Sveikos svočiutės
jungiuosi ir aš į jūsų gretas, tikiuosi priimsite Esu pakviesta piršliauti liepos pabaigoj, laiko dar yra, tad ramiai skaitinėju jūsų temutes. Piršliavusi esu keturiose vestuvėse, šiek tiek tos patirties kaip ir turiu, paskutinėse buvau pries penkis metus ir labai įdomu kas ir kiek yra pasikeitę
QUOTE(juliuxxx3 @ 2015 01 22, 09:45)
Sveikos svočiutės
jungiuosi ir aš į jūsų gretas, tikiuosi priimsite Esu pakviesta piršliauti liepos pabaigoj, laiko dar yra, tad ramiai skaitinėju jūsų temutes. Piršliavusi esu keturiose vestuvėse, šiek tiek tos patirties kaip ir turiu, paskutinėse buvau pries penkis metus ir labai įdomu kas ir kiek yra pasikeitę
Sveika prisijungus
QUOTE(Upokšnis @ 2015 01 22, 08:52)
Panašius pirkau
čia mūsų taurės jauniesiems
Papildyta:
Jaunieji nenorėjo balandžių, o drugelių gyvų negavome tai dariau popierinius, rašėm palinkėjimus ant kortelių ir paleidome su helio balionais po ceremonijos bažnyčioje, palyda turėjo ką veikti kol jaunuosius sveikino
QUOTE(JolantaDen @ 2015 01 22, 18:10)
Laikrastukas baigtas, deduosi dar viena pliusa
Šaunuolė
O kada vestuvės? Įdomu kada ir man pradėti darbus
Pas mus vestuvės bus kartu su krikštynomis. Gal kas panašios patirties turi?
QUOTE(Milledi* @ 2015 01 22, 19:53)
Šaunuolė
vestuves rugpjucio 8d, turiu ir krikstynu laikrastuka,irgi pati dariausi:) jei reikes - kreipkis;)
QUOTE(JolantaDen @ 2015 01 22, 21:00)
vestuves rugpjucio 8d, turiu ir krikstynu laikrastuka,irgi pati dariausi:) jei reikes - kreipkis;)
Jau kreipiuosi
Tikrai reiktų.
o kaip mes dalinsimės visa turima medžiaga ir pan.? jei negausim slaptažodžio, tai čia gal pačioms reiktų paštą susikurti, ar kaip?
QUOTE(Milledi* @ 2015 01 22, 21:21)
Jau kreipiuosi
Tikrai reiktų.
o kaip mes dalinsimės visa turima medžiaga ir pan.? jei negausim slaptažodžio, tai čia gal pačioms reiktų paštą susikurti, ar kaip?
Tikrai reiktų.
slaptazodzio turbut cia niekad negausim, nes as jau kiek komentuoju, parasiau ne vienai svociutei, ir nei viena nedave slaptazodzio, nezinau cia gal puse metu reikia komentuoti kad ji gauti, tai arba dalintis reikia cia, viesai, arba asmeninem zinutem.atsiuskit savo el.pastuka imesiu laikrastukus;)
Kas ieškojot įdomesnių spynelių Fb radau 1001dovana.lt
QUOTE(JolantaDen @ 2015 01 22, 21:34)
slaptazodzio turbut cia niekad negausim, nes as jau kiek komentuoju, parasiau ne vienai svociutei, ir nei viena nedave slaptazodzio, nezinau cia gal puse metu reikia komentuoti kad ji gauti, tai arba dalintis reikia cia, viesai, arba asmeninem zinutem.
Ot gražiausiai Man tai vaiko gimtadienis ir krikštynos ne už kalnų, tad vestuvėm rošiuosi dar tik pamažu. Pasidairau karts nuo karto, pasigaudau kokių idėjų forumuose. tačiau prie rimtų darbų neprisėdau. Tai vadinasi jei čia parašysiu tik kartais, to slaptažodžio ir negausiu
Sveikos, gal kam patiks. jaunieji po nešimo per tiltą skaitė priesaiką surašyta ant širdelės padalintos į dvi puses, po to jas sukabino ir surakino spyna ir raktelį išmetėm.
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(zigmeviltintautas @ 2015 01 22, 23:01)
Sveikos, gal kam patiks. jaunieji po nešimo per tiltą skaitė priesaiką surašyta ant širdelės padalintos į dvi puses, po to jas sukabino ir surakino spyna ir raktelį išmetėm.
Mes jauniesiems vietoj skarelės dovanojom medinę dėžutę su akmenėliu, druska , duona ir medžio gabalėliu.QUOTE(JolantaDen @ 2015 01 22, 21:00)
Ot šaunuolė
Man vestuvės liepos pabaigoj, bet vis dar tik skaitinėju, skaitinėju, ir galvoju kada čia pradėt, kažkokius rėmus scenarijui turiu, bet dar toli gražu......