Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(Upokšnis @ 2014 10 29, 07:45)
Pagal jaunųjų norus - mūsų atveju nebuvo laiko ieškoti vienodų  ax.gif Nors prie didelių norų - galima buvo tuo užsiimti  rolleyes.gif

Kokią spalvą patartumėt pamergėms prie tokios spalvos suknelės priderinti?
https://www.facebook...a...e=1
Atsakyti
QUOTE(Jūra Aitė @ 2014 10 29, 15:29)
Kokią spalvą patartumėt pamergėms prie tokios spalvos suknelės priderinti?
https://www.facebook...a...e=1

Na gal jums ir nelabai reiia prie ju derintis. Gal kuri atssisiuntinejot is sio tinklapio

http://www.ericdress...s-10990212.html

as apie tokia galvoju
Atsakyti
Na jei nuomosites is sio salono visada galit pasitarti su Jūrate, ji viena is savininku, ji tikrai patars kas tiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kritulis @ 2014 10 29, 15:43)
Na gal jums ir nelabai reiia prie ju derintis. Gal kuri atssisiuntinejot is sio tinklapio

http://www.ericdress...s-10990212.html

as apie tokia galvoju

Aš tai nerizikuočiau pirkti nesimatavus. Mes su seserimi svočios ir vestuvinę suknelę nusipirkom tam pačiam salone. Daug matavomės ir tai ne taip jau lengva buvo apsispręsti. Be to, suknelės nuotraukose ir iš tikrųjų visada skiriasi. O tose nebrangiose kopijuotojų parduotuvėse niekada nededa tikrų savo suknelių nuotraukų, o įdeda originalias nuotraukas tos firmos, nuo kurios nukopijavo modelį. Nepirkau aš pati internetu šventinės suknelės niekada, bet kaimynė bandė nebrangiai parsisiųsti iš Kinijos. Kai parodė ką gavo, tai gal mėnesį laiko juokėmės. Gerai, kad tik 300 litų kainavo, nes su tokia suknele net į Heloweeną būtų gėda eiti.
Sesuo suknelę ketina 2 kartus apsirengti, nes dar vienas didelis balius šią žiemą nusimato, todėl ir pirko . Manau, kad 600 litų už suknelę, kai ji ne vienam kartui-normali kaina.
O pamergėms turbūt bandysim nuvažiuot į Gariūnus paieškot suknelių. Gal rasime ką nors nebrangaus. Turėjo ir salone vieną labai gražų modelį, bet gal spalva šiek tiek ryškoka-koralinė. Būtų nuostabu rasti panašias sukneles, tik šiek tiek švelnesnės spalvos-persikinės.
Atsakyti
Na 600 uz ne vienam kartai tai visai normaliai. As pries metus kai pirsliavau issinuomavau uz 250 bet gavosi taip kad ilipau i smala ir suknele istepiau tai tego dar bauda damoket 200 tai brangoka kaip vienam kartui gavosi verysad.gif

as buvau vienose vestuvese tai pamerges ciklamenines buvo bet man asmeniskai pastelines spalvos gražiau žiūrisi :

Tai gal ir kaune urmo miestelyje nemazai turetu but pasirinkimo cia jau kaunieciu reikia klaust smile.gif

O gal turi ir to modelio nuotrauka kur norss?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kritulis: 29 spalio 2014 - 22:27
QUOTE(Jūra Aitė @ 2014 10 29, 17:21)
Aš tai nerizikuočiau pirkti nesimatavus. Mes su seserimi svočios ir vestuvinę  suknelę nusipirkom tam pačiam salone. Daug matavomės ir tai ne taip jau lengva buvo apsispręsti. Be to, suknelės nuotraukose ir iš tikrųjų visada skiriasi. O tose nebrangiose kopijuotojų parduotuvėse niekada nededa tikrų savo suknelių nuotraukų, o įdeda originalias nuotraukas tos firmos, nuo kurios nukopijavo modelį. Nepirkau aš pati internetu šventinės suknelės niekada, bet kaimynė bandė nebrangiai parsisiųsti iš Kinijos. Kai parodė ką gavo, tai gal mėnesį laiko juokėmės. Gerai, kad tik 300 litų kainavo, nes su tokia suknele net į Heloweeną būtų gėda eiti.
Sesuo suknelę ketina 2 kartus apsirengti, nes dar vienas didelis balius šią žiemą nusimato, todėl ir pirko . Manau, kad 600 litų už suknelę, kai ji ne vienam kartui-normali kaina.
O pamergėms turbūt bandysim nuvažiuot į Gariūnus paieškot suknelių. Gal rasime ką nors nebrangaus. Turėjo ir salone vieną labai gražų modelį, bet gal spalva šiek tiek ryškoka-koralinė. Būtų nuostabu rasti panašias sukneles, tik šiek tiek švelnesnės spalvos-persikinės.

Pamergėms sukneles jaunoji perka unsure.gif
Atsakyti
O aš siunčiausi ir likau patenkinta thumbup.gif
Tik va pati durna galva paėmiau didesnę, kad "vdrug netilpsiu, geriau tegu kabo" doh.gif Nu ir kabėjo.. Tai siaurinau biggrin.gif
Vyrui kostiumą irgi pirkom, viskas super.

Kelios svočios irgi siuntėsi, rodėsi, patenkintos buvo.
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 10 30, 08:55)
O aš siunčiausi ir likau patenkinta  thumbup.gif

Iš kur siuntėtės?
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2014 10 30, 07:59)
Pamergėms sukneles jaunoji perka  unsure.gif

Tai, kad mano pamergės dar pačios neuždirba- moksleivės, o aš noriu gražių vestuvių.
Atsakyti
QUOTE(Jūra Aitė @ 2014 10 30, 11:57)
Tai, kad mano pamergės dar pačios neuždirba- moksleivės, o aš noriu gražių vestuvių.

O Jūs Vln? Vienam salone mačiau nemažą suknelių pasirinkimą pamergėms: ir ilgų, ir trumpų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūra Aitė @ 2014 10 30, 12:57)

Aš kažko nesupratau, čia svočių forume jaunoji sėdi??? Ne šiaip skaito bet aktyviai reiškiasi?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 10 31, 10:34)
Aš kažko nesupratau, čia svočių forume jaunoji sėdi??? Ne šiaip skaito bet aktyviai reiškiasi??  g.gif

Va, kodel niekada nesinori cia nei labai viesintis, nei foto savo darbeliu kelti, nes tos jaunosios visur sniukstineja.. doh.gif
Atsakyti