Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(DeLarge @ 2014 10 22, 13:06)
Sveikos, jungiuosi į jūsų smagią kompaniją, nors iki mano svočiavimo dar daugiau nei pusmetis, bet jau pradedu domėtis kas ir kaip, nes tokios atsakingos pareigos pirmą kartą tenka, labai myliu būsimus jaunavedžius ir noriu jiems padaryti gražią šventę, norisi kažko naujo, nematyto ir jaunatviško. Žurnalą "Žmonės" daro čia: http://www.fotodovan...h...ikraÅ”tukai
bet galima ir pačiai susimaketuoti. Man labai patiko kelialapio idėja: http://fotodovanos.b.....is kelialapis  gaila, kad maniškiai jau jį matė, todėl galvoju sujungt laikraštuko ir sveikinimų knygos idėją į vieną: sveikinimo knygos pradžioje būtų jaunųjų nuotraukos - iš pradžių vaikystės, jaunystės, paskui bendros, keli faktai apie juos ir jų istorija, toliau įvadas į vestuves (dar nesumąsčiau kas tai galėtų būti) ir tada jau tuščia vieta sveikinimams, jei liks vietos gale pasiūlysiu įklijuot ten vestuvių, o veliau gal ir vaikučių nuotraukas, nes dažnai sveikinimų knygos lieka pustuštės.
Beje, kodėl man nepavyksta nieko atsisiųsti iš pirmo puslapio nuorodų? Ar ten reik mokėt pinigus už parsisiuntimą?

man ir laabai super ta ideja su kelialapiu. tik nesumastau kaip ir kur jį panaudot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnuTinka @ 2014 10 22, 13:16)
man ir laabai super ta ideja su kelialapiu. tik nesumastau kaip ir kur jį panaudot biggrin.gif

Vesutvėse, kuriose buvau piršliai antrą dieną tiesiog įteikė kaip dovaną jauniesiems.
Atsakyti
QUOTE(AgnuTinka @ 2014 10 22, 13:16)

Kelialapį įteikėm, kai lydėjom miegoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DeLarge @ 2014 10 22, 13:06)
Sveikos, jungiuosi į jūsų smagią kompaniją, nors iki mano svočiavimo dar daugiau nei pusmetis, bet jau pradedu domėtis kas ir kaip, nes tokios atsakingos pareigos pirmą kartą tenka, labai myliu būsimus jaunavedžius ir noriu jiems padaryti gražią šventę, norisi kažko naujo, nematyto ir jaunatviško.
Beje, kodėl man nepavyksta nieko atsisiųsti iš pirmo puslapio nuorodų? Ar ten reik mokėt pinigus už parsisiuntimą?

Sveika prisijungus smile.gif

Kad man leido normaliai atsisiusti tik reikia rinktis ten kur maza sparta smile.gif pabandykit turetu pavykti
Atsakyti
akys išvarvėjo... nuo senų temų skaitymo blink.gif sakykit kokiais žoždžiais ar kokia mintim dovanojot meilės simpfonijos paklodę? nes aš ruošiuos dovanoti varškės (sūriui), saldainių su pozom (pasistiprint), o paklodę? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnuTinka @ 2014 10 24, 11:24)
akys išvarvėjo... nuo senų temų skaitymo blink.gif  sakykit kokiais žoždžiais ar kokia mintim dovanojot meilės simpfonijos paklodę? nes aš ruošiuos dovanoti varškės (sūriui), saldainių su pozom (pasistiprint), o paklodę?  smile.gif

Kad turetu kuo pasiklot ir uzsiklot smile.gif as kai piršliavau tai nedariau jos net smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kritulis @ 2014 10 24, 14:58)
Kad turetu kuo pasiklot ir uzsiklot smile.gif as kai piršliavau tai nedariau jos net smile.gif

man tai labai ši mintis labai patiko smile.gif ir kiek vestuvese esu buvus tai niekur dar nemačiau smile.gif darysiu ant dvigules paklodės tik nžn kaip gausis. jei neišeis tai kažką kita mastysiu smile.gif vestuvės dar toli - turiu laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnuTinka @ 2014 10 27, 21:29)
darysiu ant dvigules paklodės

Pati darysit ar ieškosit pagalbos kur nors?
Atsakyti
Mergicos, gal kuri žurnalą "Žmogai" maketavotės pati ir turit "paruoštuką", kuriuo nebūtų gaila pasidalinti? ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Noriu paklaust Jūsų nuomonės, ar reikia derinti svočios ir pamergių sukneles?
Man vestuvės labai greitai-2015.01.01. Viską nuspręst turiu labai greit, o neaiškių dalykų begalė.
Atsakyti
QUOTE(Jūra Aitė @ 2014 10 28, 16:53)
ar reikia derinti svočios ir pamergių sukneles?

O čia jau kaip patys norit.
Atsakyti
QUOTE(Jūra Aitė @ 2014 10 28, 17:53)
Sveikos merginos,
Noriu paklaust Jūsų nuomonės, ar reikia derinti svočios ir pamergių sukneles?
Man vestuvės labai greitai-2015.01.01. Viską nuspręst turiu labai greit, o neaiškių dalykų begalė.

Pagal jaunųjų norus - mūsų atveju nebuvo laiko ieškoti vienodų ax.gif Nors prie didelių norų - galima buvo tuo užsiimti rolleyes.gif
Atsakyti