Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(mamaana @ 2014 11 09, 00:47)
negaliu atidaryti pirmam puslapi failus, o ten tiek idomaus, gal kas galetu pagelbeti?
Buciau labai dekinga  4u.gif  4u.gif

Nu as ziurejaus,tai ne visi failai jau yra,bet dauguma atidaro,tik siustis reiktu naudojant maza sparta:)
Atsakyti
Man nei vienas neatidare, bandziau per google chrome, gal del to, darbe pabandysiu su explorer, gal kitaip leis atsiusti
Atsakyti
Man ir nei viena nuoroda neatsidaro nei per explorer nei per chrome, nors ir spaudžiu maža sparta - rašo "Įyko klaida generuojant nuorodą" verysad.gif
Atsakyti
Taip, ir man ta pati raso, o tiek geros info yra. L.gaila, kad neatsidaro unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaana @ 2014 11 10, 17:00)
Taip, ir man ta pati raso, o tiek geros info yra. L.gaila, kad neatsidaro  unsure.gif

Nesuprantu kodel neatidaro,gal reikalinga kokia programa?
Atsakyti
laba diena svočiutės

g.gif dar gal prieš pora savaičių atidarydavo visas praktiškai o dabar ir man neleidžia
Atsakyti
Kai kuriuos leidžia atsisiųsti
Atsakyti
Man pirmus 4 leido atidaryti, o viso kito ne sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaana @ 2014 11 11, 10:49)
Man pirmus 4 leido atidaryti, o viso kito ne sad.gif

Bandykit kitą dieną unsure.gif
Atsakyti
Ant kai kurių rašo, kad failo talpinimo laikas baigėsi
Atsakyti
Sveikutes,jungiuosi ir as prie zieminiu liudininkiu (svociu) biggrin.gif vestuves gruodzio 27 4u.gif tikrai akys baigia isvarvet nuo senu temu slaitymo blink.gif kai ka uzsirasiau (aciu visoms darbstuolems) bet vistiek klausimu yra.
Vestuves netradicines,jauniesiems po 40m, gyvena daug metu,turi dukra ir jaunajai antros o jaunikiui pirmos vestuves. Aisku i baznycia neisim tai atpuola daug pasiruosimo, ir islydeti nereikes smile.gif
Gal kas turi patirties tokiose vestuvese ir dar ziema?
I zaksa eisim sesiese, ryte,o pati svente nuo 18 val ir zmoniu bus 45, galvoju kur prie kauno rotuses rasti nedideli tilteli? norisi palikti kazkokias tradicijas nes jaunieji tal laabai jaunatviski biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chrizantema @ 2014 11 11, 15:13)
Vestuves netradicines,jauniesiems  po 40m.

Jėtau, kaip aš norėčiau į tokias vestuves, kaip man gražu, kai tuokiasi brandūs žmogai wub.gif Ir veselia smagi turėtų būti, kažkodėl iškart šitoj vietoj matau kažkieno iš savo kompanijos vestuves, nors beveik visi "ištekėję" laugh.gif
Atsakyti