vartus ka mes zinom  blink.gif ale as turi zinot,o gal net uzsakyt  g.gif  doh.gif
Na as gal noreciau daugiau pastangu is jaunuju  verysad.gif bet yra kaip yra verysad.gif

jaunųjų tortas ir yra jaunųjų tortas o svočios tortas inešamas ir pjaunamas antrą dieną, paskutinius kelis dešimtmečius jis būna plokščias keturkampis su skyle buteliui. O junųjų tortą perkasi jaunieji
Atsakyti