Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(NILE** @ 2014 08 31, 21:24)
Sveikos mielosios
Tad jungiuosi as prie jusu (zinoma jei priimsite  blush2.gif ) Po menesio teks pirma karta pirsliaut,labai pergyvenu,bet ruosiames .Blogiausiai ,kad viska tenka daryt per dideli atstuma  verysad.gif  o laiko ir ne per daugiausiai  verysad.gif viliuosi pas jus rasti patarimu,o gal ir geru pasiulymu  4u.gif

Man irgi startas po mėnesio biggrin.gif Paskaičius paskutines temas scenarijų susidėliojau. Ateinančią savaitę suderinsiu su jaunaisiais (kol kas neįnoringi ax.gif ). Daugmaž susipirkau, pasidariau priemones užduotims. Nuo rytojaus prasideda vaikų treniruotės - visi vakarai bus užimti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2014 08 31, 22:50)
Man irgi startas po mėnesio  biggrin.gif Paskaičius paskutines temas scenarijų susidėliojau. Ateinančią savaitę suderinsiu su jaunaisiais (kol kas neįnoringi  ax.gif ). Daugmaž susipirkau, pasidariau priemones užduotims. Nuo rytojaus prasideda vaikų treniruotės - visi vakarai bus užimti  doh.gif

AS SCENARIJU PADARIAU IKI II uzsedimo stalo sad.gif toliau pritrukau minciu sad.gif.o ir suknele tejo vienu dydziu didesne sad.gif nu kaip nesiseka taip jau nesiseka
Mus kaip pakviete i vestuves tai panasi situacija kaip ir kitu pasnekoviu ale tik gerai atrodik,bet kaip suzinojom kiek zmoniu blink.gif 60-80 galvojom kaip cia be jokio pasiruosymo g.gif
Papildyta:
esu jaunisiems padarius sveciu knyga ax.gif kol busim gamtoi visi gales irasyt palinkejimus o ir paspeliot ka jaunoji pilveli nesioja blush2.gif taipogi pridet kortele prie linkejimu.Na ir kad jauniesiems niekas neissimetytu padariau skrynia prisiminimu ax.gif tikiuosi patiks
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 08 30, 08:57)
diana79, na super darbai tavo brangioji thumbup.gif , ir tu dar pergyveni, ne ta svocia nieko panasaus nepadaris mirksiukas.gif

Buvai teisi, ji tikrai nedarė nieko panašaus. Na nevisai nieko, padarė medį, nepadarė instrukcijos, tortą jaunieji pjovė vieni.... na žodžiu.... tikiuosi man pasiseks labiau smile.gif

Lemona, Zvirbliss, Route pachmieliukui ir ..... laukiam pasakojimų smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2014 08 31, 18:49)
wub.gif Nereali suknelė  ax.gif

Aciu. O svarbiausia ir dar patogi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(diana79 @ 2014 08 31, 20:47)
Mergyt, atrodei super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Džiaugiuosi kad abi dienos praėjo puikiai. Ir brolis nuotaikos negadino smile.gif

notworthy.gif blush-anim-cl.gif
man nuotaikos taip paprastai nesugadins, ypatingai kai nuo manes prillauso ir kitu nuotaika schmoll.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(NILE** @ 2014 08 31, 22:51)
AS SCENARIJU PADARIAU IKI II uzsedimo stalo sad.gif toliau pritrukau minciu sad.gif.o ir suknele tejo vienu dydziu didesne sad.gif nu kaip nesiseka taip jau nesiseka
Mus kaip  pakviete i vestuves tai panasi situacija kaip  ir kitu pasnekoviu ale tik gerai atrodik,bet kaip suzinojom kiek zmoniu  blink.gif 60-80 galvojom kaip cia be jokio pasiruosymo g.gif
Papildyta:
esu jaunisiems padarius sveciu knyga  ax.gif kol busim gamtoi visi gales irasyt palinkejimus o ir paspeliot ka jaunoji pilveli nesioja  blush2.gif taipogi pridet kortele prie linkejimu.Na ir kad jauniesiems niekas neissimetytu padariau skrynia prisiminimu  ax.gif tikiuosi patiks

thumbup.gif Gal dar muzikantai ką nors patartų g.gif

Gerai, kad mums svečių bus perpus mažiau ax.gif

Su palinkėjimų knyga panašiai darysiu. Svečiai gaus vokus, kuriuose bus mini instrukcija dėl vaikučių vardų rinkimo, palinkėjimų rašymo.
QUOTE(diana79 @ 2014 08 31, 23:30)
Buvai teisi, ji tikrai nedarė nieko panašaus. Na nevisai nieko, padarė medį, nepadarė instrukcijos, tortą jaunieji pjovė vieni.... na žodžiu.... tikiuosi man pasiseks labiau smile.gif

Man visai minčių nėra kaip organizuoti torto pjovimą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 08 30, 08:39)
O ka, cia butu keista nesulaukti, tokia grazi buvai, tikrai rubas, makiazas, sukuosena, oj kaip mus moteris pakeicia, visi sitie dalykai mums dar SPARNUS PRIDUODA BEI KARALIENES JAUSMA.

O kokia nuoma kokiame mieste ir jei ne paslaptis kokia kaina ax.gif

Alytuje, salonas " Baltoji dama", nuoma 180 lt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 08 30, 22:43)
Stai sitaip as atrodziau per pirmasias vestuves. Beje, fotografu buvo daug, o nuotraukas gavau tik is vienu, tai pasirinkimo geresnio profilio nera  rolleyes.gif
http://www.part.lt/p...f0605393652.jpg
http://www.part.lt/p...4e4e7057e14.jpg
  Ir bendras neryskus vaizdas is antruju vestuviu  unsure.gif Jos buvo visai katik, isvis jokiu nuotrauku negavau is sveciu, tik is Jaunojo  lotuliukas.gif
http://www.part.lt/p...03016cde470.jpg

Kaip graziai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos, sakykite ką ruošėtės mergvakariui? Žaidimą , dovanėlę ar dar ką.... ? Mano laikas tai mergvakaris buvo paprastas, keletas merginų, namuose su daug šampano ir nusirenginėjantis vyrukus. Dabar viskas kitaip. Dabar kirpyklos jachtos sodybos, ir jokių nusirenginėjančių. O kaip man elgtis ? Ką man daryti? Papasakokit kaip kuri tvarkėtės
Atsakyti
Del mergvakario man lengviau.Pamerge kazka organizuoja sake informuos biggrin.gif na o as pinigais prisidesiu jei ka mirksiukas.gif
ar kuri is svociukiu dare laikrastuka? gal galite cia patart blush2.gif o gal geriau daryt uz piniga blush2.gif
Monikiuxas tikrai nuostabiai atrodei ir suknia kokia bigsmile.gif na o figura kokia bigsmile.gif uh kaip man grizt prie seno savo svorio sad.gif na numeciau as 10 kg ir daugiau nei vienas nekrenta verysad.gif matyt iki vestuviu neiseis numest cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NILE**: 01 rugsėjo 2014 - 11:11
QUOTE(NILE** @ 2014 09 01, 12:08)
Del mergvakario man lengviau.Pamerge kazka organizuoja sake informuos  biggrin.gif  na o as pinigais prisidesiu jei ka  mirksiukas.gif
ar kuri is svociukiu dare laikrastuka? gal galite cia patart  blush2.gif o gal geriau daryt uz piniga blush2.gif

aš dariau laikraštį, maketavo mergaitė, nes aš nemoku, o spausdinti atidaviau į idėjų dirbtuves.
Patį žurnaliuką įmečiau į paštuką, neesu juo idealiai patenkinta, bet manau tai daug geriau nei veselės aidas biggrin.gif. Man nepatinka nestrukturuotas intervių. Būtų geriau jei tai būtų truputi su struktūra. Bet.... ten kur geba padaryt kaip aš noriu maketavimo kaina 1 psl prasideda nuo 30 lt doh.gif doh.gif doh.gif Man atrodo daugoka
Mergvakarį ir pas mus organizuoja kitos merginos. Bet gal ir man reikia kažką nuo savęs pasiruošti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif smile.gif
ilendu i pastuka, o ten grazios visos, darbai nerealus, saunuoles jus smile.gif o Monikiuksas, nereali suknute, kazko pati toookio norejau, nu uzmuskit neradau g.gif busiu su kuklesne, bet patenkinta irgi esu, vis dar pas siuveja, rytoj tureciau parsinesti bigsmile.gif man jau stresai prasideda. jaunieji siandien grysta, toks jausmas, kad kazko laukiu negero.. g.gif ar cia striokai prasideda ar nesuprantu, lyg nedariau nieko, kas isivaizdavau, kad tikrai jaunajai nepatiks, o atrodo kad ja pazystu... doh.gif zodz panika prasideda,liko pusantros savaites doh.gif
Atsakyti

Monikiuxas, visu pirma PASAKISKAI ATRODEJ< TIKRA KARALIENE thumbup.gif Labai dziaugiosi uz tave brangioji, labai dziugu buvo paskaityti tavo pasakojima, o sakik na atrodo su jumis sedziu, o vat nesupratau, kas per antra jaunuju pora per mamos vestuves doh.gif

Nefer, manau kad 2l butelaitis manau dydokas bus, mano manymu iki 0.7 l gali buti.

diana79, na super obuoliukas thumbup.gif , o klausik pas jus temines vestuves su obuoliu temetika smile.gif
Na ka as tau sakiau, kad ta svocia nieko nepadaris, o tu irgi dabar tilek, nieko nepasakok, paskui jauniesiems bus idomiau, jei kazko klausk, sakik as padarysiu kitaip ir viskas, tegul buna staigmena mirksiukas.gif

NILE**, sveika prisijungus, viskas bus gerai, viskam pasiruosi , dar pora ideju pagausi ir bus liuks, o kiek dienu bus vestuves mirksiukas.gif

QUOTE(Denira76 @ 2014 09 01, 08:43)
Alytuje, salonas " Baltoji dama", nuoma 180 lt  smile.gif

Oj, pas Mus Vilniuje dvigubai daugiau moketum, tikrai papigiai Vilnieties tu radai thumbup.gif

QUOTE(diana79 @ 2014 09 01, 10:13)
Merginos, sakykite ką ruošėtės mergvakariui? Žaidimą , dovanėlę ar dar ką.... ? Mano laikas tai mergvakaris buvo paprastas, keletas merginų, namuose su daug šampano ir  nusirenginėjantis vyrukus. Dabar viskas kitaip. Dabar kirpyklos jachtos sodybos, ir jokių nusirenginėjančių. O kaip man elgtis ? Ką man daryti? Papasakokit kaip kuri tvarkėtės

Oj, mes savaite pries mergvakari jaunajai siuntini atsiunteme, kuriame buvo laiskas nuo buvusiu vaikinu ir meiluziu, o pasiraseme mes vyriskais vardai, taciau tie vardai prasidejo ta raide, kuria turejo dalivauti mergaites ir dar i siuntini idejome meskiuka pliusini su sirdute, o dovana mes dareme tokia user posted image

Na ir buvo uzduotis, na as galiu duoti scenariju , kazkur yra, taciau jis rusu kalba verysad.gif

RaNita, viskas bus gerai brangioji, tave tiesiog panika ima, cia kaip pries ekzamina, labiau nervinasi tie , kurie mokesi, o kurie su sperom eina, tai ir pergyventi nera del ko ir taip nieko nemoka, tai va tu is tu , kurios ruosiasi ekzaminui

Oj, mergaites, o as siandien savo sunu pirma karta i darzeli nuvedziau, oj dieve tu mano, kaip jis vaiscios, ateinu ji pasiimti visi vaikai sedi valgo, o sitas ant grindu prie aukletoj kaip laukiantis suniukas savo seimininko guli doh.gif , na vakare ejome dukra pasiimti is darzelio to pacio, tai su mielu noru ejo, dar ir smelio dezej su vaikais zaide, o vat vienas pasilikti nenori..............Mergaites atleiskit uz mano snarglius, vat kam vestuves galvoj, o kam vaiko darzelio lankymas verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 09 01, 18:39)
Monikiuxas, visu pirma PASAKISKAI ATRODEJ< TIKRA KARALIENE thumbup.gif Labai dziaugiosi uz tave brangioji, labai dziugu buvo paskaityti tavo pasakojima, o sakik na atrodo su jumis sedziu, o vat nesupratau, kas per antra jaunuju pora per mamos vestuves doh.gif

Oj, mergaites, o as siandien savo sunu pirma karta i darzeli nuvedziau, oj dieve tu mano, kaip jis vaiscios, ateinu ji pasiimti visi vaikai sedi valgo, o sitas ant grindu prie aukletoj kaip laukiantis suniukas savo seimininko guli doh.gif , na vakare ejome dukra pasiimti is darzelio to pacio, tai su mielu noru ejo, dar ir smelio dezej su vaikais zaide, o vat vienas pasilikti nenori..............Mergaites atleiskit uz mano snarglius, vat kam vestuves galvoj, o kam vaiko darzelio lankymas verysad.gif  verysad.gif

Tikrai Monikiuxas nerealiai atrodei, kaip tau tiko pirmuju vestuviu suknele, graziau net nei parduotuveje kai foto rodei. Jei neklystu antroji pora per mamos vestuves, jos brolis smile.gif.
Brangioji ir as tuom gyvenu smile.gif, siandien buvo tik 2 val., kai palikau truputi verke, atejau pasiimti, ramiai prie staliuko sedejo, bet jau kai mane pamate i dudas sad.gif, man iskart per sirdi verysad.gif. Turiu dar dvi dieneles, paskui jau ir as i darba zygiuosiu.

diana79 sauniai pasiruosei, viskas liuks, ir labai priderinta viskas prie rojaus obuoliuku puosybos bus. Ech jau norisi kazkaip vel tu vestuviu thumbup.gif.
Atsakyti