Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(JolantaDen @ 2015 01 17, 01:51)
Dalyvavau vienose vesuvese ir buvo man keli isimintini zaidimai, tad noriu pasiulyti jums,gal kuris patiks ir pritaikysit savo sventei.
1. ant mix'o buteliuku uzmaukite soskes ir duokite poroms gerti,laimi kas greiciau istrauks mixiuka:)) (pati ta uzduoti dariau, tikrai nera lengva)smile.gif))
2. nupirkite didelesniu ciupa ciups, atiena kokie 4savanoriai, isideda tuos ciupus i burna ir reikia sekti pasaka.Prisijuokem juodai  biggrin.gif
jei kuri turite idomesniu zaidimiuku, prasau pasidalinti wink.gif

Pasinaudosiu ciupsu ideja drinks_cheers.gif
As dar planuoju padaryt zaidima, kad keli vyrai savanoriai, sedimaja dalimi suskaiciuotu kiek nuo alaus kamsteliu yra ant kedes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asterija @ 2015 01 17, 15:51)
Pasinaudosiu ciupsu ideja  drinks_cheers.gif
As dar planuoju padaryt zaidima, kad keli vyrai savanoriai, sedimaja dalimi suskaiciuotu kiek nuo alaus kamsteliu yra ant kedes  ax.gif

geras ir tas zaidimas;) as dar tokius paruosusi esu:
Žaidime dalyvauja poros. Kiekvienai porai po kojomis patiesiama po išskleistą laikraštį. Pora užlipa ant laikraščio ir šoka. Po kiek laiko laikraštį reikia perlenkti. Vėliau dar kartą perlenkti. Žaidimo tikslas - kojomis neliesti žemės. Taip išrenkama šauniausia pora.
Skaityti greitakalbe.
• Pakopa po pakopos;
• Molekulinis akumuliatorius;
• Komunikabilus oragiuntangiukas.
kas nepasako isgeria ,jauciu bus juoko, ne snera taip lengva pasakyti:)
Atsakyti
Labas,
Vienose vestuvėse jau turiu patirties...netikras santuokos liudijimas mums puikiai suveikė, jaunikio mama jau buvo pradėjus tikėti kad jos sūnus apsirinko žmonos pavarę lotuliukas.gif

Turiu nemažai juokingų iš įvairių vietų ir progų jaunųjų nuotraukų, būtinai ką nors sukursiu, dar planuoju daryti loteriją, kadangi nedaug svečių tai ir prizų daug ruošti nereikės o ir ilgai netruks. Loterijos aprašymą galima rasti ČIA
Vietoj dovanojamų taurių užsakiau puodelius iš smile.lt manau jie bus dažniau naudojami geriant arbatą nei taurės g.gif

Žaidimai rasti internete, tik nepamenu iš kokio psl

Stovi mergina ir vaikinas sustoja į meilės statulą ir iš kito kambario pakviečiamas žaidėjas. Vedantysis jam sako:"Ši meilės statula nemeniška, padaryk ją gražią". Tada žaidėjas sustato kaip tik nori pagal kamasutros pozas ir vedantysis sako jei mergina: "Jeigu manai, kad tai meniška - pakeisk tos merginos vietą", jei vaikinas, pasikeičia vaikinai ir taip žaidžiama visada. (Žiūrovai turės daug juoko).

Žaidimas skirtas susipažindinti vakarėlio dalyvius. Susėdę už stalo (ar bet kurioje kitoje vietoje) vienas dalyvis atsistoja, pasako savo vardą, sugalvoja ir ištaria, pavyzdžiui, gyvūno pavadinimą iš savo vardo pirmos raidės (pvz: Paulius=panda) ir tada išgeria. Tada kitas dalyvis sėdintis šalia atsistoja ir turi išvardinti prieš jį buvusių žmonių vardus ir jų sugalvotus gyvūnus, po to pasako savo vardą ir, pavyzdžiui, gyvūną iš savo pirmos raidės ir taip tęsias kol prisistato paskutinysis vakarėlio dalyvis.(Galima galvoti iš pirmųjų raidžių ne tik gyvūnus, galima ir, pavyzdžiui, augalus, profesijas ir t.t.).
Kai vakarėlis būna pačiame įkarštyje, vyrams galima pasiūlyti patikrinti savo girtumo laipsnį. Jiems paduodami flomasteriai, o už jų ant sienos – ant balto popieriaus nupiešta laipsnių skalė – 20, 30, 40 ir daugiau. Žaidėjų užduotis – pasilenkus pro kojas tiesti ranką prie „spiritometro“ ir pažymėti skalėje laipsnius. Savaime suprantama, kad kiekvienas nori būti kuo blaivesnis, todėl skalę reikia nubrėžti taip, kad mažesnį laipsnių skaičių reikėtų pasiekti kuo sunkiau, t.y vyras turėtų kuo aukščiau pakelti ranką

večiai išsiskirsto poromis. Užduotis kiekvienai porai – be rankų išvynioti ir suvalgyti saldainį, kurį paduos žaidimo vedėjas. Laimi pirmoji pora, greičiausiai išvyniojusi iš popieriuko saldainį.

Ant grindų išvyniojamas apmušalų ritinys. Moterims pasiūloma nesušlapus kojų (plačiai išsiskėtus) pereiti išilgai „upelio“. Pirmą kartą pamėginama. Tada užrišamos akys ir vėl pasiūloma pereiti „upelį“. Kitos žaidimo dalyvės neturi matyti, kaip keliauja pirmoji žaidėja. Perėjusi „upelį“ užrištomis akimis moteris pamato, kad „upelyje“ aukštielninkas gulėjo vyras (vyriškis ant apmušalų paguldomas tik tada, kai moteris jau atlikusi užduotį, tačiau akių raištis dar nenuimtas). Moteris labai sutrinka. Pakviečiama kita dalyvė, ir viskas kartojama iš naujo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cūgga: 18 sausio 2015 - 11:19
Sveikos, svočiukės :-) Vakar pakvietė ir mus būti liudininkais. Aišku, labai smagu, bet ir baisu darosi. Gerai, kad laiko yra, ką nors sugalvosim. blush2.gif Sako, kad reikės būti tik liudininkais ir nieko nedaryti labai, nes bus vedantysis. Ar man reiktų su juo susisiekti, kad pasiderinti, kada jis ką sakys, kada man? Man atrodo, kad reikia, kad žaidimai nesusidubliuotų, jeigu reikės man pasiruošti, nu net neįsivaizduoju... Minčių pilna, to norėtųsi, ir to... blink.gif Baisoka kol kas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gibisiniene @ 2015 01 18, 23:09)
Sveikos, svočiukės :-) Vakar pakvietė ir mus būti liudininkais. Aišku, labai smagu, bet ir baisu darosi. Gerai, kad laiko yra, ką nors sugalvosim. blush2.gif  Sako, kad reikės būti tik liudininkais ir nieko nedaryti labai, nes bus vedantysis. Ar man reiktų su juo susisiekti, kad pasiderinti, kada jis ką sakys, kada man? Man atrodo, kad reikia, kad žaidimai nesusidubliuotų, jeigu reikės man pasiruošti, nu net neįsivaizduoju... Minčių pilna, to norėtųsi, ir to...  blink.gif  Baisoka kol kas  verysad.gif

Sveiki,

Geriausia susisiekti su vedančiuoju ir sužinoti, koks jo vakaro planas. Gali būti, kad prisiruošit, o jis net neleis žodžio įterpti. Arba pasikliausit juo, o jis suorganizuos 1 - 2 žaidimus ir viskas ax.gif
Atsakyti
Sveikutes ir as jau ziurineju, sniukstineju. Dekui uz atsakymus.
Dar klausimas kazkuri rasete, jog kai renkami stalo komendantai vienas svecias pats pasiskambina. Kaip ten vyksta viskas? Placiau jei galima:)

Kur pirslio turta pakuosit? Stalo isporkimo ir stabdymo visus saldainius ir butelius? As galvoju gal koki lagamina linksma padaryt.
Atsakyti
QUOTE(marmoozele @ 2015 01 19, 17:11)
Sveikutes ir as jau ziurineju, sniukstineju. Dekui uz atsakymus.
Dar klausimas kazkuri rasete, jog kai renkami stalo komendantai vienas svecias pats pasiskambina. Kaip ten vyksta viskas? Placiau jei galima:)

Kur pirslio turta pakuosit? Stalo isporkimo ir stabdymo visus saldainius ir butelius? As galvoju gal koki lagamina linksma padaryt.

Turiu tokius žodžius išsisaugojusi:
PIRŠLYS: (svečiams užvalgius) Mielieji, kad mūsų pobūvis vyktų sklandžiai, kad visi svečiai būtų linksmi ir sotūs, man reikalinga pagalba.
Kaip tik šiandien rytą ruošiuosi į vestuves, išsiėmiau kostiumą, lyginuosi kelnes, girdžiu – skambina. Pasižiūriu numeris nepažįstamas. Atsiliepiu: „Labas, čia tau Tadas skambina, girdėjau, kad piršliu būsi“, tai va, sako Tadas: „jei nepaskirsi manęs stalo komendantu...“. Čia aš iškart pastebėjau, kad Tadas balsas tapo grėsmingas, aš aišku jam pabaigti sakinio neleidau ir sutikau. Taigi Tadai, pačiam prašant, skiriu tave pirmuoju stalo komendantu.
Nepraėjus nė valandai, skambina Ovidijus ir sako: „neseniai grįžau ir sužinojau, kad stalo komendantu paskyrei Tadą. Sakau: „Paskyriau“, o jis: „Tai kuo aš prastesnis?“. Aš pagalvojau: „Vienas padėjėjas gerai, du dar geriau“ Tai, kad tavęs nenuvilčiau, Ovidijau, skiriu į šį postą ir tave.

Kai grįžom su jaunaisiais, prie manęs priėjo Gintaras. Mes kaip dera vyrams, apie žvejybą, paneles ir aišku apie alų pašnekėjom. Aš pagalvojau, kad savo komandoje būtų neblogai turėti ir šį vyruką, nes jis tikrai žinos ko, kiek, kam ir kada įpilti. Taigi trečiasis stalo komendantas Gintaras.
Nu ir galiausiai, einu link stalo, man kelią užstoja Meilutė. „Kas čia vyksta??? Eilinį kartą moterų diskriminacija???“, klausia ji. Pagalvojau ir nusprendžiau, kad moterys šiandien nesijaustų diskriminuojamos, skiriu ketvirtąja komendante Meilutę.

Atsakyti
QUOTE(manilla @ 2015 01 19, 19:19)
Turiu tokius žodžius išsisaugojusi:
....

Ačiū mirksiukas.gif Ir aš ketinu pasinaudoti šia idėja ax.gif
Atsakyti
Manilla didziulis aciu:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marmoozele @ 2015 01 19, 21:35)
Manilla didziulis aciu:)  4u.gif

pasinaudosiu ir as, aciu labai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, man svočiauti teko 2014 m. rugsėji, turėjau labaitrumpą laiką pasiruošti. Dėkinga jums už idėjas, viskas praėjo puikiai turiu 2 dienų scenarijų ir daug darbelių tik nemokų įkelti nuotraukų. 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zigmeviltintautas @ 2015 01 20, 11:50)
Sveikutės, man svočiauti teko 2014 m. rugsėji, turėjau labaitrumpą laiką pasiruošti. Dėkinga  jums už idėjas, viskas praėjo puikiai turiu 2 dienų scenarijų ir daug darbelių tik nemokų įkelti nuotraukų.  4u.gif  blush2.gif

Sveikos buvusios ir busimos svociutes 4u.gif

zigmeviltintautas reikia eiti i wwww.part.lt - paveiksleliu talpykla -spaudi BROWSE - surandi savo norima paveiksliuka ir talpini (paspaudi Talpinti) _ po to jeigyu neklystu, nikopijuoji pirma ar antra nuoroda ir ja i keli i foruma (atrodo taip) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Denira76: 20 sausio 2015 - 12:04