Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(Lemona` @ 2014 09 02, 09:08)
Įspūdžių daug, vakar liūdna buvo, kad jau viskas baigės...

Saunuole, kaip smagu skaityti, aisku viskas kiek matau su nuotykiais, ir is patirties zinau kaip pikta kai muzikantai neleidzia parodyti visko ka pasiruosei, atrodo kam tuomet as gaisau tiek savo laiko, bet viskas jau praejo, svarbausia, kad sese liko patenkinta, kad jos nenuvylei, visa kita dzin smile.gif. Ar visiems sveciams uzteko dulkiu?
Papildyta:
QUOTE(Lemona` @ 2014 09 02, 09:30)
Ačiū ačiū  4u.gif

Misis Vomband likerio "Blue Cargon" man atpylė. Kelis švirkštus supyliau į baltą ir nusidažė  thumbup.gif
Pas mane jo liko, rašau a.ž., gal pavyks perduot  4u.gif

Arba gali nusipirkti Monin sirupo "Blue curacao" sirupo, didesnese Maximose buna. Mazas buteliukas apie 12 Lt kainuoja. Stai toks: https://www.google.l.....0blue curacao.
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 09 02, 09:35)
Saunuole, kaip smagu skaityti, aisku viskas kiek matau su nuotykiais, ir is patirties zinau kaip pikta kai muzikantai neleidzia parodyti visko ka pasiruosei, atrodo kam tuomet as gaisau tiek savo laiko, bet viskas jau praejo, svarbausia, kad sese liko patenkinta, kad jos nenuvylei, visa kita dzin smile.gif. Ar visiems sveciams  uzteko dulkiu?
Papildyta:

Arba gali nusipirkti Monin sirupo "Blue curacao" sirupo, didesnese Maximose buna. Mazas buteliukas apie 12 Lt kainuoja. Stai toks: https://www.google.l.....0blue curacao.

Buvau ir aš apie šitą pagalvojus, bet vyras sako kad likeris degtinėje išsiskies. Gal pati bandei? Man tada nereiktų Lemonos varginti.
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 09 02, 09:35)
1. Saunuole, kaip smagu skaityti, aisku viskas kiek matau su nuotykiais, ir is patirties zinau kaip pikta kai muzikantai neleidzia parodyti visko ka pasiruosei, atrodo kam tuomet as gaisau tiek savo laiko, bet viskas jau praejo,

2. svarbausia, kad sese liko patenkinta, kad jos nenuvylei, visa kita dzin smile.gif.

3. Ar visiems sveciams  uzteko dulkiu?

4. Arba gali nusipirkti Monin sirupo "Blue curacao" sirupo

1. Tai vat vat drinks_cheers.gif Abydna tikrai. Bet aš daug ką antrai dienai sukišau užtat, tai mažai kas ir liko nenaudota.

2. drinks_cheers.gif Čia ir buvo visas mano tikslas - kad patiktų jauniesiem.
Pradžioj labai nuliūdau, kad tiek nemiegojom, ruošėmės, o iš mūsų papuošalus padarė.. Bet kai sesė pasakė, kad nežino, kaip mum padėkot, kai mama sakė, kad visi mus giria, kažkaip pakilo ūpas. Nes tikrai maniau, kad prisvilo mūsų blynas..

3. Užteko, saujom mėtė po du kartus thumbup.gif

4. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Lemona, pradejau skaityti tavo paskojima ir pagailo man jusu, kad su tokiais muzikantais teko dirbti verysad.gif , atrodo tiek ruoseisi ir viskas veltui, bet ipusejus tavo pasakojimui, pradejau juoktis balsu, gerai kad viena sedziu kabinete biggrin.gif lenkiu zemai galva, kad tau pavyko susitvardyti ir susitvarkyti , as tai buciau seniai issitaskiusi gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif Svarbiausia, kad jauniesiems patiko, o ir sveciai liko patenkinti, SAUNUOLE thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 09 02, 09:49)
Lemona, pradejau skaityti tavo paskojima ir pagailo man jusu, kad su tokiais muzikantais teko dirbti  verysad.gif , atrodo tiek ruoseisi ir viskas veltui, bet ipusejus tavo pasakojimui, pradejau juoktis balsu, gerai kad viena sedziu kabinete  biggrin.gif lenkiu zemai galva, kad tau pavyko susitvardyti ir susitvarkyti , as tai buciau seniai issitaskiusi  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif Svarbiausia, kad jauniesiems patiko, o ir sveciai liko patenkinti, SAUNUOLE thumbup.gif

Oi aš jį norėjau sudraskyt po to židinio doh.gif Aprėkiau, maniau, supras..
Tai mes po to nutarėm, kad atsiimsim, kai jie išvažiuos. Bet kad aš užmigau nesulaukus to, o vyras atbuvo iki ryto su visais lotuliukas.gif
O kitą dieną galvojau numirsiu iš juoko, kai vyras su gestais "man SVOČIA ALPO, o tie parazitai taip padarė... Viskas gi susitarta buvo..." lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš jau jį tildžiau, kad gana, vieną kart pasakei ir vsio.. O tas visą dieną pamiršt negalėjo - "SVOČIA ALPO..." lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 09 02, 09:56)
Tai mes po to nutarėm, kad atsiimsim, kai jie išvažiuos. Bet kad aš užmigau nesulaukus to, o vyras atbuvo iki ryto su visais  lotuliukas.gif
O kitą dieną galvojau numirsiu iš juoko, kai vyras su gestais "man SVOČIA ALPO, o tie parazitai taip padarė... Viskas gi susitarta buvo..."  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Aš jau jį tildžiau, kad gana, vieną kart pasakei ir vsio.. O tas visą dieną pamiršt negalėjo - "SVOČIA ALPO..." lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Šmaikštuolis tas tavo piršlys.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 09 02, 09:41)
Buvau ir aš apie šitą pagalvojus, bet vyras sako kad likeris degtinėje išsiskies. Gal pati bandei? Man tada nereiktų Lemonos varginti.

Nebandziau, cia ne likeris, o paprastas sirupas, jis tik suteiks degtinei melyna spalva, juos barmenai i kokteilius pila, aisku buna pirkti ir tokio likerio su laipsniais wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 09 02, 08:56)
Tai mes po to nutarėm, kad atsiimsim, kai jie išvažiuos. Bet kad aš užmigau nesulaukus to, o vyras atbuvo iki ryto su visais  lotuliukas.gif
O kitą dieną galvojau numirsiu iš juoko, kai vyras su gestais "man SVOČIA ALPO, o tie parazitai taip padarė... Viskas gi susitarta buvo..."  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Aš jau jį tildžiau, kad gana, vieną kart pasakei ir vsio.. O tas visą dieną pamiršt negalėjo - "SVOČIA ALPO..." lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Topinis tas tavo pirslelis lotuliukas.gif
Atsakyti
Lemona, labai dziaugiuosi del Jūsų. Paskaičius, ir atmetus mzikantu netaktiška elgesi, manau kad viskas buvo saunu. Ar galit pakometuot zidima agrastai - braskes?

Man liko 1,5 savaites, jaučiu kad nespeju nieko, jau panika kyla smile.gif
Papildyta:
QUOTE(slaja @ 2014 09 02, 18:13)
Lemona, labai dziaugiuosi del Jūsų. Paskaičius, ir atmetus mzikantu netaktiška elgesi, manau kad viskas buvo saunu. Ar galit pakometuot zidima agrastai - braskes?

Norėjau įdėti savo buciniu dezutes, bet pasirodo nemoku doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slaja @ 2014 09 02, 19:17)

Priešpiršliavimo sindromas hihihi.gif Nors man pačiai baisu darosi, kad nieko nespėsiu doh.gif Svarbiausia, kad suknelę išsirinkau biggrin.gif
Atsakyti
Kas darėte taures su sutazo juostelem? Jas klijuojate kaip nors ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(slaja @ 2014 09 02, 20:14)
Kas darėte taures su sutazo juostelem? Jas klijuojate kaip nors ar kaip?

aš šampės butelį dariau, tai klijavau
Atsakyti