Na stai ir mano pasakojimas:
viskas prasideda 6val ryto, vezu karsciuojanti maziu pas anyta, paskui tiesiai i kirpykla sukuosenai ir makiazui pas kirpeja prasedziu 2 val. jau norejau sakyti, kad tegul daro belenkaip ir kuo greiciau, nes jau pabodo sedet susukavo labai grazei, esu be galo dekinga Daliai is Vinges salono, veliau dar valanda pas visaziste. Savim buvau labai patenkita Visi labai gyre, kad graziai atrodau. Lekiu, skubu namo..
Susikraunu likusius daiktus ir lekiu pas nuotaka, buvo tartasi, kad pas ja namuose islydejima darysim 11.30, as aiksu veluoju, skubu, atvaziuoju 11.40, o jaunosios pacios nera, jos tetis juokauja, kad ja pagrobe pas skambinti jai, nekelia viena karta, antra... Darosi nebejuokinga... Puolu skambinti fotografui (pazistamas berniukas, nuotaka su juo buvo kirpykloj), sako mes dar kirpykloj, o jau 11.50val. Stebuklingu budu nuotaka 12.00 val jau namuose, greitai rengiam, greitai padarom islydejima. 12.20 jau lekiam i baznycia.
As islipu is masinos ir einu pas pulka ir savo pirsleli, nuotaka lieka masinoj. Buvo suplanuota, kad jaunieji susitiks tik baznycioj. Na ka gi abu su pirleliu ir pulkeliu palydim jaunaji prie altoriaus. Uzgroja muzika ir stai zingsius jau zengia i baznycia jaunoji Matau, kaip brolis jaudinasi, man ir paciai netruko jauduliuko Ceremonija labai grazi Na paskui sampe, saldainiai it t.t.
Jaunojo draugai padare staigmena, atvaziavo su mocais ir visas kortedzas mus lydejo nuo baznycios iki rotuses, tikrai labai graziai atrode
Toliau rotuse, vel sampe, ir visa kita, toliau lekiam i zirgyna fotografuotis. O ten visiska nesamone, nera nei graziu vietu pasifotkinti, ir pati zirgo "savininke-priziuretoja" per daug reiskia savo nuomone kaip reikia fotografuoti. Zodziu daugiau ten niekada nevaziuociau!
Tada keli zaidimai, ir jau laikas grizti i restorana, pakeliau dar tiltas, surakinam sirdeliais.
Griztam i sventimo vieta, o ten ir prasideda balaganas. Kaip buvom kalbeja su muzikantais, kad viskas bus gerai ir mum jie netrukdys, tai viskas buvo priesingai... Kovojom su jais iki pat sventes galo, as jau sakiau vyrui, eik ir snekek su jais, o tai pasiusiu juo nx... Galu gale ir mano mama isikiso i ta reikala, maza to pasirodo jie dar ir gere sventes metu...
Na bet padarem viska, ka buvom suplanave. Iteikiem seimos zidini, rinkom busimama vaikeliui varda, kai uzleidau kompakta su vaiko balsu, nuotaka net susigraudino toliau sokiai smelio ceremonija, fejerverkai ir gintaro dulkes. Gintaro dulkes visiem labai patiko, visi su dideliu entuziazmu mete dulkes ir sake palinkejimus jauniesiems, tik jos jau labai teplios, paskui visi ejom valytis drabuziu truputi nervavo sveciu poziuris i svente, nes visi buvo nusiteikia, jog tai kazkokia eiline pjanke, reikejo vis kviesti ir kviesti prie stalu, kad galeciau pravesti visas ceremonijas. Na, bet visgi sulaukem daug pagiru ir jaunieji buvo be galo dekingi, sake nesitikejo, kad tiek visko busim priruose, ir kad be musu si svente turbut nebutu ivykus
QUOTE(zvirbliss @ 2014 09 02, 22:12)
Na stai ir mano pasakojimas:
Oi kaip smagu kad papasakojai nes jau maniau kad nesulauksiu
Maži nesklandumai šventę padaro labiau įsimintina smagu kad puikiai su jais susitvarkei ir viską įgyvendinai, kad viskas pavyko.
Aš nesupratau, blondinė, kada smėlio ceremonija darei??
QUOTE(Lemona` @ 2014 09 02, 10:08)
Labas rytas !!!!!!!!!!!!!
Ačiū už pachmielą, bet man jo nereikėjo :-D
Įspūdžių daug, vakar liūdna buvo, kad jau viskas baigės...
Ačiū už pachmielą, bet man jo nereikėjo :-D
Įspūdžių daug, vakar liūdna buvo, kad jau viskas baigės...
super pasakojimas nu bet muzikantai labai sudomino tavo zaidimai kazkas naujo
agne_vvraciu uz sveikinimus mes ta proga siandien pradejom vaiksciot tai esu labai laiminga
beja pridekite mane prie SPALIO 4 DIENOS
Paskaiciau ankstesnes temas apie SVOCIU DARBELIUS .
Tiek visko daaaauuug .
Kaip faina .
Aciu visoms, kurios dalinosi savo mintimis ir darbais
Paskaiciau ankstesnes temas apie SVOCIU DARBELIUS .
Tiek visko daaaauuug .
Kaip faina .
Aciu visoms, kurios dalinosi savo mintimis ir darbais
QUOTE(diana79 @ 2014 09 02, 22:52)
Oi kaip smagu kad papasakojai nes jau maniau kad nesulauksiu
Maži nesklandumai šventę padaro labiau įsimintina smagu kad puikiai su jais susitvarkei ir viską įgyvendinai, kad viskas pavyko.
Darem velai jau po 12, gal apie puse 1 nakties. Jau buvau susitaikiusi su mintim, kad jos is vis nebus, bet suradau gera proga ir ja isnaudojau
Jaunuosius i seimininkus perresngem apie 01.00 val. o miegot islydejom apie 02.30, bet jis buvo toks daugiau simbolinis, pasikvietem jaunuosius ir jiem iteikem laukneseli, nes visi sveciai jau buvo isslikate ir juos sukviesti buvo jau nebeimanoma.
QUOTE(NILE** @ 2014 09 03, 00:03)
super pasakojimas nu bet muzikantai labai sudomino tavo zaidimai kazkas naujo
agne_vvraciu uz sveikinimus mes ta proga siandien pradejom vaiksciot tai esu labai laiminga
Jau keletui merginų koją kiša muzikantai Aš net bijau kontaktuoti su tais, kuriuos išrinko jaunieji Bus kokie nesukalbami, tai viskas nueis perniek
Sveikinimai su pirmais žingsniukais
QUOTE(slaja @ 2014 09 02, 19:17)
Ar galit pakometuot zidima agrastai - braskes?
Man liko 1,5 savaites, jaučiu kad nespeju nieko, jau panika kyla
Man liko 1,5 savaites, jaučiu kad nespeju nieko, jau panika kyla
Berniukai - Agrastai, Mergaitės - Braškės.
Ant lipnių lapukų surašiau po žodį (vienai komandai vienos spalvos lapukai, kitai - kitos).
Kol kiti valgė, gėrė, aš apibėgau miškely krūmus, išslapčiau lapukus skirtingose vietose. Gavosi palei takelį - vienoj pusėj vieniem lapukai, kitoj kitiem.
Nu ir paskirsčiau komandas, liepiau radus vieną lapuką berniukam prie piršlio, mergaitėm prie svočios atbėgti, paduoti, padaryti 3 pritūpimus (visai komandai) ir bėgti kito ieškoti, vėl pritūpimai ir t.t.
Kai randa visus lapukus - sudėlioti sakinį: vieniem "Esu tam, kad džiuginčiau tavo širdį", kitai "Lai mūsų širdys plaka vienu ritmu".
Labai azartiškai visi lakstė, mergaitės net berniukų lapukus nešė
Vyras sakė ant galo šitą, bet aš padariau pirmą, tai su azartu lakstė
Aš prieš tiek laiko irgi panikavau
QUOTE(Upokšnis @ 2014 09 03, 07:59)
Jau keletui merginų koją kiša muzikantai Aš net bijau kontaktuoti su tais, kuriuos išrinko jaunieji Bus kokie nesukalbami, tai viskas nueis perniek
Nu bus kaip bus.. Nekontaktuot irgi ne geriausia išeitis, išvis nežinosi, ko tikėtis.
Tiesio susitark, kad kai reikės žodžiio - keli ranką ir jį tau duoda.
Geriausia būtų, kad vienas mikrofonas visada būtų prie jūsų. Nereiks nei žodžio prašyt, nei perrėkinėt per mikrofoną kalbančio muzikanto.
O šiaip jei nenori nusileist, teks bartis ir statyt į vietą.
Įmečiau kelias foto į paštuką
QUOTE(Lemona` @ 2014 09 03, 08:18)
Berniukai - Agrastai, Mergaitės - Braškės.
Ant lipnių lapukų surašiau po žodį (vienai komandai vienos spalvos lapukai, kitai - kitos).
Kol kiti valgė, gėrė, aš apibėgau miškely krūmus, išslapčiau lapukus skirtingose vietose. Gavosi palei takelį - vienoj pusėj vieniem lapukai, kitoj kitiem.
Nu ir paskirsčiau komandas, liepiau radus vieną lapuką berniukam prie piršlio, mergaitėm prie svočios atbėgti, paduoti, padaryti 3 pritūpimus (visai komandai) ir bėgti kito ieškoti, vėl pritūpimai ir t.t.
Kai randa visus lapukus - sudėlioti sakinį: vieniem "Esu tam, kad džiuginčiau tavo širdį", kitai "Lai mūsų širdys plaka vienu ritmu".
Nu bus kaip bus.. Nekontaktuot irgi ne geriausia išeitis, išvis nežinosi, ko tikėtis.
Geriausia būtų, kad vienas mikrofonas visada būtų prie jūsų. Nereiks nei žodžio prašyt, nei perrėkinėt per mikrofoną kalbančio muzikanto.
žaidimas. Mums pagal visą scenarijų nebus kada žaisti žaidimų gamtoje. Prie stalo kelis padarysiu (pagal situaciją). O mikrofonus bandysim turėti su savimi
QUOTE(Upokšnis @ 2014 09 03, 08:59)
NA BET ZIURIU TIE MZIKANTAI LABAI JAU DAZNAS BLOGIETIS
Manau reikia jiems iteikt i galva kad ne konkuruotis susirinkome o jauniesiems svente daryt na as ir labai jau bijau kad tiek ruostasi ir per viena akimirka gali viskas eitis ne taip kaip reikia as apsiasarosiu tada
Beja kas pirsliavo pasakykit man del saldaus stalo.Mums priklauso pirkti sakoti?o gal koki torta?Nes as i lt atvaziuoju tik 26 diena likus savaitei iki vestuviu tad jei to torto reikia uzsakynesim is cia
Papildyta:
QUOTE(Upokšnis @ 2014 09 03, 08:59)
aciu
QUOTE(NILE** @ 2014 09 03, 09:39)
Beja kas pirsliavo pasakykit man del saldaus stalo.Mums priklauso pirkti sakoti?o gal koki torta?
Pagal senas tradicijas svočia tortą neša.
QUOTE(Lemona` @ 2014 09 03, 12:19)
Pagal senas tradicijas svočia tortą neša.
ar as gerai supratau sakotis is pirsliens,o jaunuju tortas ? matot mes vakar susiskambinom ir klausiu o kaip tortas jaunuju? ziuri jie kaip i naujus vartus ka mes zinom ale as turi zinot,o gal net uzsakyt
Na as gal noreciau daugiau pastangu is jaunuju bet yra kaip yra
QUOTE(NILE** @ 2014 09 03, 11:25)
ar as gerai supratau sakotis is pirsliens,o jaunuju tortas ? matot mes vakar susiskambinom ir klausiu o kaip tortas jaunuju? ziuri jie kaip i naujus vartus ka mes zinom ale as turi zinot,o gal net uzsakyt
jaunųjų tortas ir yra jaunųjų tortas o svočios tortas inešamas ir pjaunamas antrą dieną, paskutinius kelis dešimtmečius jis būna plokščias keturkampis su skyle buteliui. O junųjų tortą perkasi jaunieji