Jus man atleiskit, mielosios, bet man truputeli juokinga del slaptazodzio, toks jausmas, kad prasome, raketos paleidimo kodo i Rusija ar JAV
As pagalvojau, kad man nereikia jo, ka busiu pasiruosusi, ikelsiu tiesiai cia, ir kas nores, gales pasinaudoti idejom ar patarimais, juk tam cia tas forumas ir yra, kad palengvinti ta sunku ruosimasi sventei... Juk stengiames ne del saves, o del jaunimo, kuris mums suteike garbe, paliudyti Ju grazioje sventeje
Senbuves, arba jau patyrusios pirslienes, kurios turi slaptazodi, nesupykit, mano mintys nera skirtos kazkam asmeniskai is Jusu
O del mano ideju, tai liudijimo suplesimas bus geras bajeris, tikiu, kad kokiom babciunem gali istikt infarktas
Bet tos nemalonios pauzes ilgai netesim
Dar gera ideja cia perskaiciau, del jaunuju bucinio, kai dainuosim karti, turesiu pasiruosus buciniu dezute, ir ten sudesiu ant lupu formos lapelio, instrukcijas ivairiu buciniu, pvz aistringas, pirmasis, senatves, juokingas ir t.t ir atrinksime poras, kurios istraukusios lapeli, tures pavaizduoti ta bucini, kurio instrukcija perskaitys, turetu but linksma
Na o jauniesiems bus vestuvinis bucinys