Monikiuxas, visu pirma PASAKISKAI ATRODEJ< TIKRA KARALIENE
Labai dziaugiosi uz tave brangioji, labai dziugu buvo paskaityti tavo pasakojima, o sakik na atrodo su jumis sedziu, o vat nesupratau, kas per antra jaunuju pora per mamos vestuves
Nefer, manau kad 2l butelaitis manau dydokas bus, mano manymu iki 0.7 l gali buti.
diana79, na super obuoliukas
, o klausik pas jus temines vestuves su obuoliu temetika
Na ka as tau sakiau, kad ta svocia nieko nepadaris, o tu irgi dabar tilek, nieko nepasakok, paskui jauniesiems bus idomiau, jei kazko klausk, sakik as padarysiu kitaip ir viskas, tegul buna staigmena
NILE**, sveika prisijungus, viskas bus gerai, viskam pasiruosi , dar pora ideju pagausi ir bus liuks, o kiek dienu bus vestuves
QUOTE(Denira76 @ 2014 09 01, 08:43)
Alytuje, salonas " Baltoji dama", nuoma 180 lt
Oj, pas Mus Vilniuje dvigubai daugiau moketum, tikrai papigiai Vilnieties tu radai
QUOTE(diana79 @ 2014 09 01, 10:13)
Merginos, sakykite ką ruošėtės mergvakariui? Žaidimą , dovanėlę ar dar ką.... ? Mano laikas tai mergvakaris buvo paprastas, keletas merginų, namuose su daug šampano ir nusirenginėjantis vyrukus. Dabar viskas kitaip. Dabar kirpyklos jachtos sodybos, ir jokių nusirenginėjančių. O kaip man elgtis ? Ką man daryti? Papasakokit kaip kuri tvarkėtės
Oj, mes savaite pries mergvakari jaunajai siuntini atsiunteme, kuriame buvo laiskas nuo buvusiu vaikinu ir meiluziu, o pasiraseme mes vyriskais vardai, taciau tie vardai prasidejo ta raide, kuria turejo dalivauti mergaites ir dar i siuntini idejome meskiuka pliusini su sirdute, o dovana mes dareme tokia
Na ir buvo uzduotis, na as galiu duoti scenariju , kazkur yra, taciau jis rusu kalba
RaNita, viskas bus gerai brangioji, tave tiesiog panika ima, cia kaip pries ekzamina, labiau nervinasi tie , kurie mokesi, o kurie su sperom eina, tai ir pergyventi nera del ko ir taip nieko nemoka, tai va tu is tu , kurios ruosiasi ekzaminui
Oj, mergaites, o as siandien savo sunu pirma karta i darzeli nuvedziau, oj dieve tu mano, kaip jis vaiscios, ateinu ji pasiimti visi vaikai sedi valgo, o sitas ant grindu prie aukletoj kaip laukiantis suniukas savo seimininko guli
, na vakare ejome dukra pasiimti is darzelio to pacio, tai su mielu noru ejo, dar ir smelio dezej su vaikais zaide, o vat vienas pasilikti nenori..............Mergaites atleiskit uz mano snarglius, vat kam vestuves galvoj, o kam vaiko darzelio lankymas