Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(Monikiuxas @ 2014 09 01, 00:28)
man nuotaikos taip paprastai nesugadins, ypatingai kai nuo manes prillauso ir kitu nuotaika  schmoll.gif  bigsmile.gif

Šaunuolė, džiaugiuosi smile.gif

Misis Vomband, taip ir darau tyliu ir niekam niekonepasakoju, jaunoji atvažiavo, verpelius parodžiau ir vsio, sako ji man vakar ten buvo medis kaip tu kalbėjai, o aš sakau, aš tai medžio nedarysiu, bet registracija bus biggrin.gif
kur pirkai tą rėmelį??? Kaži lietuviškai yra?
O gal gali ta užduotimi pasidalinti? tinka ir rusiškai, sunkokia skaitau, bet suprantu viską ( dar ta teisinga karta, kai originalo kalba skaitėm puškiną)
Viskas tavo mažiui bus gerai. Pripras. Aš savo panelę palikdavau ir vis palikdama verkdavau, abi verkdavome:)

Agnemonas, ačiū už pagyrimus ir paskatinimą, o šiaip merginos Jūs mano įkvepėjos smile.gif
su mano smegenim, aš pamirštu visiškai viską ( esu beveik tikra kad pjovė kaklą ir išėmė šaukštelį smegenų, nežinau kaip reiks pabaigti studijas doh.gif doh.gif doh.gif ) jei ne Jūs..... visai prapulčiau.
Atsakyti
nu tikiuos,kad greiciau viska spraeis ir as savo pirsliavimu jums girsiuos biggrin.gif Labai jau prabangios musu vestuves, del to nervas didesnis ir ima.. bet scenariju sian jau atspauzdinau thumbup.gif

Laikykites, mamytes, mum sunkiau nei tiem vaikam psichologiskai. mes sunkiai ejom, metus laiko klykianti palikdavau, is pradziu galvojau prazilsiu, o paskui sako aukletoja,klausyk kai duris uzdarai, kas buna, ogi tyla, iskart zaist kulniuodavo. parsivesdavom su nuotaika, tai manau viskas ok. tik va dabar menesi nejom, nuo kitos savaites vel keliausim, tai ojojoj, vel serenadu laukiu doh.gif ir kaip tik vestuves ta savaite... nu kaip nors..gi kaip visad viskas viename doh.gif
Atsakyti
na musu vestuves bus tik viena diena,bet man jau baisu daros blink.gif vienas dalykas man neduoda ramybes doh.gif tarp sveciu labai daug lenku o as nemoku lenkiskai doh.gif kitas kad as dar savo pupa maitinu MP wub.gif verysad.gif ir niekaip neina atpratint jos nuo ju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(NILE** @ 2014 09 01, 12:08)
Monikiuxas tikrai nuostabiai atrodei ir suknia kokia bigsmile.gif na o figura kokia  bigsmile.gif  uh kaip man grizt prie seno savo svorio sad.gif na numeciau as 10 kg ir daugiau nei vienas nekrenta  verysad.gif matyt iki vestuviu neiseis numest  cray.gif

ACIU, merginos uz tiek graziu atsiliepimu. 4u.gif wub.gif Imesiu fotografo nuotrauku, jei jie neuztruks.
O del svorio nepergyvenk. Dauguma cia bendravusiu pergyveno, o va eme ir ne viena pakudo vestuvems.. stresiukas savo daro mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 09 01, 18:39)
Monikiuxas, o sakik na atrodo su jumis sedziu, o vat nesupratau, kas per antra jaunuju pora per mamos vestuves doh.gif

Oj, mergaites, o as siandien savo sunu pirma karta i darzeli nuvedziau

Taigi mano brolio buvo kartu vestuves su mama lotuliukas.gif
Mano kudikis jau 3 dienas ejo I darzeli. Laaaabaaai jam patinka clap.gif o Tau, sirdele, KANTRYBES 4u.gif truputis laiko ir Tavo sunui ims patikti ten mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(NILE** @ 2014 09 01, 22:31)
na musu vestuves bus tik viena diena,bet man jau baisu daros  blink.gif  vienas dalykas man neduoda ramybes  doh.gif  tarp sveciu labai daug lenku o as nemoku lenkiskai  doh.gif

Didziosiose vestuvese buvo anglu ir rusu is pacios Maskvos, bet zinok atbaliavojom puikiai. Salia esantys jiems pavertejavo, o ikalus ir pati drasos atradau pabendraut asmeniskai, ju kalba lotuliukas.gif lotuliukas.gif na koki cia ikalus.. sampe geriau as. Gal 3 taures, o ryte atrode, kad galva sprogs lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikiuxas: 01 rugsėjo 2014 - 23:17
Monikiuxas - nu tu saunuole, viska atlaikei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O atrodei pasakiskai wub.gif
Papildyta:
Misis - kiek metuku tavo sunui? Ilgai lauket eiles i darza ?o mes nepakliuvom verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(NILE** @ 2014 09 01, 22:31)
na musu vestuves bus tik viena diena,bet man jau baisu daros  blink.gif  vienas dalykas man neduoda ramybes  doh.gif  tarp sveciu labai daug lenku o as nemoku lenkiskai  doh.gif kitas kad as dar savo pupa maitinu MP  wub.gif  verysad.gif  ir niekaip neina atpratint jos nuo ju  verysad.gif

Su gimtadieniu tavo dukryte happybday.gif
pas mane t.p. buvo nemazai lenku,rusu ir balarusu biggrin.gif tarp sveciu. As is kart pasakiau jauniesiems,kad vesiu viska lietuviskai, nors moku lenku,rusu kalbas,bet,kad nesiparint vedziau viena kalba biggrin.gif Viskas thumbup.gif pavyko, visi viska suprato biggrin.gif
Atsakyti
merginos gal kuri darėt netikrą santuokos liudijimą?? Žinau žinau ir pirmam psl yra, bet man, didžiai hakeriai, neleidžia pakeisti metų.
Pastrigau su stalo užpirkimu, jei iš tikro tai nelabai ir ruošiausi, vakar pakalbėjau su muzikantais, o jie sako, jei svečiai susiorganizuos tai jie turės ir ir pasus ir liudijimą ir dar ten kažką, ko nepasakė, tai kaip suprantu ir aš turiu tai turėti g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 09 02, 08:03)
merginos gal kuri darėt netikrą santuokos liudijimą?? Žinau žinau ir pirmam psl yra, bet man, didžiai hakeriai, neleidžia pakeisti metų.
Pastrigau su stalo užpirkimu, jei iš tikro tai nelabai ir ruošiausi, vakar pakalbėjau su muzikantais, o jie sako, jei svečiai susiorganizuos tai jie turės ir ir pasus ir liudijimą ir dar ten kažką, ko nepasakė, tai kaip suprantu ir aš turiu tai turėti  g.gif  g.gif

kam tau netikras, turesi po ranka pati tikriausia smile.gif, ju netikra ispeik ir viskas bus liuks smile.gif pasakyk, kad stampas netikras, nera registracijos vietos ir pan. Atsispausdink is pastuko stalo ispirkimo sutarti, kuria esu imetusi, pasidaryk pirslio litu ir issipirksi ta stala wink.gif.
Atsakyti
Labas rytas !!!!!!!!!!!!!
Ačiū už pachmielą, bet man jo nereikėjo :-D

Na, apie viską nuo pradžių...

5dienį dusinomės su vyru iki 1h nakties, aš dar iki 2h lyginau rūbus, pedikiūrai..
Gerai, kad vaikas pas mamą buvo..

Vyrui daviau karpyt bučinių dėžutes..
- Ir kiek jų reikia?
- 16
- Nu n.. ?
- Nu tai sugalvojam tada kažką kito, kur instrukcijas dėt..
- Nu px, tik duok mažesnes žirkles, nepatogu su šitom.

Tai karpė karpė iki 1h.. Suklijavo vieną - kažkokia išplerus.. Nutarėm, kad reikia iš kartono jas daryt..
Tai vyro žodžiai - "Nu ty tupaja... Aš tiek karpiau ir veltui???" :-D
Ne kad pažiūrėtų iškart, ar viskas ok.

Laimei, turėjau nertą baltą dėžutę, tai gražiai susukom popieriukus, laikėsi kaip bigudukai ir sudėjom gražiai.

Ryte kaip visom - šukuosena, makiažas.
Grįžau po šukuosenos - galva plyšta.. Vaistų ir priguliau.. Jau Beata skambina, ieško manęs.. Šokau greit mašinon, pasitikau.. Po makiažo dar tabletę..
Misis Vomband - nereali Beata. Iki gyvenimo galo dėkinga lieku už rekomendacijas wub.gif Net nuotaka būdama taip neatrodžiau wub.gif
Žodžiu pati apakus nuo savo grožio buvau :-D
Viskas laikėsi dvi dienas.

Aišku, pas sesę vėluojam gerų 40min.
Bet viskas praeina gerai, bažnyčion nevėluojam.

Plakatas "Ieškomas jaunikis" sulaukė daug dėmesio, visiem labai patiko.
Išbandymai - atpažinti lūpų atspaudą (per tą chaosą jaunoji jo net padėt nespėjo, bet jaunikiui aišku pasakiau, kad atspėjo).
Išgerti stiklinę, kurios dugne raktelis nuo durų į namus. Jaunikis kvėptelėjo, akis išpūtė.. Manė, kad balta stiklinėj :-D
Galiausiai - komplimentai jaunajai. Voratinklio nespėjau padaryt, tai sakiau nuotakai po kiekvieno komplimento žengti žingsnį priekin.
Sesė nerealiai atrodė wub.gif
Kaip mano vaikas sakė "o ****a vakar buvo graži, o dabar negraži" :-D

Bažnyčioj viskas labai gražu.. Stoviu, jaučiu, oro trūksta.. Sakau vyrui "sėduos, nes alpsiu", tas "stovėk, laikykis".. Kuo toliau, tuo labiau jaučiu, kad tikrai griūsiu. Sakau "griūnu", tas mane tvirčiau suima "laikykis".. Šiaip ne taip sulaukiau, kada jaunieji pasakys priesaiką ir viskas - sėduos, nes jaučiu, kad viskas.. Tada kažkokia moteris priėjo, davė validolio, sako "čia gi ne kariuomenė, sėdėkit, jei bloga".
Išeinam iš bažnyčios - aš jau nieko negaliu, nei žiedlapių.. Šlept ant laiptų subinę.. Galva sukasi. Vyras pasiveda į šalį, aš ant žemės sėdu, nes visai kojos nelaiko. Tas "nesėdėk, gi kaip atrodai, laikykis į sieną atsiremk". Atsistojau, atsirėmiau.. Atsimerkiu - jau mane neša. Bet nieko, po to vandens, pasėdėjau ir atsigavau.
Saldainius su jaunųjų foto ir "Love is" staigiai išgraibė, labai visiem patiko.

Tiesa, paskutinį vakarą sukau kūgius, dėžę ruošiau.. O žiedlapius tiesiog kašike atvežė. Tai veltui. Dabar nedaryčiau. Ten 30sek. parodos, o dariau valandą..

Po to tiltas, laiškas gandrui, akmenukai. Akmenukus taip šmaikščiai jaunieji rinko, mėtė.
Gamtoj žaidimai. Labai fainai "Agrastai-braškės", taip azartiškai visi lakstė thumbup.gif
Segtukai visiem patiko, kaspinėlį iš tualetinio padaryt.
Fotografė prisisiurbė.. Kaip pradėjo statyti mus į pozas '90..
Sesė galvojau ją sudraskys, o mes kaip pagavom azartą pizdavotis, tokiom pozom pristovėjom, net jaunikį laikėm rankose :-D

Pakeliui dar apsipirkimas. Nusipirko obuolį ir du pakelius riešutų.

Ir sodyba galiausiai.
Nors su muzikantais visas scenarijus buvo aptartas, sakė "kaip pasakysit, taip ir bus", bet nieko panašaus.. Taigi, kas piršliausit su "Žentais", turėkit omeny, kad iš jų reikia naglai mikrofoną atiminėt.
Nespėjom atvaryt - oba dovanos.. Po to atspaudai..
Židinys.. Prašau palaukti, duoti užkąsti, per tą laiką kažkas atveš židinį. Nes, pasirodo, sesė manė, kad aš paimsiu.. O aš nė nemačiau jo kelis mėn..
Gerai, kad buvau padarius lėkštutę židiniui nešt, tai į ją tabletę įdėjom ir toks ale židinys gavos.

Vėliau muzikantas - "Piršly pasakok, kur buvot". Vyras pasakoja.. Sakau, "tostą pirmą sakyk", tas man "gi komendantų nėra", tai aš "jų dar pusvalandį nebus".. Vyras tostą, muzikantas "tai ką tu čia, gi komendantų nėra"..
Vyras susinervavęs man papkę atgal, "gali išmest".
Siutas paėmė, išvis išėjau iš salės. O muzikantai ir židinį ir iškart tėveliams ilgiausių.. Ir muzikantas - "o dabar - išgerkim už tėvelius".
Ateina vyras, muzikantas išlenda. Aš jam pizdy. Sakau "čia ką, klounai pagal jus atvažiavo? Kaip suprast - piršlys tostą skelbia, pizdavojat, kad komendantų nėra.. O po 3jų min pats tostą varot???". Tas man "oi nesinervuokit, viskas bus kaip pasakėt"..
Nu po to komendantai.. Renkam jau be savo šmaikštaus teksto, nes mus skubina.. Nepaskelbus meilės ministro, darželio auklėtojos, gaisrininko - muzikantas viską nutraukia...
Tada vėl - "nu tai piršly, pasakok, kur buvot.. Ai, pala, jauniki, pirma pasakyk, kokią pavardę ėmei". Jaunikis - "savo", muzikantas "o, šaunuolis, gerbiu".. O mes tai netikrą liudijimą paruošę. Nu dzin, sakau, siunčiam..
Pasiuntėm, puskė dukrai "tu tik pirštus nusivalyk" ir pan. Vieni kitus kumščiuoja akis išpūtę.. Galiausiai jaunoji paima į rankas.. Žiūriu kažką mamai.. Mama "tai eikit pirmadienį pas kunigą, kad pataisytų" :-D Nepaisant muzikantų, bajeris pavyko.
Po to buvo momentas, kad muzikantai užkabino pabrolius su pamergėm. Mes pamatėm progą įteikti gerbėjų atmušėjus ir seilinukus.. Aš įnirtingai ranką keliu, jam rodau, kad man duotų žodį.. O tas pradeda dainuoti..
Po to kažkaip įsigudrinom apdovanoti, visiem buvo juoko, pabroliai dvi dienas su seilinukais lakstė, pamergės net sulaužė savo atmušėjus :-D

Su "karti karti" vėl vos nepašiko visko mum muzikantai.. Bet aš juos perrėkiau, kad "visi darom saulė virė".. Muzikantas jau garsiai tada "ai nu, gerai, tiek to, svočia kažką sugalvojus".

Toliau fejerverkai.. Praėjo fejerverkai, muzikantai visus vidun varyt. Vyras rėkia - "nieko panašaus, grįžtam visi atgal".. Mes gi dulkes paruošę.
Tai dulkės buvo niekam nematyta, visiem patiko, po kelis kartus metė, net purtė stovą su dulkėm ant galo į ugnį. Vyras priėjo su vaiku mest - kažkas kaip šveitė - abu apsvilo blakstienas, plaukus :-D

Nu žodžiu metėm savo scenarijus šonan ir buvom tiesiog papuošalai. Nes stumdytis su jais sakiau neisiu. Vyras tai labai piktas, dar vakar sesei burbėjo, kad būtų jiem nedamokėjęs.. "Man svočia alpo, o jie..." :-D

Aš tiesa vaiką nuėjau migdyt ir pati užmigau po 12.
O kitą rytą piršlys miegojo iki 12, aš viena pravedžiau.
Antrą dieną taip šokau, kad batai plyšo, suknia plyšo (skeltukas atsirado iki kelių per vidurį), papuošalai išsidraskė :-D

Visi žvengė, kad pirmos vestuvės, kai piršlys pats su kaldra pasikorė lotuliukas.gif
Vėliau dalino kraują, tai visi puolė ragaut, gyrė, kad skanu. Nors ten buvo paprasčiausia balta su mėlynu Misis Vomband likeriu. Didelis dėkui, misis 4u.gif

Visi žvengė iš to žaidimo su kojinėm, kai vyram plastinę operaciją darėm :-D
Vardus vaikų patiko rinkt.
Sesė labai puodu apsidžiaugė, nes sakė, kad normalaus neturi :-D
Jaunikis kai gavo "nike", savo batus šveitė per stalą, ir dvi dienas tuos kaliošus tąsė lotuliukas.gif Sesė jau jam "nusiimk gi tu juos", o tas "kaip gerai, va šunį ryte vesiu" lotuliukas.gif

Laikraštį visi skaitė kitą rytą, gražu žiūrėt buvo. Ir namo ėmė, nei vienas nesivoliojo.

O muzikantai pirmą vakarą viską pagal mūsų scenarijų atvarė.. Bet greitai viską.. Sugrūdo, sugrūdo.. 12h programa jau baigta buvo.
O kai aš siunčiau scenarijų - tipo, per daug jūs prirašėt, o kada žmonėm gramą išgert, pajuokaut, pašokt.. O patys kvėpuot nedavė net..
Ir kas mane dar nuvylė - nei vieno žaidimo.. Nei vieno...

Dabar kai galvoju - naglai reikėjo plėšt mikrofoną ir tiek. Bet tądien nesinorėjo tikrai jau.. Ai, galvoju, eikit na...

Jaunieji dėkojo mum, sesė sakė "nežinau net, kaip atsidėkot", tai kaip mokėjo, taip padarė - nubėgo pardėn paslapčia, butelį piršliui parnešė gerą :-D
Visi dėkojo, sakė, kad pirmas blynas neprisvilęs, galim eit piršliaut :-)
Jaunikio draugas vyrui "o kiek tu kainuoji? aš kai ženysiuos, tave imsiu" lotuliukas.gif
Žodžiu, gavom pakvietimus į 4ias vestuves piršliaut :-D

Įspūdžių daug, vakar liūdna buvo, kad jau viskas baigės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lemona`: 02 rugsėjo 2014 - 08:39
QUOTE(agnemonas @ 2014 09 02, 09:03)
kam tau netikras, turesi po ranka pati tikriausia smile.gif, ju netikra ispeik ir viskas bus liuks smile.gif pasakyk, kad stampas netikras, nera registracijos vietos ir pan. Atsispausdink is pastuko stalo ispirkimo sutarti, kuria esu imetusi, pasidaryk pirslio litu ir issipirksi ta stala wink.gif.

Ok sutartį turiu išsisaugojusi, o kažkada minėjai kad turi maketą litų. Gal gali įmesti?
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 09 02, 09:13)
Ok sutartį turiu išsisaugojusi, o kažkada minėjai kad turi maketą litų. Gal gali įmesti?

Aš turėjau ir sutartį, ir pasą..
Bet ten toks chaosas buvo, tiek rėkavo, kad nei sutarties perskaitėm.. Ir pasą numetė "netikras" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 09 02, 09:08)
Labas rytas !!!!!!!!!!!!!
Ačiū už pachmielą, bet man jo nereikėjo  :-D

Įspūdžių daug, vakar liūdna buvo, kad jau viskas baigės...

Nu lemona tu šaunuolė, su nutaika su nuotykiais. Malačius. Sveikinu su pasisekimu. Nu bet taipnuotaika pasikėlė skaitant. Smagumėlis.

Kas ten per mėlynas sirupas, aš praskaičiau ar jis nebuvo paleistas į viešumą? ? Prašau pasidalinti nes mano piršlio irgi turėtų būti kraujas mėlinas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 09 02, 09:24)
Nu lemona tu šaunuolė, su nutaika su nuotykiais. Malačius. Sveikinu su pasisekimu. Nu bet taipnuotaika pasikėlė skaitant. Smagumėlis.

Kas ten per mėlynas sirupas, aš praskaičiau ar jis nebuvo paleistas į viešumą? ? Prašau pasidalinti nes mano piršlio irgi turėtų būti kraujas mėlinas biggrin.gif

Ačiū ačiū 4u.gif

Misis Vomband likerio "Blue Cargon" man atpylė. Kelis švirkštus supyliau į baltą ir nusidažė thumbup.gif
Pas mane jo liko, rašau a.ž., gal pavyks perduot 4u.gif
Atsakyti