Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(cūgga @ 2015 01 11, 18:40)
Sveikos, jungiuosi į gretas, tik vestuvės šiek tiek kitokios nes vestuvės+krikštynos ir liudininkai ir krikštatėviai būsime, kaip ruoštis tokiai šventei neįsivaizduoju  smile.gif

sveikutes, esu naujoke sitame forume ir nesurantu kaip gauti ta slaptazodi, kad galeciau matyti visas ikeltas foto ir pati galeciau jomis dalintis ir diskutuoti forumuose....
Atsakyti
Sveikos merginos,

rugpjucio 1 d pirsliausiu brolio vestuvese smile.gif Tuokiasi jis antra karta, jaunoji pirma, jau yra vaikelis, bet baznycioj dar nebuve, todel tiesiu taikiniu ten smile.gif
Noriu dalyvauti diskusijose, nes galima pasigaut nauju minciu, nors viskas panasiai pas visus buna smile.gif
As bandysiu ruostis siems procesams:
Pradziai, kol sveciai lauks jaunuju, jiems bus duotas naujoviskas Polaroid fotikas, prasysim, kad darytu selfie, klijuotu i knyga ir rasytu palinkejima, turetu but thumbup.gif
Pagaminsim netikra santuokos liudijima, ir besigincydami su pirsliu kas skaitys, netycia suplesysime rolleyes.gif
Dar gaminsim zurnala "zmones", aprasysiu viska, nes pati juos supazindinau, todel zinau viska smile.gif blush2.gif
Na ir dar daug visokiu visokiu reikaliuku....
Kai senbuviu manymu, jau busiu uzsitarnavus slaptazodzio, lauksiu az drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Asterija @ 2015 01 14, 22:19)
Sveikos merginos,
rugpjucio 1 d pirsliausiu brolio vestuvese smile.gif Tuokiasi jis antra karta, jaunoji pirma, jau yra vaikelis, bet baznycioj dar nebuve, todel tiesiu taikiniu ten smile.gif
Noriu dalyvauti diskusijose, nes galima pasigaut nauju minciu, nors viskas panasiai pas visus buna smile.gif
As bandysiu ruostis siems procesams:
Pradziai, kol sveciai lauks jaunuju, jiems bus duotas naujoviskas Polaroid fotikas, prasysim, kad darytu selfie, klijuotu i knyga ir rasytu palinkejima, turetu but  thumbup.gif
Pagaminsim netikra santuokos liudijima, ir besigincydami su pirsliu kas skaitys, netycia suplesysime  rolleyes.gif
Dar gaminsim zurnala "zmones", aprasysiu viska, nes pati juos supazindinau, todel zinau viska smile.gif blush2.gif
Na ir dar daug visokiu visokiu reikaliuku....
Kai senbuviu manymu, jau busiu uzsitarnavus slaptazodzio, lauksiu az  drinks_cheers.gif

hm...cia reikia uzsitarnauti spaltazodi?tai ne visos cia ji gauna...://
Atsakyti
QUOTE(Asterija @ 2015 01 14, 21:19)
Sveikos merginos,
...
Pagaminsim netikra santuokos liudijima, ir besigincydami su pirsliu kas skaitys, netycia suplesysime 

gera mintis suplesyti netycia biggrin.gif

o kaip padaryti ji netikra, bet panasu i tikra? Kokie dabar tie santuoku pazymejimai? Nes musu su vyru, tai "ruzavas". Tai jei tokie patys visdar, tai reiktu nuskanuot ir padirbejus fotoshopu atspausdint ant paprasto lapo rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(JolantaDen @ 2015 01 14, 23:53)
hm...cia reikia uzsitarnauti spaltazodi?tai ne visos cia ji gauna...://

tai lygtais pacioje pirmoje zinuteje "instrukcija" ax.gif
Atsakyti
dabar tik supratau esme, kaip gauti ta slaptazodi.as blondine atleiskit man biggrin.gif biggrin.gif
patiko ir man ta ideja su netikru santuokos pazymejimu:) pasakiau saviskiui, sako zmones soka gaus pamate kad mes ji ale sulesem biggrin.gif biggrin.gif reikes prasyti vyro kad prie photoshopo pasedetu, jei padarys,pasidalinsiu su visom wink.gif
Papildyta:
QUOTE(svajokle* @ 2014 11 25, 18:53)
pabandziau visas nuorodas unsure.gif deja nei vieno failo nera,kas kurs sekancia temute jei nera failu reiktu visai istrynti unsure.gif  gal kuri man pades  mirksiukas.gif kadangi pirsliausim pirma kart reikia informacijos nuo a iki z kaip viskas vyksta  ax.gif

as irgi ziurejau tas nuorodas, man nei vienos neatidare... sad.gif

Papildyta:
QUOTE(mamaana @ 2014 11 25, 21:40)
Del pagalbos tai tikrai reikia, dabar delioju scenariju, ir nezinau kada daryti seimos zydini, apie 12 nakties ar anksciau, ir del smelio ceremonijos galvoju padaryti po pirmojo sokio, kazkaip neisivaizduoju, padekit kas gali, pasiulikit ideju. Aciukas

seimos zidini planuojam inesti apie 22val,o smelio ceramonija galvoju daryti po zidinio inesimo arba po santuokos liudijimo iteikimo(na kad sutvirtintu dar karteli vienas kitam istartus izadus) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JolantaDen: 15 sausio 2015 - 00:25
Žiūrėjau jūtūbėj sutrumpintą vestuvių video, mačiau, kad jaunieji buvo išdidinę ir įrėminę tėvų vestuvines foto. Gal esat matę, kas ir kaip vyksta toliau?
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2015 01 15, 09:51)
Žiūrėjau jūtūbėj sutrumpintą vestuvių video, mačiau, kad jaunieji buvo išdidinę ir įrėminę tėvų vestuvines foto. Gal esat matę, kas ir kaip vyksta toliau?

gal cia dovanas tokias dovanojo teveliams?smile.gif
Atsakyti
nesuprantu, kodel man neatidaro nei vienos nuorodos is 1 puslapio ? verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2014 09 23, 14:08)
Labas busima svociute  drinks_cheers.gif
saldainiukus as vyniojau i folija savaite pries vestuviu diena (man visiskai nesunku buvo vyniot i folija o i popieriukus tai teko padirbet ypac kampus grazius padaryt doh.gif

Juostos tokias daro "Ideju plunksna" Uzeikit i Ju Fb. rasit daugiau pvz.  mirksiukas.gif  ten daug graziu darbu  wub.gif
user posted image

sveiki, gal turite jus saldainiuku maketuka?buciau labai dekinga jei galetume atsiusti, nes is pirmo puslapio kur yra etiketes man jo neatidaro sad.gif(
Atsakyti
sveikos svociutes smile.gif eisim su vyru pirlsiauti rugpjucio 8d. pasidariau sioki toki scenariju.(bet manau dar si bei ta pakoreguosiu)
SANTUOKA BAŽNYČIOJE
Isdalinti ziedlapius poroms,sveciams.
Po santuokos prie baznycios geriamas sampanas, uzkandizuajame sumustiniais.
GAMTOJE:
1. Nesimas per tilta – spineles surakinimas
2. Uzkandziavimas
3. Keli zaidimai poroms
SODYBA
• Uzduotys jauniesiems – ruosia sveiciai
• Sutikimas su duona, druska ir vandeniu
• Stalo ispirkimas
• 10min apsitvarkyti,pasigrazinti,nusinesti daiktus
• Sveikinimai
Pirmas uzsedimas:
 Pristatome dokumentus ir nauja seima
 Tostas uz jaunuosius
VALGOME KARTUS!
 Stalo Valdzios isrinkimas
 zidinio inesimas
 Smelio ceramonija
SUSIPAZINIMAS
Dektine karti(praves muzikantas).
Pirmas pakilimas - SOKIAI:
 Jaunuju valsas
 Tevu sokis
ANTRAS UZSEDIMAS
1. Zaidimai
2. Jaunuju padeka tevams
12 VALANDA –fejeverkai,danuojame ilgiausiu metu. Geriamas sampanas
JAUNUJU TORTAS
JAUNOSIOS PUOKSTES METIMAS IR KELIARAIScio nuemimas
JAUNUJU ISLYDEJIMAS MIEGOTI

Dar sugalvojau vietoj palinkejimu knygos: padarysiu dezute su vardais ir data i ta dezute bus sudetos medines sirdeles(kiek sveciu tiek sirdeliu)(sirdeles pirkausi aliexpress.com) ir ta dezute padesiu kokioj grazioj matomoj vietoj , parasysiu kad reikia ten parasyti jauniesiams palinekjimus. ir kita diena ta dezute iteiksime jauniesiams:)

Atsakyti
QUOTE(JolantaDen @ 2015 01 15, 11:55)
gal cia dovanas tokias dovanojo teveliams?smile.gif

O koks tikslas tokios dovanos? Juk, neabejoju, tėveliai turi g.gif
Atsakyti
Jus man atleiskit, mielosios, bet man truputeli juokinga del slaptazodzio, toks jausmas, kad prasome, raketos paleidimo kodo i Rusija ar JAV biggrin.gif
As pagalvojau, kad man nereikia jo, ka busiu pasiruosusi, ikelsiu tiesiai cia, ir kas nores, gales pasinaudoti idejom ar patarimais, juk tam cia tas forumas ir yra, kad palengvinti ta sunku ruosimasi sventei... Juk stengiames ne del saves, o del jaunimo, kuris mums suteike garbe, paliudyti Ju grazioje sventeje 4u.gif
Senbuves, arba jau patyrusios pirslienes, kurios turi slaptazodi, nesupykit, mano mintys nera skirtos kazkam asmeniskai is Jusu mirksiukas.gif
O del mano ideju, tai liudijimo suplesimas bus geras bajeris, tikiu, kad kokiom babciunem gali istikt infarktas lotuliukas.gif Bet tos nemalonios pauzes ilgai netesim smile.gif
Dar gera ideja cia perskaiciau, del jaunuju bucinio, kai dainuosim karti, turesiu pasiruosus buciniu dezute, ir ten sudesiu ant lupu formos lapelio, instrukcijas ivairiu buciniu, pvz aistringas, pirmasis, senatves, juokingas ir t.t ir atrinksime poras, kurios istraukusios lapeli, tures pavaizduoti ta bucini, kurio instrukcija perskaitys, turetu but linksma bigsmile.gif
Na o jauniesiems bus vestuvinis bucinys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asterija @ 2015 01 15, 18:41)
Jus man atleiskit, mielosios, bet man truputeli juokinga del slaptazodzio, toks jausmas, kad prasome, raketos paleidimo kodo i Rusija ar JAV  biggrin.gif

Po to, kai buvo ištrinta visa daug metų kaupta patirtis, nieko juokingo čia nematau. Lygiai taip pat, kaip neturiu jokio noro, kad mano foto žiūrėtų pusė LT.
Atsakyti