Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(marmoozele @ 2014 11 26, 20:35)
Sveikutes,
As jau prisistacius:)
Po svenciu pradesiu turima scenariju redaguot:)
Kas ta buciniu dezute labai idomu:)
Labas visoms naujoms smile.gif tikiuosi musu bus daug ir viena kitai padesim!

Bučinių dėžutės naudojamos, kai iš jaunųjų pradedama reikalauti bučinio biggrin.gif Kad jauniesiems būtų lengviau išmokti, juos mokina ne piršliai, o svečiai. Dėžutėse įdėta kiekvieno bučinio instrukcija ir svečias turi pamokyti pagal gautą instrukciją. Internete yra pavyzdžiai mirksiukas.gif
Aš dėžučių nenaudojau ax.gif Per rankas siunčiau širdelę ir svečiai rinkosi numerį biggrin.gif
Atsakyti
Gera ideja, del sirdeliu, as irgi planuoju kokias korteles ar lupu formos lapeliu padaryti, kad greiciau ir lengviau butu smile.gif

Turiu delema del sukneles, gal galit patarti kokia spalva isrinkti suknelei ziema, koki stiliu, nes ir labai lengvos nesinori, o nuomos salonai siulo tik vasarinius variantus smile.gif arba undineles stilius. jau pasimeciau smile.gif patarkit.
Atsakyti
Svociutes, patarkit, labai patiko ideja su gintaro dulkem, ziemos metu, kokiam inde , prietaise tai galima padaryti, nes kazkaip lauzo nesinori, ir nezinia kaip su oru bus. ka patarsit. Aciukas
Atsakyti
QUOTE(mamaana @ 2014 12 10, 23:04)
Svociutes, patarkit, labai patiko ideja su gintaro dulkem, ziemos metu, kokiam inde , prietaise tai galima padaryti, nes kazkaip lauzo nesinori, ir nezinia kaip su oru bus. ka patarsit. Aciukas

Labas vakaras

na mes darėmė vasaros metu ir lauža kurėm šašlykinėj biggrin.gif iki jos dariau taka is stiklainiuku aptrauktu tampomu popieriumi kur viduje degė žvakelė. Kitaip tos ceremonijos ir nepadarysi be laužo nes tie deganty sakai galiausiai pradeda skleisti savo kvapa smile.gif plius daug dumu buna. o dideliam lauže to irgi nepadarysi tad lieka kažkoks aukuras arba nedidele kepsnine tikrai viskas gaunasi gražiai ir gerai.
Atsakyti
Jei neklystu, tai Senukuose mačiau tokių mini aukurų ax.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma, paieskosiu. nerasiu aukuro, nedarysiu smile.gif bus fejerverkai su bengalo ugnelem smile.gif
Svociutes, ka dar galima padovanoti islydint nakciai, mano jaunoji nescia, tai kazko nelabai iteiksi smile.gif ir surio nebus, nes mano manymu ne i tema gausis smile.gif nupirkau puodukus, uzrasiau ju inicialus, galvoju pagalvele nupirkti su meiles simfonija (pati jau nespesiu padayrti) ka dar galima ?
Atsakyti
Sveikos svočiutės 4u.gif Jungiuosi ir aš prie jūsų ax.gif Startas sausio 3d swoon.gif Bandysim kažką kurt ir viską susipirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(manilla @ 2014 12 17, 21:47)
Sveikos svočiutės 4u.gif Jungiuosi ir aš  prie jūsų ax.gif Startas sausio 3d swoon.gif Bandysim kažką kurt ir viską susipirkt biggrin.gif

Prasom-prasom.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Norėjau paklaust rinkot ar tik meilės ministrą ar ir ministrę g.gif Vieni sako taip,kiti kitaip,tai ir pasimečiau g.gif Ir kokią jiems atributiką įteikt g.gif Kažkaip pastrigau su šituo ax.gif
Atsakyti
Sveikos scociutes 4u.gif turiu klausima toms kurios jau ne pirma kart svociaujat gal netycia turit austa juosta su uzrasu marsalka? Gal ji jums nereikalinga ax.gif blush2.gif mielai ja nupirkciau aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
Sveikos svociutes! Jungiuosi i jusu gretas. Esame pakviesti pirsliauti liepos gale. Gyvenime esu dalyvavusi tik savo vestuvese, o apie pirsliavima tai isvis nenusimanau, tad tikiuosi jusu palaikymo ir patarimu ax.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi į gretas, tik vestuvės šiek tiek kitokios nes vestuvės+krikštynos ir liudininkai ir krikštatėviai būsime, kaip ruoštis tokiai šventei neįsivaizduoju smile.gif
Atsakyti