Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(Tepaluota @ 2015 01 15, 19:55)
Po to, kai buvo ištrinta visa daug metų kaupta patirtis, nieko juokingo čia nematau. Lygiai taip pat, kaip neturiu jokio noro, kad mano foto žiūrėtų pusė LT.

as suprantu jus, bet kazin kiek reikes cia komentuoti, kad ta slaptazodi gauti?? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Asterija @ 2015 01 15, 19:41)
Jus man atleiskit, mielosios, bet man truputeli juokinga del slaptazodzio, toks jausmas, kad prasome, raketos paleidimo kodo i Rusija ar JAV  biggrin.gif
As pagalvojau, kad man nereikia jo, ka busiu pasiruosusi, ikelsiu tiesiai cia, ir kas nores, gales pasinaudoti idejom ar patarimais, juk tam cia tas forumas ir yra, kad palengvinti ta sunku ruosimasi sventei... Juk stengiames ne del saves, o del jaunimo, kuris mums suteike garbe, paliudyti Ju grazioje sventeje  4u.gif
Senbuves, arba jau patyrusios pirslienes, kurios turi slaptazodi, nesupykit, mano mintys nera skirtos kazkam asmeniskai is Jusu  mirksiukas.gif
O del mano ideju, tai liudijimo suplesimas bus geras bajeris, tikiu, kad kokiom babciunem gali istikt infarktas  lotuliukas.gif  Bet tos nemalonios pauzes ilgai netesim smile.gif
Dar gera ideja cia perskaiciau, del jaunuju bucinio, kai dainuosim karti, turesiu pasiruosus buciniu dezute, ir ten sudesiu ant lupu formos lapelio, instrukcijas ivairiu buciniu, pvz aistringas, pirmasis, senatves, juokingas ir t.t ir atrinksime poras, kurios istraukusios lapeli, tures pavaizduoti ta bucini, kurio instrukcija perskaitys, turetu but linksma  bigsmile.gif
Na o jauniesiems bus vestuvinis bucinys smile.gif

buciniu dezute ir as galvoju daryti, patiko man ta mintis thumbup.gif jus gal netycia turit sabloniukus saldainiams, ar buteliams?
Atsakyti
QUOTE(JolantaDen @ 2015 01 15, 20:07)
as suprantu jus, bet kazin kiek reikes cia komentuoti, kad ta slaptazodi gauti?? unsure.gif
Papildyta:

buciniu dezute ir as galvoju daryti, patiko man ta mintis thumbup.gif  jus gal netycia turit sabloniukus saldainiams, ar buteliams?

bandziau cia kelt, bet labai dideles gaunasi, nenoriu istampyt puslapio
jas galit ras cia
http://fotodovanos.b...no-etikete.html
http://katcia.blogsp...u-etiketes.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asterija: 15 sausio 2015 - 19:46
Labas, svočiutės 4u.gif
Jungiuosi į jūsų būrį. šiais metais ir mes su vyru keliausim į piršlius. vestuvės planuojamos rugpjūčio 15d.
Jau ir aš kažką žiūrinėjau, tačiau dar rimtai į darbus nekibau. Patys jaunieji nežino net žmonių skaičiaus ir nelabai skuba ax.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2015 01 15, 19:55)
... Lygiai taip pat, kaip neturiu jokio noro, kad mano foto žiūrėtų pusė LT.

drinks_cheers.gif Juk ir nuo smalsių jaunųjų reikia pasislėpti biggrin.gif Gali būti, kad kai kurios įlenda ir į šią temutę rolleyes.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milledi*: 15 sausio 2015 - 19:54
QUOTE(Asterija @ 2015 01 15, 20:44)
bandziau cia kelt, bet labai dideles gaunasi, nenoriu istampyt puslapio
jas galit ras cia
http://fotodovanos.b...no-etikete.html
http://katcia.blogsp...u-etiketes.html

man neleidzia parsisiusti tu sabloniuku sad.gif gal jus wordo faile turite ir galetumete man i pastuka imesti, alante86@gmail.com aciu rolleyes.gif
Papildyta:
dar man patiko mintis islydint jaunuosius miegoti dovanoti ne meiles simfonija ant paklodes,ar pagalves, o padaryti laikrodi su pozom, kad zinoti kokia valanda ka veikti biggrin.gif
cia galite paziureti kaip pasidaryti ta laikroduka:)
http://www.planuokpa...-miegoti-idejos
Atsakyti
Sveikos, as jau po vestuviu, vis neturejau laiko prisesti aprasyti.
Gruodzio 27 buvo musu svente, buvo grazus oras bet salta, -10, kazkaip nesitikejom tokio saltuko, planavom truputuka pasifotkinti lauke, bet neimanoma buvo, tai va... pradedam smile.gif
10.30 susiburimas pas jaunaji, buvau ir as, nes mano brolio vestuves, ir mama norejo kad buciau irgi., labai jaudinausi, balsas drebejo, net kalbeti negalejau, tai daug ka kalbejo pirslelis mano, bijojom kad veluosim, bet isejo atvirksciai, greitai pakalbejom isgerem sampano, atsisveikinom ir isvaziavom. Pas jaunaja atvaziavom, pamerges sutiko su klausimais, jaunasis viska atsake teisingai, tai greitai ir ten uzejom, susipazinom, pasnekejom, ....
Keliaujam i santuoku rumus, baznycios nebuvo, jaunoji antra karta isteka. Santuoku rumuose tylu ramu, vestuviu nedaug buvo, pasifotkinom, po ceremonijos pasveikinimai, sampanas. Lauke buvo l.salta, tai greitai mes susitvarkem su sveikintuojai ir iskelevom ant tilto, musu fotografai pasiule prie Zveryno tilta, grazus. paskaite priesaika jaunieji, padovanojau medine spyna su mediniu rakteliu, rakteli ismetem i upe, ir greitai i masinas, nes susalom siaubingai.
Vaziavom fotosesijos, isnuomavom http://www.studijamatrica.lt/ labai grazi vieta, rekomenduoju. 1.5 val. fotkinomes, norejau padaryti pora zaidimu palydai, bet jaunimas buvo nejudantis, tai visi dare ka norejo smile.gif bet laikas prabego gerai, linksmai.
Atvaziavom i sodyba, tevu susitikimas su duona druska, pertraukele 15 min, vestuves buvo 2 dienas, tai daiktu buvo. sveikinimai, su muzikantais aptarimai vakaro, siaip susitarem lengvai, buvo pora vieteliu kur netaip kaip norejau, bet nieko.
Pirmas uzsedimas prie stalo, pasisveikinimas, tostas uz jaunuosius, padovanojom sampano bokalus, karsto inesimas, tada pristatem kur buvom, visi isgere, dariau sveciu prisistatyma su zvake, ir palinkejimas vienu zodziu is savo vardo pirmos raides. vel valgem gerem, valdzios rinkimai, buvo gera ideja cia SM , kad paskambino pats svecias ir pasisiule but 1 komendantu ir t.t., visiems labai patiko. isrinkom meiles ministre, sesele, policininka, gaisrininka, vestuviu bureja. vel isgerem uzvalgem, is muzikantu buvo 1 zaidimas, pasaka. paskui muzikantas isleido visus parukyti, pries pirmaji jaunuju soki, man sokas, pribegu prie muzikanto , sakau cia sugalvojot, tai jis greitai pats nubego surinko visus svecius, sokis... atrodo praejo viskas sklandziai, fotografe prase, kad sveciai nepradetu sokti su jaunaisiais, tai sulaikem, buvo grazu. prasidejo sokiai-pokiai. norejau zaidimu dar padaryti, bet muzikantai vis negalejo isikisti ir turbut nenorejo, nes sveciai labai jau visi soko smile.gif tai ikalbejau sokiu konkursa padaryti.
23.20 val susedom prie stalo, buvo zidinio inesimas, paskaiciau grazius zodzius, ir po zidinio padarem smelio ceremonija. labai grazu buvo. 00 val sudainavom ilgiausiu metu, ir ejom pjaustyti torto, isleidom jaunuosius miegucio, padovanojom Meiles simfonija pagalvele, puodelius, ir dar smulkmenu....ir dar sokom dukom iki 3 val....
Rytas, 8.30 muzikantai zadina svecius, nuo 9 val kibinai su kopustu sriuba, 10 val prie stalo. Visiems sveciams pries susedant padejau pasizadejima jauniesiems ir po meiles, laimes, pinigu sausainius. iskarto sveciai pasisake, veliau jaunieji isipareigijimus...
Darem karti-karti su buciniu dezute, visiems patiko, linksmai praejo.
darem dar loterija, trauke sveciai numeriuka, ir gaudavo priza...
buvo padeka tevams, diplomai jauniesiems. Jaunieji padovanojo dovaneles tevams, senelems, ir mes gavom dovanele. isventinom jaunuosius i gaspadorius, dariau Ipuoda, kocela, NIKE kaliosus ir skribele. dar sokiai ir islydejimas svecius.
Dariau koliaza jaunuju foto is vaikystes, sveciams parasyti linkejimus buvo Jenga medines kaladeles.
Beveik kiekvienas svecias priejo ir padekojo uz linksmas vestuves, svarbiausia ir man paciai patiko, buvo minusiuku, bet kai niekas nezinojo mano scenarijaus, tai visiems patiko. Va tiek...
Linkiu busimoms svociutems linksmu ir graziu vestuviu....
Aciu uz demesi. smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaana @ 2015 01 15, 22:41)
Sveikos, as jau po vestuviu, vis neturejau laiko prisesti aprasyti.
Gruodzio 27 buvo musu svente, buvo grazus oras bet salta, -10, kazkaip nesitikejom tokio saltuko, planavom truputuka pasifotkinti lauke, bet neimanoma buvo, tai va... pradedam smile.gif
10.30 susiburimas pas jaunaji, buvau ir as, nes mano brolio vestuves, ir mama norejo kad buciau irgi., labai jaudinausi, balsas drebejo, net kalbeti negalejau, tai daug ka kalbejo pirslelis mano, bijojom kad veluosim, bet isejo atvirksciai, greitai pakalbejom isgerem sampano, atsisveikinom ir isvaziavom. Pas jaunaja atvaziavom, pamerges sutiko su klausimais, jaunasis viska atsake teisingai, tai greitai ir ten uzejom, susipazinom, pasnekejom, ....
Keliaujam i santuoku rumus, baznycios nebuvo, jaunoji antra karta isteka. Santuoku rumuose tylu ramu, vestuviu nedaug buvo, pasifotkinom, po ceremonijos pasveikinimai, sampanas. Lauke buvo l.salta, tai greitai mes susitvarkem su sveikintuojai ir iskelevom ant tilto, musu fotografai pasiule  prie Zveryno tilta, grazus. paskaite priesaika jaunieji, padovanojau medine spyna su mediniu rakteliu, rakteli ismetem i upe, ir greitai i masinas, nes susalom siaubingai.
Vaziavom fotosesijos, isnuomavom http://www.studijamatrica.lt/ labai grazi vieta, rekomenduoju. 1.5 val. fotkinomes, norejau padaryti pora zaidimu palydai, bet jaunimas buvo nejudantis, tai visi dare ka norejo smile.gif bet laikas prabego gerai, linksmai.
Atvaziavom i sodyba, tevu susitikimas su duona druska, pertraukele 15 min, vestuves buvo 2 dienas, tai daiktu buvo. sveikinimai, su muzikantais aptarimai vakaro, siaip susitarem lengvai, buvo pora vieteliu kur netaip kaip norejau, bet nieko.
Pirmas uzsedimas prie stalo, pasisveikinimas, tostas uz jaunuosius, padovanojom sampano bokalus, karsto inesimas, tada pristatem kur buvom, visi isgere, dariau sveciu prisistatyma su zvake, ir palinkejimas vienu zodziu is savo vardo pirmos raides. vel valgem gerem, valdzios rinkimai, buvo gera ideja cia SM , kad paskambino pats svecias ir pasisiule but 1 komendantu ir t.t., visiems labai patiko. isrinkom meiles ministre, sesele, policininka, gaisrininka, vestuviu bureja. vel isgerem uzvalgem, is muzikantu buvo 1 zaidimas, pasaka. paskui muzikantas isleido visus parukyti, pries pirmaji jaunuju soki, man sokas, pribegu prie muzikanto , sakau cia sugalvojot, tai jis greitai pats nubego surinko visus svecius, sokis... atrodo praejo viskas sklandziai, fotografe prase, kad sveciai nepradetu sokti su jaunaisiais, tai sulaikem, buvo grazu. prasidejo sokiai-pokiai. norejau zaidimu dar padaryti, bet muzikantai vis negalejo isikisti ir turbut nenorejo, nes sveciai labai jau visi soko smile.gif tai ikalbejau sokiu konkursa padaryti.
23.20 val susedom prie stalo, buvo zidinio inesimas, paskaiciau grazius zodzius, ir po zidinio padarem smelio ceremonija. labai grazu buvo. 00 val sudainavom ilgiausiu metu, ir ejom pjaustyti torto, isleidom jaunuosius miegucio, padovanojom Meiles simfonija pagalvele, puodelius, ir dar smulkmenu....ir dar sokom dukom iki 3 val....
Rytas, 8.30 muzikantai zadina svecius, nuo 9 val kibinai su kopustu sriuba, 10 val prie stalo. Visiems sveciams pries susedant padejau pasizadejima jauniesiems ir po meiles, laimes, pinigu sausainius. iskarto sveciai pasisake, veliau jaunieji isipareigijimus...
Darem karti-karti su buciniu dezute, visiems patiko, linksmai praejo.
darem dar loterija, trauke sveciai numeriuka, ir gaudavo priza...
buvo padeka tevams, diplomai jauniesiems. Jaunieji padovanojo dovaneles tevams, senelems, ir mes gavom dovanele. isventinom jaunuosius i gaspadorius, dariau Ipuoda, kocela, NIKE kaliosus ir skribele. dar sokiai ir islydejimas svecius.
Dariau koliaza jaunuju foto is vaikystes, sveciams parasyti linkejimus buvo Jenga medines kaladeles.
Beveik kiekvienas svecias priejo ir padekojo uz linksmas vestuves, svarbiausia ir man paciai patiko, buvo minusiuku, bet kai niekas nezinojo mano scenarijaus, tai visiems patiko. Va tiek...
Linkiu busimoms svociutems linksmu ir graziu vestuviu....
Aciu uz demesi. smile.gif 4u.gif  4u.gif  4u.gif

jus saunuole,is jusu pasakojimo matosi kad svente buvo superine, as irgi laukiu su nerimu rugpjucio,tikiuosi ir as galesiu pasidalinti tik gerais potyriais:))) o sakykit, kur jus tuos kaliosus naikinius daretes ir ta kocela?man visai patinka ta mintis, kazkas naujesnio, ne tik ziurstelis ir skrybelele:)
Atsakyti
QUOTE(JolantaDen @ 2015 01 16, 00:44)
jus saunuole,is jusu pasakojimo matosi kad svente buvo superine, as irgi laukiu su nerimu rugpjucio,tikiuosi ir as galesiu pasidalinti tik gerais potyriais:))) o sakykit, kur jus tuos kaliosus naikinius daretes ir ta kocela?man visai patinka ta mintis, kazkas naujesnio, ne tik ziurstelis ir skrybelele:)

Kaliosus pirkau turgui, vyras su dazais nupiese NIKE zenkliuka, atrode fainai, tai jaunasis iki sventes pabaigos ir pravaiksciojo smile.gif ir kocela, vyras isdegino darbe.
Visai pamirsau viska nufotkinti, paskutinem dienom darem, nespeau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JolantaDen @ 2015 01 15, 22:44)

Kaliošų būna pirkti ir parduotuvėse, o užrašus galima užklijuoti lipniu popieriumi. Spalvų pasirinkimas didelis ax.gif
Atsakyti
o kokia esme tu kaliosu su nike zenklu? g.gif
Atsakyti
Sveikos svociutes :-)
Jungiuosi i jusu buri, netiketai esam nustebinti ir pakviesti buti liudininkais rugpjucio 15 d. Laiko manau marios, kaangi sedziu namie su leliuku jau skaitineju jusu temutes :-) ideju idomiu yra, aisku galvoj dar makalyne labai kazkuo pasidalinti negaliu, kai susidelios viskas tada :-). Obijau kad jaunoji neuzklystu :-)
Atsakyti
QUOTE(~tomega~ @ 2015 01 16, 14:10)
Sveikos svociutes :-)
Jungiuosi i jusu buri, netiketai esam nustebinti ir pakviesti buti liudininkais rugpjucio 15 d. Laiko manau marios, kaangi sedziu namie su leliuku jau skaitineju jusu temutes :-) ideju idomiu yra, aisku galvoj dar makalyne labai kazkuo pasidalinti negaliu, kai susidelios viskas tada :-). Obijau kad jaunoji neuzklystu :-)

Dar noriu paklausti kuriuo metu tuos akmenukis jauniesiems duot issirinkti?
Atsakyti
Dalyvavau vienose vesuvese ir buvo man keli isimintini zaidimai, tad noriu pasiulyti jums,gal kuris patiks ir pritaikysit savo sventei.
1. ant mix'o buteliuku uzmaukite soskes ir duokite poroms gerti,laimi kas greiciau istrauks mixiuka:)) (pati ta uzduoti dariau, tikrai nera lengva)smile.gif))
2. nupirkite didelesniu ciupa ciups, atiena kokie 4savanoriai, isideda tuos ciupus i burna ir reikia sekti pasaka.Prisijuokem juodai biggrin.gif
jei kuri turite idomesniu zaidimiuku, prasau pasidalinti wink.gif
Atsakyti